Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tuvok
Hát annak meg utána kéne nézni, hogy a 64 bittel mennyire puszipajtás ..

Ennek a modnak nem tudod a nevét véletlenül? A kieg megjelenése óta keresek megoldást a walther hajó kipróbálására. Mert bár elvileg alapból is benne van, érdekes hogy mégsem találkozott vele soha senki.

A CD-n alapbl az 1.1 van lehet, hogy az a hibás. Semmilyen konkrét hibaüzenetet nem ír, csak azt a szokásos Windows-t, hogy az sh4.exe hibát észlelt ezért leáll. Csak nekem 64 bites XP van ezért angolul van az egész😄
Tuvok
Teljes uninstall, registry-bõl is kipucolod
SH4 fel, 1.4 fel
Ha így nem megy, máshol van a hiba
A hibaüzenetet ki lehet részletezni, kiír valami dll-t, vagy bármi használhatót, hogy mi okozza a hibát, esetleg memóriacím
Videó, hang driverek szoktak ilyet gyakran csinálni, esetleg azok beállításai

Húúú. Idegbaj elkap ezektõl a patchektõl... Bármit csinálok, mindig elõjön ez a hiba. Most pl akkor ha a csónakkal kiakarnám tenni az embereket.
Hát eddig akkor fordult elõ, ha megsérült a hajó vagy ha átgázolt rajtam egy romboló. Ma még pl egyszer sem dobott ki😄 Hiba üzenet az csak a szokásos, hogy az sh4.exe hibát észlelt ezért leáll stb.
Tuvok
Kilépéskor nincs valami hibaüzenet ?
Csak simán kidob ? Mi történik a játékban épp ? Próbáld kideríteni mi okozhatja

Tuvok
Akkor az alapjáték után tedd fel csak az 1.4-et, bennevan minden ami az elõzõ patch-ekben

1.1-est telepített, aztán sorrendben 1.2, 1.3 és 1.4. Viszont még mindig kilép a játék, hiába raktam új és futtattam le a patcheket megint.
Tuvok
Mármint 1.4 elõtt miféle patch-eket ?

Újra letöltöttem a patchet, most már fut rendesen. Ellenben most magától kilép a játék miközben játszok... Eddig sose csinált ilyet.
Most tettem fel a patcheket 1.4-ig lazán elmentek, aztán az 1.4-es a telepítés végén közli, hogy az én sh4.exe-m nem egyedik azzal ami neki van így megszakítja a telepítést. Mondom jól van, ellenben a játék menüjében 1.4 a verziószám és ha a karrierben a tengeralattjárót akarnám kezelni kilép.
Na müxik 😄?

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Próbáld meg ezt !!!!! egy fórumon olvastam és mintha ez is közrejátszana de nem biztos ...

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

bujcsik555
xp, és 4 szer raktam fel a játékot,és mindig ugyanez

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Vista vagy xp-n fut a gép ? Újrarakni próbáltad már ?

bujcsik555
nemjó, próbáltam már keresni neten ezt a fájl-t, de nem jó. eredeti sokkal nagyobb mint amik ilyen néven fenn vannak, és egyik se jó

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Próbáld meg letölteni innenezt a simdata.dll-t és másold ahova kell hátha müxik ....

bujcsik555
én problémámra nem tudtok megoldást?
elég gáz hogy megvettem, azt 3 hete ott porosodik a polcon, mert nem tok vele mit kezdeni...<#rinya>

Már az összes patch fel van rakva !

Falcon87
Patchelt játék?

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hello mindenki nekem olyan bug jött elõ hogy a hullámok miatt a tengeralattjáró gyakran felszínre került és ki is lõttek az elpusztítandó hajó is ugyan így viselkedik a hullám az az hatalmas de a hajó az olyan vízszintesen megy át rajta hogy van olyan pillanat hogy szó szerint a levegõben van (remélem érthetõen írtam le 😄) Van erre valami megoldás vagy ez egy gyakran elõbukkanó bug ?

Sziasztok!
Most jött meg a játék magyar felirattal, 1.1-es verzióban. Milyen patcheket, milyen sorrendben tegyek fel? Milyen modokat tudtok ajánlani?
bujcsik555
Hello!

Olyan problémám van,hogyha indítanám a játékot, ez fogad.

Ötlet hogy mit tegyek?

HUNterRichmond
A GWX-ben biztosan megcsinálják az VII-es és IX-es osztályú tengókat és lesz Atlanti,Földközi-tengeri hadszíntér is. Márcsak azért is, mert a német oldal legjava arról szólt. Mint ahogyan az OpMonsoon is tartalmazza már valamennyi színteret.

