Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lipovics
És mit tartalmaz ez a lemez?
U-Boat Missions

Ami ingyenes volt, az berakta és kész:) Nem foglalkoztam ilyen egyéb állatfajtákkal, mint Mark x:D
U-boat missions. Megmondtam, hogy kiírom CD-re és azt is eladom, de te:)
lipovics
Mi a kiegészítõ címe?

Torpedós írásra senki nem tud válaszolni? :)
lipovics
Amikor új tengeralattjárót kapok, mindig áthelyeznek valahová? Most kaptam valami Balbot. Kevesebb halacska, de mint ha gyorsabban merülne..

Mi a különbség a Mark 14 és Mark 23 között? Annyi, hogy elõbbin lehet állítani a sebességet (és a hatótávot)? Akkor utóbbi miért kerül 100 renown-ba?
Torrent, kevesebb mint 700 mega.

lipovics
Hátramenetnél is kifagy :)
lipovics
Mikor kapok új tengót? Egyet már kapta, azóta mentem egy csomó õrjáratot és semmi...
lipovics
Köszi, kipróbálom a hátramentet. Nekem máshogy nem fagy az 1.4, a német kieg meg nincsen meg :(
Ne feledd, hogy SH5-ben több helyen 3,5 millió poligonról irnak.Lesz gépigény rendesen, föleg a kikötõkben.

Viszont ha igazán jót akarsz akkor Op.Monsun plusz a kettõ javitás hozzá.Kész az SH3 persze SH4 grafikával.

Amikor közel jársz, csinálj mentést.Gyorsabb újra megcsinálni ha gond lenne.

Szia! Próbáld meg, hogy 1.1, 1.2, 1.3. javitásokat teszed fel egymás után. Az 1.4-et nem.Utána tedd fel a német Wolves kieget.Nem fog fagyni a csónakos küldetéseknél. Az 1.4 javitás bekavar.Ne tedd fel.Viszont ha nincs kedved telepitgetni akkor a csónakos küldetéseket csináld meg hátramenetben.Amikor közel jársz, fordulj meg, és hátramenetben közelits nagyon lassan.Úgy sem fog lefagyni.Mindegyiket kipróbáltam!

Visszatérve a gépre, azért az AVP3-at is nagyon várom.

lipovics
Durva lenne, ha ilyen gép kellene egy egyszerû grafikával rendelkezõ szimulátorhoz :)
lipovics
Úgy raktam fel, hogy szûz telepítésre az 1,4-et. Bármelyik csónakos küldetéstõl kifagyok. Annyira nem izgat, elmegyek helyette konvojt írtani és leadom befejezetlenül a küldit. Ha vége a karriernek, akkor újra felrakom. Gondolom a mentéseim nem lesznek jók 1.1-en :)
Nagyon várom már az SH 5-öt.Direkt ez miatt brutális fejlesztést csináltam. HD5850, négymagos proci, stb. Remélem februárban kijön.

Nekem fent van. Egy gondom van vele. 1940-ben járok, felbukkan egy angol repülõ és késõn veszi észre a legénység. Szinte képtelenség elmenekülni.Nagyon idegesitõ.Remélem késõbb a legénység ill. a technika fejlõdése miatt ez elmúlik.Ja és nincs rádiós szoba.Amúgy jó.

Korábban emlegettetek egy modot a subsimen, amivel rögtön a hadjárat elején játszható lesz a type XVIII. Erre tudna valaki linket adni, mert nem találom sehol se a subsimen?

Az Op.Monsun modot próbálta már valaki? Milyen a cucc?
Állítólag lehet a fekete tengeren TypeIID-vel nyomni az oroszok ellen. Kecsegtetõ. :D

1.4-et tedd fel, vagy ha nem emgy, akkor 1.2,1.3,1.4 egymás után. Az 1.4 nálam minimálisra csökkentette a kifagyást. Végsõ esetben töltsd vissza beérkezési mentésbõl, hátha kapsz más küldetést.
lipovics
Amikor valami csónakos küldetéssel bíznak meg, mindig kifagy a játék. Ezzel lehet valamit kezdeni?
Olyan nekem is volt, a parancsnokság kiadta, hogy a kísérõket(!) takarítsam el. Erre elsüllyesztettem a két utasszállítót, majd kifingattak a rombolók.:(
lipovics
Kicsit irreálisan játszom :) Megtámadtam egy kis konvojt. Két utasszállítót kísért 3 romboló.
Kilõttem a két utasszállítót, utána megrongáltam az egyik rombolót és elsüllyesztettem a másik kettõt.

