Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Mintha az számítana...

Gunn69
És nem utolsósorban jóval komolyabb a grafikája.

viszont jóval élvezetesebb mint a 3, és küldik is nomrálisak vannak benne 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gunn69
Szerintem ez is jó a sok bug ellenére de meg tudom érteni azt is, akit a három jobban magával ragad.

Zsolo007
Az már túl ronda 😉

akkor nézd meg a 2-t is, az mégjobb 😄D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

ChevyG
uhh, már naon kiváncsi vok
Cowek
Én nem játszottam eddig korábbi verzióval, de most ott tartok hogy szedem a 3-at... ha tényleg jobb mint ez, meg is veszem 2.600-ért

http://www.f1-info.hu/

Piedon
Attól tartok, ha magyarul jelenik meg akkor átveszik a 3-ban lévõ lefordított szövegeket. Viszont az 576nál nem jelzik, hogy magyar verzió lesz.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

CD Galaxis elõrendelés.

Honosítás: magyar szinkron vagy felirat
Kategória: szimulátor
Érkezés módja: premier
Várható: 2007 tavasz
Kiadás módja: normál
Adathordozó: PC DVD
Várható ára: 9 990 Ft

Windows XP/ Windows Vista

Érdekes, hogy a 576-nál olcsóbbnak igérik. 6999 Ft.
(Katalógus.)
bakvarnyu
Nem tudjátok a bolti verzióhoz adnak valami fasza kis Csendes-Óceán térképet? olyat amit ki lehetne tenni a falra?

A sebbesség becslése, hogy történik?

A távolság mérésénél a két képet fedésbe hozom és mindig 9000-t mutat (yard vagy méter???).
Korábban már én is jeleztem, hogy csak az aktív szonárt lehet üzemeltetni (feleslegesen).

A passzív autómatikus, az õrszem szól ha hall valamit. De az aktívval is úgy lehet távolságot mérni, hogy pl.: perszkóppal befogom a hajót és kérem a távolságmérést. Magamtól nem tudok az irányára ráállni. 😊

A radar sem semmi...
Looserke
a szonárral hogy lehet keresni?

a 3-ban körbe tudtam forgatni és hallgatni a hajócsavarokat...it nem tudom hogy kell...illetve van egy gomb amire gyorsan körbeforog és kész...

A radaros nem mondta pontosan, hogy hajó, de én megnéztem és az volt.
Ûtban a távoli célterület fele gyakoroltattam a riadókészültséget és a vészmerülést. <#idiota> Ezek a nagy, bazi amcsi hajók (Tambor) vészmerülésben több, mint 1 perc kell, hogy a tornyuk víz alatt legyen (normál merülés kb 1:40).
A német IXD2-nek is 35-45 mp elég volt. 😊

Amúgy van ebben a verzióban is csendes üzemmód.

A hajón van egy elsõgenerációs SD ("légi") radar. Érdekesmód jelezte az õrszem, hogy hajót észlel vele. 😊)) De én a radar képernyõjén semmit sem láttam. 😊 A kapcsolók nem is mûködnek rajta.

Jók ezek a vízalatti "moszatok" (halak nincsenek?):
Pluskast
Nekem fullon van minden de nekem egy fuúziós erõmûvem van úgyhogy én nem számítok😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Pluskast
Na látod ez a szomorú. Miért kell eleve kihozni úgy egy játékot, hogy tudja a készítõ, hogy bugos? Tudom mert a kiadó rugdossa a feneküket. Ez meg mégszomorúbb.

Gunn69
Multiba próbálta már valaki?

Looserke
hogy a f*szba lehet az kikapcsolni, hogy ne ugassanak állandóan a fülembe...csak azt hallom folyamatosan, hogy zero-five-six-six-seven-zero-four...stb...stb...
holott sehol sincs körülöttünk hajó, se repülõ semmi csak 20 méter mélyen állunk a tengóval...semmi jelenteni valójuk nincs, akkor miért ugatnak folyamatosan???
ez valami bug???

Looserke
Hát kipróbáltam de elég vegyes benyomásaim vannak... Támadtam egy rombolót el is süllyedt de a mellette lévõ rám sem bagózott...ment tovább halál nyugiban... <#wow2>
Egy csomó mindent nem találok még, amit a 3-ban már megszoktam.
Pl. lehetett azonosíttatni az egyik tiszttel a befogott hajó típusát és azután már a kis könyvecskében be lehetett jelölni, hogy meliyk részére célozzon a tüzér a hajónak...na azt itt most nem találom csak a kis könyvecskét tudtam behozni. Nekem is papírmasé tisztek állnak a hajóhídon akik kb. 1 mm vastagok ha oldalt forgulnak nekem...ez mi???

Cowek
Nekem gyönyörûen elfut P4 2,8 (nem celeron), 9800 Pro val és 2GB rammal

http://www.f1-info.hu/

Zsolo007
Tapasztalatokat gépigényrõl tudnátok írni? Kinek milyen géppel, milyen beállításokkal (nem kell részletesen) hogy fut. Mennyivel kell erõsebb gép neki a 3-nál?

