76
A \"Fair Strike\" keszitoitol egy uj helikopter szimulator
-
#36 Elvileg oroszoknal megjelent. -
lerboy #35 Eléggé hiánypótló játék lesz szerintem. -
#34 UP!
Semmi hír a játékról? -
#33 Passz.. -
bgabor #32 Nincs valami információ róla? Mikorra várható?
Remélem még idén. -
neuro #31 e3 trailer video -
syscoHUN #30 Na vegre ugy tunik egy uj kiraly szimu van kialakuloban.
Olyan Apokalpszis feeling tort ram a kepek lattan. -
#29 IL-2 Sturmovik fejlesztőitől jön ... részben :) -
#28 "IL-2 Sturmovik fejlesztőitől jön ..." szal olyan szar nem lehet
Csak UH-1 és variánsai vannak amikkel repkedhetünk.
Features:
Story based on the events of the military campaign in the Ia Drang Valley in
November 1965
Different positions in the helicopter crew - pilot, co-pilot, gunner
Unprecedented level of details - helicopters, vehicles, equipment, human models and environment
Various mission types: fire support, fire coordination, enemy search and destroy
Autopilot mode allows to change view and watch the course of the game
Engine-powered cut-scenes
Real Vietnam locations
Persistent non-playable characters accompanying player (crew), skills
development
Hát ennyi :) -
#27 -
neuro #26 Szimulátor lesz. Bár a készítők előző játéka a Fair Strike elég arcade-ra sikerült.
BBird: nem, a SandR-t egy másik csapat készítette. -
#25 Ez most szimulátor FPS vagy valami arcade vacak? -
#24 Nem ez a társaság csinálta anno a Search and Rescue sorozatot? Meg volt valamilyen "Vietnámi helikopteres mentős" is.
Egyébként a grafika nem olyan vészes, csak az a robbanás graf. zavar kicsit.
A fákra meg kíváncsi leszek, hogy ahogy közeledünk, úgy kapunk a textúra helyett egy fa objektumot, vagy csak bizonyos helyeken lesz objektum, máshol meg textúraszőnyeg?
Viszont az egyik kép 18karikás lehetne. ;-)) -
neuro #23 Multkor olvastam, hogy dolgoznak rajta... sőt beletesznek speedtree generált fákat is. -
#22 Na! :) Mán 2006 van. Megjelenik ez? vagy egy újabb hamvába holt projekt? -
#21 Végig olvastam a topikot, sokan a grafikát kritizálják, szerintem a game grafikája nem rossz. Viszont a G5 Software helikopteres játékai elég xarok voltak eddig. A G5 budget kategóriás játékokat fejleszt, szerintem ebbe se fognak áldozni elegendő energiát, pénzt ahhoz, hogy normálisan megcsináljk a game fizkáját, realitását. Ez ugyanis sokba kerül (aki tapasztalattokkal nem rendelkezik annak a 0-ról kell az egészet felépíteni). Véleményem szerint ez félarcade "félig sikerült sim" lesz, de én is azt tudom csak mondani mint az előttem szólók: reménykedjünk.
(Írni meg mindent lehet a gém realitásáról, az mind csak marketing, a megjelenéskor minden kiderül.) -
#20 -
#19 Csak Huey? Kobrát akarok :)
-
#18 Szerintem ennek rendben van a grafikaja...legalabbis szvsz.
hat sokat nem tudni..lehet hogy iden ev vegen vagy jovore... -
#17 Sea, ez mikor lesz? Ha rendes szim lesz akkor sz*rok a grafhibákra :) -
-
#15 Egyre jobb...
-
#14 nájszos -
#13 Graf... istenem...
Maradjatok a HL2-nél. :P -
neB #12 ez most fog megjelleni? mert akkor a graf-ja hááát de legalább a felhők szépek -
#11 "...arcade vacak lesz mint a Fair Strike"
Remenykedjunk hogy NEM -
#10 -
neuro #9 A vietnami dzsungel valószínűleg nem volt tele felhőkarcolókkal meg űrkikötőkkel, szóval jó lesz ez így is :)
Én inkább attól félek hogy olyan arcade vacak lesz mint a Fair Strike. -
neuro #8 Lehet hogy egy picit több repülőgép szimulátorral játszottam már mint te cimbora... Melyik preview-t olvastad róla, ahol előre renderelt dolgok voltak? :) -
#7 Esélyes, hogy még fejlesztés állapotában leledz.
Én ezzel a grafikával is megelégednék, legalább nem kéne lebutítani a gáma grafikáját/upgradelni a gépemet 5 GHz-es procira meg SLI-s X850XT Platinumra, hogy tudjam hajtani. -
#6 E3 preview-kban általában előre renderelt dolgok vannak. Ezek ingame shootnak tűnnek nekem.
#2-ben fentről a 2. kép tényleg nagyon szép, főleg a téglatestre húzott erdő textúra. De te aztán biztos értessz hozzá :) Jah és feltűntek a tereptárgyak? Ja sorry olyat nem igen láttam. -
neuro #5 Két szakértő véleményét hallhattuk :)
Seaweed: az E3 preview-k alapján elég jó lesz.
-
neB #4 hááát ez aztán a szép grafika :)
-
#3 fujj de ronda -
-
#1 Remelhetoleg jobban sikerul majd mint a Far Strike! A kepek alapjan van keresni valoja! Viszont a Huey az bejovos!
Megjelenes: 2005 (?!)
Kiado: 1C Games
Fejleszto: G5 Software