1823
-
SirArcheer #458 A főmenü nálatok is k..a lassan tölt be?
Ez már 3nál is így volt, de ott sem értettem miért. Vmi beállítás miatt van? /2GB ramom van tehát nem hiszem hogy nem elég neki/ -
#457 Hát tényleg remélem, hogy nem ez a végleges listája a patch-nek mert ez alapján egy bugot sem javít ki. -
#456 Szerinted ha az emberek feje fölött megjelenik a zzzzzzzzz az mit jelent? -
#455 a készülő 1.1 -
#454 Nálad alszanak?:D -
#453 nem értem csak nálam alszanak az emberek? -
#452 Köszi! Másfél napig egyhelyben álltam és complett lett a küldetés... Asszem megszabadulok pár torpedótól, azt irány a bázis :-) -
zoltang #451 Ma vettem a gépembe még 1GB DDR2 800MHz RAM-ot a meglévő 1 GB mellé. A 2 Gb-ot meghálálja a játék. Gyorsabban tölt be és "simábban" megy tőle (de még nem tökéletes). -
#450 Igen patrol, bocsi :-) Kipróbálom a várakozást. Köszi! -
#449 Az szerintem patrol. Nekem nem ez volt az első career küldetés és talán várni kell 24 órát a helyszínen, ahogy a 3 -ban kellet. -
#448 Van egy olyan küldetés amit patriotnak hívnak. Távcső az emblémája. Hiába variálunk a helyszinen, incompletted marad a küldetés státusza. Az első carreer küldetés is ilyen. -
#447 Mit hogyan kell teljesíteni? :) Elmész a megadott koordinátára, ott megcsinálod, amit kérnek (fotózol, süllyesztesz, akármi) aztán visszahajókázol a kiinduló kikötőbe és ott, amikor megkérdi akarsz e dokkolni rákattansz, hogy ja. Ennyi. Az is lehet, hogy másik szövetséges kikötőbe is visszamehetsz. -
#446 Látom már 3-an nem tudjuk hogyan kell teljesíteni a járőrözést. -
doki79 #445 Hi, nálam tök jól fut. Kicsit fura a 3-hoz képest, a grafika jobb, a periszkóp kicsit magasabbra is emelkedhetne, fagyi nálam még nem volt :). Várom hozzá a magyarosítást. Egészében eddig nem rossz.
P4 2.8 dual, ati x1900gt 256,1Gb ddr2 667Mhz, MSI 965 Neo F -
#444 sziasztok nálatok nem aludt el a legénység mit csináljak velük hol pihentessem őket és meddig kell járörözni?
Válaszokat előre köszönöm -
#443 szar! :D
P4 2.4Ghz, ATI 9550 128 MB, 768 MB RAM, Gigabyte alaplap! bővítés már tervben van, már csak pénz kéne! :D -
#442 Milyen géped van? -
#441 Látom nem csak én jártam így :-) -
#440 Ha elmegyek egy patriot - járőrözésre - mitől válik complettedre a küldetés? járőrözök mint a megveszett, de mindig incomplett :-S -
zoltang #439 Subsim's Silent Hunter 4 Attack Video -
#438 elsö küldinél megvan a fotos rész utána elküld a egy helyre patrolozni
na ot medig kell lenni mert elsülyesztetem már 6 hajót
a sh3 ba 1 napig kelet járörözni it medig kell mert már három napja vagyok a jelkörnyékén de még mindig nincs completed irva -
#437 durván gépigényes a játék! 1024*768, MINDEN low, minden kikapcsolva, de még így sem az igazi! :S -
#436 Hát engem is, de először megnézem a törtet megy-e a gépemen. -
#435 Nem nincsen meg eredetiben. Bár a 7k-s ár elgondolkodtatott. -
#434 Sziasztok az embereket hogy kell ill lehet pihentetni?? -
crossy104 #433 Jó, hogy nem kell gyűjteni hajóra.Ha kijön egy új modell akkor értesitenek, és ha kell megkapod -
#432 ja ténleg már van crack hozzá.
Neked eredeti van nem? Adtak hozzá kihajthatós térképet? -
#431 www.gamcopyworld.com.
search Silent Hunter 4
click fixed exe.
