Silent Hunter IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miért van az, hogy akármikor nézem a multit, sosincs senki? Nem játszik az SH4-el senki multiba (sem)?
ÜDV
A SH4 Uboat Mission-ban nem tudja valaki hogy lehet szerezni légpeliszkopot ha lehet, vagy kell hozzá valami kiegészités.
A SH4 Uboat Mission-ban nem tudja valaki hogy lehet szerezni légpeliszkopot ha lehet, vagy kell hozzá valami kiegészités.
Köszi szépen! Isten vagy végre mûködik! 😄
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a teljes menü felcsúszik a bal felsõ sarokba?
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy a teljes menü felcsúszik a bal felsõ sarokba?
Üdv Mindenkinek !
Kéne egy kis segítség ! A játék hangerejével van gondom. Iszonyat halk. Nem tudom hangosabbra beállítani. Pedig ha a zenéket (.ogg fájlok) akármilyen lejátszóval megszólaltatom akkor kb. 5x hangosabbak alapból.
SH3 alatt detto. Viszont ott azzal trükközöm, hogy betöltés alatt visszalépek asztalra - így miután betöltõdott a játék rendben, hangos minden ahogy kell.
SH4 alatt ugyanezt eljátszva 1 másodpercig jó a hangerõ utána megint visszáll alig hallhatóra. 1.4 és 1.5 verzió ugyanúgy. (A mezei 1.0 mintha hangosabb lett volna)
Biztos valami kodek hiba, pedig 1000 program van fent a gépen azok mind rendben futnak - pláne a hang effektek.
Volt már valakinek hasonló problámája ? Valami ötlet ? Melyik kodek lehet a LUDAS ?
Kéne egy kis segítség ! A játék hangerejével van gondom. Iszonyat halk. Nem tudom hangosabbra beállítani. Pedig ha a zenéket (.ogg fájlok) akármilyen lejátszóval megszólaltatom akkor kb. 5x hangosabbak alapból.
SH3 alatt detto. Viszont ott azzal trükközöm, hogy betöltés alatt visszalépek asztalra - így miután betöltõdott a játék rendben, hangos minden ahogy kell.
SH4 alatt ugyanezt eljátszva 1 másodpercig jó a hangerõ utána megint visszáll alig hallhatóra. 1.4 és 1.5 verzió ugyanúgy. (A mezei 1.0 mintha hangosabb lett volna)
Biztos valami kodek hiba, pedig 1000 program van fent a gépen azok mind rendben futnak - pláne a hang effektek.
Volt már valakinek hasonló problámája ? Valami ötlet ? Melyik kodek lehet a LUDAS ?
HAVE A BANDIT DAY !
Skacok ebben lehet valahogy majd tuningolni a hajóm motorját vagy a pontjaimon másik hajót venni, mint a 3-ban? A torpedók paramétereit hol találom meg?
Most kezdtem és 2 fajtát tudok bepakolni MK10 és MK15 mi köztük a különbség?
Sokat játszottam a 3-mal és nekem sokkal átláthatóbbnak tünik...
Most kezdtem és 2 fajtát tudok bepakolni MK10 és MK15 mi köztük a különbség?
Sokat játszottam a 3-mal és nekem sokkal átláthatóbbnak tünik...
Sziasztok!
Remélem tud valaki segíteni!
Van a játékban egy olyan, a támadó térképen, hogy iránymér. Tudjátok, fent az a kérdõjel! Elvileg a tengeralattjáró köré kellene rajzolnia egy iránytût.
Na ez valamiért nem müködik!
Tudja valaki miért nem?
Esetleg tud valaki megoldást rá?
Köszi elõre is!
Remélem tud valaki segíteni!
Van a játékban egy olyan, a támadó térképen, hogy iránymér. Tudjátok, fent az a kérdõjel! Elvileg a tengeralattjáró köré kellene rajzolnia egy iránytût.
Na ez valamiért nem müködik!
