Silent Hunter IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonZorro
Látom, kezded megérteni a lényeget! Ez a grafikán kívül tényleg nem ér semmit sem... <#falbav>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Elõször kell a mod, kb.660.mega,utána a javitás kb.30 mega.Még annyit a modról, hogy megkaptam az új hajómat Gato-t, kieveztem vele nagymellénnyel, és egyik éjszaka meglepett egy japán tengó, és szétszedett.Figyelmeztetett az egyik matróz, erre elkezdtem keresni a távcsõvel egy nagy hajót, de mire észbekaptam / nem akatam hinni a szememnek/ hogy mögöttem van egy tengó, belémlõtt az ágyúval.Vészmerülés, megint mekaptam kettõt,/hull 60%/ ill. egy torpedót vagy lövést nem tudom.The End!!!<#wow1><#guluszem1><#csodalk><#wilting>

OK. megvan !

Honnét töltötted le a mod javítást ?

leonforce
"nem lehetseges"..??!!
anelkul mi ertelme az egesznek.????
akkor honnan kell a sebesseget kitalalni..?
es mi ertelme akkor a tavolsag becslesnek..?es a szog meresenek..?
akkor hogy tudok pontosan celozni...????(honnan tudom mennyivel megy a celpont,es igy mennyi az eloretartas..??)a grafikan kivul erez egyaltalan igy valamit..?
egyenlore ennyi 😊

Seven-Four-Seven--Heavy

A választható nagyobb felbontás és egyéb grafika ill. hangok egyszerûen
tökéletessé teszik.

Én nem tudom, normál nehézségen játszok.Dolgozzanak a tisztjeim is.
TEDD fel a Fall of the Rising Sun modot, és a mod javitását, és csodát látsz!!! Az alapjáték egy f... ehhez képest.<#wow1><#eljen><#taps>

DonZorro
A sebesség mérés nem mükszik asszem! <#fejvakaras>

leonforce
szevasztok..!
arulja mar el valaki lecci,hogy a fenebe tudom MÉRNI(!)stopperrel a sebesseget a betaplalt tavolsag es szögadatok alapjan...???!!!(mint az SH 3-ban..)
vagy nem lehet..?csak kitalalni kb.-ra es ugy magadni..??(igy semmi ertelme...egy rakas sz..)
pls help..!!

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
szevasztok..!
tegnap vettem meg,tettem fel a game-t...
nehany kerdesem lenne....
(eddig SH3-mal toltam jo nehany millio tonna"szarad a lelkemen"90%os nehezsegen)
az nem vilagos hogyan tudok itt manualisan celozni...?!teljesen ismeretlen a kezelofelulet a tamadoperiszkopnal...
hol talalhatnek korrekt leirast errol..?a you tube-on talalt videok sem igazan vilagosak...(hogy tudom pl.merni a sebesseget ha megvan a szog es tavolsag adat..?nem lattam stoppert...stb..)persze igy is eltalalom 10-bol 7 szer az ellent ha bcsulom a sebesseget es az eloretartast hozzaszamolom..
de az igazi megis csak a szabalyos celzas lenne..
milyen tengokkal lehet menni a jatekban..?
egyenlore ennyi..
koszi a segitseget..!

Seven-Four-Seven--Heavy

DJ Skyline
sziasztok
régen próbáltam a játékot, de nem volt hozzá megfelelõ erõforrás, hogy normálisan fusson (most sem 😄), így nem sokat volt fent a gépen, így az esetleges enciklopédiát se nagyon bogarásztam. szóval, bár össz-vissz tudtommal 3db épült, de van a játékban I-400 osztályú japán tengó'? különlegessége hogy 3db Aichi M6A Seiran-t tudott szállítani.

az alap játékra telepítettem rá a FOTRS-t, arra meg annak a javítását.. Elötte minden modot le kellett volna szednem és úgy föltenni a kiegészítõt?
egyébként csak karriernél találkoztam vele, lehet, hogy az mod álatal telepített újabb hajók ilyenek, az eddigiek meg maradtak a régiek..
Nem tudom, de mindenesetre zavaró fekete\fehér 'fakockákat' lékelni <#wow3>
Megoldottam a telepitést, egy nap cumi után. JSGME-t megcsináltam ahogy azelõtt, oda bemásoltam a modot, és a javitást, majd a JSGME által létrehozott mappából bemásoltam mindent a játék könytárába felülirva. Tökéletesen fut.
Meglepõ hogy van 1440x900-as felbontás.Brutális a játék, és a grafika!!!<#wow1><#taps><#beka2>

JSGME installnál program files,Silent hunter 4-et adtam meg.Lehet ez a gond?