Örül -
#430 Nagyon szeretnéd ha valaki segítene?
Tedd fel a legújabb Daemon Tools-t 4.08HE.
El kell indítani a Yasu-t de csak egyszer , akkor elrejti a többi meghajtót. Utána elindítod a játékot. -
wonax #429 Nagyon szeretném ha valaki segitene?
Letöltöttem a Silent Hunter 4-et fel instaláltam van egy Yasu pr. amivel el kellene indulni de nem müködik nem tudom hogy kell kezelni.
Ha valaki tud segiteni nagyon megköszönném. -
#428 Milyen a grafika? -
#427 Sajnos én is úgy látom, hogy megint várni kell míg lesz ebből is 1.4b-s verzió, vicces mert még helyesírási hibát is találtam benne "mounth"-ot írtak a "month" helyett. -
#426 na asszem uninstall lesz...már harmadszor dob ki az asztalra, amikor ki akarok rakni egy ügynököt a partra...
Meg akartam ágyúzni egy merchantot...erre egyszerűen elsüllyed a hajóm, holott semmi sérülés nem volt rajta....bughalmaz az egész...a legénység meg állandóan számokat skandál, mint valami szeánszon, holott semmi értelme az egésznek (nem hajót jeleznek vagy ilyesmi)...
A 3 ezerszer hangulatosabb és jobb volt... -
#425 Azok a funkciók működnek itt is, mint amik a 3-ban???
pl. az automatikus hajó azonosítás, meg az adatok folyamatos kiírása, mint ami ezen a képen a nyílnál lévő cetlin található látható:
http://etnies.muskatli.hu/sh/photoalbum/images/passanger2_jpg.jpg
és a kis téglalapos célzás, ami itt:
http://etnies.muskatli.hu/sh/photoalbum/images/fuelbunker1_jpg.jpg
én csak az élményért játszok, nem akarok mindent kiszámolgatni meg iylenek...szóval fontos lenne, hogy használni tudjam ugyanazokat a funkciókat, amiket a 3-ban úgy megszerettem... -
#424 Alapvetően nem lehet a 3at és a 4et összehasonlitani. Jól ismerjük az atlanti csatát és kétségtelenül megvan a bája annak amikor az ember átlóg a védelmen és belülről támadja a konvojt. Nomeg az hogy A tengeralattjáró az a VIIes :)) Itt viszont, mindamellett hogy hasonló a feladat, másképpen kell megoldani. Ezen a hadszintéren jobban kijönnek azok a feladatok amikre eredetileg a tengót szánták. Felderités, magányos támadás, kimenekités, illetve különleges egységek ki-be rakása. No és ott van az a másik dolog a technikával. A német tengók fényévekkel voltak jobbak mint a többi ország hasonló vasai. (magam is tambort választottam elsőre, na, mondom kicsit örüljenek a legények, gyakorló vészmerülés. Megnyomom a c-t, és várok. Meg is szólal a duda, de nem történik semmi. Kimegyek külsőbe és látom hogy ömlik bele a viz de meg sem rezdül :) És valóban nagyon sok idő eltelik mire elmerülünk. Ilyenkor eszembe jut a bátor VIIc-m, elüvölti magát az ember hogy alarm, és már bukunk is le :) Persze igazságtalan vagyok mert a tambor jóval nagyobb. ) Szivesen kipróbálnék egy Narwhalt, meg egy Gatot :)) Szóval szépen várjuk a pecseket, és a megszállottak munkáit. -
#423 Nem azért van olyan gépem amilyen olyan monitorral, amilyen, hogy ne számítson a grafika... -
#422 Sziasztok az embereket hogy kell ill lehet pihentetni?? -
Thanatos #421 hát a 4ben joval változatosabbak eddig nekem a küldik mint a 3-ban... :D -
#420 Nekem nem jött be, az meg túl kötött volt, a 3 meg túl random, a kettő között lenne jó... Lenne ez a random rendszer, időnként specifikus küldikkel, attól függően mondjuk, hogy hogy teljesítek... -
#419 Én a 4-ben még viharral sem találkoztam.