Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezért kell az Unleashed Emudvd-t használni, míg itthon meg nem jelenik, vagy egy jó törés nem lesz a Fade védelem ellen.
Bucser
Így igaz mert azt hiszi, hogy eredeti játékod van. A töréssel viszont aktiválták a védelmet.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
MIlyen mélyre merültél?

Valamint a rombolók aktív sonárt használnak azaz pingelnek úgyhogy ha hallod, hogy pingelnek akkor usgyi van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nálam a Clone DVD verzió a legújabb yasu-val, törés nélkül és az 1.1-es javítással sem csinálja ezeket a hibákat, még órákkal késõbb sem.
hali,kéne egy kis segitség.. rántapadt 3-4 rombolo és nem tudom lerázni öket,lemerülök nemis mozdulok semmi,mégis benérnek.. valahogy kilehet játszani ,hogy ne vegyenek észre? nemlehet valahogy leállitani a motort vagy ilyesmi?

Bucser
A devek állítása szerint senki nem tudta reprodukálni a lapos emberek hibát meg a kidülledt szem hibát aki eredetivel játszik.

Az eredetiben nem lennének ilyen hibák.?
Ha csak egy idõ után fogynak papírrá az emberek, az csak a krekk miatt lehet.?

Aranyos! Akkor maradok a 3-nál

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Bucser
"Amúgy korábban írta még valaki hogy papír emberek lesznek egy idõvel. Nekem is"

Ez nem bug. Másolásvédelem.

Uhh hülye kérdés volt mert vegyes a vélemények. Akkor úgy kérdezem hogy melyiket válasszam ha én arra megyek rá, hogy minél élethûbb legyen maga a tengeralattjárózás :D. Grafika terén a 4 jobb ez igaz, de nem komálom a bugokat, bár nemtudom az 1.1-el mennyivel lett jobb. Ja és utálom a buta AI-t. Amúgy korábban írta még valaki hogy papír emberek lesznek egy idõvel. Nekem is. És le is töröltem. Undorító volt látni hogy egyhelybe forog a hídon egy papír valami :S

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Mo.Organ
köszönöm

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Szerintetek melyik jobb ez vagy a 3. rész?

Segítség a sebességbecsléshez.
Billentyûzet:

2. nagy kép
Nem kell. Csak az alap progi + az 1.1-es javítás van fent. (Semmi exe felülírás stb.)
ez megvan. különben el sem idúl. egyszerûen nem tudom mi van.
Mo.Organ
Valaki aki érti is a játék billentyüzetének használatát, leirná ide egy két mondatban. Vagy esetleg lehetne erröl valahol egy leírást találni. Érdekel a játék nagyon de nem tudom használni se a szonárt, se normálisan a torpedót. Szóval ha valaki felhomályosítana, az nagyon nyerõ lenne.

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

Kell hozzá az a Netshow.?
Ha igen, akkor honnan lehet még leszedni, mert nálam nem mûködött..

Nálam úgy is megy már, hogy a fizikai DVD-t nem tiltom le az eszközkezelõben. Kiindulásnak nincs beemulálva semmi a DT-vel(4.08, SPDT 1.42).
A Yasut (1.1.7035) indítom majd aktiválom a rejtést (3 pipa). Ezután emulálom az Unleashed dvd-képet. Legvégül kattintás a játék parancsikonjára.
Ha felteszed a jevitást, utána törd meg a gamecopy-ról.

Hali! Tudna valaki segíteni? Feltettem az 1.1-es patchet és rögtön az ubi softos intró után "a program szabálytalan mûveletet..." hibaüzi jön be. A ViTALiTY féle van meg. Szerintetek mi lehet a gond?
Melyik verziot hasznalod? EMUDVD-Unleashed vagy ViTALiTY? Carier modban jatszol? Mert nekem ott nem jo.
LeonSilver
Ezt én nemtudhattam :P

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

jaaa azt nem mondtad... aszthittem nem tudod hogyan kell, nálam jo amugy a patch után is.

Azert ennyire hulye nem vagyok! Tudom, hogy hol kell szereloszemelyzetet letrehozni, es ki is vannak jelolve szerelesre, de nem javitanak! Mint ha ugy emlekeznek, hogy a patch elott meg jo volt.
Nem hasznalok crack-et.
Egyetértek.
Biztosan van mit javítani még ha ilyen korán kiadták az 1.1-et..

hogyne lehetne javitani,a kezelöfelületen van egy "mappa" ikon abba lehet a szerelöszemélyzetet létrehozni meg kijelölni öket szerelésre...