Tudja valaki miért nem?
Esetleg tud valaki megoldást rá?
Köszi elõre is!
Én is ezzel szívtam! Megoldás: KÓDEK HIBA! Nekem FFDShow volt fent és mikor leszedtem teljesen jól ment!
Sziasztok!!
Nemrégiben vásároltam meg a Silent Hunter 4-et. Telepítettem, elindítottam. Lement az intró rendben, viszont betöltötte a menüt, ami összetorlódott, így csak a kilépés menüpontot választhatom.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm a válaszokat!!!!
Nemrégiben vásároltam meg a Silent Hunter 4-et. Telepítettem, elindítottam. Lement az intró rendben, viszont betöltötte a menüt, ami összetorlódott, így csak a kilépés menüpontot választhatom.
Szerintetek mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm a válaszokat!!!!
Semmi gáz, mindenkivel elõfordul. 😄
Igazad van!Elkúrtam.Nem kicsit.Nagyon.
3 milliárd volt / darab. 😄
3 milliárd volt / darab. 😄
Azt nyilván tudod, hogy az angol billion szó a magyar milliárdnak felel meg. Nem lehet, hogy fordítási hiba az a három billió dollár? Egyetlen hajóért?
Nem akar senki multizni?
Hát a Yamato-t azt festékszóróval készítem.A Tirpitz az ecsettel volt.
Model Master-t használok festéknek mivel az vízálló, mivel úsznak ezek a hajók.
Model Master-t használok festéknek mivel az vízálló, mivel úsznak ezek a hajók.
Aszongya,hogy a Bismarck teljes költsége 196 millió birodalmi márka volt.
A Yamato ennél drágább volt biztosan.Ha azt veszem,hogy a USS Iowa BB-61,USS New Jersey BB-62, USS Missouri BB-63 stb.. osztályú hajók voltak a hozzá hasonló nagyságukkal.Akkor abban az esetben viszonyítani lehet csak,hogy a USS Missouri BB-63 építési értéke 100 millió dollár volt a II. világháborúban.Ami mai értéknek lefordítva 3 BILLIÓ dollárnak felelne meg.
A Yamato ennél drágább volt biztosan.Ha azt veszem,hogy a USS Iowa BB-61,USS New Jersey BB-62, USS Missouri BB-63 stb.. osztályú hajók voltak a hozzá hasonló nagyságukkal.Akkor abban az esetben viszonyítani lehet csak,hogy a USS Missouri BB-63 építési értéke 100 millió dollár volt a II. világháborúban.Ami mai értéknek lefordítva 3 BILLIÓ dollárnak felelne meg.
Hát nekem fel se tûnt. Nagyon szép! De ezek szerint nem festékszóróval csináltad, hanem ecsettel? Milyen színeket használtál? Milyen márkájak a makettek?
Egyszerû.Az enyém sem nagyon pontos mivel kézzel festettem.😊
Egyébként leragasztod azt a felületet ahol már más színûnek kell lenni és kész.Aztán megszárad, vársz kb 1 napot és leragasztod azt a felét amit már lefestettél(cerlux az tökéletes mert az nem szedi fel a festést).Nyilván a festett részig ragasztod le és onnan festheted más színüvel tovább.Persze ez az én módszerem.😄
Egyébként leragasztod azt a felületet ahol már más színûnek kell lenni és kész.Aztán megszárad, vársz kb 1 napot és leragasztod azt a felét amit már lefestettél(cerlux az tökéletes mert az nem szedi fel a festést).Nyilván a festett részig ragasztod le és onnan festheted más színüvel tovább.Persze ez az én módszerem.😄
Mármint az igazi vagy a modell? 😄
A Tirpitz az 10.000.- volt a makett + festék stb..
A Yamato az kicsit húzósabb mivel az 1 méter hosszú.Áron alul vettem 30.000.-.De forog a radar is. 😄
A Tirpitz az 10.000.- volt a makett + festék stb..
