Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quack
minek akarod te hátradobni? :\
:ÐÐÐ

ehh baz ijet nyomtam eddzésen:

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

robotnyk
D
BADE
feltennék egy nagyon láma kérdést
Hogyan kell kezdéskor hátrapasszolni a labdát?Csakmert,hiába nyomom a billentyûzet összes gombját nem igazán akar megmozdulni.<#lama>

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

kösz, hát azt be kell ismerni hogy nem ma kezdtem...<#kacsint>

robotnyk
allpron -8 total yard a gépnél odab@sz 😄D
szeretném megkérdezni egy hozzáértõtõl, hogy ez jó-e?
a Chiefs-el voltam, ja és a fokozat all-pro...

jó napot!!
Vki a superstaros élményeit + osztaná ill v hasznos tanácsot osztogatna!!
KÖssz
CSÁÓ
robotnyk
Colts-Bengals meccset játszottam
egy szép James testcsel
77 yd td lett belõle 😊
robotnyk

érdekes kis meccs volt... jellemzõ hogy a horse trailer Foote, 1 sack, 2 int, 5 tackle. mindkét csapat a 4dik negyedben jutott el a red zoneig (az elsõ félidõs td ugyanis 53 ydos passz), plusz összehozott a Pats egy safetyt.
topin próbáld meg azt, hogy az Asztalra jobb kattintás, tulajdonságok, majd beállitások, speciális ,hibaelháritásnál a hardvergyorsitás csuszkáját húzd lejebb meg vedd ki a music mappát, nekem is lefagy néha meg ujraindul de amióta ezt megcsináltam legalább tudok vele egy kicsit játszani
meg cd-rõl kéne felrakni, bár lehet úgy csináltad
McFrost
igen mert volt egy olyan szitu, hogy 4. próbálkozást elrúgták, de én elejtettem és bevitte😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

robotnyk
jó, bár érdekes, hogy 102 yardból kihozott a patriots 10 pontot 😊
McFrost
Hail!
Ezt nemrégen játszottam, én voltam a vikingekkel, 5 perces negyedekben, normál módban, rookie fokozaton. Ez volt életem 1. meccse, szeretném megkérdezni egy hozzáértõtõl, hogy ez jó e?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ja akkor nemszóltam! 😊

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

robotnyk
2005 is annyi volt
Magic Boy
Mitöl lett 3 cd-s a Madden NFL 2006?

robotnyk
nem
Magic Boy
Köszi!
Gyönyörû a játék így képen(most töltöm remélem hamarosan lejö mind a 3 cd)!
Az FM-es képek a 2006-bol vannak?

ezt nem hiszem el h mkit fut cs nekem nem! NHL,NBA simán gond nélkül megy, NFl kritériumoknak is megfelel a gépem, install után egy játék és megáll örökre, majd resetután már nem is indul el sosem a progi, mi a fax ez????
robotnyk
galériám, various screenshot
Magic Boy
Valaki tudna felrakni pár képet a játékbol?

Hello
A suprestar modban h lehet a talujdonságokat fejleszteni?
Mert az edzések során nem igazán fejlõdik mind1ik pl a speed!!
Ill mikor lehet új házat venni + ilyenek csinálni?
Kösz válszt elõre is!!
nem én, öcsém spanja leszedte valahonnan - az meg odaadta nekünk 😛PPPP

gabber_saviola
jesszus ,te miféle verziót szedtél le?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

de ez nem image fájl-ról menne a gamme, hanem az ilyen cd-s feltelepítõs dolog, itt nem kell mountolni (itt niccse image fájl)

jah

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

quack
fasza a gém, szupösztá mód odabaxik csak egy-két szezon után elég uncsi má a szingl rész.
onlájn csempjönsipet most :|

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

basszus én már letöröltem, és elfeledtem kiírni...
akkor most buktam? 😊

gabber_saviola
imédzseld be az 1. cédét 😊 te láma 😛

csak tudnám, hogy mé van az nfo file ........

Û 1 Unpack it.
Û
Û 2 Mount CD1/CD2/CD3 respectively, using Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Û
Û 3 Install the game.
Û
Û 4 Re-Mount the CD1 (.MDS) file in Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Û
Û 5 Play and Enjoy!

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

FrezeR
az image fájlt betöltve hagytad? ha igen és mégsem jó akkor nem a megfelelõt mountoltad be próbáld a többit is ugyanugy betölteni és aztán inditani.

nem kell krekkelni??? akkor ezmiez? én nem találtam semmi krekket a könytárakban és ezt irja ki és nem vágom mit kéne csijálnom???

gabber_saviola
az meg minek? nem kell hozzá

hello no cs cracket keresek hozzá, de nem találok tudnátok segíteni?

gabber_saviola
nah így elsõre iszonyatosan bejön, zsír olyan mint a sport1-en 😛
nyomtam egy pár percet a New England Patriots-al 😄DDDDDDD

+ sport1 nézés (vagy sport2-n néha van simétlés 😛) volt eddig egy két jó meccs...
pl patrits-steelers nagyon király volt szerintem 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

gabber_saviola
oh yeah 😛 Robotnyk csoki ember

köfi...köfi...köfi...

robotnyk
már linkeltem párszor. tavalyi szezon elõtt adták le párszor a sport1en, az alapokhoz kiváló.
gabber_saviola
csoki all

imádom az amerikai sportokat, de eddig csak NASCAR, NBA és NHL gámékkal nyomtam, szal megismerkednék az NFL-lel is

ha vki tud vmi magyar (nah lehet angol is) oldalt , ahol egy kis magyarázat lenne a játékszabályokra megköszönném

üdv:gabber

examinee
Hol találom meg a GAMEPAdok configját??? Ahol lehet variálni illetve ha nem menne átirni a dolgokat...

nem tud vki egy no cd patchet hozzá?

mabbak
csináltam egy 100/99 es kick offot és kihagytam egy jutalomrúgást és bevittem egy kickoff utáni fumblet a 4-ik sec-be
ennyit úgy kb. ma
<#vigyor3><#vigyor3>
robotnyk
sport1, vasárnap 22:30
Mikor és hol?

robotnyk
nem, ravens-jets meccs lesz
Nem tudjátok, lesz a Colts - Titans meccsnek közvetítése Mo.-on valamikor? Mert én néztem port.hu-n, de nem láttam. Pedig a meccs amerikai idõ szerint okt. 2-án, 12 pm-kor lesz.

BF3: csucsorr

Magyarország legjobb Madden bajnoksága elkezdõdött. Részeltek: http://www.hml.hu
azt ellenöriztem már, értetlenkedem egyfolytában az ügyön:-(
Iceman
nemtom mi lehet...talán vga driver? bár akkor nem ilyen hibákot szokott elkövetni.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

és csak nem megy ez a fos:-(
miért hülyeség mikor az NBA,NHL meg FIFA játékokba lehet csapatot változtatni közben, és én úgy szoktam néha, hogy egy félidõt, negyedet vagy harmadot az egyik csapattal játszok és közben csapatot váltok ha csak simán a play now módot választom, ha franchise van akkor persze csak egy team-mel nyomom végig