Sziasztok! JSGME segitségével megpróbáltam feltenni a lenyugvó napos modot.A silent hunter 4 fõkönyvtárába installáltam a JSGME-t.Elsõ próbánál beletettem a mod. data könytárát, de az eredeti silent hunter indult el. Utána újratelepitettem az egészet, de most a data fõkönyvtár helyett az alkönyvtárakat másoltam a mod könyvtárba, onnan engedélyeztem a modot JSGME segitségével. Ugyanúgy az eredeti SH4 indult el. Mit csináltam rosszul?Igazán hálás lennék egy részletes felrakási módszerért, mert már kb. hatszor tettem fel a játékot, de a moddal nem megy.<#wow1><#help><#falbav>

Bocs az off-ért, de ha az elcseszett gépigényû GTA igy megy, akkor itt sem lehet gond.

Megpróbálom feltenni máshogy.Ha sikerrel járok, szólok.Lehet az a baj, hogy a mod felrakása után mindjárt feltettem a mod javitását is.És az kever be.

Bár ezt a kártyát nem ehhez találták ki.<#hehe>GTA IV 1440x900 full.

HD 4850 OC 1GB.Nem hiszem, hogy durva neki, mert az alapjátékot felteszem, akkor repül szépen, csak a Fall of the Rising Sun nem indul.

Nekem pont ez a hiba jelenik meg az eredtinél ( töltés után kifagy )
ezért érdekelne hogy nálad milyen videó kártyávan megy az eredeti

Milyen videó kártyád van ???

Az alap játék /eredeti/ tökéletesen megy.

Nekem eredeti van. Feltelepitem, most már negyedszer, felteszem rá a
Fall of the Rising Sun kieget, de az 1024-es ini. fájlt nem. Csak a data-t.Mégis betöltéskor a végén nem megy tovább.Megáll a betöltés végén.Mitõl van? Mit ne telepitsek fel? Segitsetek légyszives.A gépem eléggé szigorú, abba nem köthet bele.

Nekem a dopeman ( RIP ) warez van meg és arra nem lehet az exe-s patchokat felinstalálni. Az eredeti meg bármit is csinálok mindig kifagy. Nem akarom elhinni hogy vannak fejlesztõ cégek aki csak néhány videó kártyára írják meg a játékukat és utána nem is támogatják meg a patchben, de a SH4 esetében ez így van. Ha esetleg tudnál abban segíteni hogy a dopeman-hoz szerezni 13.patch-t azt magköszöném !!!

HUNterRichmond
antigua
Tapasztalataim szerint a 1024_768.ini probléma hibás telepítés vagy modösszeakadás miatt van, mivel ez a játék egyik legfontosabb konfigurációs állománya. Ha mégis a wareznél maradsz, csak telepítsd a játékot, de ne írd felül a crackelt exe-t. Aztán rá 1.4 vagy 1.5 és megy crack exe nélkül is.

Shoulderblade
Az alapot is felraktad? Mert ez csak egy javítás-frissítés.
Ha nem lásd:

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

nektek a Fall of the Rising Sun kiegészítõben a hajótestek ki vannak dolgozva? Nekem az alakok szépek, de vagy feketék vagy fehérek a hajók.. Nem tudtok rá valami megoldást?
w77d
tudtok tippet adni pontos torpedócélzásra?? nekem az esetek 90%-ban nem talál...

A Vitaly-s verzióhoz jók a 1.3 1.4-es patchek ?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy melyik mod a legjobb a játékhoz?
Több féle is van, de a leirások nem mindig tükrözik a valóságot.Sajna itt nincsenek viharok, és köd.Láttam valami japán hadjáratot.Az milyen?

A video kártya ( 8600GTS > 7600GT ) csere útán most már tényleg feladom, ez se hatotta meg ezt a Román csodát !
Ígyhát ha szabad ha nem rákérdeznék arra, hogy valaki tud-e 1.3 vagy 1.4es patchot dopeman töréshez ? ( sajnos az exe-és patchok nem jók a dopmenhez)
Az eredetit meg elrakom fel a polcra, másra úgy se jó !
Gratula a készítõknek, maradtak volna inkább a Dácsia gyárban !

Az nem lehet hogy elektronikussan is regisztrálni kell ?
Kapptam egy serial kulcsot,de a telepítés során nem kérte sehol, viszont a telepítõ fõképernyõnél található egy registration menû.

A menü 1024_768.ini fileval van a gond !

TitaniumRR
Szedj le minden SH4 warez-es mentést a gépedrõl. Teljesen. Utána játék install. Futnia kell. Ha továbbra sem, akkor erre való hivatkozással vissza kell vegye tõled a bolt játékot.

Captain Sonar 2024 Remake

Tuvok
Kodek csomag fent van ?

Ha értelmeset nem tudsz írni, azért hülyeséget NE írjál !

Most már érted, mások miért nem vásárolnak eredeti játékokat sokezer forintokért.