LeonSilver
Szerintem ez is mint annyi minden más a krekk miatt van.
Egyszerüen a legénység szarik nagyívben néhány dologra.
Azthiszem szépen letörlöm a rákba az egészet (mert csak idegelem magam), várok még 1-2 peccset és szépen megveszem ezt is.
Az SH3 mellett ez is elfér.Addig meg marad a 3..

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

#513 "Hogy lehet javitani a hajot?" valaki esetleg valami infot tudna adni? Ha nem lehet javitani a hajo kulonbozo reszeit, akkor semmi ertelme a jateknak! Kapok egy talalatot, aztan lassan mely alomba szenderul a hajom!
hi,valaki forditsa ezt le nekem létszi mert ezt nem tudom mit jelent.

"Engage az destroy enemy Merchant shipping"

a destroy az rendben van azt értem de mi az az Engage,mert még valaimit csinálnom kell vele elötte sztm.. <#help><#help>

LeonSilver
A gémkopin van egy maxi mdf fájl.Töccsed le és menni fog ahogy zoltang írta.Tutira mondom :)

Felraktam még egyszer.
Most magyarul írja ki, h nincs lemez, de utána ugyanaz...

Melyik gombbal kell forgatni a passzív szonárt?

A #439 üzenetben a Subsim's Silent Hunter 4 Attack Video -ban kb. a 3 perc környékén valami gombbal forgatják.
Csak a törés gondokat okoz.
Gundark
Nálam nem kell semmit trükközni. Beraktam a krekkjét és megy. Még a yasu sem kell.

Kell hozzá az a Netshow.?

ssdd
Üdv! LEtöltöttem a játékot, mégpedig ezt a változatát(mivel ezt seedelték legtöbben): Silent.Hunter.4.Wolves.of.the.Pacific-ViTALiTY.WEBSEED.
Az a gond vele, hogyha ki akarom csomagolni, akkor hibát ír ki, ami még nem is lenne olyan nagy probléma(relatív), de azt végképp nem értem mér 1 AVI!! fájlt talál a tömörítõ progi. Nem tudtam, hogy ebbõl a játékból film is készült, mer szerintem egyáltalán nincs ilyen film. Szóval ha valaki más is letöltötte ezt a változatot, s ki tudta csomagolni, az pls írja meg nekem is, hogy kell. Elõre is köszönöm.<#integet2>

Ez a parti köd jól visszafogja a gépet. Még remélem optimalizálnak a grafikán is.

Az 1.1-es javítással már a nagy amcsi hajók is 35 sec alatt merülnek, nehogy már a kisebb német hajók jobbak legyenek.
Akkor sajnos nem tudok segíteni. Állítólag ezzel a módszerrel sokaknak mûködik.
Próbáltam úgy is, h bezárom az autorun ablakot de ugyanaz...
Ugyanúgy csinálom folyamatosan, de semmi változás ahhoz képest, mintha simán elindítanám...
Eddig csak azzal a Vitality-vel mûködött...

Én megvárom míg a emulálás után bejön az autorun, majd ezután retry. (Az autorun ablakot ki is nyomom.)

De ugye elõsször yasut indítod és aktiválod, majd csak ezek után emulálsz?
Úgy csináltam többször is, de semmi.
A Yasu zöld, mindkét opció bepipálva, a Damonban All options ON.
Amikor beemulálom rákattintok, h Retry, de csak az autorun ablak marad fenn, és ha ott play, akkor semmi...

A rerty gombra kattints.
A feladatkezelõben a folyamatoknál viszont megy az sh4.exe, de csak ott látszik

Ugyanaz.. Vagyis nem indul.
Amikor beemulálom feljön az autorun indítóképernyõ, ott rákattintok play és semmi...

Ez a verzió ell hozzá: Silent.Hunter.4.Wolves.Of.The.Pacific.EMUDVD-Unleashed
Nálam így indul:

1. Letiltom az eszközkezelõben az dvd írót. A DT-t nem tiltottam le. (Tehát csak az DT lemeze látszik a saját gép ablakban.)
2. DT-ben nincs beemulálva a lemez.
3. Yasu (1.1.7035) indít és aktivál.
4. SH4 parancsikon indítása.
5. A lemez hiányára felszólító ablak beérkezése után, beemulálom a lemezt és retry-t nyomok a felugrott ablakon.
6. Kis ellenõrzés (forgó lemez kép) után indul...
Nekem úgy nem ment.
Ha letiltom a virtuális meghajtót is, akkor nem fogja megtalálni a 'Retry' sem... Hova mountolja utána a Daemon.?

Szintén zenész . :)))
De én nyárra idõzítem a dolgot , egy év azért túlzásnak tûnik , addig jó az SH3 is .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás