Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval tény, hogy nem rossz a 2g talán egy picit gyorsabb is lesz, de közel sem lesz akkora hatása, mint mondjuk 512rõl 1024re átállni.
Egyébként meg tudjátok az ilyen hivatalos rendzserkövetelményeket mindíg fenntartással kell fogadni.
info
Publisher: Ubisoft
Platform: PC
Release Date: Mar 13, 2007
Release Region: North America
Distribution: Retail
...
Release Date: Mar 23, 2007
Release Region: Europe
...
Release Date: Mar 15, 2007
Release Region: Australia
...
Nekem is a régi gépem a minimumot súrolja. E progi miatt is cseréltem le most újra (amin remélem maxon fog futni).
Az a 2GB RAM most sincs meg. 😊
Deluxe Edition - 3.000 db.
angol, német.
69,95 €
Gépigény(BETRIEBSSYSTEM):
Opr.: Windows XP/Vista
Processzor: AMD Athlon / Pentium IV 2.0 GHz (3.0 GHz ajánlott)
RAM: 1Gb (2GB ajánlott)
VGA: DirectX 9.0, Shader 2.0, 128MB Grafikkarte (256MB ajánlott)
...
HDD: 6GB
MULTIPLAYER: 128 Kbps feltöltési sebesség
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem a foszforeszkáló torpedókat is megcsinálják. 😊
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Windows 2000/ Windows XP/ Windows Vista/
2.0 GHz processor
512 MB RAM
100% DirectX 9.0c compatible graphics card with 128 MB RAM
Vertex Shader 2.0 and Pixel Shader 2.0 support
100% DirectX 9.0c compatible sound card
Megjelenés:
2007. március 16.
Nekem már kb. 4 éves a gépem, és lehet, hogy ehhez már kevés lesz. (AMD 2000+ <2400>2400>, 1GB RAM, ATI 9600PRO 128MB )😞
http://www.subsim.com/nucleus/index.php?blogid=4
"06 January 2007
Silent Hunter 4 Specs
The minimum requirements to run SH4 would be: 2GHz processor (Pentium IV or equivalent AMD Athlon), 1GB of RAM, DirectX 9 video card with Pixel Shader v2.0, Vertex Shader v2.0 with 128MB of RAM, DirectX compatible sound card and around 5.5-6GB of space on your HDD.
The game options will allow you to activate or deactivate different visual aspects that can increase or decrease performance. Of course, in the minimum requirements PC you will run with most options OFF.
A recommended system will have: 3GHz processor, 2GB of RAM, DirectX 9 video card with PS 3.0, VS 3.0 and 256MB of RAM. "
(SH4_Dev_Diary_EP2.wmv, 14MB, 2perc)
(gameplay_footage_SH42.zip, 78MB, 13perc)
Aces of the Deep
Pár kép: