590
Szerintetk gerjednek a csajok az izmos fiúkra?
-
lehet h nem jó címet adtam meg. [email protected] , [email protected]
a biztonság kedvéért küld el mindkettőre : ) -
Hízik?
Fehéredik?
Nem mindegy!!! :DDDDD
Egyébként Férjecskéd boldog ember lehet!!!Csinos és Kedves a Felesége! -
köszönöm ,ari vagy és ez jót tett a májamnak ...:DDD -
elküldtem már ...
még mindig nem kaptad meg ? -
Én már kaptam!
A hölgy gyönyörű!!! -
hol késik a kép?? : ) gondolom arra kellett a címem... ; ) -
: DDD láncfűrész... -
nem értem miről beszélsz én a belsőt nézem először 1 ff-ban ...
elmondanád hogyan csinálod? telepátia vagy mi -
Azért ha valaki rendben van belül az kivül is meglátszik nem kell világszépségnek lennie! -
bizti ... :DD -
no meg hát tudjuk, h én belsőleg is rendkívül vonzó egyéniség vagyok... : DDD és biztos ez is benne volt. ; ) -
hmm..sztem egyértelmű..az is h hogy értetted,és az is h ha csak a külseje miatt mentél volna hozzá,akkor nem lennétek még most is együtt...jól működő kapcsolathoz,pláne házassághoz ez elengedethetetlen kritérium... -
kösz ... valóban azért tettem oda a "külsőleg " megjegyzést ... ha a férjemnél is a külsőjét néztem volna akkor nem megyek hozzá mert nem Brad Pitt de azért szerettem meg amilyen ... -
direkte odatette h KÜLSŐLEG..!-.-
külsőleg megfelelő...de ettől ez még nem zárja ki h a beslőt nézi előbb!
-
jó vagy !!!
még puszit is küldenék ...:)
ennyi kell ,hogy a toppon légy a nőknél -külsőleg-,akinél pedig nem hááát ... az vak vagy hülye ...:DDD
nem értem miről beszélsz én a belsőt nézem először 1 ff-ban ...
asszem erre mondják hogy no comment -
nem értem miről beszélsz én a belsőt nézem először 1 ff-ban ... -
igen : )
oda kell figyelni az biztos -
Nos bár én nem tudnék lemondani a húsról,sem egy isteni sütiről(aminek a tésztájához nyílván kell tojás)...
De egy barátom is vegetáriánus.És tény,h sokszor egészségesebb,mint pl én..:-)
De nem hiszem,h ez a hús miatt van..Biztos te jbban tudod,de laikus szemmel úgy látom,h a húsban rejlő tpanaygok pótlása az első dolog amit meg kell ismerni..
Nagyon ötletesek és ízletesek a vegetáriánus ételek.
És a hiedelemmel ellentétben nagyon változatos tud lenni a vega kaja is.
-
Elismerem persze,h tetszik nekem is ha szép izmos hasa van egy ffinak,de nem vonz a túl izmos típus...
a kigyúrtság nem annyira fontos.
én inkább azt mondom,h edzett,egészséges legyen.
a barátom sem egy kigyúrt srác az ziher,de rendszeresen sportol...
De szerintem ez alap dolog..Testmozgásra szükség van..És nem csak az alakunk miatt!Hanem a kedvünk és az egészségünk is javul tőle.
Nekem pl a 10 év torna,tánc és balett tette meg a hatását...
Bár igaz,h már nem vagyok olyan gebe, mint amikor renszeresen jártam az órákra.:-)))
5 éve abbahagytam,de alapvetően megszerette velem a táncot,a mozgást.
(jah amúgy csak megjegyzem,h a balett nem olyan könnyű,mint amilyennek egyesek hiszik...régebben is zavart h egyesek azt gondolják,h egyáltalán nem megeröltető.Színházban táncoltam az utolsó pár évben.Ott komolyan válogatták h ki léphet fel,vagy ki kerülhet be a tánckarba..Jah és a balettosoknak is oda kell figyelnie a súlyára,de ez gondloom egyértelmű!És ez csak az egyik része,rengeteg edzés,gyakorlás,odafigyelés szükséges hozzá.Átlagosan egy nap minimum 2-3-4órát foglalkoztam vele,pedig én még nagyon fiatal voltam akkor.) -
: ) igen. teljesen egyetértek. de azért azt vettem észre, h nem árt a kondi sem, és nem szeretem a véletlenre bízni a dolgokat, úgyhogy inkább megteszek mindent. : ) -
csak húst és tojást nem eszem. tejtermékéket igen.
: ) nem vagyok Isten. max hasonlít rám : DDDD
amúgy ezt a képet 1 vegetárius klub készítette rólam, mert kellett egy kártyanaptárhoz. -
hmmm...hát akkor én tuti hülye vok,mert egy szimpla szépenmunkált test miatt még nem lesz nálam a "toppon" senki....
ha nem fog meg benne semmi(most csak a külsőről beszélek),akkor hiába kigyúrt.... kevés esélye lenne!
Pl egy tekintet,vagy egy kábító mosoly...és nyílván az összhang...
de sebaj...tudom..én hülye vagyok...;-)és lehet vak is..:-)
-jah...bens...abszolút nem akrok bántani ezzel senkit..csak általánosságban bezsélek-
mellesleg attól h valaki vékonyabb testalkatú,és a testét nem dolgozta ki annyira,igazán lehet sármos,vagy vonzó...
ezt a képet pl már linkeltem máshova...:
Joseph Fiennes
Ő sem egy kigyúrt pasi,de nagyon sármos!
-
mellément...bocsi, de a 10centis kérdés még áll! -
télleg, az összhang nem számít, csak a tricepsz? 10centis farokkal is jó a nőknél (elvonatkoztatva szilvesztertől) -
még mindig nyomod a testedhez! tod mi az a vízszintes kartartás? -
Isten vagy és tényleg vegetáriánus?Semmi állati fehérje? -
köszi : ) -
jó vagy !!! 
még puszit is küldenék ...:)
ennyi kell ,hogy a toppon légy a nőknél -külsőleg-,akinél pedig nem hááát ... az vak vagy hülye ...:DDD -
plusz hidegen, feszítés nélkül
-
ez még mindig függőleges...
-
tesék:)
-
ugyanezt a képet vízszintes kartartásban kérjük, köszönjük! -
mi szar? -
kaszy #357 szar az egész -
ez így volna helyes: ez az én karom. : ) -
Mé ne :P -
"Ez vagyok én."