916
Madden NFL 2006
  • NB2
    2004-ben az E-vel gondolom itt is:)
    De a lényeg, hogy a játékos ki legyen választva.
  • freeman6
    Hello, kéne 1 kis help: Hogy lehet fair catch-t kérni, mert mindig ezért szopok TD-t? Védekezésnél milyen taktikát ajánlotok? Melyik védekező játékost irányítsam?
  • Thanatos
    amugy másik újdonság nekije hogy ctd után nem lehe tinditnai mert hibaüzivel elszál (szokásos wines...)
    szal nem vágom mivan, peig már újratelepgettem, win meg még egész friss , szal nemtom mi a gáz :(
  • robotnyk
    jah, bocs :)
  • Thanatos
    crash to desktop
    minden hibazi, error log vagy akármi nélkül... :(
  • robotnyk
    ctd?
  • Thanatos
    amugy újabban elővettem ezt a gamet de kurva gyakran ctd-zik, és nem tom miért, nincs ellene valami 5let? régen nem cisnálta ennyit :(
  • Thanatos
    baseball ban all-star játékos, moi-n? izé, ez kicsit paradoxon szvsz :D mongyuk ha mo-i viszonylatban akkor oks :)
  • lakac00
    a baseballal én is így voltam. ezért reménykedek hátha így lesz az nfl-el
  • Etelkozi Vata
    A baseball szabályokat is egy számítógépes játékból tanultam meg. Később all-star játékos, edző, manager és klubelnök lettem. Persze csak itt Magyarországon, de az is valami!
  • Etelkozi Vata
    Persze, ha kitartó vagy, megtanulod. Én is ettől a progitól lettem NFL expert.
    Ez komoly!
  • lakac00
    Hali!
    Érdemes olyannak belekezdeni ebbe a játékba aki még sosem jáccot ehez hasonlókkal és a szabályokat se vágja (annyira)?
  • Placebo74
    :)))

Ja így tényleg működik! :)
    Már van egy Los Angeles-i székhelyű Budapest Wolves-om!

Már csak egy pontos Roster kellene, adatokkal mezszámokkal! :o
  • Etelkozi Vata
    Na és, én már most is benne vagyok! Méghozzá a Patriotsban!
  • sabodave
    a Madden 2007hez kéne majd csinálni ilyen HSP-t, ami a Fifához is van és akkor lehetne tolni magyar csapatokkal is. Természetesen valós adatokkal!( én is benne lennék a játékba)
  • Thanatos
    jah, viszotn az giaz hogy ha valósághoz probálnánk ragaszkodni akkor utolso helynél többre sajna nem nagyon vinnék nflben akármilyen jók is itthon, ha meg elrugazskodunk a vlaóságtol annak meg én személy szerint nem sok értelmét látom :(
  • Etelkozi Vata
    Át kell írni a progit, hogy Budapest is legyen azok között a helyek között, ahova holtszezonban át lehet költöztetni csapatot, át kell költözni, és akkor onnan már csak egy pillanat a wolves játékosok létrehozása és free agentként történő leigazolása. Vigyázat, 0-20 közötti skill értékű játékosokkal nem sokra lehet majd vinni. Ráadásul bérre sem kell költeni! :)

Jó, csak vicc volt, és persze bocs a farkasoktól, nem akartam őket megbántani!
    De Budapest bele"szerkesztése", ha megoldható, nem is olyan hülyeség.
  • robotnyk
    EA Sports..
  • Placebo74
    Na vazze:

Create-a-team:
    This used to be one of my favorite features. In Madden 04 (and 05 too, I think), as some of you are probably aware, you could play in the franchise mode with your custom team, taking them all the way from pre-season to the superbowl, and everything in between. For some reason they've taken that functionality away in 06. This is very frustrating and it renders the Create-a-team mode rather pointless.
  • Placebo74
    Sajnos nem. Ott csak a hivatalos NFL csapatokat lehet cserélni.

Azt hittem a Rostem Managementnl van ilyen lehetőség, de ott sem találtam semmi ilyesmit.
  • robotnyk
    mivel a franchise elején lehet cserélgetni a csapatokat, előfordulhat, de nem vagyok benne biztos.
  • Placebo74
    Figyuzzatok egy kicsit$

Saját csapattal (Budapest Wolves) lehet nyomni egy franchise-t?
  • Kraft-
    amikor kijott akkor kezdtem vele jatszogatni mitn aamtor, most azer kicsit jobban atlatom a jatekot,amiota elkezdtem uzni is a sporttot felvezeto meccsen 73:0ra nyertem a coltsal a cologne ellen, tudom nem nagy szam,de kezdesnek nemrossz sztem :) gombokat meg nem nagyon talalom
  • robotnyk
    én mindig billentyűzeten játszottam vele, sztem megszokható, idővel a qb vision is kezelhető
  • Kraft-
    megvan koszi, csak akkor amikor kerdeztem nemvolt idom visszaolvasni,mer siettem koszi a helpet, msotmar megy, mar csak egy gamepad kene,h normalisan tudjak vele jatszani,mer billentyuzeten horror :D
  • Etelkozi Vata
    töröld ki a music könyvtárat üresre, mert a zene töltésnél fagy le, utána menni fog, csak nem lesz zene a játékban (hacsak nem állítasz be saját mp3 könyvtárat)
  • robotnyk
    már volt pár ilyen probléma, olvasd vissza topicot, hátha volt valakinek rá megoldása
  • Kraft-
    valkinek valami otlete,h mier lehet az,h elindul a jatek bejon intro is utana tolti a menut,ahol a mcnabb dobja a labdat,es egyszeruen behal a jatek ugy 80%os toltesnel megjelenik eger kurzor,es csak reset segit, sztem valami codec hianyozhat,bar nemtudom..
  • robotnyk
    104 yard int ret td, még a 2005ből :)
  • robotnyk
    azért nem fullos all pro, az ai defense és offense pontokat lejjebb vettem
  • NB2
    Vazze, azt hittem easy-n. Akkor te nagyon jól tolod, ha all-pro-n is ilyen ügyi vagy:)
    NFL04-ben én 2. fokozaton próbáltam, hát nem sok sikerélményem volt:)
  • robotnyk
    endzoneból
  • Etelkozi Vata
    Nem láttam, de valszeg nem a pályán kívülről történt, hanem az endzone-ból, ami persze a pálya része.
  • Magic Boy
  • Magic Boy
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=100078]A pályán kívülről is lehet TD-t vinni(108 yardos visszafutás után szerzett hatpontost a Chicago Bears)[/URL]
    IMG]http://www.nemzetisport.hu/db/0F/E5/i00018FE594a07faabc81.jpg[/IMG]
  • Etelkozi Vata
    töröld ki a music könyvtárat üresre, akkor elindul
    sajnos ez van,az első music töltésénél fagy ki
    aztán a menüben beállítod a saját mp3 könyvtáradat és jó eséllyel menni fog
  • Thanatos
    énis vetődök de nem ez votl a krédés :)
  • Magic Boy
    Én akkor is vetődök,ha már nincs esélyem továbbvinni,mert így is nyerek egy kis területet!
  • quack
    jaja, multiba rulzik a játék...csak sajna nekem megáll amiko mutatja meknebet és tölt...egy csomó ideig tök jól ment a gém azt most meg nemakar elindulni oO
  • drgonzo
    Ezért kell online játszani és nem a gép ellen :D