Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SH4 fel, 1.4 fel
Ha így nem megy, máshol van a hiba
A hibaüzenetet ki lehet részletezni, kiír valami dll-t, vagy bármi használhatót, hogy mi okozza a hibát, esetleg memóriacím
Videó, hang driverek szoktak ilyet gyakran csinálni, esetleg azok beállításai
Csak simán kidob ? Mi történik a játékban épp ? Próbáld kideríteni mi okozhatja
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
elég gáz hogy megvettem, azt 3 hete ott porosodik a polcon, mert nem tok vele mit kezdeni...<#rinya>#rinya>
Most jött meg a játék magyar felirattal, 1.1-es verzióban. Milyen patcheket, milyen sorrendben tegyek fel? Milyen modokat tudtok ajánlani?
Már most is van mod a SubSimen, ami lehetõvé teszi karrierindításkor a XVIII-es választását, ami típus valójában csak pár kísérleti példányban készült el (talán 2 db.).
Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
Úgy mint az IL-2-es 1946-os bõvítésében a "titkos tervekkel" lehet repülni, csak itt pl.: a Waltherrel lehet szelni a vizet. Jó lesz... 😊
Akkor lesz szép, ha nagyobb lesz a program telepítõjének a mérete mint az Ubi-s eredetije. 😊))
Úgyhogy hasraesni majd akkor fogunk amikor beleépítik a Type IXD2 belsõ terét is, meg játszhatóvá teszik a kiegben állítólag szereplõ Walther tengeralattjárót, amit még senki se látott. Az állítólag a kiegben játszható Type XVIII-es tengóról beszélek.
Errõl a fejlesztésrõl írtam az #1442-es "üzenetben":
SH4 3D Torpedo Room (www.subsim.com)
Kár, hogy csak az SH4 alá lesz elérthetõ, nem egy "teljes német oldal" lesz benne csak a távol-keleti. Bár megrajzolni minden hajót belülrõl teljesen aprólékosan, az nem semmi. Példát vehetnének a román kollégák errõl a csapatról.
Ezt már lassan külön pénzért is árulhatnák annyi új dolog lesz benne.

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher
RTS
Captain Sonar 2024 Remake
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Íme:
Battlestations: Pacific
Captain Sonar 2024 Remake
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Köszönöm a válaszod, sajnos a legnagyobb problémát nem tudom továbbra sem megoldani, így viszont játszhatatlan a progi.
Üdv.
1. Sajnos elõfordul, hogy a mentések korruptak lesznek. Elméletileg minimalizálni lehet ennek az esélyét, ha csak akkor mentesz ha nincs ellenség a közelben és nem vagy víz alatt. Ez se 100%-os megoldás, csak egyesek szerint beválik.
2. Én szerencsére még nem találkoztam ezzel, de többen jelezték, hogy ez a problémájuk. Megoldást nem tudok, bocs.
3. Igen, kisebb-nagyobb mértékben tartalmazza az addig elért eredményeket. Meg gondolom minél tovább vagy kint, annál több hajó "spawnol" ami eléggé sok információt jelent.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Szerintem sokan játszanak még vele a mai napig, csak nem multiznak, hanem a játék sava-borsát jelentõ kampányt nyüstölik. A subsim.com fórumán (ami mellesleg az egyik legnagyobb társaság ami subsimekkel foglalkozik) is hetente csak egy-két üzenet kerül bejegyzésre a multis alfórumba.
@antigua: lassan de azért dolgoznak rajta a srácok, szóval idõvel majd csak meglesz. 😊
( hiába na, már nagyon várom hogy elkészüljön, " a felkelõ nap bukása "
cím megtévesztett ! )
tobbekkozt nem ertem, hogy miert csak es kizarolag nemet szerver van (a megszamlalhatatlan napi 1, jo esetben 2 szerverbol).
mikor felraktam a megvasarolt jatekot, nem talalt egy darab szervert sem, gondoltam ezt biztos a lokalizacio hibaja, ugyhogy letoroltem, felraktam egy warez peldanyt, patcheltem ameddig csak lehetett. szerencsere nem volt vele gondja, ugyhogy megy a multi is, mar amikor veletlen valakinek abbol a 10 emberbol jatszhatnekja van.
vajon ugy mukodik a multi, hogy csak az adott, altalad megvasarolt verzioju orszagban keres jatekot? vagy mindenki az 1.3, stb.-vel jatszik? esetleg ennyire nulla ez a jatek, es tenyleg nem hajlando senkisem elinditani? esetleg meg az jutott eszembe, hogy mindenki agyonmodolta a jatekot es akkor hiaba keresek barmilyen alap szervert.
orulnek, ha valaki irna ez ugyben valamit, mert igy eleg idegesito, hogy megvettem es hasznalhatatlan.. (maradjunk annyiban, hogy a single is eleg gagyi, szoval a 'vedd meg, mert megerdemlik' es hasonlo piszkalgatasokat szerintem mellozzuk.)
kosz, ha valaki batorkodik irni.
Csupán csak az a problémám hogy miután felraktam a mod könyvtárba és engedélyeztem a JSGME-el, majd meg is patcheltem a kiadott javítással
( a leírás szerint így kell felrakni )
sehol se találom a japán küldetést a fõmenüben. Csupán csak egy új intrót játszik le. Se campaig, se singele modben nem találok semmit se róla.
Ha valaki tud segíteni abban, hogy lehet felrakni és elindítani az kérem írjon !
A segítségetek kérem. Megvettem a magyar nyelvû játékot, feltelepítettem az 1.4 patch-t.
1. Karrier módban az elmentett játékállásokat nem minden esetben tudja viszatölteni, hibát jelez, újra kell indítani a játékot.
2. Karrier módban van olyan küldetés amikor egy szövetséges ügynököt kell partra tenni, nos amikor csónakba teszem, a program nemes egyszerûséggel kilép, és hibaüzet után, lehet újra indítani.
3. Normális e hogy nagyon hosszú ideig tart egy hosszabb õrjárat menett állását visszatölteni?
Segítségetek kérem mi okozhatja a hibákat és hogyan lehet azokat orvosolni.
A gépem C2D e7400, 4GB, HD3870, XPsp3
Köszönöm.
A youtube-on láttam pár videón, hogy a hajók orrára rá volt festve egy szép vicsorgó szájacska.
Azt szeretném tudni, hogy ezen remekmû mikor lesz elérhetõ a kampány során?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
Tervezem, hogy a napokban megveszem a jatekot. Orulnek, ha valaki felvilagositana, hogy a multiplayer milyen.
Meseljen valaki!
Koszonom.
A táblázat legalsó sora ...
Azt szeretném kérdezi hogy hogyan lehet multizni?
Valaki írja le légyszi szájbarágósan! Köszönöm szépen!
Tud valaki linket ahonnan letölthetõ a japán campaign ?
Ezt a térképet amit linkeltél,nemlehet valahogy integrálni a játékba? Mint a Cpt.America félét? Mert jóval 1xübb lenne ha ugyanúgy lehetne nézegetni...
Amúgy meg köszönöm a segítséget.😊
\"We are only slaves to our temptations\"\"