Azt még meglehet érteni,da az hogy az eredeti lefagy azt már nem !
Talán a videó kártya lehet az oka ? Nekem 8600GTS van. Ez a kártya nem szerepel a támogatottak között, de a nem támogatottak között sem.
Most hova a fenébe forduljak? Kezdjek el drivereket letöltögetni?

w77d
nekem pont fordítva volt. A warez szarakodott állandóan, az eredeti megy mint az álom

Help !
Na ez szép mondhatom ! Eddig egy warez verzióval nyomtam, mondván elõször kipróbálom és ha bejön megveszem. Így is lett. Csak az a nagy gáz , hogy míg a warez mûködött, addig most az eredeti a betöltõ képernyõ után kifagy ( fekete képernyõ )! Na kérem szépen ,tipp ???
Most ott tartok, hogy az eredetivel nem tudok játszani !
<#falbav><#fejvakaras>

HUNterRichmond
Az AOTD frissítette a korábban kiadott Fall of the rising Sun! szupermodot.

Upgrade V1.11 for the english FOTRS-Version V1.1 !

Silent Hunter 3 (GWX 3.0 & OLC Gold), Silent Hunter 4 (FOTRS 1.1), RTCW Enemy Territory (78.46.102.199:27960), Morrowind, The Witcher

Köszi !<#law>

A programot föltelepíted az !!FH4 könyvtárába!! . A program által létrehozott mods mappába beteszed a már kicsomagolt és mappáig lecsupaszított modokat, és mikor elindítod a programot akkor megjelennek a bal oldali rublikában és már csak egyenként át kell õket küldeni a jobboldaliba. Fontos, hogy a sorrend nem mindegy! pl. letöltöttél éjszakai módosításokat a kezelõfelülethez akkor azt az új skinnel fölül fogod írni, persze csak azokat, melyek átfedik egymást, így a gombok színéhez nem nyúl. Valahogy így. <#vigyor4>
Szerintem a játék grafikáját igazán a külsõ nézet használatával tudod élvezni. Nincs is annál jobb, mikor egy egész konvojt szétrebbentesz, körülöted a hajók süllyednek, királyság..
Nem tudom, hogy bug volt-e, de egyszer túl közel engedtem magamhoz egy rombolót , persze késve, de megkezdtem a vészmerülést, a koma meg ugye neked hajt szokásukhoz híven. Még telibe elvitte a parancsnoki tornyot (azt a hatalmas kitülemkedést a hajó testén fölül) és nemhogy megsérültem volna, hanem a koma elsüllyedt... Nem torpedó volt, mert addig nem jutottam el.
Egyébként ti szoktatok egész konvojokat megsemmisíteni? Néha szégyellem magam, miatta<#ravasz1>
Lenne egy láma kérdésem : Hogy kell a JSGME-vel felrakni a modokat?
Sajnos az angollal hadilábon állok. Illetve az jó megoldás-e, ha csupán a mod fileokat bemásolom a megfelelõ helyre manuálisan ?
Én eddig csak simán copyztam a fileokat,de szinte mindegyik mod readme-ben
az szerepel hogy a JSGME-vel telepítsem.

Amíg nem értesz hozzá, felesleges 100%-on nyomatni.

A szonár elterjedéséig pedig a tengeralattjárókat hidrofónnal derítették fel. Magyarul ha bármilyen nagyobb zajt csapsz, elárulod magad. Tehát nem veheted magas fordulatszámra a motorokat(nem mehetsz gyorsan), nem használhatsz aktív szonárt(ping), mélységmérést, de még a torpedókat se töltheted újra és nem javíttathatsz. Nem véletlen, hogy néma futás(silent running) elrendelésével ezek a tevékenységek mind szünetelnek.

Attól, hogy 100%-on játszom és inkabb a realitásra megyek még nem azt jelenti, hogy mindent tudok. Szeretek maniálisan célozni, szeretek a sonarral baromkodni és nem érdekel a külsõ nézet. 😊
Ennek ellenére szívesen tanulok az olyan jól játszóktól mint te.
😊
DonZorro
Ez bizony igaz! Aki 100%-on játszik (és jól játszik mint én <#duhos2>) annak nem lehetnének ilyen kérdései... <#ejnye1>

HUNterRichmond
Szerintem aki 100%-on nyomja, annak nem lehet(né)nek ilyen kérdései.

Van amikor már 3-4 km-rõl is észrevesznek, sokmindentõl függ.
Víz alatt ha 2-3 csomónál gyorsabban mész szintén hamar észrevesznek a veterán vagy elit rombolók(1000-1500 m).
Engem még nem vettek észre szonár miatt, igaz közelrõl nem is használom. Annak idején viszont kipróbáltam, ha a közelükben méregeted a tengerfenék mélységét, azt elõbb-utóbb észreveszik.
A tárcsán a mutató azért fordul körbe, mert hatótávolságon kívül használod. Talán 4000 m a max. a skálán.
Mod millió van, egy kis angoltudással kedvedre válogathatsz itt.

hja és egyáltalán milyen taktikával támadtok konvoly-t 😊