Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és a világ legnagyobb poénja,hogy repülõgépnél nagyobb ellenfele soha nem volt! 😄
De szerintem a "kevesebb" anyagnak jóval kevesebb esélye lett volna bármennyire is megközelítenie.(persze ez csak a Musashi-ra érvényes)Mivel a Yamato-nak nem volt légi fedezete és csak néhány rombolóval volt. 😄
Visszatérve a csónak indításos hibára, én egy hónapja írtam a forgalmazónak errõl.Visszaírták, hogy kérnek egy diagnózist.Elküldtem, de nem kaptam választ.Na, mindegy.Az add on megoldja a problémát?
silenthunter3.hu
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem tudja valaki véletlenül,hogy az u-boat add on feltelepítése után, miért nem rakja ki a program a betûket rendesen és ,hogy lehet a magyar nyelvû játékot átállítani angolra?
A válaszotokat elõre is köszönöm.
De egy hiba már most van! Ha csatahajóval intéztetem a megszabott küldetést(támadd meg a konvojt,hogy ne érje el a célt) nem fogadja el befejezett küldetésnek.
Maradhatna ez a game-s csak ha hadihajókkal is lehetne játszani benne.😄
Mivel a Battlestations:Midway-ben sajna csak megszabott térképen lehet játszani.😞
Igazából még többet is kibírt!A MUSASHI 19 db torpedó és 17 db bomba találatot kapott majd elsüllyedt. Az a 7 db torpedód kevésnek bizonyult.😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Kiszedtem a modokat, erre nem indult a game, nembaj, újratelepítem ... erre a telepítõt kölcsönadtam 😊
De én is valamelyik modra gyanakodtam, köszi, ez megnyugtat, nem komoly a gond 😊
Legalábbis annak kéne okoznia, szóval remélem benn van.
Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Légyszives segitsetek, engem is ez érdekellne.Még annyit, hogy ha veszek spec.embert, valami szócsöveset, aki lángész, semmit sem csinál.Vettem hidrofonost is, de hiába klikkelek rá, semmit sem csinál. A légi felderités meg sehogy sem megy.
Bocs a lámaságért!<#wow1>#wow1><#conf>#conf><#help>#help>
War Patrol german side??
Kieg felrakva --> 1.5
<#nemtudom>#nemtudom>
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu