Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nálam a "lapos személyzet"-hiba még nem jött be. 😊
Ilyet még nem láttam. 😊 Ez a progi tele van hibákkal.
A torpedó-gyakorló pályán a már kilõtt eltávolodott "angolna" felrobbant út közben. De a hajóm K.O. kapott. 😊)))))))))))))

Hát aki szerint a graf kaki az faxkalap,vegyen grafikuskártyát,sztem frankó,az elõzõ résznél is jelentõsen jobb...😊
Az egyetlen gondom talán az hogy a fedélzetrõl nézgelõdve akik körülöttem vannak (ill akik másik hajón de az mind1 lenne) lapok..😊 Szószerint lapok😊
A kezelés csöppet változott de aki játszott a 3-al az gyorsan átszokik...
Az mi kicsit furi..Annak örülök hogy a gép lassabban reagálja le a rá kilõtt torpedót (kicsit felfel röhögtem amikor a 3-ban a hatalmas olajszllító padlógázt adva kitért az 500-ról kilõtt fullsebességü torpedo elöl..😊 ),viszont rögötn az elsõ küldetésem (hiroshima kikötõnél fotózás) elsüllyesztettem 3 hajót (1hadi,2keres) a kkikötõben kb 2 kmé-el arrébb állt a flotta.Nem reagáltak..Odamentem elsüllyesztettem 3 repülõgépszállítót...Nem volt reakció mosolyogva felszínen kimentem az öbölbõl...
Tehát ez furi..
Ami viszont jobban tetszik az elõdnél,az a készenléti/pihenési állapot kapcsolása...Nem kell a fáradt baromarcúakat ideoda rakosgatni,pihenõmódban automatikusan váltják egymást és csak 1/3-ad állomány dolgozik...
No mind1 nekem bejött.

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

DJ Skyline
baromi jó! <#eljen>

Nem tudom mit kellett ahhoz bekapcsolni. 😊

Nálam sem száguld a progi (AMD X2 4600+, ATI1950Pro, 1GB DDR2). Zabálja a memóriát. A virtális memória is felmegy kb. 1.7 GB-ig. 😞
Talán tényleg kell neki a 2 GB? (hiv. gépigény, ajánlott gép)
Cowek
Fel lehet szedni valahogy a mentõcsónakokból a megmenekült ellenséget?

http://www.f1-info.hu/

Bocs egy graf. opció még nem volt bepipálva (azt hiszem Postprocessing angolul). [
Beállításaim.]

Hajó a vízalatt.
Kis japán cirkáló.
PLackó
Melyik az az opció,amivel a víz alá is látsz?(tehát a 3. képeden)
Sok mindent le kellett vennem,bár nem túl erõs a gépem.(A64 3800+,1 giga ram,7600GT)
A 3 nagyon szépen futott még ezzel a géppel is, de hátha tudnak még kicsit optimalizálni patchben.

Bocs, ha nagyon láma kérdést teszek fel. Ebben ez az egy szem hajótípus szerepel? A 3-ban azért volt választék...
Maxon van 1280x1024-ben, csak a blendig... valami van lekapcsolva, mert ronda fénylõ lett a textura. 😊 (ATI 1950PRO, 16xAF)
DJ Skyline
a hivatalos képeken kicsit máshogyan nézett ki! vagy csak nincsen maxon a graf? 😊

Pluskast
Szerintem meg nem jó összehasonlítani a 2 játékot, mivel az egyik egy második világháborús szimulátoros játék a másik pedig a modern tengeri háborúkat feldolgozó stratégiai game. A 2 játék között csak annyi a hasonlóság, hogy mind a kettõ a tengeri csatákat dolgozza fel. Azon kívûl meg semmi más. Arról meg nem is beszélve, hogy a DW-ben meg magától érthetõdõen több a gombkombináció mivel egy technikailag fejletebb korban játszódik.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Szép a vízalatti hajó:

A 105mm -es hatás:

...eredménye:
Sikerült nekem is kipróbálni végre az SH4-et (még csak a 1-2 gyakorlóküldetést néztem meg). A románoknak megint nem sikerült elsõre egy jól futó/ optimalizált, "hibátlan" progit kiadni. Szép gépigénye lett. A grafika is szép szép...