Gundark
Ez a hajóbejárás érdekes dolog. valószinûleg egyszer meg is tenném 😊 De többször biztos nem, mert minek. Ha járõr van akkor a térképen vagyok, ha meg lõnek lesz*rom hogy rémült képet vág a motoroknál a tiszt 😊 Az SH3 is tele volt bugokkal. Nem is kicsikkel. De a pecsek és a lelkesedõk megoldották. Egyébként ma már nincs is olyan játék amihez nem kell pecs 😊

Pluskast
Én nem örülök neki mert ez a game visszaesés a haramadik részhez képest. Arról meg nem is beszélve, hogy ugyan az a csapat csinálta a két játékot, szóval legalább saját magukat tisztelhetnék annyira, hogy egy fejlettebb játékot adnak ki mint az elõd. Pl itt nagyban ígérgették, hogy most majd be leht járni a hajót és majd a gépházba is el lehet jutni. Ehhez képest még egy nyomi kapitányi kabin sincs de még egy rádiós vagy szonár szoba sem ami a háromban meg megvolt. Aztán marhára irritál, hogy nincs TDC menü csak a periszkóp mellett valami kis használhatatlan vacak. A manuális célzás kész kínszenvedés és teljesen alkalmatlan. A legszomorúbb, hogy ezek a dolgok már benne voltak az elõdben és mind hangulatilag mind funkcionalítását tekintve jók és hasznosak voltak. Akkor most miért kellett kihagyni? Majd imádkozzunk, és reménykedjünk, hogy egy peccs formájában esetleg beteszik? Elég csúnya dolog így elbánni a játékostársadalommal akik fejlõdést és nem vissza lépést vártak a 4. résztõl. Az, hogy meg a grafika fejlõdött marhára nem izgat. Ha szép és csiri-viri játékkal akarok játszani akkor veszek egy konzolt.......

Gunn69
pedig de.

bakvarnyu
gyá ez a játékból van?
nem is mondjátok, hogy ilyen jól néz ki.

Meg kell hagyni, hogy jól néz ki:
Örülök. 😊)))
Örölök. 😊 De jó lenne pl.: ha nem csak egy csík jelezné a üzemanyagkészletet (legalább tudnám, hogy az általam vezetett bárka hatósugara mennyi).
ne legyél telhetetlen, örülj hogy egyáltalán még jönnek ki ilyen játékok, még akkor is ha csak "szim light" kategóriában

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

A múzeumról jobb nem is beszélni. 😊 Ott semmi hasznos info. Még az SH1-bõl vannak "dokumentumaim" hajókról, torpedókról stb.

Itt miért nincs iylen?

Az SH3-ban azért, ha akartál "venni" a hajódra valamit (vagy a kiszemelt hajóról), akkor arról volt egy kis korrekt leírás, adat.
Már az SH3 sem a hiper realisztikusságról szólt. Egyébként én megvagyok elégedve az auto szonárral, ha pedig megunom megyek DW-zni.

A hajókról van infó a játék "Museum" részében, a torpedókra meg rá kell keresni Google-el...

Még mindig ott tartok, h el sem indul a setup.. 😞(<#help><#szomoru1>

Gunn69
Multiban próbálta már valaki?

DJ Skyline
nem lehet, hogy a warez verzió ilyen béna? voltak ilyenek anno (nem tudok pontos nevet mondani), hogy a warez verzió egy kalap csokipapírral volt egyenlõ, de az eredeti meg mint kés a vajban, semmi probléma

Nem láttam semmit a hadjáratban - amikor hajót kell válsztani - a lenendõ Uboot adatairól/ tudásáról. Ugyanígy semmi a felszerelhetõ radarról stb. stb.
Akkor az aktív is minek? Lehetne autómata. Nevetséges.

Nem a torpedók beállításaira gondoltam, azokat megtaláltam. 😊
"Típusismertetõre" gondoltam. Lássam, hogy szimuláció.
Még nem eredeti csak "tesztelem", hogy megéri-e megvenni. 😊

De eddig a régebbi SH3 profibbnak tûnik a hiányosságai ellenére.
van rajta passzív szonár, de szerintem csak automatikusan mûködik (legalábbis s szonárkezelõ bemondja az adatokat)

a torpedó adatokat a bal oldalról beugró képernyõn tudod beállítani periszkóp nézetben

DJ Skyline
eléggé bugos a játék mint olvasgatom itt

zoltang, neked eredetiben van meg?

Nem látom a torpedók adatait. (sebesség, hatótáv stb.)
Hol a torpedó betöltéséhez szükséges idõ?
Hogy %-ban mutatja, komoly?
Az amerikai hajókon nincs passzív hangradar (csak aktív)?

Hol a kapitányi kabin?

A sebességmérés, hogy történik, mert nekem a óra bejön, de nem számol sebességet?

A távolságmérés nagyon egyszerû az SH3-hoz képest. Csak az alsó véghelyzetbe kell hozni a képet? Ennyi?
és hogy kell fotozni?? mert én erre nem jöttem rá 😞

hát nemtom eddig nekem valami 5 helyen kellet járöröznöm kb + fotok... 😄

hát nemtom eddig nekem valami 5 helyen kellet járöröznöm kb + fotok... 😄

Én nemkaptam új missziót,fixen fotóznom kellett hiroshima-t akárhány reportot küldtem...
A kikötõbe vissza kell térni,énis néztem úgytûnik kötelezõ😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

nem tudja valaki itt is meg lehet oldani end missiont ugy hogy ne kelljen visszatérni a kikötöbe? mert én nem találtam ilyet 😄
másik, az normális hogy minden egyes elküldött report után új feladatot kapok , és ez direkt van igy vagy csak az elsõ küldin már egybõl 600 missiot kell megcsinálni?

1024*768,minden bekapcsolva,fullon:

Ami a legnagyobb poz nekem a grafban hogy végre látszanak a sérülések:

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n