Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rekettyes
A Csendes-Óceánon ugyanolyan csaták zajlottak a japánok-amerikaiak között mint a háború kezdetén az Atlantin? Nem nagyon vagyok képben.

annyi késés is elég :), és régebben elég sok cucc miatt kinyirták az odlalt, szal gyk csak azt nem tudtad szedni ami kellett volna... :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DJ Skyline
nem találkoztam még hetes késéssel, maximum fél napos / pár napossal! és általában max-al szedek, arra emlékszem, hogy az NFS Carbon alatt tényleg kiyírták az oldalt, mind1

jah, csak késnek egy hetet, és bármi kicsit is jobban érdeklõdésre számottartó cucc jön ki rögtön összeszarja magát az egész szerverük :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

DJ Skyline
wanadoo-ra nem tesznek fel kamut! :)

szerintem is fake, de se nforce se wanadoo nem tul mérvadó... :P

DJ Skyline
enforszon semmi! de ha fent lesz vanadún, akkor tuti nem fake

PLackó
szerintem az,lehetetlen hogy rögtön fel is törték ,secperc alatt.
Meg az is furcsa ,hogy minden helyre ugyan az a csávó töltötte fel.

Ez vajon átverés?????

Silent.Hunter.Wolves.of.the.Pacific-RELOADED 2.18 GB
Seaweed
<#hehe>
Nálam meg a sebességemelés óta totyog a net, webrõl 2,3mb/sec-et hozok, p2p-rõl meg csak 120-130k-t(már amikor). Jelenleg 3k-val toporog, alig 3 hét, és lennt is van :D
Felgyorsult, csak 13 óra maradt<#worship>

Aki keres.....holnap estére lent van<#taps><#taps><#taps>

nyár és a varez szezon? hmm, te se az évszakokkal nem vagy tisztában se a warezzel... :P

2.18 GB a játék.Azt hittem nagyobb

Scottt
hû kezdõdik a nyár és a warez szezon

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

PLackó
Elvileg ma jelenik az USA-ban,bár náluk még csak 10 óra körül lehet :)

Zsolo007
Miután a játék alcíme Wolves of the Pacific :)

Szerintem csak a Csendes-óceán, a távolkeleti vizek.
Zogu
Csak Pacific lesz, vagy benne marad Európa is?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

DJ Skyline
baromi jó az a videó! <#eljen>

Újdonságok:

angol/német

Silent Hunter 4 Documentary Video (Friday 09.03.07)

A térkép:

DJ Skyline
baromi jó <#eljen> mondjuk van ára, kb 19.000Ft, de a képek alapján teljességgel megéri!

Seaweed
Hmm asszem' en benevezek egy Deluxe verziora...egeszen jo dolgok vannak benne! (Mar a spiral Recognition Manualert megeri)
SH4 preview movie

http://www.subsim.com/
lehet valamit elõzetesen tudni hogy mivel lesz több/jobb az elõzõ résznél? (grafikát leszámítva)

Gundark
Az hogy 16, vagy 20 a megjelenési dátum, amit máshol irnak már tökmindegy :) Lassan megint mehetünk a nagy vízre :) Bár sokhelyen inkább lábvíz lesz az és az ember örül hogy a tornya víz alá kerül :) De hát aki a trópusokon akar tengózni ne panaszkodjon :))

PLackó
Itt magyarországon is?Becsületes.

DJ Skyline
ja, kezembe akadt ma egy 576 katalógus, és ott Március 16-ot írnak megjelenésnek!

PLackó
elvileg 9 nap múlva amcsiban már a boltokban lesz.

Akkor úgy 1 hónap és a boltban is lehet ?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

SH4 GOLD!

http://www.subsim.com
3P
Féreértettél. :)
Én is a te honosításodat használom. Én azt szeretném, ha elkészülne a 4. részhez is a 3. részhez hasonlóan az "amatör" fordítás.

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Piedon
Azon gondolkodom, ha fordítható, érdemes-e lefordítani.
Bár nekem rossz véleményem volt a "hivatalos" magyar verzióról, de nincs kedvem feleslegesen dolgozni, küszködni vele. Bár az elõzõ rész általam elkövetett fordítását, több mint tízezerszer töltötték le, tehát valaki csak felrakta.<#vigyor>

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

3P
Reméljük, hogy nem csak román nyelvenfog jönni. ;)
Viccet fére téve szerintem a 4. rész témaválasztásából adódóan jó eséllyel szerintem angol lesz a startnál is.

ChevyG work
szerintem eleinte örülhetünk ha az angolt lehet kapni

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

3P
Mit lehet tudni a 4. rész hazai megejelenésérõl? A 3. részhez hasonlóan ez is magyarítva jelenik meg itthon?

ChevyG
és a topikot se találtad el...
ChevyG
válasz!
V vagy S3!:)
Ki az a hülye, aki Vistát használ?
Teljesen irrális gépigény és zéró többletszolgáltatás az XPhez képest. Mindezt a szokásos bugos színvonalon. Ha felraktad, akkor meg is érdemled. Élvezd ki!

Zsolo007
Valaki törlje a postjait....hülyeség ne legyen terjesztve...

Én nem jutok dûlõre vele, de ha valakinek sikerül, közölhetné.

Itt van:

http://www.easywarez.com/new-free-full-download-silent-hunter-4.html

Próbálkozzatok.

Az elõbb láttam a neten, fent van a Silent Hunter 4.Igaz csak egy helyen láttam, de nem tudtam letölteni mert bankszámlaszámot kért.Valamelyik torrent keresõvel szórakoztam és beadta.De nem torrentre utalt.

Éljen az a k***va Star Force! <#eljen>
(A RELOADED töréssel sem megy Vista alatt? A tört fájlokból ki van szedve az SF indító parancs.)

Az SH IV-en már Securom 7.xx lesz! Az már menni fog Vista alatt. <#nyes>
Azt irják Vistára is jó lesz.Én a Silent Hunter 3-at nem tudtam feltenni a Vistára. Eredeti a játék.Nem inditja el, mert beleköt a starforce-ba!!!<#wow1><#wow1>Kiirta a Vista,keressem meg a neten a starforce problémát.

Az biztos, hogy fenntartással kell fogadni a megadott követelményeket. De manapság az a tendencia, hogy alábecsülik azokat a készítõk. (Esetleg direkt, hogy többen szánják rá magukat a megvételre.) Az optimalizálással, sok buggal sem törõdnek eléggé. :(

De azért még veszek 1 GB DDR2 RAM-ot a gépbe. (A több sose árt. :) )
Scottt
Se a ram se a proci nincs meg de sztem menni fog

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"