1823
-
Troglo bácsi #940 sziasztok! letöltöttem a játékot torrentröl és azt irták infonak, hogy nem kell crackelni, mert feltört verziő. viszont amikor elinditom ,akkor problémát ir ki az emulátorral és egy linket dob ki. letöltöttem már két cracket, de egyik sem jó hozzá. a vitalitys cracknél rossz belépési pontot ir ki. tud vki ajánlani cracket máshonnan? -
#939 hali! tudnátok olyan modot ajánlani amitől a viz felülnézetből átlátszó lesz, hogy lásssam kis vizmélységnél a talajt, mert ha tengeralatjáróm már a partnál a fenéket surólja és kívülről fentről nézem a hajóm teljesen jól látszódika viz altt de a talajból semmi és ily olyan mintha még mindig nagyon mélyen lenne alattam a talaj. remélem értitek, ennek a szimuláióhoz semmi köze tudom csak esztétikai, de olyan faszán nézne így ki a játék, már igy is űberbrutál kinézete van:) köszönöm előre is a válaszokat -
#938 Ha csak járőrözni küldenek ki, akkor ha jól tudom ott kell maradni a célterület 100mérföldes körzetében 24-48 óráig. A távolságot nem tudom fejből, szóval a legegyszerűbb ha beparkolsz a célterület fölé és vársz. -
#937 Mindkét periszkop halott?
Nekem is lenne kérdésem. Vannak ezek az örjáratozzak egy helyen című küldik. De vannak bizonyos helyek, amiknél ha odamegyek a csillaghoz, akkor nem fogadja el a küldit, hogy odaértem. Máskor más helyeken meg szó nélkül a közelébe érve, megjelenik a parancs, hogy süllyeszek el teherhajókat a körzetben. Szóval ilyenkor mit csináltok? Van vmi trükk, amivel ki lehet kerülni ezt a bugot(?), vagy ti is teljesítetlenül hagyjátok? -
priluki #936 :D az igen,tönkre ment a periszkop :DDD azért kösz -
#935 Periszkóp és ha elég közel vagy akkor a fényképezőgép ikon aktív lesz. Lefényképezel pár ottani hajót és mehetsz is vissza kikötni. -
priluki #934 Hali,az elsö küldetésnél hogyan kell fényképezni? -
crossy104 #933 Akkor ezekszerint csak a mentésekkel lehet játszadozni.Jó lenne pedig valami más megoldást is találni. -
#932 Tegnap sok újratöltés után sikerült azzal kiküszöbölni a problémát, hogy ügynök partradobás után azonnal mentés ( mindig pár másodperccel utánna fagyott csak), és kidobás után újatöltés, immáron a kidobott ügynökkel. Ez működött, de ma megint kaptam egy ügynökös küldit, és most nem akar működni a mentéses megoldás. Igaz tegnap a meredek part miatt gyakorlatilag a partg hajóztam ,ott dobtam ki az ipsét, és így nem is volt sokáig ott az evezős modelje. Most viszont sekély, és jóval a víz vége elött megfeneklik a hajóm. Szóval bukta, pedig emiatt behajóztam osaka mellé, ahol gyakorlatilag 8 fölé ne mtudom vinni az időgyorsítást a sok hajó miatt.Igazi "vadászmező" legalább 30 hajó kavar egy csoportban tőlem 15km-re. Kár hogy nincs elég halacskám.:-) -
crossy104 #931 Nekem is vannak ilyen gondjaim.Eredeti játék, javitások fent.Ügynök partra juttatásakor kidobja a játékot.Más megoldás nincs befejezem a küldetést.Maj ad másikat.Ha az is ilyen ügynökös, akkor azt is befejezem.Más ötlet nincs. -
#930 Sziasztok!
Visszakeresgettem, és láttam pár hasonló hibát, de nem tudom sikerült e megoldást találni rá. A progi kilép. Kaptam egy küldit, mikor ki kell tenni a partra egy ügynököt, és nemsokkal az után ,hogy elindítom a csónakjával, kilép a program. Akárhányszor töltöm vissza, újra és újra kilép. Ugyan ezt csinálja egy bizonyos anyahajótípus megtorpedózáskor is.
A pogi eredeti, az 1.4-es peccs van fent. -
attila46 #929 Skacok! Meg van a gém!! Szépen fut ,de menübe való viszalépésekkor render kilép!!! Van tipetek?
2 mag Intel 2.2,1000 g ram 800 mhz, geforce 8600 gt 256 mb, -
Yag #928 Köszi. Ezért is kérdeztem meg mivel más játékok valóban sorba szokták elfogadni a pachelést ... köszi mégeccer. -
#927 sziasztok!
