Whirlwind of Vietnam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BBird: nem, a SandR-t egy másik csapat készítette.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egyébként a grafika nem olyan vészes, csak az a robbanás graf. zavar kicsit.
A fákra meg kíváncsi leszek, hogy ahogy közeledünk, úgy kapunk a textúra helyett egy fa objektumot, vagy csak bizonyos helyeken lesz objektum, máshol meg textúraszõnyeg?
Viszont az egyik kép 18karikás lehetne. ;-))
(Írni meg mindent lehet a gém realitásáról, az mind csak marketing, a megjelenéskor minden kiderül.)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
hat sokat nem tudni..lehet hogy iden ev vegen vagy jovore...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én inkább attól félek hogy olyan arcade vacak lesz mint a Fair Strike.
Én ezzel a grafikával is megelégednék, legalább nem kéne lebutítani a gáma grafikáját/upgradelni a gépemet 5 GHz-es procira meg SLI-s X850XT Platinumra, hogy tudjam hajtani.
Isten nem bottal, hanem VMware.
#2-ben fentrõl a 2. kép tényleg nagyon szép, fõleg a téglatestre húzott erdõ textúra. De te aztán biztos értessz hozzá 😊 Jah és feltûntek a tereptárgyak? Ja sorry olyat nem igen láttam.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Seaweed: az E3 preview-k alapján elég jó lesz.
Megjelenes: 2005 (?!)
Kiado: 1C Games
Fejleszto: G5 Software