Már most is van mod a SubSimen, ami lehetõvé teszi karrierindításkor a XVIII-es választását, ami típus valójában csak pár kísérleti példányban készült el (talán 2 db.).

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Én is nagyon kíváncsian várom ezeket. De akkor már kell az európai "front" is bele, ha már Typ-II lesz benne. Hol látsz amúgy II-est?

Úgy mint az IL-2-es 1946-os bõvítésében a "titkos tervekkel" lehet repülni, csak itt pl.: a Waltherrel lehet szelni a vizet. Jó lesz... 😊

Akkor lesz szép, ha nagyobb lesz a program telepítõjének a mérete mint az Ubi-s eredetije. 😊))
Errõl írtál, ezt teszik bele a GWX4-be. Kis probléma, hogy ez egy Type II tengó belsõ tere, így nagyon nem vág a csendes óceáni témába.
Úgyhogy hasraesni majd akkor fogunk amikor beleépítik a Type IXD2 belsõ terét is, meg játszhatóvá teszik a kiegben állítólag szereplõ Walther tengeralattjárót, amit még senki se látott. Az állítólag a kiegben játszható Type XVIII-es tengóról beszélek.

Elég jó ez a bejárható hajótest. 😄 Mikor fog ez vajon megjelenni?

Errõl a fejlesztésrõl írtam az #1442-es "üzenetben":
SH4 3D Torpedo Room (www.subsim.com)

Kár, hogy csak az SH4 alá lesz elérthetõ, nem egy "teljes német oldal" lesz benne csak a távol-keleti. Bár megrajzolni minden hajót belülrõl teljesen aprólékosan, az nem semmi. Példát vehetnének a román kollégák errõl a csapatról.

Ezt már lassan külön pénzért is árulhatnák annyi új dolog lesz benne.

HUNterRichmond

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

TitaniumRR
Erre gondoltam, csak nagyon koncentráltam :-) a tengókra és erre fektettem a hangsúlyt.

RTS

Captain Sonar 2024 Remake

Hmuda
PC-s is és nem csak tengó (repülõk és hajók is vannak benne).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

TitaniumRR
Újabb tengós játék. Igaz nem szimulátor, még csak nem is pc, de tengó :-)

Íme:

Battlestations: Pacific

Captain Sonar 2024 Remake

Igen sajna A 4. már szinte senki nem multizik. A 3.-mal még nagy élet folyik.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Szia,

Köszönöm a válaszod, sajnos a legnagyobb problémát nem tudom továbbra sem megoldani, így viszont játszhatatlan a progi.

Üdv.
Hmuda
Bocs, msot vettem észre, hogy írtál:

1. Sajnos elõfordul, hogy a mentések korruptak lesznek. Elméletileg minimalizálni lehet ennek az esélyét, ha csak akkor mentesz ha nincs ellenség a közelben és nem vagy víz alatt. Ez se 100%-os megoldás, csak egyesek szerint beválik.
2. Én szerencsére még nem találkoztam ezzel, de többen jelezték, hogy ez a problémájuk. Megoldást nem tudok, bocs.
3. Igen, kisebb-nagyobb mértékben tartalmazza az addig elért eredményeket. Meg gondolom minél tovább vagy kint, annál több hajó "spawnol" ami eléggé sok információt jelent.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Én sose multiztam, de én arra gondolnék, hogy nem mai darab a játék, a nagy kezdeti lelkesedés már réges-régen lecsengett, akik meg még most is játszanak vele azok mind valamilyen modot használnak, amik elsõdlegesen az egyjátékos kampányt teszik jobbá, mert ott van a játék lényege.

Szerintem sokan játszanak még vele a mai napig, csak nem multiznak, hanem a játék sava-borsát jelentõ kampányt nyüstölik. A subsim.com fórumán (ami mellesleg az egyik legnagyobb társaság ami subsimekkel foglalkozik) is hetente csak egy-két üzenet kerül bejegyzésre a multis alfórumba.

