Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Öö 😊 Nem. A battleship mint olyan már létezett. A dreadnought-tal jöttek az angolok és hirtelen elavult lett minden 😊 És ennek igen nem örültek mert ezzel kezdõdött egy szép fegyverkezési verseny. Mert ugye ezek hihetetlen összegbe kerültek.

Nem elõb Dreadnoughtjai és aztán csatahajói véletlenül? A Dreadnought még elsõ világháborús.

Gundark
Na igen, õ volt a csatahajók korának a vége. Ami persze már a korall tengeren véget ért 😊 De a tengeri nagyhatalmak abban mérték az erõt hogy kinek mekkora csatahajói, késõbb dreadnoughtjai voltak. Persze már az elsõ vhban megkérdõjelezõdött mikor a "kicsi" és "olcsó" U-9 a torpedóival elkapta az Aboukirt a Cressyt meg a Hoguet a "nagy" és "drága" hajókat. De aztán 😊 Billy Mitchell bebizonyitotta hogy ki is lesz az úr hamarosan a tengeren 😊

Hát igen.😊 Beleborzongok,hogy a lõtávolsága max.több mint 30km volt.Ráadásul 1 darab lövegtornya olyan nehéz volt mint egy romboló.Ja és a lõszer meg 1,5 tonnás amit úgy terveztek,hogy ha nem pontos találatot érnek el vel de az ellenséges hajó közelében csapódik a vízbe akkor torpedóként tud továbbhaladni(Persze nem km-eket úszva).
Ja és a világ legnagyobb poénja,hogy repülõgépnél nagyobb ellenfele soha nem volt! 😄
Gundark
Értelemszerû hogy nagy köteléket küldenek ellene. Egyrészt, akkor már szinte mindenhol övék volt a légifölény, másrészt nem lehetett "elengedni". Ha elsunnyog valamerre és (a felderités,hmm, néhányszor nem állt a helyzet magaslatán egyik oldalon sem 😊 valahogy közel keveredik (a közel a hajóágyúk lõtávola 😊 valakihez azt szétüti.

Az biztos! 😄
De szerintem a "kevesebb" anyagnak jóval kevesebb esélye lett volna bármennyire is megközelítenie.(persze ez csak a Musashi-ra érvényes)Mivel a Yamato-nak nem volt légi fedezete és csak néhány rombolóval volt. 😄
A csónak indításos hibát én úgy szoktam kiküszöbölni,hogy leállok a tengeralattjáróval és amikor indítom õket hátramenetbe kapcsolok és így lassan eltávolodunk egymástól és kész.De ettõl függetlenûl eléggé nagy hiba.😄
Elõször is köszönöm a választ.
Visszatérve a csónak indításos hibára, én egy hónapja írtam a forgalmazónak errõl.Visszaírták, hogy kérnek egy diagnózist.Elküldtem, de nem kaptam választ.Na, mindegy.Az add on megoldja a problémát?
Gundark
Jó de ne felejtsd el hogy egy tömegtámadás áldozata lett. Lehet hogy sokkal kevesebb anyag is elég lett volna, de egyrészt biztosra kellett menni, másrészt, ha már ott voltak ledobták rá 😊

Rábukkantam egy másik linkre a silenthunter3.hu-hoz, ami mûködik, hátha másnak is jól jön:
silenthunter3.hu
Titan
Nálam is ez a hiba..sikerûlt megtalálni a megoldást?

Valaki tudna egy linket adni a magyarosításhoz, mert a silenthunter3.hu oldal nem mûködik. Esetleg magyar kézikönyv is létezik?
DummyBoy
Fel kell rakni megint a magyaritást, akkor jó lesz a betû ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül,hogy az u-boat add on feltelepítése után, miért nem rakja ki a program a betûket rendesen és ,hogy lehet a magyar nyelvû játékot átállítani angolra?
A válaszotokat elõre is köszönöm.
Charly
Sziasztok magyarositást hol találok a 1.4 es patch ez? Köszönöm válaszotokat.

