Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Meg az is furcsa ,hogy minden helyre ugyan az a csávó töltötte fel.
Silent.Hunter.Wolves.of.the.Pacific-RELOADED 2.18 GB
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Én is a te honosításodat használom. Én azt szeretném, ha elkészülne a 4. részhez is a 3. részhez hasonlóan az "amatör" fordítás.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Bár nekem rossz véleményem volt a "hivatalos" magyar verzióról, de nincs kedvem feleslegesen dolgozni, küszködni vele. Bár az elõzõ rész általam elkövetett fordítását, több mint tízezerszer töltötték le, tehát valaki csak felrakta.<#vigyor>#vigyor>
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Viccet fére téve szerintem a 4. rész témaválasztásából adódóan jó eséllyel szerintem angol lesz a startnál is.
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Teljesen irrális gépigény és zéró többletszolgáltatás az XPhez képest. Mindezt a szokásos bugos színvonalon. Ha felraktad, akkor meg is érdemled. Élvezd ki!
http://www.easywarez.com/new-free-full-download-silent-hunter-4.html
Próbálkozzatok.
(A RELOADED töréssel sem megy Vista alatt? A tört fájlokból ki van szedve az SF indító parancs.)
Az SH IV-en már Securom 7.xx lesz! Az már menni fog Vista alatt. <#nyes>#nyes>
De azért még veszek 1 GB DDR2 RAM-ot a gépbe. (A több sose árt. :) )
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"