Ma kibővült a polc Silent Hnter 4-el, a gép is, azonban a bennem lévő "játékélménytár" nem bővült a Silent H. 4-el, ugyanis nem indul... Szitu: Szépen elindul a játék menüje, és amikor magát a játékot tölteném félutón megakad és a következő hibaüzivel szennyezi látoteremet: "Error X3506: unrecognized colmplier target '(null)'" ez mit jelent érthetőre leforditva? vagy mi lenne a megoldás? :) Patch segítene neki? Előre is köszi! -
bgabor #926 Egyáltalán nem láma kérdés, minden játéknál máshogyan van. Vannak olyan játékok, aminél szépen egymás után kell feltenni a patcheket. -
Yag #925 Köszi. -
#924 Elég az utolsót . -
Yag #923 Egy kérdés.
A megjelent pacheket egymás után kell telepíteni ?
Alap game - 1.0
Pach 1.1
Pach 1.2
Pach 1.3
Pach 1.4 > magyarosítás és játék, vagy
simán lehet úgy telepíteni hogy alapjáték > 1.4 pach + magyarosítás és go game ? Kihagyva a másik három pachet mivel a negyedikben az előző három is benne van. Bocs ha láma kérdés de nem vagyok gyakorlott ebben a gaméban még.
Thnx
-
Jammer #922 Húúú hogy az a ... ! Tényleg áthelyeztek, Ausztrália másik oldalára. Erre soha nem gondoltam volna! Nem szoktam elolvasni a messagek közül csak azt, ami lejjebb veszi az időgyorsítást (***PAC) és azok között nem találtam erre utalást. Amik csak a groupokat jelentik azt ignorálom mert jobbára csak olvasgatnék egész nap. :) Köszi a helpet! ;) -
#921 A biztonság kedvéért megkérdezem: 100%, hogy kész a feladat? Mert az ilyen küldiben minél több hajót kell fényképezni addig, amíg a fényképező ikon szürke nem lesz.
A másik ami eszembe jut az talán az, hogy megváltozhatott a kikötőd útközben. Nézd át a naplót, hogy van-e erre utalás. Sőt, nagyon valószínű, hogy ez lesz, mert tudtom szerint akkor is engednie kellene kikötni ha nincs is kész a küldetés, hogy fel lehessen adni a reménytelen eseteket.
Csak azért, mert nekem is volt nemrég egy ilyen küldetésem, odamentem, lefotóztam 3-4 hajót a dokkban és mindegyiket el is süllyesztettem és mégis elfogadta. -
Jammer #920 Ááá ezt nem hiszem el! Megcsináltam újra, de most hozzá sem nyúltam semmihez a kikötőben, mégsem fogadja el a missiont... Pedig Completed lett és megint csak javítás van a felajánlott lehetőségek között... :( Nemlehet vmi filet megkotorni valahol, amivel completed lenne, h tudjam folytatni a Campaign -t ? Vagy esetleg valami megoldás rá ? -
Jammer #919 Üdv srácok! Egy kérdés... Ha a lefotózás után elsüllyesztem a hajót az gond ? :) Mert megtettem miután completed lett a mission, de mikor visszatértem a kikötőbe csak javítás van és nem lehet befejezni a küldit, mert ki van szürkítve a gomb. Vajon ez emiatt van? Tudom hülye kérdés, de egy élet munkája mire találtam egy lyukat a hálón amivel körbe van kerítve a kikötő mivel olyan magas, hogy át sem lehet úszni fölötte... Nem igazán lenne kedvem mégegyszer ugyanehhez. -
Thanatos #918 ott a pont na :D -
#917 :DD
"rakétákat a 2. világháboruban" -
Thanatos #916 mármint ez a 913ra ment :D -
Thanatos #915 tengeralattjáróról? -
#914 Tanulj, tinó ! -
#913 V2 :) -
Thanatos #912 rakétákat a 2. világháboruban , jézusom -
#911 Ez milyen játék? Én irányítom a tenger alatt járót, meg a rakétákat sattöbi? Mert nem nagyon tudom elképzelni:S. -
McKalton #910 codec, uninstalláld vissza a filmkodekjeid egyből fog futni -
#909 Hy all!
Nekem nem akar elindulni. Vistán akarom indítani és amikor lemennek a videók egy fekete képnél áll és nemcsinál semmit. 1.4 es patch van telepítve, már probáltam kompatibilitást allítani de semmi... Mi lehet a gond? -
Yag #908 PatchSilent Hunter 4: Wolves of the Pacific v1.4 Pach -
Yag #907 Nagyon igényes és szép játék. Jó hogy a magyarosítá is fejlődik vele együtt. Sokat hozzátesz a játékhoz :)
Köszi. -
#906 Vagy inkább ki . -
#905 Azt a bizonyos 'No noies meter' kapcsolót hol lehet bekapcsolni ? -
McKalton #904 Megjelent az 1.4-es patch -
zoltang #903 SH4 - Wolves of the Pacific U-Boat missions Q & A
http://www.subsim.com/
http://www.gamespot.com/
Nem lesz rossz. :) -
Thanatos #902 -
zoltang #901