590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
-
Magus írta a #265-ben, hogy "no, azert lehet ugy is gyurmazni h nem tomod magadba a szereket"
Erre te írtad, hogy
"úgy hogy látszódjon is valami, nemigazán..."
én erre írtam, hogy
"Odafigyelve az étkezésre, egy egészséges strandfazont el lehet érni kox nélkül is. (pl. #211 középen)"
bár lehet, hogy nem egy dolgot értünk az alatt, hogy "valami látszódik". :) -
Nem is ezt mondtam, hanem megjegyeztem hogy amik itt vannak postolva képek (a 90%a) nem elérhető egy szimpla étrendel. (te ajánlottad vkinek hogy egy étrendel és megfelelő mozgásal ellehet érni az egésséges strandfazont, és erre reagáltam hogy azért itt picit más a téma :) )
Ne érts félre, nem kötekedni akartam, csak megjegyeztem :) -
de én sem is állítottam az ellenkezőjét -
hát, ami a #163-ban van azt biztos nem. -
itt eddig leginkább a #163 hoz hasonló izomzatról volt szó, márpedig ez sztem nem a strandfazonhoz tartozik, ezt nem lehet elérni egy egyszerü étrendel. -
így van -
pl. Kis Horváth István, Giurgi Nicolae, Jóba Elek
voltak még mások is, de nem tudom, hogy most kik aktívak. -
Tufa, Membrah:
Nem teljesen értem hogy mit akartok mondani.
Természetesen nem vonható egyenes arányosság az erő és az izomzat nagysága között, de azért valakinek a kinézete alapján szerintem elég jól be lehet határolni az erejét. Legalább annyira, hogy "ez gyenge", "ez közepesen erős", "ez meg qrva erős" :).
(persze ha nincs egyéb spec tényező, pl. betegség) -
Jhon Balu #302 hát az én meglátásom az,hogy ezek nagyon csúnyák! -

-
ték! -
többek közt... -
ha ez meg is valósulna, nagyon kevés ember élne a világon........ -
aki hülye haljon meg. -

ezt kire,mire mondtad? -
pfff............ -
izmos kocka has büdöss seg teis csak kirakatbabu vagy! -
-
-
má attol sérvet kapok ha rájuk nézek -
.DD -
-
a MUSZÁJ pontos J!!!!!!!!! -
Jóba Elek cipője 

-
dehogynem, most nem azert de lattal mar sportolot aki fitalkora ota rendesen edz? csapatjatekokban szerencsere meg nem nyomjak annyira a koxot, persze vannak kirivo esetek, amikor a torpeszardiniasdoboz 5m-t ugrik, de nem alapkovetelmeny. Na azokon is meglatszik. persze az egeszseges izomzatra gondolok...
#273 nak meg mondd h asszony hol a sor... -
Nicu romániában született,de magyar állampolgárként versenyez.
-
mondom, én így ha akarnék se tudnék így beszélni......(na jó talán :D)
-
hmmm..ne hozz zavrab...:-)
Nos nem tudom,h okoskodk-e...:-)
Én általában így beszélek,de nem szoktam eldönteni,megfigyelni,h ez mennyire szép beszéd-e....
max annyi,h humán tagoztaos vok,és rengeteget olvasok,talán innen van,h igyekszek választékosabban fogalmazni, de sztem semmivel sem szebb,mint bki másé itt(egyes retardáltak kivételével)...
Az tuti ,h nem nyernék Kazinczy-díjat...
(egyetlen ilyen ismerősöm van,a stílustörténet tanárom...De azt a szintet soha nem érem el sztem..sajnos...:-)...)
Azért köszönöm,de ezt most nem tudom hova tenni... -
Te olyan szépen megfogalmazottan beszél, hogy talán nem is találkoztam ilyen emberrel aki ennyire nagyon összeszedetten beszél.....:))
És most nem tom eldönteni hogy okoskodsz vagy tényleg ilyen vagy.......:))
De sztem nem okoskodsz.......csak én az elején nagyon úgyláttam......:))
(Bocsi, de ezt muszály volt beírnom..........azért remélem nincs harag, nem rosszindulatből mondtam...;)) -
Hmm...megint belebotlottunk abba tipikus példába,h ízlések és pofonok...
Nos sztem EGYÁLTALÁN NEM SZÉPEK!SŐT!!!!!!
de kinek mi tetszik...
Viszont nyílván a tetépítőknél az számít szépnek,ha tényleg kidolgozottmszép fejlett izomzata van,meg nem is tudom..nem értek hozzá...mint ffiak egyszerűen undorítóak,de a maguk műfajukban,az ő körükben biztos szépnek mondhatóak...
-

-
Jhon Balu #279 igy van ők szépek az erős emberek meg erőssek!
nemhiszem,hogy ugyanazokat a gyakorlatokat megcsinálnák mint az erős emberek versenyén.oda is petéznének...... -
"Mondjuk nyílván nem annyira erősek mint egy erőemelő"
(kimaradt az a szó) -
Jaj dehogynem erősek.Ez is egy tévhit, állandóan hallom, hogy "nem erősek csak fel vannak pumpálva, fel vannak fújtatva".Na persze.Mondjuk nyílván nem annyira mint egy erőemelő, vagy mint Fekete Laci, de ők sem 50 kg-al nyomnak fekve abban nyugodt lehetsz.Nekik teljesen más az edzésmódszerük, meg egyáltalán a céljuk.
Mondjuk engem sosem érdekelt Bélagéza 120kilóval nyom fekve én meg csak 110 kilóval.Na és!A lényeg az, hogy úgy nézzek ki ahogy szeretnék, csak ez számít.Nyílván ez egy profi testépítőre is igaz. -
honnan tudod? -
Jhon Balu #275 ezek csak szépek (egy kis joindulattal)de nem erőssek!
-
Kovács László:
Kiss Jenő:
Kis Horváth István:
Jóba Elek:
Ő is magyarnak van írva: Giurgi Nicolae
-
-
Jhon Balu #272 és kik azok? -
teljesen igazad van!
nem feltétlenül függ az erő mértéke,a kialakult izomzattal...
de erről már beszéltem/beszéltünk szerintem....