A Yamato az kicsit húzósabb mivel az 1 méter hosszú.Áron alul vettem 30.000.-.De forog a radar is. 😄
Skacok!
Nem tudtok megoldást a problémámra? Telepítés, pecselés után bejön a logo, betõlt és a menü képe teljesen fekete!
Van valami ötlet?
Nem tudtok megoldást a problémámra? Telepítés, pecselés után bejön a logo, betõlt és a menü képe teljesen fekete!
Van valami ötlet?
Sziasztok!
Bocsi, hogy még mindig ezzel zavarok, de ha felteszem a magyarítást, akkor betöltéskor lefagy a játék 😞 Úgy gondoltam,ha felrakom angolul, akkor jó lesz, de nem lehet.Ez hogy van? Nem lehet angolul játszani?
Bocsi, hogy még mindig ezzel zavarok, de ha felteszem a magyarítást, akkor betöltéskor lefagy a játék 😞 Úgy gondoltam,ha felrakom angolul, akkor jó lesz, de nem lehet.Ez hogy van? Nem lehet angolul játszani?
Hajót még sohasem maketteztem! Sosem értettem, hogyan lehet megfesteni ilyen pontosan az alján azt a piros részt, ami a vízvonal alatt van.
És ezek pedig az én modell hajóim amik képesek vizen is úszni! 😄
De a Yamato még folyamatban van.....
Köszi! Szép képek. Bár arra jobb inkább nem gondolni, hogyan festenek ma.
Álcafestés közben...
És napjainkban.....
Tüzelés közben....
Norwég körúton.Itt már álcafestéssel....
Szerintem ez a kép ÖNMAGÁÉRT beszél!
Indulás a Balti-tengerre...
És elkészült állapotban.....
Folyamatban az építés....
Építés közben
1940 decemberében
Rakhatok fel ha érdekel.
A Bismarckról nincs kép?
Ez itt a Musashi fedélzete,hogy átérezzétek micsoda GÓLIÁT volt... 😄
Most játszom az Uboat missions hadjáratot, de valahányszor teljesítek egy feladatot és utána status reportot küldök, azonnal új feladatot kapnak? Mikor kell visszatérnem a kikötõbe?
És elsüllyedésének pillanata.....
itt meg pont egy bomba eltalálja.
Valamelyik könyvben olvastam.Csak meg kéne keresnem mert van egypár....
Sõt még a makett is megvan 1/250 -es arányban!1m hosszú.
Megvallom ezen képességérõl nem hallottam ezidáig. Lenne róla kép, vagy valami teknikaji leirás? Nekem megfelel az is ha Te leirod 😊 Nekem elsõre elég hihetetlennek tûnik. Nem deformálódik el a lövedék a vizbe csapódáskor? Mennyi volt az ágyúinak a torkolati sebessége? Mivel ekkora vasakat lõtt az égbe gondolom "nem túl sok" 400 500 m/s?
A dreadnought osztálynál találták fel a lövegtornyot. Mármint a rendeset. A szokásos 1-2-3 elöl 1-2 hátul. Oldalt meg kicsik. Késõbb ezeket jórészt elhagyták, és légvédelem került oda. Aztán jöttek a super dreadnoughtok 😊 Akkor találták fel a csatacirkáló osztályt is. Mondjuk az meg is bukott kicsit. Aztán jöttek azok az "igazi" "mai" BB-k. Aztán pedig a repcsik 😊) A "CSatahajó" mint fogalom már Nelson idejében is létezett. Mert a népeknek egyszerû név kell, nem "sorhajó" meg ilyenek 😊
No igen, de a Dreadnought kategória elavult és eltûnt az elsõ világháborúval. Csatahajók meg bõven szaladgáltak még a másodikban is.
Csak Pearl Harbourban kilenc amcsi csatahajó ment tönkre.
Csak Pearl Harbourban kilenc amcsi csatahajó ment tönkre.