19
-
#19 Sziasztok!
Mondja meg nekem valaki, hogy az után gyártott patron és eredeti között mi a különbség?
Nagyon köszönöm a választ.
-
Tocke #18 13k? Hát, nem tudom, de nálunk a legdrágább eredeti HP patron is 5+áfa körül van...
akit érdekel, itt megnézheti -
#17 Böhöm nagy :))
Akkor még nem láttál HP 9500-ast
Amúgy az 1500-as, 2500-as, illetve 2550-es nem tartozik a legsikerültebb típusok közé. Olyan hibákat produkálnak néha, amelyek még a service manualban sincsenek benne. -
#16 A lézernél? Azt elég nehéz megvalósítani a működési elvből fakadóan... -
#15 A legtöbb lézer tud fényes papírra is nyomtatni. A Minoltának van kifejezetten fotónyomtatásra optimalizált lézernyomtatója, persze nem olcsón... -
#14 Nekem egy HP psc 1310 all-in-one készülékem van, meg vagyok elégedve vele, nagyon szépen nyomtat, nem szárad be. -
#13 Úgy hogy kevesebb festéket eszik. -
#12 Belépő (!) szintű színes lézer-nyomtatót kapsz 100.000 körül. -
#11 Inkább a lapadagolást oldanák meg normálissan, mert eléggé fostalicska, ami most van a HP nyomtatóknak. -
#10 tudtommal Lézerben nincsen még fotominőségű nyomtató ami fényes papirra tudna nyomni, vagy igen? Tudtáok tipusokat mondnai? -
#9 Remélem senki nem fog ezekkel úgy járni, mint én a HP printerrel...
Biológiailag átalakult iratmegsemmisítővé. Az összes papírt cafatokra tépi. :D -
Gabest #8 Pl. HP2550L 70-80e. Cserébe böhöm nagy, és valami hihetetlenül hangos mikor rendszeresen rajön a bolondóra (de hogy miért...). -
#7 Ezek már rég léteznek, gyönyörűen nyomtat egy színes lézer és ugyanolyan gyorsan mint a ff, csak az a baj, hogy az áruk több száz ezer forintnál kezdődnek... -
#6 Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy lesz kisebb a nyomtatási költsége egy tintasugarasnak, mint a lézernek. Akkor nagyon olcsón kell adniuk a patront. -
#5 Nekem HP 4P lézerem van és semmi gon vele. Igaz kicsit más pálya mint a tintasugár, de nemgyon megbízható darab. Láttam meghalni már a hp 1010-es kisteljesítményű lézerért.
Apropó tudja valaki hogy kb mikorr fog a lézertechnológia odaérni ahol most a csúcskategóriás tintasugarasok vanank. Vagyis lézerrel szines fotókat lehet majd valamikor professzionális szinten otthon is nyomtatni? Valaki sejt valamit? -
#4 nekem HP 610C nyomtatóm van 5éve. Ritkán nyomtatok, van hogy két havonta cksa egyszer, amire kell arra tökéletes. 5 év alatt egy patronom sem száradt be. A gép tökéletesen tudja kezelni, Win/Linux is, semmi bajom nem volt még vele. De kezd már elöregedni, lehet hgy majd ezek közül beruházok egy újabb darabra. -
FTeR #3 vmi infó, h mi is ez a technológia? -
Csaba #2 Nekem egy HP deskjet 710c nevű nyomtatóm van otthon. Kb. 4 éve megvan, volt, hogy fél évig be sem kapcsoltam, de egyik patron sem száradt be.
Tökéletesen meg vagyok elégedve vele. -
Zedas #1 Ebbe már 20 ezer lesz összesen a szines patron(ok) ára. Én évekig szoptam HP nyomtatókkal, de mikor három hét nem-használat után helyrehozhatatlanul beszáradt a potom 13k-ba kerülő vadiúj színes patron, úgy döntöttem, többet soha nem veszek HP-t.
Vettem egy Canon PIXMA 750-eset: nem szárad be, sokkal olcsóbb a festék bele, gyors, szép stb.
Lehet hogy ez az új generáció jobb, de én már nem adok többet lehetőséget nekik.