Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://www.f1-info.hu/
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Honosítás: magyar szinkron vagy felirat
Kategória: szimulátor
Érkezés módja: premier
Várható: 2007 tavasz
Kiadás módja: normál
Adathordozó: PC DVD
Várható ára: 9 990 Ft
Windows XP/ Windows Vista
Érdekes, hogy a 576-nál olcsóbbnak igérik. 6999 Ft.
(Katalógus.)
A távolság mérésénél a két képet fedésbe hozom és mindig 9000-t mutat (yard vagy méter???).
A passzív autómatikus, az õrszem szól ha hall valamit. De az aktívval is úgy lehet távolságot mérni, hogy pl.: perszkóppal befogom a hajót és kérem a távolságmérést. Magamtól nem tudok az irányára ráállni. 😊
A radar sem semmi...
a 3-ban körbe tudtam forgatni és hallgatni a hajócsavarokat...it nem tudom hogy kell...illetve van egy gomb amire gyorsan körbeforog és kész...
A német IXD2-nek is 35-45 mp elég volt. 😊
Amúgy van ebben a verzióban is csendes üzemmód.
A hajón van egy elsõgenerációs SD ("légi") radar. Érdekesmód jelezte az õrszem, hogy hajót észlel vele. 😊)) De én a radar képernyõjén semmit sem láttam. 😊 A kapcsolók nem is mûködnek rajta.
Jók ezek a vízalatti "moszatok" (halak nincsenek?):

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
holott sehol sincs körülöttünk hajó, se repülõ semmi csak 20 méter mélyen állunk a tengóval...semmi jelenteni valójuk nincs, akkor miért ugatnak folyamatosan???
ez valami bug???
Egy csomó mindent nem találok még, amit a 3-ban már megszoktam.
Pl. lehetett azonosíttatni az egyik tiszttel a befogott hajó típusát és azután már a kis könyvecskében be lehetett jelölni, hogy meliyk részére célozzon a tüzér a hajónak...na azt itt most nem találom csak a kis könyvecskét tudtam behozni. Nekem is papírmasé tisztek állnak a hajóhídon akik kb. 1 mm vastagok ha oldalt forgulnak nekem...ez mi???

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Itt miért nincs iylen?
Az SH3-ban azért, ha akartál "venni" a hajódra valamit (vagy a kiszemelt hajóról), akkor arról volt egy kis korrekt leírás, adat.
A hajókról van infó a játék "Museum" részében, a torpedókra meg rá kell keresni Google-el...
Nem a torpedók beállításaira gondoltam, azokat megtaláltam. 😊
"Típusismertetõre" gondoltam. Lássam, hogy szimuláció.
De eddig a régebbi SH3 profibbnak tûnik a hiányosságai ellenére.
a torpedó adatokat a bal oldalról beugró képernyõn tudod beállítani periszkóp nézetben
Hogy %-ban mutatja, komoly?
Hol a kapitányi kabin?
A sebességmérés, hogy történik, mert nekem a óra bejön, de nem számol sebességet?
A távolságmérés nagyon egyszerû az SH3-hoz képest. Csak az alsó véghelyzetbe kell hozni a képet? Ennyi?
A kikötõbe vissza kell térni,énis néztem úgytûnik kötelezõ😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
másik, az normális hogy minden egyes elküldött report után új feladatot kapok , és ez direkt van igy vagy csak az elsõ küldin már egybõl 600 missiot kell megcsinálni?
Ami a legnagyobb poz nekem a grafban hogy végre látszanak a sérülések:

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n