590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
-
..............
-.- -
naremélem, h így már yo lesz... -
hát ez köszi...
no majd legközelebb. -
megpróbáljuk még1szer...
http://webmail.webspot.hu/src/download.php?passed_id=18&mailbox=INBOX.Sent&ent_id=2&absolute_dl=true -
baszki! az elöbb még láccott. komoly! 
na mindegy -
egy piros x vagy? :D -
nah, berakom ide is, hamár témába vág : )
ez én volnék -
köszi
amúgy megkérdeztem tesómat, és ő se tudta. sztem sokan nem tudják (tudták)
egyébként ezt az általánosításra értetted? -
nincs rá szükségem...:-)
Bocsi,csak fura,h ezt nem tudod mit jelent...
sablonokban/sablonosan gondolkodni...így már világos biztos.. -
sztereotípia -
ha elárulod mi aza sztereotípia, megmondom mi az hogy permutálódni
áll az alku? -
no comment -
Vegas #338 én is izmos vagyok ^^ -
köszi.
lehet, h Te sem tudod, és azért nem mondod meg? -
-.- -
nem, de ha elárulod, tudni fogom.
-
nem tudod??? 
-
miaza sztereotípia
-
még mindig sztereotípiákban gondolkodnak az emberek??? -
"Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?"
Az enyém igen ;)
-
MacrosTheBlack #330 Csecsen hadifogság.
-
tudtok adni egy jó fogyókúra linket? -
nehogy meghajon a topik:((((((( -
CK1 #327 jójó télleg, belátom igazad van:). Hát nemtudom, nekem lehet azért nem jött be a kreatin, mert azt a kókuszos proformot ittam, és hát egy két nap után a bélrendszerem kikészült, jó mondjuk mellé még a 99%fehérja, de nagyon kész lett a gyomrom, volt olyan h a munkába nemtudtam menni, mert a wc-n ültem egész nap, tabit is próbáltam, de inkább ugyvoltam vele h akkor inkább semmi. Amit rendszeresen küldök, nincsköze a tömegnöveléshez meg ilyenek, csak késöbb fáradok el: smilax3, gyurás elött 3-4 pettányi, és jóval késöbb fáradok, az jött be nekem, mondjuk nemis azt a célt akarom hogy 2év mulva 3szor ekkora legyek. -
A szénhidrát pedig kell. Az helyes arány valahogy úgy néz ki (izomtömegnövelésnél), hogy a napi bevitt kalóriamennyiség 60%-a szénhidrát, 20%-a fehérje és 20%-a zsír.
A tömegnövelők meg szerintem egyáltalán nem feleslegesek, mert pótolhatnak egy-egy étkezést (nem kell főzőcskézni), és tudod, hogy miből mennyit eszel. A reatin nekem bejött. -
A letöbb fogyókúrázó (vagy a csodadiéták írói) pontosan ezt felejtik el. Szerintem sokkal kényelmesebb úgy zsírt égetni, hogy az ember otthon ül, mint hogy naponta órákat futkosson. :) -
te legalább nem vagy az az izomagyú ...
-
A 99-es szuperbody-n én is ott voltam...ott nagyon lesöpörték Mann-t. Pedig szép a fizikuma. -
:DDDDDDDDD -
ezt nem tudni ... ? :DDDDDDDD -
matrac #320 Teljesen igazad van, az izomzatnak már a puszta léte is rengeteg energiát, meg fehérjét fogyaszt, hát még ha növelni is akarod a tömegét. Egy #311 -es izomzatú csávónak az étrendje körülbelül úgy néz ki, hogy napi 3x fehérjeturmix, 6 tojás meg 10 tojásfehérje plusz némi 4 csirkemell rizzsel. -
CK1 #319 Az egész lényege a táplálkozás, fehérje dús ételek, amik szénhidrátban szegények, vagy ha sokis bennük akkor mindenképpen le kell dölgozni. Tejfehérje nélkül nem tud növekedni egy idő után az izom, mégha sok fehérje dús ételt eszel, mert egyszer kevés lesz neki, magoldás egyszerü és nemis drága, 99,9% fehérje, 2kg 2500Ft körül(ha jó helyen veszed:)) megvan. Kreatin, és egyéb tömegnövelök teljesen fölöslegesek, a steroidokrol meg ne is beszéljünk, vagy 4 éve volt egy napozin kúrám, de teljesen megbántam, a látszat megérte, de semmi más. Mondjuk rendszeresen dohányoztam a napozin mellet, és hát eléggé tönkretett! -
pontosan -
A legtöbb versenysportnak ma már nem sok köze van a "természetességhez" és a doppingmentességhez. Az erősportoknak meg semmi. Ez a testépítőknél csak a sport jellege, célja miatt feltűnőbb. Aki egészségre vágyik, az sportoljon szépen csak hobbi szinten. -
hm szerintem vannak kivételek példáúl fekete laci fiáról aki most ugy 20lehet megbírnád mondani hogy mit tud?
Persze az a fiú csoda de....azért van több is iylen, hogy nem gondolná az ember hogy mit tud.
Az ilyen szuper izom emberek persze nagyon erősek csak kicsit felvannak fújva, meg tuningolva, magyarul nem természetes amit lát az ember, és a normál életben normál táplálkozással nem lennének iylenek hiába edzenek, persze mert mi alapvetően húsevők voltunk meg a táplálkozásunk nem megfelelő, de lényeg hogy nekem hiába mondják hogy természetes amit látok, amikor nem érzem ezt.A legtöbb verseny sportoló mind, mind természet ellenes dolgot használnak, mert csak így lehet kitőrni.Ezt ugy mondom hogy beszéltem oylan sport orvossal aki súlyemelőkkel foglalkozott és elmondta nekem mi a valóság.Én nem vagyok ellene ezeknek a sportoknak, csak az a baj hogy pénzről szól.Ennek már semmi köze az egészséghez, mert ugye akkor amikor meghaljuk hogy sport, akkor valami iylenre gondolunk sport=egészség.
Az iylen legális szerekből amit szabad szerintem fogyasztani az a tej fehérje.Persze a egyiksem káros ott, csak nincs sok értelme, mert ha jól csinál mindent az ember, akkor nincs szükség másra.Persze mondjuk ha az embernek olyan a munkája hogy alapból lefárasztja, és arra erő már nincs hogy fejlődjön, akkor a kreatin.Abból is csinál az ember két kúrát azt utána nagyából nem is kell több mert minek? Költséges dolog nagy darabnak lenni.És ez elég fontos tényező a mai világban.
Persze mindenki ugy csinálja ahogy akarja. -
jó test, pupág fej, több nem izs kell -.- -

-
jó a srác!
-
Kolbasz #312 Fúbazmeg.
-
Mann Tamás
Superbody 1998 - bajnok:
Eszteró Zsolt ilyen volt:
ilyen lett:
ez is ő: