Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:ÐÐÐ
ehh baz ijet nyomtam eddzésen:

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Hogyan kell kezdéskor hátrapasszolni a labdát?Csakmert,hiába nyomom a billentyûzet összes gombját nem igazán akar megmozdulni.<#lama>#lama>
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
a Chiefs-el voltam, ja és a fokozat all-pro...

Vki a superstaros élményeit + osztaná ill v hasznos tanácsot osztogatna!!
KÖssz
CSÁÓ
érdekes kis meccs volt... jellemzõ hogy a horse trailer Foote, 1 sack, 2 int, 5 tackle. mindkét csapat a 4dik negyedben jutott el a red zoneig (az elsõ félidõs td ugyanis 53 ydos passz), plusz összehozott a Pats egy safetyt.
meg cd-rõl kéne felrakni, bár lehet úgy csináltad
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Ezt nemrégen játszottam, én voltam a vikingekkel, 5 perces negyedekben, normál módban, rookie fokozaton. Ez volt életem 1. meccse, szeretném megkérdezni egy hozzáértõtõl, hogy ez jó e?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Gyönyörû a játék így képen(most töltöm remélem hamarosan lejö mind a 3 cd)!
Az FM-es képek a 2006-bol vannak?
A suprestar modban h lehet a talujdonságokat fejleszteni?
Mert az edzések során nem igazán fejlõdik mind1ik pl a speed!!
Ill mikor lehet új házat venni + ilyenek csinálni?
Kösz válszt elõre is!!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
onlájn csempjönsipet most :|
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
akkor most buktam? 😊
csak tudnám, hogy mé van az nfo file ........
Û 1 Unpack it.
Û
Û 2 Mount CD1/CD2/CD3 respectively, using Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Û
Û 3 Install the game.
Û
Û 4 Re-Mount the CD1 (.MDS) file in Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Û
Û 5 Play and Enjoy!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nyomtam egy pár percet a New England Patriots-al 😄DDDDDDD
pl patrits-steelers nagyon király volt szerintem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
köfi...köfi...köfi...
imádom az amerikai sportokat, de eddig csak NASCAR, NBA és NHL gámékkal nyomtam, szal megismerkednék az NFL-lel is
ha vki tud vmi magyar (nah lehet angol is) oldalt , ahol egy kis magyarázat lenne a játékszabályokra megköszönném
üdv:gabber
ennyit úgy kb. ma
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
BF3: csucsorr
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6