Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CyrSys! Ne krekkeld! YASU. Adják hozzá bundle-ban. <#vigyor>#vigyor> (nemwarezolok és nem is hírdetem)
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ezután tudod meghatározni a sebességét.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy csinálom hogy Vitality verzió+patch+1.1 crack! Talán jó lesz
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Semmi hibát nem találtam még mindíg, az alkonyatkor 10 másodpercenként egyet villanó óceán felszín pedig valami grafikai bug amit tuti driverrel még állíthatnak.
Embereek! Tiszta depi vagyok hogy ebben a fórumban nincs élet. Nem erre számítottam. Aki még nem próbálta az emu verziót az tegye meg a kedvemért és ha jó, élvezze és írjon róla, mert nekem most az SH4 mellett az SG a másik állandó célom a gép fellövése után és szar egy üres fórumban magamnak írogatni (tisztelet persze a hozzám hasonló kivételnek)
Ja és képeket kérek mert ez a game gyönyörû ... úúú meg is nézem a Vadászat a Vörös Októberre -t megint <#finom>#finom>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Imádtam a 3. részt, de ebben végre megvalósították azokat a dolgokat amiket abban hiányoltam. Na el is indítom és stressz tesztelem reggelig. Szerintem megéri. Majd jelentek ha valahol beázást tapasztalok. Na tengerre ...
(AMD2500+ 1GBRAM nV6600GT)
Nincs is olyan messze .....
Nemvagy hülye csak qrva lusta.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Valaki leírná nekem szegény hülyének h a EMUDVD-s verziót hogy kell használni, milyen progi stb kell hozzá...?
Ez a VITALITY 1.1-es törés VITALITY javítása. 😊
Állítólag megtalálta a megoldást a "trükkös" védelemre/hibákra.
Én nem próbáltam, mert a klón megoldást használom.
Ilyen letezik az 1.1 patchre kell ratenni, mukodni mukodik de ha kimesz a fedelzetre es hatrafordulsz az emberek laposak csak elejuk es hatuljuk van:}}
mas bugot eddig nem lattam meg benne max annyit hogy ha viz alatt vagy akkor mar joval elobb el kezdugatni hogy keves az oxigen pedig meg van boven
errõl tud-e valaki bármit?
Annyira meg nem állok jól így hó végén letöltéssel, hogy 4-5 kamu 3,7 gigás letöltéssel szórakozzak.
Ha tud valaki olyat, ami garantáltan mûködõ verzió, azt szívesen lehúznám egy párnapos kipróbálásra.
Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific (c) Ubisoft *UPDATE 1.1* *CRACKFIX*
" So we found and fixed a tricky trigger."
(De azért remélem, hogy lesz egy mûködõ biztonsági másolatom is és nem a gyári dvd-t koptatom.)
Mi lehet a gond?
Papir emberekkel en sem talalkoztam. Viszont a javitasokat a hajon nagyon lassan csinalja. Irja, hogy 51 sec allat kesz lesz, aztan megis 5 percig vagy megtovabb csinalja.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Asszem ilyen még nem volt egyetlen más játéknál sem. Hogy mi ebben a vicces.
Ha már egyszer mentes azoktól a hibáktól, amiket a tengeralattjáró kapitányok írnak.
Viszont egy mélt dobhatnál esetleg a netrat (at) index (dot) hu címemre.
Mondanám hogy honnan lehetne a jót leszedni, de ez nem a reklám helye.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Silent<1>1>.Hunter.4.Wolves.Of.The.Pacific.EMUDVD-Unleashed.torrent
fake-nek nyilvánították közben.
Az anyjára vezesse a bikát, aki felrakta ezt a fost.
Na, most szedhetem le mégegyszer a jó verziót.
Ha ez így rendben van, mert fake a fájl, akkor ezt szedtem le másfél nap alatt:
Silent<1>1>.Hunter.4.Wolves.Of.The.Pacific.EMUDVD-Unleashed.torrent
Csak azért adtam meg, nehogy más is ráfusson.
De ha van valami megoldás, hogy mégis lehessen használni, akkor köszönettel veszek minden ötletet.
HA megvetted akkor majd reklamálhatsz nekik a fórumon😊
http://silenthunter4.de.ubi.com/
"Offizielle Mitteilung der Silent Hunter 4 Entwickler
Freitag 23.03.07 -
Wir arbeiten momentan an den Fehlern die von der Community sowie von unseren Testern nachträglich entdeckt wurden. Der offizielle Patch v1.1 korrigiert schon einige Probleme und wir arbeiten schon an einem zweiten Update. Wir sind uns ziemlich sicher dass wir somit auch das Anti-Aliasing- sowie das Auflösungs-Problem in den Griff bekommen werden.
Achtung: Einige Probleme wie z.B. die 2D Darstellung von Mannschaftsmitgliedern, wirre Angaben von Stationen sowie fehlende Augen sind Teil des Kopierschutzes. Solltet ihr eine illegale Version des Spiels oder einen No-CD Crack nutzen wird dieser Schutzmechanismus aktiviert.
Diejenigen die eine legal erworbene Version des Spiels nutzen sollten diese Probleme nicht haben. Wir wissen momentan von nur sehr wenigen Fällen in denen Besitzer legaler Versionen derartige Probleme haben. Wir stehen momentan im Kontakt mit dem Hersteller des Kopierschutzes und arbeiten an einer schnellen Lösung.
Solltet ihr weitere Probleme finden bitten wir euch dies in diesem Forum zu posten. Wir werden uns umgehen darum kümmern.
Vielen Dank,
Das Silent Hunter 4 Entwicklerteam"
És szerintem maradnak is az eredetiben is...
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n