Az új, bonyolultabb kezelés, de szokható/ tanulható. Sok új, jó ötlet/ újítás és hiba.

Érdekes volt látni a régi hibát, hogy a hídon állva a kapitánnyal is lemerül a hajó pl.: a periszkópmélységre. De a legénység most idõben levonult a hajóba.

A madarak vijjogása is bugos nálam, mert a hangjuk beregad egy idõre. 😊

Jópár javítás ráfér még.
Valaki tudja, hogyan javitható a hajó sérülése? Létrehezok egy javitó szakaszt, de semmit sem csinálnak.Mellesleg a legénységgel gõzöm sincs mit kell tenni.Segitsem valaki légyszi.

Bucser
De így volt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sephi
Igen ez magatol erthetodo mi? Masikban nem igy volt.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A grafikában egyetértek a játszhatóságban nem.
Azért tûnik kevésbé "felhasználóbarátnak" a DW mert venni kell a fáradtságot, hogy megtanulj pár dolgot. De ez nem a játszhatóságot csökkenti, hanem a "learning curve"-et növeli. Maximum azoknak okoz ez gondot, akik nem tudnak vagy nem akarnak 10 percnél tovább foglalkozni azzal, hogy melyik a "tûzgomb"...

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Gunn69
Szerintem nem így értette. A DW jobb a realitásában, egyébként pedig veri a Silent Hunter játszhatóságban és szerintem grafikában is.

ha valami reális akkor nem játszható?

Csak ha a realitás szintjén nézzük de játszhatóság terén a Silent Hunter jobb.
szerintem is jobban tetszik mint a 3, fõleg azért mert a csendes-óceáni hadszíntér még nem annyira lerágott csont

egyébként meg a Dangerous Waters még mindig a legjobb 😊

nemtom nekem eddig jobban tetszik mint a 3, bár lehet ez csak amiatt van mert nekem meg a 3 volt kurva nagy csalódás a 2 után 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez az utolsó esélyünk....😞

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Pluskast
Ebben van igazság de én reménykedem, hogy ha kihoznak egy peccset akkor javúl valami.

A SH3 után nekem ez egy HATALAS csalódás.
Igy elrontani valamit....😞((((((((((((((
A 3.részel napokat játszottam de ezzel...
A kezelése szörnyû lett a 3-hoz képest.
Annyi effekt van benne,hogy az már inkább hátrányává vált,mint elõnnyé.
Röviden ennyi..............................😞(

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

óóóó ti már játszotok vele?<#vigyor2><#boxer>
nekem még kb 1 nap <#vigyor2>

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

hello itt hogy lehet pihentetni a legénységet vagy itt nincs? de akkor mi az a csik a képeik melet?
Kezdö vagyok még és tényleg nem tudom ,de az elsö pályán a karier modba fotokat kell készitenem a japcsi kikötöben.. Addig oké ,hogy odacirkálok,nade hogyan készitek fotot??? pls <#help>

Pluskast
Elvileg ha víz alatt vagy a szonárkezelõd mondja, hogy milyen irányból jön a zaj. Aminek nagy hasznát lehet venni - ezt is csak a 3 alapján tudom mondani- az a radar de azt meg az elején még nem kapsz, szóval nyilatkozni nem tudok, hogy itt mennyire jó és használható😊

Cowek
Köszi :-)
Igen, itt is van lopakodó mód. Már csak a sonár mûködésére kellene rájönnöm, mert nekem csak egyett bippen indításkor azt nagy kuss van mindig :-) De lehet hogy késõbbi küldetéseknél már lesz szerepe.

