916
Madden NFL 2006
-
#636 [b]Srácok segítsen nekem valaki!
Kb. mikor lesz a Superstar módban olyan hogy a karakterem fizikáját fejleszteni tudom. Szóval mikor tudok olyan ügynököt szerződtetni aki tud ilyenhez jogosultságot adni???
előre is köszi -
V Carter #635 Emmitt Smith videót.(azt kihagytam) -
V Carter #634 Üdv!
OFF:
Nem tudja valaki honnan lehetne letölteni a közismert Emmitt Smith.A rapidshar-es linkek nem élnek már. -
endiboy #633 nyisd meg az .nfo file-t és láss csodát -
#632 Sziasztok!
Kódot valaki tud nekem adni? -
endiboy #631 Sziasztok!
Nekem meg egy új élet, egy új kocsi és egy új ház kéne..ha vki tudja honnan tölthetném le....a madden-t és a barátnömet megtartanám -
gstup #630 Sziasztok!
Nekem a Madden 2004 kellene!Nem tudja esetleg vlki hogy honnan szerezhetném meg,eredetiben v crackkalve nem számit!Előre is thx! -
Thanatos #629 nekem is nagyon fotnos lenne, ha valaki tud ilyet ne tartsa magában :) -
#628 Hali!
Nagyon fontos lenne,hogy valaki nem tudna egy weboldalt vagy valamit ahonnan lelehet szedni a Madden 06 soundtrackjét?????!!!!! -
Dougie #627 az E-t kell nyomni folyamatosan, akkor lesz no huddle
elvileg ugyanaz a play mint az előző, de lehet csinálni motiont, teljes shift-et, hot routot változtatni, vagy 5 különböző audible-t hívni
amúgy meg az "ask maddent" meg csak a ....... használják
de ezt csak a 2 minute warningban ajánlott használni, mert különben false startot csinál az off. line egyik tagja... -
Etelkozi Vata #626 Jó, ez a játékban így tényleg megoldható.
Viszont (csak elmélkedés): az ASK MADDEN bármilyen formációt hívhat, ergo a csapatnak cserélni kell receivereket, tight endeket, running backet, bármit. Ez az, amire (no huddle) nincs a valóságban idő. Ha megnézed, akkor a játékban is ugyanazok a játékosok maradnak fenn, akik az előző akciót befejezték.
Szerintem ha maddent hívs, lehet tőbb idő múva kezdődhet a snap, mintha no huddle-t.
De ez csak magánvélemény, nincs rá bizkóm!
-
#625 épp ezért gyorsabb, ha megvárod a választóképernyőt és ask maddennel gyorsabb, mintha no huddle után felállnának fake spikera, és abból kéne audiblet hívni -
Etelkozi Vata #624 Nyomd folyamatosan az előző akció végétől az "S" billentyűt. Akkor felállnak gyorsan, de vigyázz, audiblét kell hívni, mert alapból lehet, hogy nem jó játékot fognak játszani (nekem legalábbis valami fake spike szokott lenni). -
Action #623 Hello.
A kérdésem az lenne hogy én tudok valahogy "hurry up playt" csinálni.MErt ugy a gép sokszor alkalmazza de én nem tudom hogy lehetne nekem is.Tudjátok arról beszélek amikor nem lehet választanom új playt mert siettet a gép.
Remélem érthető voltam... :)
Köszi -
#622 Hali vlaki nem tudja hogy kell a supertstar file-t megnyitni, vagyis belenyúlni:D? -
Thanatos #621 hm az számit hogy tőle miylen nvéen lévőt szedem mert vannak a rendes verzioszámos rosterei emg valami snofiter ami a leújabbb..., de mind1 leszedem a snofitert azt majd kiderül :D -
Thanatos #620 beraktalak refering usersnek, nem tom mi előny származike bből neked de azért megtettem :D -
Thanatos #619 ezer thx -
Dougie #618 football-freaks
itt sokmindent lehet találni a játékhoz, a rosterek közül mindig az aktuális legfrissebb Struttdaddy által készítettet érdemes leszedni
ja, regisztrálni kell a letöltéshez, de megéri -
Thanatos #617 kérdés: frissebb rostereket lehet valahonnan letölteni mitn amivel alapból a game jön? mármint statokal mert nekem ugytünik néhány csapat azért erősen el van pontozva, bár lehet csak én látom rosszul :) -
Vinsanity #616 Valaki online akar jáccani ? -
#615 mennie kéne, semmi különleges nincs benne -
MORO67 #614 szevasztok elmegy szerintetek gforce 4 -gyel?
-
#613 aki tudja miért pls Privátot küldjön. thx
-
#612 CLONE.CD verzio van meg és Alcohol 120%-al emulálom
-
#611 hi all!
Leszedtem a Madden NFL 2006-t de nem tudom telepiteni. autorun utána installation->install... eltunik a kép--> tolt 1* 2* utána megáll... kész. semmi hibauzenet semmi. probaltam kiirni de ugyse ment. nemtudja vki miert van ez? -
Thanatos #610 ez engem is érdekelne :) -
V Carter #609 Üdv!
Nem tudja valaki,hogy honnan lehetne a game zenéit megszerezni?
-
Since #608 Inkább apucinak szóljáél hogy vegye meg neked..Úgyis mindjárt itt a karárcsony bmeg :D -
nutiform #607 Úristen!Az internetről bammeg.... -
ZOLI xXx #606 Bocs:LEHÚZNI!!! -
ZOLI xXx #605 Honnan lehet lehúni a 2006-os NFL-t? Írjon valaki nekem...nem tok jó URL-helyet...Kösz -
#604 nincs egyik sem -
MORO67 #603 sziasztok tud nekem valaki mondani egy crack-ot vagy mini file-t az NFL 06-hoz legyszi mondjatok egy elérési utat elöre is köszi. -
Thanatos #602 amugy még mindig semmi megoldás arra hogy hogyan lehetne a zenéket átkonvertálni kivül is halgatható formátumba? :( -
#601 nem is Hall lenne :P -
Dougie #600 punt return TD -
#599 :P -
Thanatos #598 hm, énis azokat szoktam, akkor talqán van egy megmozdulásom ami nem totális baromság? :D -
#597 linemant, vagy olyat aki blitzel