1823
-
#1623 És mit tartalmaz ez a lemez? -
bgabor #1622 Mk 14 vs Mk 23 -
bgabor #1621 U-Boat Missions -
Vardar #1620 Ami ingyenes volt, az berakta és kész:) Nem foglalkoztam ilyen egyéb állatfajtákkal, mint Mark x:D
U-boat missions. Megmondtam, hogy kiírom CD-re és azt is eladom, de te:) -
#1619 Mi a kiegészítő címe?
Torpedós írásra senki nem tud válaszolni? :) -
#1618 Amikor új tengeralattjárót kapok, mindig áthelyeznek valahová? Most kaptam valami Balbot. Kevesebb halacska, de mint ha gyorsabban merülne..
Mi a különbség a Mark 14 és Mark 23 között? Annyi, hogy előbbin lehet állítani a sebességet (és a hatótávot)? Akkor utóbbi miért kerül 100 renown-ba? -
bgabor #1617 Torrent, kevesebb mint 700 mega. -
#1616 Hátramenetnél is kifagy :) -
#1615 Mikor kapok új tengót? Egyet már kapta, azóta mentem egy csomó őrjáratot és semmi... -
#1614 Köszi, kipróbálom a hátramentet. Nekem máshogy nem fagy az 1.4, a német kieg meg nincsen meg :( -
crossy104 #1613 Ne feledd, hogy SH5-ben több helyen 3,5 millió poligonról irnak.Lesz gépigény rendesen, föleg a kikötőkben. -
crossy104 #1612 Viszont ha igazán jót akarsz akkor Op.Monsun plusz a kettő javitás hozzá.Kész az SH3 persze SH4 grafikával. -
crossy104 #1611 Amikor közel jársz, csinálj mentést.Gyorsabb újra megcsinálni ha gond lenne. -
crossy104 #1610 Szia! Próbáld meg, hogy 1.1, 1.2, 1.3. javitásokat teszed fel egymás után. Az 1.4-et nem.Utána tedd fel a német Wolves kieget.Nem fog fagyni a csónakos küldetéseknél. Az 1.4 javitás bekavar.Ne tedd fel.Viszont ha nincs kedved telepitgetni akkor a csónakos küldetéseket csináld meg hátramenetben.Amikor közel jársz, fordulj meg, és hátramenetben közelits nagyon lassan.Úgy sem fog lefagyni.Mindegyiket kipróbáltam!
Visszatérve a gépre, azért az AVP3-at is nagyon várom. -
#1609 Durva lenne, ha ilyen gép kellene egy egyszerű grafikával rendelkező szimulátorhoz :) -
#1608 Úgy raktam fel, hogy szűz telepítésre az 1,4-et. Bármelyik csónakos küldetéstől kifagyok. Annyira nem izgat, elmegyek helyette konvojt írtani és leadom befejezetlenül a küldit. Ha vége a karriernek, akkor újra felrakom. Gondolom a mentéseim nem lesznek jók 1.1-en :) -
crossy104 #1607 Nagyon várom már az SH 5-öt.Direkt ez miatt brutális fejlesztést csináltam. HD5850, négymagos proci, stb. Remélem februárban kijön. -
crossy104 #1606 Nekem fent van. Egy gondom van vele. 1940-ben járok, felbukkan egy angol repülő és későn veszi észre a legénység. Szinte képtelenség elmenekülni.Nagyon idegesitő.Remélem később a legénység ill. a technika fejlődése miatt ez elmúlik.Ja és nincs rádiós szoba.Amúgy jó. -
bgabor #1605 Korábban emlegettetek egy modot a subsimen, amivel rögtön a hadjárat elején játszható lesz a type XVIII. Erre tudna valaki linket adni, mert nem találom sehol se a subsimen? -
bgabor #1604 Az Op.Monsun modot próbálta már valaki? Milyen a cucc?
Állítólag lehet a fekete tengeren TypeIID-vel nyomni az oroszok ellen. Kecsegtető. :D -
Vardar #1603 1.4-et tedd fel, vagy ha nem emgy, akkor 1.2,1.3,1.4 egymás után. Az 1.4 nálam minimálisra csökkentette a kifagyást. Végső esetben töltsd vissza beérkezési mentésből, hátha kapsz más küldetést. -
#1602 Amikor valami csónakos küldetéssel bíznak meg, mindig kifagy a játék. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
Vardar #1601 Olyan nekem is volt, a parancsnokság kiadta, hogy a kísérőket(!) takarítsam el. Erre elsüllyesztettem a két utasszállítót, majd kifingattak a rombolók.:( -
#1600 Kicsit irreálisan játszom :) Megtámadtam egy kis konvojt. Két utasszállítót kísért 3 romboló.
Kilőttem a két utasszállítót, utána megrongáltam az egyik rombolót és elsüllyesztettem a másik kettőt.
A való életben biztosan nem így csinálták a tengeralattjáró kapitányok :) -
Vardar #1599 Nyisd ki a szemed:D Az elején nekem is gyerek játék volt, aztán durvult el.(karrierek tekintetében, valós napokat, heteket nézve) -
#1598 Viszont eddig nem sok rombolóval találkoztam, nincsen sok izgalom :) -
#1597 Tetszik. Warezzal lenyomtam egy karriert, de gondoltam megveszem eredetiben és nyomok még párat.
Egyelőre a hajókat nézegetem, de az ázsiai kikötő jobban fekszik, mint a hawaii. -
Vardar #1596 Én is kerestem, nincs. Neten kell keresni valamit, talán találtam is valahol, de már nem emlékszek:) Amúgy milyen a játék? -
#1595 Van olyan fájl, amiben a játékban használható tengeralattjárókat hasonlítják össze? -
#1594 Megfordult :)
SH4 a kezemben van, SH3 még kérdéses! Nem akarja valaki eladni? -
#1593 SH3 a héten lesz, az SH4 még kérdéses! -
#1592 Az én SH4-emet az auchanban vettem :D
De láttam már media marktban is. -
#1591 Érdekel, mi az ára? -
Vardar #1590 Eladom az enyémet ha érdekel. -
#1589 Tudtok olyan helyet, ahol lehet vásárolni eredeti SH3-at és/vagy SH4-et?
Megvenném, de nem találok sehol. SH4-et még használtan sem :( -
#1588 Próbáltam már mindent.
Egy helyben is álltam, mozogtam kis körben, mozogtam nagy körben, eltakarítottam egy konvojt... Na mindegy, megint nekiveselkedem! -
#1587 Csak a tengerre mentél, vagy kifejezetten a csillaggal jelzett helyen várakoztál?
Azt is vedd figyelembe, hogy alapból nem túl informatív a játék, hogy mikor kész egy küldetés. Van hogy a csillag sárga marad ahelyett, hogy szürke lenne. Érdemes folyamatosan nézegetni a feladatokat is, hogy mikor pipálja ki a játék az adott feladatot. -
#1586 Nekem sajnos csak azt írja, hogy menjek a Kelet-Kínai tengerre és "patrol" Ott álltam hetekig és nem adja be a küldit, küldtem rádió jeleket is. Visszamentem a bázisra és megint azt küldetés dobta ki...
Ez valami bug lehet? -
#1585 Általában azt is megadják, hogy meddig kell várni (pár nap ha jól emlékszem) és tilos elhagyni a kb 100 mérföldes körzetét a pontnak, különben újra kell kezdeni a várakozást. -
#1584 Patrol küldetésnél mi a lényeg? Eljutok a kérdéses helyre és hiába várok, nem történik semmi, nem lesz complet a küldetés.