Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
NFL04-ben én 2. fokozaton próbáltam, hát nem sok sikerélményem volt😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
IMG]http://www.nemzetisport.hu/db/0F/E5/i00018FE594a07faabc81.jpg[/img]
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
sajnos ez van,az elsõ music töltésénél fagy ki
aztán a menüben beállítod a saját mp3 könyvtáradat és jó eséllyel menni fog
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
special teamben a punt returnernek b@sznak blokkolni, jó ha 10bõl 1szer egyátalán meg lehet indulni
a védekezõ ai jobb mint a támadó. védekezésen belül a legjobb a gép rushing defenseben.
a támadásokat meg azzal egyenlíti ki, hogy 10-15 rossz passz után fut egy 50+ yardos td-t, vagy passzol egy 40-50 yardost
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
2. én, jól néz ki, hogy ilyen teátrálisan bevetõdnek 😊 még in-game is egy közeli látványos kamerából mutatja a játék
3. ja, a gép még kevésbé tudja lefogni mint a védõk a valóságban, viszont legalább olyan szarul passzol 😊
2. a TD elõtt te csináltad ezeket a flikk-flakkokat? gondolok itt vetõdés meg ilyesmi. miért?😊
3. Vick itt is rohangál😊
Jelenleg is van üresedés, keressétek Zapata-t.
hát vannak olyan playbook-ok amikeben van asszem run balance vagy pass balance
Let's go Falcons and Steelers!!!!
Nagyon köszönöm. Azt tudom, hogy ilyen tényleg játszanak a nagyok, de eddig a játékban nem alkalmaztam. Ezt a formációt akkor valszeg nagyon mélyrõl kell elõásnom mert eddig nem találtam ilyet és a gép sem dobta fel ajánlatnak.
Még1x köszi.
Segítség kéne mert valamit nem értek.
NFL Superstart játszom. Wide receiver vagyok és a második évben járok. Az elérendõ célok közt van egy olyan, hogy csinálnom kell 1 rushing touchdownt.
De nem jöttem rá miképpen. A Depth Chart-ban nem tudok WR-t a futójátékosok közé rakni, és olyan formációt sem találtam ahol a WR csak simán futna (Naná! Miért is?).
Szóval? Bárkinek ötlet esetleg megoldás?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
De tényleg baromira nem tudom mit csináljak.
Feltettem a játékot, elindítom, sima meccset tolok, megtörtént a coin toss, és a kickoff-nál kidob a játék.
Daemon 3.47-es, options on, k-lite codec fent, más nincs. Music mappa kitörölve. És így sem jó MI lehet a gond???? Több mint 28 óra alatt jött le, egy picit idegesít, hogy nem megy😊