És ez a Graaf Spee nagyon ottvan. Úgy elintézi mindig a konvojokat.😄
De egy hiba már most van! Ha csatahajóval intéztetem a megszabott küldetést(támadd meg a konvojt,hogy ne érje el a célt) nem fogadja el befejezett küldetésnek.
Tudjátok mit hiányolok még játék téren?
Maradhatna ez a game-s csak ha hadihajókkal is lehetne játszani benne.😄
Mivel a Battlestations:Midway-ben sajna csak megszabott térképen lehet játszani.😞
Szia!
Igazából még többet is kibírt!A MUSASHI 19 db torpedó és 17 db bomba találatot kapott majd elsüllyedt. Az a 7 db torpedód kevésnek bizonyult.😄
Fel tettem 1.4ig a patcheket mostmár végképp nem indul betölt és fekete képernyõ a menü helyett mi lehet a hiba ?? 😞
Hmuda
Elsõ lépésben rakd fel a patcheket. Nem hiszem, hogy a régi verzió miatt lenne gondja, de alap hogy bármilyen hibánál elsõ lépés a patchek felrakása, biztos ami biztos alapon.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Helló. Az lenne a kérdésem h. miért van az h. most tettem fel a SH4et újra és a menü szét esett de ezelött nem volt ilyen gond ugyan ezzel le is fotóztam itt van a kép: Kép Elõre is köszi a segitséget!
DummyBoy
Akkor jól gondoltam ... igen, bent volt 😊

Kiszedtem a modokat, erre nem indult a game, nembaj, újratelepítem ... erre a telepítõt kölcsönadtam 😊

De én is valamelyik modra gyanakodtam, köszi, ez megnyugtat, nem komoly a gond 😊

garferi
A camera mod okozza ami bennt van neked.
Legalábbis annak kéne okoznia, szóval remélem benn van.

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

DummyBoy
Egy gyros kérdés: Felraktam a kieget, elkezdtem a kampányt ... de mikor a szonárszbába megyek, tiszta fekete képernyõt kapok ... pedig elvileg van valami alap sonar, mert jelzik a hangkapcsolatokat ... találkoztatok már ilyesmivel?

Gundark
Talán reklamáld meg a készitõknél 😊 Rajtuk kivül úgysem tudja senki 😊

morreau
És a warpatrolok közt miért nincs egy se a german sideon?!

Gundark
Szerintem csak idõvel használható a XVIIIas. Gondolom hasonlóképpen mint pl 41ben nem használható a Gato vagy a Balao. Bár nekem kicsit gyanús ez a IXes. Igen hamar elmerül. Vagy lehet hogy csak hozzászoktam az amerikai bálnákhoz? 😊 Kipróbáltam egy speciális tisztet. Különleges képessége hogy "stalker". A hajó a felszinen gyorsabban megy, pl, és kevesebbet fogyaszt azt hiszem 6 órán keresztül és jobban azonositja az ellenséget. Na most ez már túl hülyeség az én meglátásom szerint. Minek ez? Kiül a törzsre és evez? Inkább másfelé kellene irányulni szerintem nem az "emberek" képességei felé. A következõ mi lesz? Vérfarkas? Átmegy és lemészárolja az ellensége hajót? A repülõk meg ránk dobják szuperment? Remélem zombikutya nem lesz mert azokat nem szeretem 😊

morreau
Még1x megkérdem, hogyan lehet azzal a XVIIIas tengóval játszani!? <#help>

Hmuda
Azokra csak tippelek, de van egy új ikon az alsó menüsor végén, ami "captain abilities" vagy valami hasonló nevet mutat tooltip-ként. Gondolom ott kell aktiválni õket (már láttam egy spec-tisztet, de a leírása alapján passzív képessége volt, szóval valószináleg van olyan ami folyamatosan aktív, nem kell bekapcsolni).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszönöm! Kipróbálom, már csak a spec. képességû emberkékre kellene rájönni.<#worship><#worship>

Hmuda
Én még nem "vettem" spec képességû embereket, de légi támogatáshoz csak rá kell klikkelni a reptér ikonjára a térképen és kijelölni, hogy merre járõrözzön (a hatótávon belül, az Indiai óceán közepéig nem fognak kirepülni).

Hogyan kell aktiválni a spéci képességekezt,pl:légi felderítés.támogatás hívása?
Légyszives segitsetek, engem is ez érdekellne.Még annyit, hogy ha veszek spec.embert, valami szócsöveset, aki lángész, semmit sem csinál.Vettem hidrofonost is, de hiába klikkelek rá, semmit sem csinál. A légi felderités meg sehogy sem megy.
Bocs a lámaságért!<#wow1><#conf><#help>

morreau
A XVIII U-Boot milyen módón játszható??
War Patrol german side??
Kieg felrakva --> 1.5
<#nemtudom>

Hogyan kell aktiválni a spéci képességekezt,pl:légi felderítés.támogatás hívása?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nagyon köszi. Minden klaffolva megy ... még a részleges magyarosítás is megmaradt 😊

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Gundark
Document and settings - userneved- dokumentumok - sh4 - data- cfg - main.cfg. Ebben a video-nál ott van az aktuális felbontás a frissitési frekvenciával együtt. Ird át olyanra amilyennel neked megy.