@antigua: lassan de azért dolgoznak rajta a srácok, szóval idõvel majd csak meglesz. 😊

Ja, ja erre idõközben én is ráébredtem 😞<#falbav>
( hiába na, már nagyon várom hogy elkészüljön, " a felkelõ nap bukása "
cím megtévesztett ! )

na sracok, megvettem a jatekot, magyar felirattal (nem volt mas). orulok, mert szep es jo, viszont a multi jatekrol meg mindig varnek valami felvilagositast.
tobbekkozt nem ertem, hogy miert csak es kizarolag nemet szerver van (a megszamlalhatatlan napi 1, jo esetben 2 szerverbol).
mikor felraktam a megvasarolt jatekot, nem talalt egy darab szervert sem, gondoltam ezt biztos a lokalizacio hibaja, ugyhogy letoroltem, felraktam egy warez peldanyt, patcheltem ameddig csak lehetett. szerencsere nem volt vele gondja, ugyhogy megy a multi is, mar amikor veletlen valakinek abbol a 10 emberbol jatszhatnekja van.
vajon ugy mukodik a multi, hogy csak az adott, altalad megvasarolt verzioju orszagban keres jatekot? vagy mindenki az 1.3, stb.-vel jatszik? esetleg ennyire nulla ez a jatek, es tenyleg nem hajlando senkisem elinditani? esetleg meg az jutott eszembe, hogy mindenki agyonmodolta a jatekot es akkor hiaba keresek barmilyen alap szervert.

orulnek, ha valaki irna ez ugyben valamit, mert igy eleg idegesito, hogy megvettem es hasznalhatatlan.. (maradjunk annyiban, hogy a single is eleg gagyi, szoval a 'vedd meg, mert megerdemlik' es hasonlo piszkalgatasokat szerintem mellozzuk.)
kosz, ha valaki batorkodik irni.
Hmuda
Valamit félrenéztél. A Fall of the Rising Sun nem a japán kampány, hanem csak egy modpack, mint amilyen a TMO vagy az RFB. A japán kampány mod még mindig csak WIP fázisban van.

Megjelent a Japán küldi !!! ( Foll of theirsing sun v.1.2 )
Csupán csak az a problémám hogy miután felraktam a mod könyvtárba és engedélyeztem a JSGME-el, majd meg is patcheltem a kiadott javítással
( a leírás szerint így kell felrakni )
sehol se találom a japán küldetést a fõmenüben. Csupán csak egy új intrót játszik le. Se campaig, se singele modben nem találok semmit se róla.
Ha valaki tud segíteni abban, hogy lehet felrakni és elindítani az kérem írjon !

Sziasztok!

A segítségetek kérem. Megvettem a magyar nyelvû játékot, feltelepítettem az 1.4 patch-t.
1. Karrier módban az elmentett játékállásokat nem minden esetben tudja viszatölteni, hibát jelez, újra kell indítani a játékot.
2. Karrier módban van olyan küldetés amikor egy szövetséges ügynököt kell partra tenni, nos amikor csónakba teszem, a program nemes egyszerûséggel kilép, és hibaüzet után, lehet újra indítani.
3. Normális e hogy nagyon hosszú ideig tart egy hosszabb õrjárat menett állását visszatölteni?

Segítségetek kérem mi okozhatja a hibákat és hogyan lehet azokat orvosolni.

A gépem C2D e7400, 4GB, HD3870, XPsp3

Köszönöm.
Üdv mindenkinek!
A youtube-on láttam pár videón, hogy a hajók orrára rá volt festve egy szép vicsorgó szájacska.
Azt szeretném tudni, hogy ezen remekmû mikor lesz elérhetõ a kampány során?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

Sziasztok!

Tervezem, hogy a napokban megveszem a jatekot. Orulnek, ha valaki felvilagositana, hogy a multiplayer milyen.
Meseljen valaki!

Koszonom.
Valaki el tudná mondani, hogyan tudnék a Type XVIII-el hadjáratot kezdeni? Nincs valami mod rá? Egyébként hogyan lehet elõvarázsolni?

HUNterRichmond
http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4

A táblázat legalsó sora ...

i robot
Szaiasztok!
Azt szeretném kérdezi hogy hogyan lehet multizni?
Valaki írja le légyszi szájbarágósan! Köszönöm szépen!

Hmuda
Nincs hivatalos japán kampány, de készül egy, mod formájában. Csak a fene tudja, hogy elkészülnek-e valaha.

Hi !

Tud valaki linket ahonnan letölthetõ a japán campaign ?

Hmuda
Passz, én nem értek a modoláshoz. Amúgy szívesen. :-)

Ohh,köszi...nem tudtam hogy merre van a térkép.😊
Ezt a térképet amit linkeltél,nemlehet valahogy integrálni a játékba? Mint a Cpt.America félét? Mert jóval 1xübb lenne ha ugyanúgy lehetne nézegetni...
Amúgy meg köszönöm a segítséget.😊

\"We are only slaves to our temptations\"\"