19
  • cicai
    Sziasztok!
    Mondja meg nekem valaki, hogy az után gyártott patron és eredeti között mi a különbség?
    Nagyon köszönöm a választ.
  • Tocke
    13k? Hát, nem tudom, de nálunk a legdrágább eredeti HP patron is 5+áfa körül van...
    akit érdekel, itt megnézheti
  • gz8
    Böhöm nagy :))
    Akkor még nem láttál HP 9500-ast

Amúgy az 1500-as, 2500-as, illetve 2550-es nem tartozik a legsikerültebb típusok közé. Olyan hibákat produkálnak néha, amelyek még a service manualban sincsenek benne.
  • TeszteloPontHu
    A lézernél? Azt elég nehéz megvalósítani a működési elvből fakadóan...
  • TeszteloPontHu
    A legtöbb lézer tud fényes papírra is nyomtatni. A Minoltának van kifejezetten fotónyomtatásra optimalizált lézernyomtatója, persze nem olcsón...
  • Lenny
    Nekem egy HP psc 1310 all-in-one készülékem van, meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen nyomtat, nem szárad be.
  • Lenny
    Úgy hogy kevesebb festéket eszik.
  • Deniboj
    Belépő (!) szintű színes lézer-nyomtatót kapsz 100.000 körül.
  • Aramir
    Inkább a lapadagolást oldanák meg normálissan, mert eléggé fostalicska, ami most van a HP nyomtatóknak.
  • Sliders
    tudtommal Lézerben nincsen még fotominőségű nyomtató ami fényes papirra tudna nyomni, vagy igen? Tudtáok tipusokat mondnai?
  • Munch
    Remélem senki nem fog ezekkel úgy járni, mint én a HP printerrel...
    Biológiailag átalakult iratmegsemmisítővé. Az összes papírt cafatokra tépi. :D
  • Gabest
    Pl. HP2550L 70-80e. Cserébe böhöm nagy, és valami hihetetlenül hangos mikor rendszeresen rajön a bolondóra (de hogy miért...).
  • Dave000
    Ezek már rég léteznek, gyönyörűen nyomtat egy színes lézer és ugyanolyan gyorsan mint a ff, csak az a baj, hogy az áruk több száz ezer forintnál kezdődnek...
  • TeszteloPontHu
    Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy lesz kisebb a nyomtatási költsége egy tintasugarasnak, mint a lézernek. Akkor nagyon olcsón kell adniuk a patront.
  • Sliders
    Nekem HP 4P lézerem van és semmi gon vele. Igaz kicsit más pálya mint a tintasugár, de nemgyon megbízható darab. Láttam meghalni már a hp 1010-es kisteljesítményű lézerért.
    Apropó tudja valaki hogy kb mikorr fog a lézertechnológia odaérni ahol most a csúcskategóriás tintasugarasok vanank. Vagyis lézerrel szines fotókat lehet majd valamikor professzionális szinten otthon is nyomtatni? Valaki sejt valamit?
  • Darth Sith
    nekem HP 610C nyomtatóm van 5éve. Ritkán nyomtatok, van hogy két havonta cksa egyszer, amire kell arra tökéletes. 5 év alatt egy patronom sem száradt be. A gép tökéletesen tudja kezelni, Win/Linux is, semmi bajom nem volt még vele. De kezd már elöregedni, lehet hgy majd ezek közül beruházok egy újabb darabra.
  • FTeR
    vmi infó, h mi is ez a technológia?
  • Csaba
    Nekem egy HP deskjet 710c nevű nyomtatóm van otthon. Kb. 4 éve megvan, volt, hogy fél évig be sem kapcsoltam, de egyik patron sem száradt be.
    Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
  • Zedas
    Ebbe már 20 ezer lesz összesen a szines patron(ok) ára. Én évekig szoptam HP nyomtatókkal, de mikor három hét nem-használat után helyrehozhatatlanul beszáradt a potom 13k-ba kerülő vadiúj színes patron, úgy döntöttem, többet soha nem veszek HP-t.

Vettem egy Canon PIXMA 750-eset: nem szárad be, sokkal olcsóbb a festék bele, gyors, szép stb.
    Lehet hogy ez az új generáció jobb, de én már nem adok többet lehetőséget nekik.