Whirlwind of Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
Jobb elkésni bárhonnan ebben a világban, mint túl hamar érkezni a másikba!!!!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
szerintem
Na mind1, végülis igazad van 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Whirlwind.Over.Vietnam.CLONECD-AVENGED
Most kérte a CD2-t, estére nyomjatok nekem infót, mert sajna el kell mennem melózni 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Tán még annyit fûznék hozzá az elõzõ HSZ-hoz, hogy valóban elvileg lenne hozzá - amúgy viszonylag hangulatos - zene, de ahogy a #49-es ben referált review írója, úgy én sem hallottam soha sehol zenét.
Pontozás, vagy a pilóta "fejlõdése" (rang, vagy legalább a repült órák nyilvántartása) nincs - persze így, hogy 5-6 játékóra alatt oda-vissza "kivégezhetõ" a játék, nem is lenne értelme.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ezt a magyarítás-dolgot nem tudom, minek erõltetni, ha nem megy normálisan - már a a Beálítások képernyõ is bugos rendesen. Van olyan opció a Nehézség állításnál, hogy mindkét választási lehetõség a "ki", "Ablak üzemmód" meg pl. akkor van kikapcsolva, ha be van jelölve. <#nemtudom>#nemtudom>
Apróság csak, de pl. az elsõ küldetés leírása úgy kezdõdik, hogy "1986-ban...stb" - ez a typo pl. nem tudom, hogy jött össze az 1965-bõl...
A gépigényt láttam, igen - 3.2 Ghz-es proci, meg 512MB-os VGA ajánlott - ezért óvatos voltam a grafikai csúszkákkal, 1024x768x32, és feléig vagy annál csak picit toltam õket feljebb. Annyira azért nem szép a játék, hogy egy AthlonXP3200+ , GF6600GT, 1GB RAM konfigon diavetítés legyen, ha háromnál több heli és négynél több katona van a terepen.
A küldetések viszonylag egyszerûek, és menet közben szabadon lehet váltogatni a két pilóta, másodpilóta, bal és jobb lövész nézetei között; próbáltam õket a "Célzás: Jelölt" (zöld négyzettel a baráti, piros négyzettel az ellenséges célpontok vannak megjelölve), meg "Jelöletlen"-nel is - célozni úgy a géppityuval, mind a rakétákkal igen-igen nehéz (ez még akár lehet "realisztikus" is), amit megsemmisítettem, azt nagyjából a két oldalsó lövész szedte le (ha épp nem az õ nézetükben vagy, automatikusan géppityuznak, ha ellenség van lõtávolon belül). Amennyire észrevettem, a küldetések teljesen lineárisak, és elõre scripteltek az események - nagyjából attól függ, mikor kapsz update-et a rádión, hogy épp milyen messze vagy a célterülettõl. A rádiózás egyoldalú - csak kapod az üzeneteket a HQ-tól, de sem velük, sem a többi helivel nem lehet kommunikálni.
Rep- és sérülésmodell: mivel nem vezettem sosem igazi helikoptert, nem tudom megítélni, de nehéznek semmiképpen sem nehéz vezetni, "Nehéz" fokozaton sem - ezért feltételezem, hogy nem túl "realisztikus" A Vietnam Medevac-ban a helit vezetni legalább kihívás és élvezet , itt nem. Annyi nagyjából a "plusz", hogy a fõrotor fordulatszámát külön lehet szabályozni, fel kell tolni maxra, hogy a zöld zónában legyen (ha nincs, pittyeg), és utána csak a rotorlapátok állásszög-változtatásával tudsz manõverezni.
A joystikcem POV-HAT-jét nem sikerült bekonfigurálni a körülnézéshez (Logiteck Extreme 3DPro - nem hiszem, hogy olyan ritka típus, minden más játék normálisan megismerte eddig).
Írok még holnap, ha eszembe jut valami.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Rossz pénz nem vész el, csak átalakul (vagy hogy is van a mondás <#beka3>#beka3> )
Csak továbbra sincs otthon netem, így pl. nem hostolok LockOn fun servert, meg egyéb dolgokat, amit régen tettem.
ON
Amilyen hülye vagyok, meg is vettem...3 küldetés után eddig csalódás.
SAR meg a Vietnam Medevac SZVSZ sokkal "szimulátorabbak" ennél.
Vietnámi forgószél: UH-1
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Jó kis korabeli zenével alányomni, videóbetétek az Apokaliszis:most - ból és repkedni a sárgák fleett 😊)))))
Najó. Leállítottam magam. 😊
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Remélem még idén.
Olyan Apokalpszis feeling tort ram a kepek lattan.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Csak UH-1 és variánsai vannak amikkel repkedhetünk.
Features:
Story based on the events of the military campaign in the Ia Drang Valley in
November 1965
Different positions in the helicopter crew - pilot, co-pilot, gunner
Unprecedented level of details - helicopters, vehicles, equipment, human models and environment
Various mission types: fire support, fire coordination, enemy search and destroy
Autopilot mode allows to change view and watch the course of the game
Engine-powered cut-scenes
Real Vietnam locations
Persistent non-playable characters accompanying player (crew), skills
development
Hát ennyi 😊