1823
-
#860 A távcsöves küldiknél az adott körzetben kell - akár napokig - járőröznöd. Ha elég időt ott töltöttél, akkor veszi sikeresre az adott etapot és küld máshová, vagy mehetsz haza.
Az, hogy többször ad ugyanoda, ugyanolyan feladatot, nem warez hiba, az eredetimmel is így volt, de mondjuk negyedszerre már mást adott. És a legújabb patch - leírása alapján - ezt már orvosolja. -
zolik #859 nem ,mivel még nincs hozzá törés :)
hm, előtte is volt már ilyen küldi ahol nem vette be a távcsöves helyet, utána mission restart, más helyre küldte és ott jó volt. -
Solt #858 úgy tudom, hogy a warez verzió csinálja ezt... -
#857 1.3as patch-t felraktad? Mert elvileg abban már javították ezt, hogy ne adja ugyanazt a küldit a végtelenségig. -
#856 Nekem meg van a gamma, de láthatod, h kifulladt ez a topik. Nem is merem elkezdeni, mert tuti, h én is elakadok és mire segítséget kérnék és rá a válasz... már lehet h uninstall lenne belőle...
Így sajna nem tok mondani semmit sem. sorry -
zolik #855 Sziasztok!
Nagyon fontos kérdés! a küldetés a következő:
Hajózz el a Mariana szigetekhez (a kis távcsöves ikon a térképen) és keress enemy contactot.
Nah én el is hajózok a kijelölt pontra de semmi.
Ok keresek konvojt, kilövöm őket, visszamegyeka bázisra, a 2ből 1 kész.
Köv küldi, hajózz el a Mariana szigetekhez, és ez így megy a végtelenségig. Ötlet? -
shadowkiller85 #854 Trainer nincs hozzá? -
#853 -
Karabiner #852 Hupsz, kicsit sok let a silent hunter -
Karabiner #851 Sziasztok!
Talán néhányak ismertek a Silent Hunter Silent Hunter III Hungarian Fan Club-bol. Keresek játékos társakat múltira SH 4-be. Szeretnénk kicsit fölfuttatni a 4-et is a klubban. Azok, akik magyarosítást keresnek örömmel tudatom, hogy már az oldalunkon ott virít. Le lehet tölteni. És SH4 fórum is üzemel.
-
#850 hercegem -
#849 Épp erre céloztam:DD -
#848 Azt jelenti, hogy vedd meg. -
#847 Ezzel most sokat mondtál -
kiskorúbézoltán #846 Az eredeti, hercegem, az eredeti..... -
#845 Hua!
Melyik a jó verzió? A Vitality vagy az Emu-s változat??? -
shadowkiller85 #844 Hello!Nekem a nyelvi fájlok kellenének...Ha valakinek megvan please dobja már fel valahova -
Fox44 #843 Hello!
A regebbi patcheket is fel kell tenni vagy egybol mehet az 1.3-as? THX -
#842 de minek hörögsz itt? Hisz közöd sincs a topicban szereplő játékhoz... -
#841 hehh mekkora pöcsök vagytok Bucser SOKAT tucc már felejthetnél -
Thanatos #840 mert kihalna az sg :S -
#839 az ilyeneket miért nem lehet permbannra küldeni?? -
Thanatos #838 nc... -
#837 azért mert kihaltak az ilyen topikok -
Thanatos #836 és ezt miért ide iqfighter?? -
#835 pedig jó volt a HU3 csak miután a gép ujra lett rakva azóta semmi -
#834 Helosztok vki HELP
a HU4-et elakarom indítani és kiirja h ---->piros körben egy nagy X és Hunting Unlimited 4 és nem tom mi az?
Ja és a HU3 meg azért nem jó mert azt irja ki hogy a prism3d.exe hibát észlelt
az mit jelent?
THX
-
zoltang #833 Eddig nekem sem sikerült működésre bírni. De lehet (még nem néztem meg), hogy az 1.3-tól jó lesz, mert a szonárral végre lehet keresni, és távolságot mérni is. -
#832 Nem tudom, de most hogy ezt mondtad, én is kipróbálom. Egy kérdés, radart mikor lehet majd "venni" a játékban? Mert már a legelején lehet venni felszini radart de még beüzemelni nem sikerült. -
zoltang #831 Most tettem fel az 1.3-as javítást, és meglepő módon nem láttam a lemez ellenőrző "animációt". Következő indításra nem "tettem" be a lemezt és úgy is simán indult a progi.
Direkt hagyták ki gyárilag a Securomot az exe-ből? -
bgabor #830 Íme a modern kor ertéelklub-színvonalú gyermeke!
Ezt a stratégia/kaland baromságot vajon hogyan tudta összehozni? -
Thanatos #829 ő legalább pazarolta valamivel, de látom te nem szoktad pl gondolkodásra pazarolni az idődet... -
#828 Hú, megérte leírnod, ezzel pazarolni rám az időt -
neuro #827 stratégia/kaland... -
#826 Hát a gamma az évezredekkel ezelőtt kialakult. Még a rómaiak sem ismerték. Közvetlenül az Alfa és a Béta után jött harmadikként a Gamma de még a Delta előtt.
csak mert hülye kérdésre hülye válasz.... -
#825 Érdekelne a gamma. Valaki összegezné, h milyen lett meg milyen stb?
thx, ja meg a műfaja az startégia/kaland? -
#824 Tévedtem, megkaptam hatodszorra is:D
Amúgy végre hidrofon és radar is mintha működőképes lenne. -
#823 akkor holnap ezzel kezdek :) -
neuro #822 biztos -
#821 tehát ha megveszem a gamet biztos ilyen nem lessz többet???