A való életben biztosan nem így csinálták a tengeralattjáró kapitányok :)
Nyisd ki a szemed:D Az elején nekem is gyerek játék volt, aztán durvult el.(karrierek tekintetében, valós napokat, heteket nézve)
lipovics
Viszont eddig nem sok rombolóval találkoztam, nincsen sok izgalom :)
lipovics
Tetszik. Warezzal lenyomtam egy karriert, de gondoltam megveszem eredetiben és nyomok még párat.
Egyelõre a hajókat nézegetem, de az ázsiai kikötõ jobban fekszik, mint a hawaii.
Én is kerestem, nincs. Neten kell keresni valamit, talán találtam is valahol, de már nem emlékszek:) Amúgy milyen a játék?
lipovics
Van olyan fájl, amiben a játékban használható tengeralattjárókat hasonlítják össze?
lipovics
Megfordult :)

SH4 a kezemben van, SH3 még kérdéses! Nem akarja valaki eladni?
lipovics
SH3 a héten lesz, az SH4 még kérdéses!
Falcon87
Az én SH4-emet az auchanban vettem :D
De láttam már media marktban is.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

lipovics
Érdekel, mi az ára?
Eladom az enyémet ha érdekel.
lipovics
Tudtok olyan helyet, ahol lehet vásárolni eredeti SH3-at és/vagy SH4-et?
Megvenném, de nem találok sehol. SH4-et még használtan sem :(
lipovics
Próbáltam már mindent.
Egy helyben is álltam, mozogtam kis körben, mozogtam nagy körben, eltakarítottam egy konvojt... Na mindegy, megint nekiveselkedem!
Hmuda
Csak a tengerre mentél, vagy kifejezetten a csillaggal jelzett helyen várakoztál?

Azt is vedd figyelembe, hogy alapból nem túl informatív a játék, hogy mikor kész egy küldetés. Van hogy a csillag sárga marad ahelyett, hogy szürke lenne. Érdemes folyamatosan nézegetni a feladatokat is, hogy mikor pipálja ki a játék az adott feladatot.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lipovics
Nekem sajnos csak azt írja, hogy menjek a Kelet-Kínai tengerre és "patrol" Ott álltam hetekig és nem adja be a küldit, küldtem rádió jeleket is. Visszamentem a bázisra és megint azt küldetés dobta ki...

Ez valami bug lehet?
Hmuda
Általában azt is megadják, hogy meddig kell várni (pár nap ha jól emlékszem) és tilos elhagyni a kb 100 mérföldes körzetét a pontnak, különben újra kell kezdeni a várakozást.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

lipovics
Patrol küldetésnél mi a lényeg? Eljutok a kérdéses helyre és hiába várok, nem történik semmi, nem lesz complet a küldetés.
lipovics
Köszi!
De szerintem tedd fel inkább a TMO modot a hotfix-el.Subsim downloads-ról letölthetõ, csak regisztrálni kell.Az alap sh4 felejtõs, viszont kiegekkel már elég jó.

Igy fényképezz le mindent amit akarsz.

Szia! Ne a támadó priszkópot használd, hanem a megfigyelõ periszkópot.A megfigyelõ periszkópnál úgyanúgy rözited a cált mint a támadónál, de amikor ez magvan nyomd meg a fényképezés ikont.

lipovics
Sziasztok!

Csinálom az elsõ patrolt és fotóznom kellene egy japán kikötõt. Odamegyek a helyszínre, de nem történik semmit. Hogyan kell "fotóznom"?
Nekem is jó lenne, így nem tudok ubootozni.<#help>
highlander15
AZ eredeti angol nyelvû fájlokat tegye fel valaki rapidra!Köszi!

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hmuda
Sajnos egy kicsit bugyután van megoldva a realizmus beállítása a játékban.

Hiába csinálod meg új kampány kezdése elõtt, mint írták, a játék elei adatok megadásánál az egészet reseteli a program.

Megoldás az, hogy mielõtt kimész a vizekre, megkeresed az irodádban a játék beállításokat (amcsi oldalon bal oldalon a polcon van, németeknél nem tudom, de gondolom hasonlóan lett megoldva) és ott adod meg a kívánt realizmust. Ezek után az adott kampányban ez lesz a mérvadó.

Nézd meg hol lehet még beállitani a realizmust.Azt hiszem a kampány elején is meg kell adni, hogy milyen nehézséggel kezded el.Ha ott nincs akkor csinálj rendes missziot és ott is be tudod állitani.Talán akkor úgy marad.Ha nem akkor a kampány elején amikor elkezded a névbeállitás stb.ott is lehet állitani.
Más!!! U-boat-nál melyik az a mod és honnan tudom letölteni amikor atlanti óceánon tudok hadakozni 39-tõl 45-ig?

Elõre is köszi!

Hali!
Lenne egy problémám:
Beállítom az optionsban a realitást majdnem teljesre, de mikor belépek az U-boat kampányba (újat kezdek), semmit nem csinál abból, amit beállítottam.
Mi lehet a baj?

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM