Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
http://www.f1-info.hu/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
pl.: elkezdek egy új karriert és felszerelem a hajót SD radarral, akkor sem tudom használni.
A szonárt most sem bírom manuálisan forgatni.
Az iroda képe megváltozott. 😊
A mentéseim az autosave-ig mehetnek a kukába. 😞 (Ezért nem játszom még vele.)
"Änderungen in 1.2:
FESTPLATTENSPEICHER
Windows benötigt jetzt zusätzlichen freien Festplattenspeicher (virtuellen Speicher) für das Spiel. Sollten Sie auf eine Fehlermeldung stoßen, die besagt, dass kein virtueller Speicher zur Verfügung steht, geben Sie Platz auf Ihrer Festplatte frei.
Zum Installieren des kompletten Patches 1.2 für Silent Hunter 4 - Wolves of the Pacific - Patch 1.2 sind ca. 200 MB freier Festplattenspeicher erforderlich.
NEUE MERKMALE
1. Das Rendering des Spiels wurde so modifiziert, dass FSAA und eine feste hohe Grafikauflösung möglich sind.
2. Der "Volumetrische Nebel" kann jetzt einzeln ein- und ausgeschaltet werden und ist nicht mehr Teil der "Umgebungseffekte".
3. Es wurde eine neue Option namens "Funklautstärke" eingerichtet, mit der die Lautstärken von Funksprüchen und Grammophon gesteuert werden können.
ÄNDERUNGEN AM SPIEL
1. Die Effizienzmechanik des U-Boots wurde neu abgestimmt.
2. Der Fehler im Schadensmodell des Kinposan Maru/Mittleren Frachters (modern) mit geteilten Aufbauten wurde behoben.
3. Die Versagerquote der Torpedos wurde neu eingestellt. Die Mk-10-Torpedos sind jetzt in Überstimmung mit den historischen?Daten zuverlässiger. Na, dann Torpedo los!
4. Die Sehrohr-/UZO-Konsole wurde so verbessert, dass nur das momentan zu ladende Torpedorohr statt aller in der Warteschlange befindlichen Rohre blinkt.
5. Das Schadensmodell des U-Boots wurde modifiziert.
6. Es wurde eine neue Option für das Einstellen der Lautstärke für die Funksprüche und Musik eingerichtet.
FEHLERBEHEBUNGEN
1. Bei einigen Geräuschen im Spiel kam es zu Lautstärkeproblemen, die behoben wurden.
2. Es wurden Fehler behoben, die bei Wiederholungen und im Mehrspielermodus zum Absturz des Spiels führten.
3. Ein Fehler wurde behoben, der das Aufnehmen von Geschützmunition in verbündeten Häfen verhinderte.
4. Der Befehl "Tiefe halten" (Tastaturkürzel?"A") konnte zu Abstürzen führen. Der Fehler wurde behoben.
5. Ein Fehler bei negativen Kursen im Positionshalter wurde behoben.
6. Es wurde ein Fehler behoben, der zum Abspielen von Explosionen in Szenen nach Lade- oder Wiederholungssequenzen führte, auch wenn die Detonation schon längere Zeit zuvor stattgefunden hatte.
7. Der "unsichtbare?Monolith" wurde beseitigt, der, wenn man ihn direkt ansah, die Framerate erheblich verringerte.
8. Die Schwierigkeitseinstellungen für Mehrspielerpartien werden ab sofort übernommen. Das Spiel beginnt jetzt mit den auf der Sitzungsseite gewählten Einstellungen.
9. Es wurde ein Fehler behoben, der beim Betätigen der Stadimeter-Schaltfläche manchmal zu Abstürzen führte.
10. Es wurde ein Fehler behoben, durch den die Texturen von markierten Objekten im 3D-Karriereraum verschwanden.
11. Es wurde ein Fehler behoben, durch den das Spiel abstürzte, wenn man auf einer 2D-Seite UMSCHALT+F2 drückte.
12. Es wurde ein Fehler im "Gegeneinander"-Modus behoben, durch den der Geleitzugkommandant das U-Boot sehen konnte, selbst wenn dieses sich unter Wasser befand.
13. Es wurde ein Fehler behoben, durch den der Name "Stevens" auf der Uhr des Kommandanten zu sehen war. Ne, war nur Spaß. 😊
14. Das Luftzielradar wurde so modifiziert, dass damit keine Schiffe mehr entdeckt werden können.
15. Ein Fehler bei der Wasserverdrängung von Torpedos wurde behoben
. Hochgeschwindigkeits-Torpedos treffen jetzt, wie vorgesehen."
http://silenthunter4.de.ubi.com/
Angolul: nem találom (de nem baj 😊 )
<2007. április 17. @ 19:06 - Alwares>2007. április 17. @ 19:06 - Alwares>
A tengeralattjárós játékok koronázatlan királya a Silent Hunter. A 4. epizód viszont korántsem hibátlanul került a boltokba. Most egy méretesebb javítást adtak ki a játékhoz.