Pluskast
Igyekezz arra törekedni, hogy ne szórják meg😊 Mondjuk napközben fényes nappal abszolút ne támadj felszínen mert az kész öngyilkosság. Támadni mindig sötétben kell. Ez a szabály a konvojokra vonatkozik. Magányos kereskedõhajókra nem. Másrészt nem tudom, mit értesz azalatt, hogy megszórják? Mélységi bombákkal a víz alatt? Nos próbálj minél mélyebbre menni és minél lassabban haladni a víz alatt. A 3. részben volt az úgynevezett csendes üzemmód, amikor mindent leállítottál és kb 1-2 csomós sebességgel, haladtál a víz alatt. Ezt itt nem találtam gondolom nincs, így marad a létezõ legkisebb sebesség. Ha már lassan haladsz és mondjuk a romboló bemért téged, soha ne menj egyenes vonalban. Gyakran változtass irányt.
Ja és még valami: Imádkozz istenhez és bízz a jósszerencsédben😊

Gunn69
Szerintem csak hagyni kell egy kis idõt nekik, hadd adjanak ki pár peccset, aztán nem lesz ezzel sem semmi baj.

Pluskast
Grafikailag azért jobb, bár ez gépfüggõ. Viszont nekem is jobban bejön a 3. rész. Egyrészt abban nincsen már semmi bug - szemben ezzel amiben van - másrészt ebbõl meg hiányzik a megfelelõ ai. Értem ezalatt, hogy hiába állítod a leg realisztikusabb fokozatra attól még a gép nem reagál megfelelõen. Bár az is ismételten hozzátartozik a dologhoz, hogy én az sh3-at moddolva játszom ami meg elég korrektûl lett elkészítve és az csak olyan tegeralatjáró mánikákusoknak való mint nekem. De ha kijavítják a bugokat akkor még egész korrekt játék lehet.

Cowek
Ha találat éri a tengeralattjárót, azok akik pirossal vannak meg vannak halódva? Mert okosan kiadtam a parancsot találat után hogy sülyedjünk csak le menekülés gyanánt, aztán visszaút már nem volt :-/ Plusz akit leküldtem hogy valamit csináljon a hajóval hogy emelkedjen, az is "kipirosodott"...
Szóval mielyen taktikát érdemes választani, ha kicsit megszórják a gépet?

Pluskast
Attól függ, hogy milyen sûrûre állítod be a környezetet. Ha max-ra rakod akkor szép vizinövényeket látsz a sekélyebb tengerfenéken.

privi ment

crossy104:
tudnal adni egy gamecopywordos linket, mert nem talaltam a craket...
koszi
Cowek
No erre én is kiváncsi lennék, mert áldoznék rá... bár ahogy elnézem még meg sem jelent nálunk :-/

Bucser
Azt szeretném kérdezni, hogy aki megrendelte és megvette eredetiben annál is kilép-e a játék mikor a távolságmérõt akarja használni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem kell.Simán telepitsd fel a játékot, utána a gamecopyworld-rõl szedd le a crack /no dvd/ file-t.Csomagold ki, és lesz benne egy SH4 exe.Ezt másold be a játékba és menni fog.

ChevyG
bajtérsak!
elkeztem a letöltést😊
Trucker39
Nos, sikerült telepítenem (elsõre). <#vigyor2>
Elsõ benyomások alapján, jobban tetszik a SHIII, mint a SHIV. Lehet, hogy nekem nem jön be ez az amerikai feeling. Grafikailag sem láttam akkora durranást. Ettõl még biztosan remek szimulátor, csak a III nekem jobban tetszett.<#worship>

Bucser
<#wow1>
a periszkópban van egy felsõ iránymutató. Az mutatja az aktuális fordulatot a hajo tengelyéhez. A 0 az orral van egy vonalban a 180 a tattal van egy vonalban...

Sephi
Egyetlen dolgot nem tudok. Ha eppen nezem a periszkopon keresztul a dolgokat...honnan tudom meg hogy a tengeralatjaro eleje milyen iranyban van?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

oh,megvan köszi,viszont lenne egy kérdésem: a carrierbe az elsö pályán fotokat kell készitenem.. azt hogy kell? odamegyek és??

hi,tudna nekem adni valaki egy mds filet a játékhoz? pls

Bucser
Aki esetleg a távolságmérõt haszálná.. nem mûködik. Használat esetén azonnal kilép a játék. Ugyhogy olybátûnik marad az automatic targeting ami meg szarul megy😞

A tenger "feneke" milyen? "Pusztaság"?
A multit valaki próbálta? (Hogy van levédve?) 😊