916
Madden NFL 2006
-
#556 amúgy ennyi meccs után újabb tapasztalataim vannak.
special teamben a punt returnernek b@sznak blokkolni, jó ha 10ből 1szer egyátalán meg lehet indulni
a védekező ai jobb mint a támadó. védekezésen belül a legjobb a gép rushing defenseben.
a támadásokat meg azzal egyenlíti ki, hogy 10-15 rossz passz után fut egy 50+ yardos td-t, vagy passzol egy 40-50 yardost -
Thanatos #555 hát az tény :) -
#554 ilyen látványosat igen, de gólvonalról gyakran előfordul, hogy összeomlik a két fal, az rb vagy fb meg felugrik a tetejére -
Thanatos #553 azért ha megnézed a valóságban is inkább csak tiszta helyzetben csinálnak ilyeneket :) -
#552 igen, kb a gólvonalon kell csinálni. ebben a videóban is van egy amit elrontottam mert túl korán nyomtam :P ja és nem árt ha nincs közvetlen közelben védő, tehát pl 1-2 yardra end zonetól scrimmage fölött nem lehet megcsinálni, pedig az durvább lenne :P -
Thanatos #551 okés köszi, szala v etődések csak a td -nél jól időzittet tisztán végrehajtott ima vetődések és akkor ilyeneke tnyom helyette? értem -
#550 igazából nem lehet normálisan meghatározni, mert ezzel valamikor átugorja a fekvő védőket, valamikor összehúzza magát, valamikor meg ez ami ebben a videoban -
#549 az E a cover up ball, a vetődéseket S-el csinálom, az meg a dive -
Thanatos #548 és az e pontosan micsinál (mert gamepadal nyomom nem bill ) meg a végén azokat a trükkös bevetődéseket mivel csinálod? -
#547 Ha nyomvatartod akkor autómatice megpróbál elhajolni? -
#546 véletlenül, túl korán és sokáig nyomtam az E-t -
#545 Azt a cselt,hogy csináltad amkior lehajoltál átesett rajtad az ember és csak utána indultál el? -
#544 1. a 2 Giantses még pro, azok voltak az eleje felé, többi all-pro
2. én, jól néz ki, hogy ilyen teátrálisan bevetődnek :) még in-game is egy közeli látványos kamerából mutatja a játék
3. ja, a gép még kevésbé tudja lefogni mint a védők a valóságban, viszont legalább olyan szarul passzol :) -
NB2 #543 1. milyen szinten voltak ezek a meccsek?
2. a TD előtt te csináltad ezeket a flikk-flakkokat? gondolok itt vetődés meg ilyesmi. miért?:)
3. Vick itt is rohangál:) -
#542 összedobtam egy kis videot :) -
drgonzo #541 Aki már nagyon profi a játékban és ki szeretné magát próbálni egy színvonalas online ligában az jelentkezzen a fórumban itt: .www.hml.hu
Jelenleg is van üresedés, keressétek Zapata-t. -
#540 nem lesz mert vannak oldalt is, attól hogy a falat behúzod középre legalábbis én így csinálom eddig bevált és nem nagyon szoktam kikapni, nem azt mondtam h az összes embört be kell állítani középre csk a blockereket -
Thanatos #539 azokkal td lessz :D -
#538 ehhh, akkor mi lesz a szélre menő futásokkal? -
#537 a falat behúzod középre (w+le) és a második sort is (r+le) és akkora sűrűség keletkezik a védelmedbe hogy nem valószínű h átjut, nem azt mondom h tuti h nem csak csökkenti az esélyeit -
kiridav #536 HI ALL.Lenne 1 kérdésem.Mi az ellenszere a futójátéknak???A védő(k) mindig a futó nyakán van(nak) de hiába.Nem csinálnak semmit!Vagyis csak néha.Milyen taktikát szoktatok a futójáték ellen??? -
#535 Jó ez a gáma! :)
-
#534 próbálj meg összerakni egy playbookot és rakd bele azt is, nem nehéz csak gondolkodni kell egy kicsit! :-D -
#533 én RG vagyok és a patriots draftol-t
hát vannak olyan playbook-ok amikeben van asszem run balance vagy pass balance -
Drape #532 Engem a Kansas City draftolt és ott eddig nem nagyon ajánlotta ezt.
Let's go Falcons and Steelers!!!! -
#531 csapat függő úgy vettem észre, atlantánál pl elég sokszor dobja, steelersnél is előfordul -
Drape #530 Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nagyon köszönöm. Azt tudom, hogy ilyen tényleg játszanak a nagyok, de eddig a játékban nem alkalmaztam. Ezt a formációt akkor valszeg nagyon mélyről kell előásnom mert eddig nem találtam ilyet és a gép sem dobta fel ajánlatnak.
Még1x köszi. -
#529 esetleg reverseből futhat WR is rushing TD-t (keresztbefut az irányító mögött és ő kapja a labdát nem a RB) -
Drape #528 Üdv mindenkinek!
Segítség kéne mert valamit nem értek.
NFL Superstart játszom. Wide receiver vagyok és a második évben járok. Az elérendő célok közt van egy olyan, hogy csinálnom kell 1 rushing touchdownt.
De nem jöttem rá miképpen. A Depth Chart-ban nem tudok WR-t a futójátékosok közé rakni, és olyan formációt sem találtam ahol a WR csak simán futna (Naná! Miért is?).
Szóval? Bárkinek ötlet esetleg megoldás? -
NB2 #527 Lentebb írtam, mikor kezdődne az action, kidob a játékból az asztalra -
Since #526 Hmm most melyik? Kicsit bővebben fejezd ki magadat ;-) -
NB2 #525 Pontosan:( -
nyasdgem #524 ? -
nyasdgem #523 Melyik gombbal lehet challengelni -
Since #522 Hmmm érdekes...Nem indul újra a géped? Csak visszadob az asztalra? -
#521 Üdv! Van egy kis problémám. A játék elindul, lemegy a videó, és az utána következő betöltéskor lefagy a game. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Előre is kösz. -
NB2 #520 Valakinek ez megoldotta a problámát:)
De tényleg baromira nem tudom mit csináljak. -
Thanatos #519 minek kell music mappát kitörölni???? -
NB2 #518 HELP ME!!!!
Feltettem a játékot, elindítom, sima meccset tolok, megtörtént a coin toss, és a kickoff-nál kidob a játék.
Daemon 3.47-es, options on, k-lite codec fent, más nincs. Music mappa kitörölve. És így sem jó MI lehet a gond???? Több mint 28 óra alatt jött le, egy picit idegesít, hogy nem megy:) -
#517 Nagyon pang ennek a jó játéknak a fóruma!
Na majd feldobom páér képpel!
Magyarításról tudtok?