A patch kijavítja az elsimításkor jelentkezõ gondokat, a hibás modelleket, a sérülés modellt realisztikusabbá teszi és kibõvítették a kezelõfelület egyes részeit is. A játékba ezentúl saját zenét is betehetünk ha unnák a 40-es évek muzsikáit. Ezeken kívül számos bug-ot kijavítottak és egyensúlyoztak a muliplayer módon is és a gépigény némileg csökkent. A patch ezen az oldalon érhetõ el.
A játék iránt érdeklõdök tesztet olvashatnak a róla a héten érkezõ újságban."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=27307
Az SH4 is igen jó játék de vannak benne kicsi de bosszantó dolgok.
A grafika az ugye egész jó.De nekem a hangok például qrvára nemtetszenek benne.
Azért az SH3 dizel vagy az elektromos mororjainak a hangja messze jobbak mint az SH4-é.Vagy ottvan például amikor az SH3-ban merül az ember.
Nem egy fontos izé a lábdobogás mégis olyan élethûvé varázsolja az egészet.SH4-ben (lehet énvagyok siket) de nemhallottam iylent.
Azért megfogom ezt is venni az biztos mert talán majd hallgatnak a játékosokra és kicsit még pofoznak a játékon 😊
Egyébiránt nem az óra használat miatt van gondom, hanem azzal, hogy azon a szélességi fokon az nem fordulhat elõ, hogy délelõtt 11-kor még sötét legyen. Az nálunk délebbre van és nálunk sincs ilyen. Se télen, se nyáron. Itt bizony valami bibi van. Ilyen Finnországbsn lehetséges, vagy a Tûzföldön.
Az idõ és óra mindig a központi volt tudtommal háború idején. tehát nem helyi idõt követtek hanem valamelyik nagy Amerikai idõzónát (vagy épp a bázisét) és mindent ahhoz igazítottak. Namost ha mondjuk a bázis van kaliforniában és Japán partjaihoz mész járõrözni az igencsak pár óra eltérés😊
Lehet ebbõl van ez a "gikszer"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Pl. az új management. Mit kell kezdeni az emberekkel? Kell-e pátyolgatni õket, mint az elõzõben? Hogy lehet megtalálni a hajók kényes pontjait, hogy ne kelljen 5 torpedó egy tankerhez? És még sorolhatnám.<#smile>#smile>
http://www.f1-info.hu/
Az EMUdvd-s verzio van meg.
Valakinek valami ötlete?
1.daemon 4.08 mount
2.dx-et feldobni
3. 1.1 patch
4.crack..és megy is
Jó akkor megpróbálom.
"Az ilyen hiba üzeneteket akor szokta általában ki írni ha nincs crackolva. "
enneka kettõnek semmi köze sincs egymáshoz. Nekem is kiírta. felraktam a DirectX-et ami a DVD-n volt és tökéletesen ment.
Egyébként honnan tudod, hogy e legújabb DirectX van fent? Ugyanis most MArciusban jött ki új.:/
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az ilyen hiba üzeneteket akor szokta általában ki írni ha nincs crackolva. Ezért sem értam.
Nem vistán akarok játszani.
Ha igen akkor ezt a fájlt (meg amit még kér esetleg) másold be a vista system32 mappájába.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
EmuDVD van nekem de patch nélkül se patchal nem mûködik.
Mindig ezt írja ki:d3dx9_32.dll fájlt nem találja!
Próbáltam crackolni a GameCopyWorld szerinti crackal. A patches crackal
és azzal is hogy bemountolom azt a fájlt amit ot adnak és használom a YASU-t. De mindig ezt írja ki! Most már elegem van mert ha vissza olvasok nem találok olyan tippet ami jó lenne. De még olvasgatok.
Ha tud valaki segíteni az segítsen.
A sérûlt matrózok gyógyúlnak a hajón, mint az SH3-ban?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Végsõ gondolatom: a DT 4.08-ban átírom az emulált lemez paramétereit. A Vendor és a Model mezõbe átírtam a számokat betûket.
Így már megy újra (1.1-es verzió) a korábbi módszerrel.
A Vitality-s crack meg megy csak a kántálás nem szûnik meg...4,2,4,5,8,1,5,0,4,1,2,5...stb.
De mindegy, mert úgy néz ki, hogy mindegyik fake, amit a publikus torrwentekre feltoltak. Amelyik magyar zártkörûn meg fent vagyok, ott még nem is hallottak errõl a gamerõl. De ez már az én gondom.
A dopeman-féle rippelt verzióval még megpróbálkozom, aztán végleg ráhagyom, ha esetleg az se lesz jó.