48
-
Cat #48 megnéztem, egész türhető, bár biztosan több humort vittem volna bele -
krump lee #47 sztem nem lehet olyan rossz ahogy a kritikusok gondljak azzal mindig tul okos vagyok faszsaggal -
TheZsenyka #46 Ez bizony az ikszedik film volt, amit képtelen voltam a felénél tovább nézni. De azért tény, hogy az Arthur Király még ezt is alulmúlja. -
winnie #45 Nehéz felfogni, hogy egy-egy alkotás nem azért készül, hogy a kritikusok elélvezhessenek?!
nézzük mi az itteni nézők véleménye:
"Még a történet is nagyon gyenge, nem hogy a jelenetek. Még jó, hogy nem moziban néztem."
"az alapötlet jó, és sokkal, sokkal többet lehetett/kellett volna kihozni belőle. sajna emiatt muszáj volt lehúni..."
"Hát én a csajommal voltam és hát nagyon rossznak itéltük meg mindketten."
"Ez egy szar film."
"továbbra is bénának tartom a filmet..."
"Hát ezt az ezrest ami a mozijegy volt, nem volt igazán jó befektetés. Ez a film egy nulla."
plusz persze vannak, akiknek tetszett.
szerintem könnyed limonádé, amiben mint írták sokkal, de sokkal több volt - így csak egy rózsák háborúja utánzat lett.
-
#44 Arról nem is beszélve, hogy a cikkírók - mondvacsinált filmesztéták - között is már divat a fikázás meg a régi "klasszikusok" fényében való IQ villogtatás... Ez is megaszánalom.
Nehéz felfogni, hogy egy-egy alkotás nem azért készül, hogy a kritikusok elélvezhessenek?!
A jó film elsősorban szórakoztat - vizuálisan, mentálisan, szexuálisan - és csak aztán gondolkodtat el. Az a film halott, ahol egy esztétát kell megkérni arra, hogy mondja el mi is a lényege!
-
#43 Alap...
A film amúgy jó. Nekem tetszett. Könnyed, laza - jól adagolja.
Manapság úgy látom divat a felvezetők [cikkírók] véleményét szajkózni... szánalom.
-
Garfield #42 Azt észrevettétek, hogy Tank-en Fight Club-os póló van, mikor vallatják a hotelszobában? -
#41 Rosszul tudod, Jolie Oscar-t kapott az Észvesztőért! -
Hoz_Hun #40 Van Oscarja neki, mégpedig a Girl, Interrupted-ért (jó is az a film, meg is érdemelte érte).
Ez film olyan közepes.
Joile nagyon jó nő, de hát izlés kérdése kinek mi tetszik...
Tetsuo: nyugodtan félhetsz is az angliai nőfelhozataltól... bár lehet néha látni szép lányt, csak az valószínüleg külföldi. Gondolj arra, hogy fogsz örülni mikor hazajösz ;) -
Mayo Chik #39 joban roszszszszszban -
bazze #38 Nekem teccet és nem foglalkozom azokkal akik szidják a filmet ez van nem mindnekinek tecchet...
-
#37 Még annál is? :DD -
Farseer #36 jó film.. 10/10-es.. jobb mint a világok harca.. -
#35 naná
sok hülye mekhajja h Brettpitt meg Endzselínadzsolí, oszt rohan a moziba.. -
#34 vígjáték, akciófilm paródiának jó volt, csak én nem arra számítottam, szerintem tuti lesz belőle második rész is -
#33 Hát ezt az ezrest ami a mozijegy volt, nem volt igazán jó befektetés. Ez a film egy nulla. -
#32 Hát szerintem zsír film. :)
Alig várom a dvd kiadványt. -
#31 továbbra is bénának tartom a filmet... -
#30 :D -
#29 A plakáton is tökegyformák a golyó ütötte nyomok. -
#28 :D:D:D -
#27 lol
igazad van
-
#26 Ajánlom figyelmetekbe a második képet jobban megnézni. :)
Jolie néni olyan veszélyes lehet, hogy csak úgy mertek egy CAR-15/M4-est a kezébe adni, hogy nincs benne zárkeret. ;) -
TommyGun #25 Azért Jolie tehetségét nem lehet firtatni....
Sokkal de sokkal jobb színésznő mint a tepsiseggű J-LO......hamár a sexbálvány jelző illik mindkettőre....
Jolie már bizonyított...ajánlok pár filmet amit érdemes megnézni mert azokban elég korrektül alakít...
Élet, vagy valami hasonló (Life or Something Like It)
Észvesztő (Girl, Interrupted)
Eredendő bűn (Original Sin)
Kifutó a semmibe (Gia)
Mellesleg ha jól tudom nincs OSCAR díja neki...csak jelölték rája az Észvesztőben nyújtott alakításáért....ha jól emléxem -
#24 Ez a humor ami benne van - h. vmi kitöltse a filmet az eszetlen mészárlás meg a nem is olyan nagy szám látványeffektek mellett -, elég erőltetett volt számomra az egész film alatt. -
Picivizipaci #23 Hát én a csajommal voltam és hát nagyon rossznak itéltük meg mindketten.
Ebből a stílusból a Rózsák háborúja az etalon számomra. -
jefferson83 #22 Velős, tömör és biztos igazad van mert a húgom is nyüstöl, hogy meg akarja nézni és valahogy nem jár egy rugóra az agyunk -
jefferson83 #21 Én a franciáknál jártam, ott is szűkösebben vannak. Angliáról ne is beszéljünk :) -
#20 Hát persze.
/Angliába készülök, félek is a színvonalváltozástól. :() -
#19 Ez egy szar film. -
jefferson83 #18 Ja, de csak itt Magyarországon :) -
#17 Jolie régebben marha ronda volt, -na jó- nem szép. Nemtom mér vagytok úgy oda a sztárocskáktól, ha sétálok az utcán 100x jobb nőket látok mint Jolie, Bullock, de főleg mint Julia Békaszájú Roberts. -
galocza #16 hát én egy 3/4et tudtam adni a filmre. nem azért mert rossz, hanem mert az alapötlet jó, és sokkal, sokkal többet lehetett/kellett volna kihozni belőle. sajna emiatt muszáj volt lehúni... -
blitzkrieg #15 jolie nekem tetszik.....
engem nem a tehetsége fogott meg... -
Alfa Of NS #14 Ugyan erotikus Jolie, de nekem mas szinesznok sokkal jobban bejonnek. Jessica Alba pl. Neki is olyan erotikus az ajka -
#13 ez a Jolie nem rossz -
winnie #12 ide engem nem a tehetsége fogott meg.
pedig oscar díja is van:) -
#11 kedvenc szinésznőm Angelina Jolieszóval kötelező darab!(-de engem nem a tehetsége fogott meg... -
Csaba #10 Szerintem gyönyörű nő, lehet, hogy megnézem a filmet, de csakis miatta. Hát, gyerekek, szívesen felpróbálnám magamra.:-)
Meg az a csókos szája... -
RpPRO #9 Tetszett a film. Kellemesen csalodtam. A boros jelenet az asztalnal jo volt.
Persze a szokasos hollywoodi befejezes, h mindenkit szetlovunk, de rajtunk csak par karcolas lathato. :))