Gyors nyomtatókat dob piacra a HP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Sziasztok!
Mondja meg nekem valaki, hogy az után gyártott patron és eredeti között mi a különbség?
Nagyon köszönöm a választ.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

13k? Hát, nem tudom, de nálunk a legdrágább eredeti HP patron is 5+áfa körül van...
akit érdekel, itt megnézheti

www.patronok.hu (webáruház, ingyenes szállítással is)

gz8
Böhöm nagy :))
Akkor még nem láttál HP 9500-ast <#ravasz1>

Amúgy az 1500-as, 2500-as, illetve 2550-es nem tartozik a legsikerültebb típusok közé. Olyan hibákat produkálnak néha, amelyek még a service manualban sincsenek benne. <#csodalk>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEÕÕ

TeszteloPontHu
A lézernél? Azt elég nehéz megvalósítani a mûködési elvbõl fakadóan...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

TeszteloPontHu
A legtöbb lézer tud fényes papírra is nyomtatni. A Minoltának van kifejezetten fotónyomtatásra optimalizált lézernyomtatója, persze nem olcsón...

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezõgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengõhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

Lenny
Nekem egy HP psc 1310 all-in-one készülékem van, meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen nyomtat, nem szárad be.

R Ö R G E

Lenny
Úgy hogy kevesebb festéket eszik.

R Ö R G E

Deniboj
Belépõ (!) szintû színes lézer-nyomtatót kapsz 100.000 körül.

Aramir
Inkább a lapadagolást oldanák meg normálissan, mert eléggé fostalicska, ami most van a HP nyomtatóknak.

Sliders
tudtommal Lézerben nincsen még fotominõségû nyomtató ami fényes papirra tudna nyomni, vagy igen? Tudtáok tipusokat mondnai?

Munch
Remélem senki nem fog ezekkel úgy járni, mint én a HP printerrel...
Biológiailag átalakult iratmegsemmisítõvé. Az összes papírt cafatokra tépi. :D

Pl. HP2550L 70-80e. Cserébe böhöm nagy, és valami hihetetlenül hangos mikor rendszeresen rajön a bolondóra (de hogy miért...).

Dave000
Ezek már rég léteznek, gyönyörûen nyomtat egy színes lézer és ugyanolyan gyorsan mint a ff, csak az a baj, hogy az áruk több száz ezer forintnál kezdõdnek...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

TeszteloPontHu
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy lesz kisebb a nyomtatási költsége egy tintasugarasnak, mint a lézernek. Akkor nagyon olcsón kell adniuk a patront.

Sliders
Nekem HP 4P lézerem van és semmi gon vele. Igaz kicsit más pálya mint a tintasugár, de nemgyon megbízható darab. Láttam meghalni már a hp 1010-es kisteljesítményû lézerért.
Apropó tudja valaki hogy kb mikorr fog a lézertechnológia odaérni ahol most a csúcskategóriás tintasugarasok vanank. Vagyis lézerrel szines fotókat lehet majd valamikor professzionális szinten otthon is nyomtatni? Valaki sejt valamit?

Darth Sith
nekem HP 610C nyomtatóm van 5éve. Ritkán nyomtatok, van hogy két havonta cksa egyszer, amire kell arra tökéletes. 5 év alatt egy patronom sem száradt be. A gép tökéletesen tudja kezelni, Win/Linux is, semmi bajom nem volt még vele. De kezd már elöregedni, lehet hgy majd ezek közül beruházok egy újabb darabra.

Nem a lényeg, hanem a fontos!

vmi infó, h mi is ez a technológia?
Nekem egy HP deskjet 710c nevû nyomtatóm van otthon. Kb. 4 éve megvan, volt, hogy fél évig be sem kapcsoltam, de egyik patron sem száradt be.
Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.

Ebbe már 20 ezer lesz összesen a szines patron(ok) ára. Én évekig szoptam HP nyomtatókkal, de mikor három hét nem-használat után helyrehozhatatlanul beszáradt a potom 13k-ba kerülõ vadiúj színes patron, úgy döntöttem, többet soha nem veszek HP-t.

Vettem egy Canon PIXMA 750-eset: nem szárad be, sokkal olcsóbb a festék bele, gyors, szép stb.
Lehet hogy ez az új generáció jobb, de én már nem adok többet lehetõséget nekik.