Megvárom mindenképpen. Én az SH4 ben csak cfg,tmp,upc fájlokat találtam ... kíváncsian várom a trükköt 😊 elõre is köszi.

A saját dokumentum könyvtáradba van Az SH4 egy külsõ könyvtára ide pakolja a személyes mentéseidet. Itt valamelyik *.ini fájba lehet meg adni a felbontást. Most nincs elõttem a játék fejbõl nem tudom melyik fájl de ha vársz estig meg nézem és meg írom.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Help : Rosszul állítottam be a képernyõ felbontást most meg indítanám de csak annyit mond : nem támogatott képernyõ ... így nem látom amit kellene . Van esetleg valami külsõ fájl amiben a képernyõ felbontást a helyes arányra átírhatom, vagy csak uninstall segít és újra fel kell pakolnom hogy lássam a gémet ?

értem, thx az infot 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Gundark
Egy részük benne van. Pl új a menü, meg a hajó felszerelés. Más szinû a játékban az alsó menüsor, meg aktivabbak a repcsik. A júeszéjnél nincs repcsis felderités. Sajna 😊 És mintha kevesebb ideig is töltene.

a kiegel bejött új funkciók bekerültek az alap campaignba is? vagy csak az u-boat küldiknél élnek?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Teszteltem én is az új csodát. Igen a magyarosítást nem szereti. Per pillanat enek a részleges megoldását a Silent Hunter 3 Fan Cluboldalon a forumban olvasható.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Gundark
No, megvolt az elsõ járõröm 😊 A légi felderités óriási segitség. Egy task forceot szinte percre pontosan tudtam követni. Sikerült eléjük állni noha vadul váltogatták az irányukat. Ez egy flotta hordozójukba került 😊 Eléggé Essex osztálynal látszó tárgy volt. Persze lehet hogy valamely másik, mert igen intenziv légitevékenység volt nem nagyon tudtam nézgelõdni. A két falke torpedó elbánt két kisérõvel is. Minden gond nélkül kiváltam és hagytam õket zsongani sokkal távolabb tõlem 😊 Hazafelé belefutottam egy konvojba. 5-6 teher hajó, köztük 2 T3as tanker. Na ezeket elkaptam. A konvoj minden irányba szétfutott (szó szerint 😊 Mivel nem volt már torpedóm (igen sok nem robbant.) maradtam a víz alatt. Mikor felemelkedtem, japi torpedóvetõk és zubók jöttek. Kinyirták a fél konvojt 😊 Megkaptam a Vaskeresztet 😊

Köszi, a Font bemásolása megoldotta a gondokat.Nincs csúszás.

Igen biztosan nem fog magyarul mûködni. A magyarítás viszont nem tartalmazza a kiegészítõnek a belátását meg a szöveg gyûjteményét. Szerintem uninstaláld a kiegészítõt, majd telepítsd újra. De a magyarítást nekiüld rá elméletileg a telepítõ berakja az új persze angol szövegrendszert. Bár nem tudom hogy a localmapa fájlal mit csinál. Látni kellene a dolgot. Hát sajnos a kiegészítõt nem a honositot verzióhoz tervezték.

Gundark
Nem rossz ez. Kicsit fura. Annak örülök hogy a "régi" mentéseket nem tudja betölteni. Nálam hibátlanul megy. Igaz nekem angol, de az nem zavar. Jó lett a menü. De ami még jobban tetszik az a repülõgépes felderités 😊 Csak száll száll én meg mazsolázok a célok közül 😊)

Bár nem a Font készletet, hanem az egész magyarositást.Küldetés indulásakor hullik össze. A menüben pedig a kiegészitõ német kampány hiányzik.

Tudna valaki szerezni egy angol feliratozást? Azért, mert én feltettem a magyarositást a kiegészités felrakása után, és összehullott a játék.<#falbav><#help>

Persze kevés volt egy feltöltés a az oda úthoz meg az ottani mûködéshez. Egykét fejõstehén kísérte a társaságot és várta tengeralattjárókat. Így oldották meg az üzemanyag gondot. Egyébként Monszun Csoportnak hivatás azokat a hajókat akik a indiai óceánon tevékenykedtek.