Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vazze, azt hittem easy-n. Akkor te nagyon jól tolod, ha all-pro-n is ilyen ügyi vagy😊
NFL04-ben én 2. fokozaton próbáltam, hát nem sok sikerélményem volt😊
robotnyk
endzoneból
Nem láttam, de valszeg nem a pályán kívülrõl történt, hanem az endzone-ból, ami persze a pálya része.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

töröld ki a music könyvtárat üresre, akkor elindul
sajnos ez van,az elsõ music töltésénél fagy ki
aztán a menüben beállítod a saját mp3 könyvtáradat és jó eséllyel menni fog

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

énis vetõdök de nem ez votl a krédés 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Magic Boy
Én akkor is vetõdök,ha már nincs esélyem továbbvinni,mert így is nyerek egy kis területet!

quack
jaja, multiba rulzik a játék...csak sajna nekem megáll amiko mutatja meknebet és tölt...egy csomó ideig tök jól ment a gém azt most meg nemakar elindulni oO

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Ezért kell online játszani és nem a gép ellen 😄

http://www.hml.hu
robotnyk
amúgy ennyi meccs után újabb tapasztalataim vannak.

special teamben a punt returnernek b@sznak blokkolni, jó ha 10bõl 1szer egyátalán meg lehet indulni

a védekezõ ai jobb mint a támadó. védekezésen belül a legjobb a gép rushing defenseben.

a támadásokat meg azzal egyenlíti ki, hogy 10-15 rossz passz után fut egy 50+ yardos td-t, vagy passzol egy 40-50 yardost
hát az tény 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

robotnyk
ilyen látványosat igen, de gólvonalról gyakran elõfordul, hogy összeomlik a két fal, az rb vagy fb meg felugrik a tetejére
azért ha megnézed a valóságban is inkább csak tiszta helyzetben csinálnak ilyeneket 😊

robotnyk
igen, kb a gólvonalon kell csinálni. ebben a videóban is van egy amit elrontottam mert túl korán nyomtam 😛 ja és nem árt ha nincs közvetlen közelben védõ, tehát pl 1-2 yardra end zonetól scrimmage fölött nem lehet megcsinálni, pedig az durvább lenne 😛
okés köszi, szala v etõdések csak a td -nél jól idõzittet tisztán végrehajtott ima vetõdések és akkor ilyeneke tnyom helyette? értem

robotnyk
igazából nem lehet normálisan meghatározni, mert ezzel valamikor átugorja a fekvõ védõket, valamikor összehúzza magát, valamikor meg ez ami ebben a videoban
robotnyk
az E a cover up ball, a vetõdéseket S-el csinálom, az meg a dive
és az e pontosan micsinál (mert gamepadal nyomom nem bill ) meg a végén azokat a trükkös bevetõdéseket mivel csinálod?

Magic Boy
Ha nyomvatartod akkor autómatice megpróbál elhajolni?

robotnyk
véletlenül, túl korán és sokáig nyomtam az E-t
Magic Boy
Azt a cselt,hogy csináltad amkior lehajoltál átesett rajtad az ember és csak utána indultál el?

robotnyk
1. a 2 Giantses még pro, azok voltak az eleje felé, többi all-pro
2. én, jól néz ki, hogy ilyen teátrálisan bevetõdnek 😊 még in-game is egy közeli látványos kamerából mutatja a játék
3. ja, a gép még kevésbé tudja lefogni mint a védõk a valóságban, viszont legalább olyan szarul passzol 😊
1. milyen szinten voltak ezek a meccsek?
2. a TD elõtt te csináltad ezeket a flikk-flakkokat? gondolok itt vetõdés meg ilyesmi. miért?😊
3. Vick itt is rohangál😊
Aki már nagyon profi a játékban és ki szeretné magát próbálni egy színvonalas online ligában az jelentkezzen a fórumban itt: .www.hml.hu
Jelenleg is van üresedés, keressétek Zapata-t.
mabbak
nem lesz mert vannak oldalt is, attól hogy a falat behúzod középre legalábbis én így csinálom eddig bevált és nem nagyon szoktam kikapni, nem azt mondtam h az összes embört be kell állítani középre csk a blockereket
azokkal td lessz 😄

Iori
ehhh, akkor mi lesz a szélre menõ futásokkal?

I love this game!

mabbak
a falat behúzod középre (w+le) és a második sort is (r+le) és akkora sûrûség keletkezik a védelmedbe hogy nem valószínû h átjut, nem azt mondom h tuti h nem csak csökkenti az esélyeit
HI ALL.Lenne 1 kérdésem.Mi az ellenszere a futójátéknak???A védõ(k) mindig a futó nyakán van(nak) de hiába.Nem csinálnak semmit!Vagyis csak néha.Milyen taktikát szoktatok a futójáték ellen???
Placebo74
Jó ez a gáma! 😊

mabbak
próbálj meg összerakni egy playbookot és rakd bele azt is, nem nehéz csak gondolkodni kell egy kicsit! :-D
sabodave
én RG vagyok és a patriots draftol-t
hát vannak olyan playbook-ok amikeben van asszem run balance vagy pass balance

Engem a Kansas City draftolt és ott eddig nem nagyon ajánlotta ezt.

Let's go Falcons and Steelers!!!!

robotnyk
csapat függõ úgy vettem észre, atlantánál pl elég sokszor dobja, steelersnél is elõfordul
Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nagyon köszönöm. Azt tudom, hogy ilyen tényleg játszanak a nagyok, de eddig a játékban nem alkalmaztam. Ezt a formációt akkor valszeg nagyon mélyrõl kell elõásnom mert eddig nem találtam ilyet és a gép sem dobta fel ajánlatnak.

Még1x köszi.

robotnyk
esetleg reversebõl futhat WR is rushing TD-t (keresztbefut az irányító mögött és õ kapja a labdát nem a R😎
Üdv mindenkinek!

Segítség kéne mert valamit nem értek.
NFL Superstart játszom. Wide receiver vagyok és a második évben járok. Az elérendõ célok közt van egy olyan, hogy csinálnom kell 1 rushing touchdownt.
De nem jöttem rá miképpen. A Depth Chart-ban nem tudok WR-t a futójátékosok közé rakni, és olyan formációt sem találtam ahol a WR csak simán futna (Naná! Miért is?).

Szóval? Bárkinek ötlet esetleg megoldás?

Lentebb írtam, mikor kezdõdne az action, kidob a játékból az asztalra
Hmm most melyik? Kicsit bõvebben fejezd ki magadat ;-)

Pontosan😞
?
Melyik gombbal lehet challengelni
Hmmm érdekes...Nem indul újra a géped? Csak visszadob az asztalra?

Bandee1987
Üdv! Van egy kis problémám. A játék elindul, lemegy a videó, és az utána következõ betöltéskor lefagy a game. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Elõre is kösz.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Valakinek ez megoldotta a problámát😊
De tényleg baromira nem tudom mit csináljak.
minek kell music mappát kitörölni????

HELP ME!!!!
Feltettem a játékot, elindítom, sima meccset tolok, megtörtént a coin toss, és a kickoff-nál kidob a játék.
Daemon 3.47-es, options on, k-lite codec fent, más nincs. Music mappa kitörölve. És így sem jó MI lehet a gond???? Több mint 28 óra alatt jött le, egy picit idegesít, hogy nem megy😊
Magic Boy
Nagyon pang ennek a jó játéknak a fóruma!
Na majd feldobom páér képpel!
Magyarításról tudtok?