100
Killer 7 avagy a skizofrének játéka :)
-
#20 Szerintem az irányítás is negatívum. Nehézkes a játékmenet. Ha megfekszik egy embered akkor csak a főnökkel lehet felszedni a tetemét. És vele újból el kell indulni egy szobából, újra lelődözni mindenkit (akik mellesleg mindig ugyanott ugyanakkora létszámmal jelennek meg), és tíz lépésenként tölt a játék.
A grafika szerintem még a pozitívumok közé sorolható. -
#19 Pozitivum :
-nagyon konnyu az iranyitasa , legfobbkepen kenyelmes embereknek fog tecceni
-a kepi vilaga nagyon beteg erzelmeket valt ki es van akinek ez teccik.
-minden egyes karakter erdekes a maga formajaban es a fooelnesegek nagyon eredetiek
-FPS rajongok imadni fogjak
Negativum :
-nagyon elletelen tud lenni es monoton amitol elmegy a jatekedv
-minden egyes fejtoro banalisan konnyu volt , semmit sem kellet gondolkodni
-elhuztak nagyon az elejen a tanitast es sok idot vesz el hogy mindent elolvasunk az elso leckenel , pedig a baj az hogy mindig ujra kell majd
-jatekmenet ugyanaz vegig csak a puzzlek valtoznak itt ott
-aki az ilyen David Lynch ranjongo az nagyon fogja elvezni
Vegeztul nem egy korszakalkoto jatek ahogy azt beharangoztak. Szerintem egyenes unalmas egy ido utan de ezt mindenki maga dontse el. Nekem a zene a story es a szereplok naon teccetek de mas nem. -
#18 Akkor semmi Tarantino vége! Téma lezárva!
Térjünk vissza a Killer7-re
Mondd mi a pozitívumai és mi a negatívumai? -
#17 Én még semmin per pillanat. De nekem alapból tetszik az egész. -
#16 Ird mar le nekem hat legyek okosab. Mi olyan? Mert a Killer 7 cimu jateknak semmi koze DE SEMMI koze nincs a Tarantino stilusahoz.
Miben nyilvanul meg kijelentesed ezzel kapcsolatba? -
#15 PS2-őn. És te? Úgy látom, hogy még semmin. Majd ha játszottál vele akkor rájössz, hogy miről beszéltem. -
#14 Min játszottál vele?
PS2?
v.
GC?
Jó elhisszük Hal köszönjük a véleménnyilvánítást.
-
#13 Szerintem se nagy szám ez a játék. Egyetlen pozitívuma van, a cell shaded grafika. Egyébként egy vontatott körülményes irányítású unamlas vacak. És a tarantinos stílusu filmekhez semmi köze. -
#12 Cheap , kipróbáltad már a Killer7-t???
Mesélj! -
#11 Hehe , mert olyan . :) -
#10 Miert emlit mindenki Tarantino-s fillinget? -
#9 Háááát pedig!
Azt mondják a ps2-s porttal nagyon sok gond van :( -
Szasa001 #8 Ezek után nagyon kíváncsi vagyok! Este fogom megnézni, eltöltök vele egy kis időt. Kíváncsi vagyok milyen hatással lesz rám. A Tarantinos stílus nekem bejön, de ez nem jelent semmit. Majd este véleményt nyilvánítok. PS2 változattal játszom, a múlt héten adtam el a GC-met, mert szinte alig használtam. A fenébe srácok, nehogy most bánjam meg. -
#7 Azutan nyilvanyitsal velemenyt amiutan jaccotad. Kepek es leirasok alapjan nem igazan lehet elitelni a jatekot.
Majd ha jaccod ugy egy ket palyat rajosz mirol van szo. -
#6 Sephi tudjuk!
Neked minden gém rossz :P
Különben is a játékot tök úgy harangozták valaki isteníteni fogja valakinek meg nem fog tetszeni egyszerűen ...
Te az utóbbiba vagy :) Ez a gém tök olyan mint a kill bill az is beteg film mint tarantino de fenomenális legalább is sztem
Detto valakinek bejött valakinek meg nagyon nem.
-
#5 Nem akarlak totalisan kiabranditani de a jatek messze nem olyan erdekes amennyire bealitottak. Eleg beteges stilusa van es az elejen erdekesnek is tunik de azutan szerintem el van kicsit tulozva.
Ha 1=tol 10-ig kene agyak neki jegyet akkor kb 6.5 -ot kapna es a jatekot egy szoval tudnam jelemezni : BETEG -
#4 Senkit nem érdekel a gém? :( -
#3 Én láttam a ps2 verziót s eléggé akad sajna meg rohadt sok a töltés is. :(
Ezért GC version foreva! :) -
#2 Nem rondabb, csak a Gamecube elesebb, kontrasztosabb kepet presel ki magabol, framerate probleme ha nem is, loading viszont van: sajnos nem ritkan 10 masodpercbe is beletellhet, mig egy-egy termet betolt. Ettol fuggetlenul meg mindig fenyevekkel jobb konverzio, mint a majdani Resident Evil 4 lesz. -
#1 Vagy 4* körbenéztem mielőtt megnyitottam , nem találtam!
Ha lenne elnézést kérek tőle!
Szóval ez a játék nagyon jóó... vagyis állítólag!
Eléggé rávagyok izgúlva csak sajnos pénzügyileg nullán állok!! :)
Várom a véleményeket!
Amúgy állítólag a Ps2-s változat sokkalta rondább, rosszabb frame rate... Szóval vannak vele gondok. Aki megteheti vegye meg gc-re én is ezt fogom tenni. Majd augusztusban ha lesz pénzem... :)
Jah és bannert mindjárt rakok fel... :)