916
Madden NFL 2006
  • robotnyk
    amúgy ennyi meccs után újabb tapasztalataim vannak.

special teamben a punt returnernek b@sznak blokkolni, jó ha 10ből 1szer egyátalán meg lehet indulni

a védekező ai jobb mint a támadó. védekezésen belül a legjobb a gép rushing defenseben.

a támadásokat meg azzal egyenlíti ki, hogy 10-15 rossz passz után fut egy 50+ yardos td-t, vagy passzol egy 40-50 yardost
  • Thanatos
    hát az tény :)
  • robotnyk
    ilyen látványosat igen, de gólvonalról gyakran előfordul, hogy összeomlik a két fal, az rb vagy fb meg felugrik a tetejére
  • Thanatos
    azért ha megnézed a valóságban is inkább csak tiszta helyzetben csinálnak ilyeneket :)
  • robotnyk
    igen, kb a gólvonalon kell csinálni. ebben a videóban is van egy amit elrontottam mert túl korán nyomtam :P ja és nem árt ha nincs közvetlen közelben védő, tehát pl 1-2 yardra end zonetól scrimmage fölött nem lehet megcsinálni, pedig az durvább lenne :P
  • Thanatos
    okés köszi, szala v etődések csak a td -nél jól időzittet tisztán végrehajtott ima vetődések és akkor ilyeneke tnyom helyette? értem
  • robotnyk
    igazából nem lehet normálisan meghatározni, mert ezzel valamikor átugorja a fekvő védőket, valamikor összehúzza magát, valamikor meg ez ami ebben a videoban
  • robotnyk
    az E a cover up ball, a vetődéseket S-el csinálom, az meg a dive
  • Thanatos
    és az e pontosan micsinál (mert gamepadal nyomom nem bill ) meg a végén azokat a trükkös bevetődéseket mivel csinálod?
  • Magic Boy
    Ha nyomvatartod akkor autómatice megpróbál elhajolni?
  • robotnyk
    véletlenül, túl korán és sokáig nyomtam az E-t
  • Magic Boy
    Azt a cselt,hogy csináltad amkior lehajoltál átesett rajtad az ember és csak utána indultál el?
  • robotnyk
    1. a 2 Giantses még pro, azok voltak az eleje felé, többi all-pro
    2. én, jól néz ki, hogy ilyen teátrálisan bevetődnek :) még in-game is egy közeli látványos kamerából mutatja a játék
    3. ja, a gép még kevésbé tudja lefogni mint a védők a valóságban, viszont legalább olyan szarul passzol :)
  • NB2
    1. milyen szinten voltak ezek a meccsek?
    2. a TD előtt te csináltad ezeket a flikk-flakkokat? gondolok itt vetődés meg ilyesmi. miért?:)
    3. Vick itt is rohangál:)
  • robotnyk
    összedobtam egy kis videot :)
  • drgonzo
    Aki már nagyon profi a játékban és ki szeretné magát próbálni egy színvonalas online ligában az jelentkezzen a fórumban itt: .www.hml.hu
    Jelenleg is van üresedés, keressétek Zapata-t.
  • mabbak
    nem lesz mert vannak oldalt is, attól hogy a falat behúzod középre legalábbis én így csinálom eddig bevált és nem nagyon szoktam kikapni, nem azt mondtam h az összes embört be kell állítani középre csk a blockereket
  • Thanatos
    azokkal td lessz :D
  • Iori
    ehhh, akkor mi lesz a szélre menő futásokkal?
  • mabbak
    a falat behúzod középre (w+le) és a második sort is (r+le) és akkora sűrűség keletkezik a védelmedbe hogy nem valószínű h átjut, nem azt mondom h tuti h nem csak csökkenti az esélyeit
  • kiridav
    HI ALL.Lenne 1 kérdésem.Mi az ellenszere a futójátéknak???A védő(k) mindig a futó nyakán van(nak) de hiába.Nem csinálnak semmit!Vagyis csak néha.Milyen taktikát szoktatok a futójáték ellen???
  • Placebo74
    Jó ez a gáma! :)

• mabbak
    próbálj meg összerakni egy playbookot és rakd bele azt is, nem nehéz csak gondolkodni kell egy kicsit! :-D
  • sabodave
    én RG vagyok és a patriots draftol-t
    hát vannak olyan playbook-ok amikeben van asszem run balance vagy pass balance
  • Drape
    Engem a Kansas City draftolt és ott eddig nem nagyon ajánlotta ezt.

Let's go Falcons and Steelers!!!!
  • robotnyk
    csapat függő úgy vettem észre, atlantánál pl elég sokszor dobja, steelersnél is előfordul
  • Drape
    Ahaaaaaaaaaaaaaaaaa.
    Nagyon köszönöm. Azt tudom, hogy ilyen tényleg játszanak a nagyok, de eddig a játékban nem alkalmaztam. Ezt a formációt akkor valszeg nagyon mélyről kell előásnom mert eddig nem találtam ilyet és a gép sem dobta fel ajánlatnak.

Még1x köszi.
  • robotnyk
    esetleg reverseből futhat WR is rushing TD-t (keresztbefut az irányító mögött és ő kapja a labdát nem a RB)
  • Drape
    Üdv mindenkinek!

Segítség kéne mert valamit nem értek.
    NFL Superstart játszom. Wide receiver vagyok és a második évben járok. Az elérendő célok közt van egy olyan, hogy csinálnom kell 1 rushing touchdownt.
    De nem jöttem rá miképpen. A Depth Chart-ban nem tudok WR-t a futójátékosok közé rakni, és olyan formációt sem találtam ahol a WR csak simán futna (Naná! Miért is?).

Szóval? Bárkinek ötlet esetleg megoldás?
  • NB2
    Lentebb írtam, mikor kezdődne az action, kidob a játékból az asztalra
  • Since
    Hmm most melyik? Kicsit bővebben fejezd ki magadat ;-)
  • NB2
    Pontosan:(
  • nyasdgem
    ?
  • nyasdgem
    Melyik gombbal lehet challengelni
  • Since
    Hmmm érdekes...Nem indul újra a géped? Csak visszadob az asztalra?
  • Bandee1987
    Üdv! Van egy kis problémám. A játék elindul, lemegy a videó, és az utána következő betöltéskor lefagy a game. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Előre is kösz.
  • NB2
    Valakinek ez megoldotta a problámát:)
    De tényleg baromira nem tudom mit csináljak.
  • Thanatos
    minek kell music mappát kitörölni????
  • NB2
    HELP ME!!!!
    Feltettem a játékot, elindítom, sima meccset tolok, megtörtént a coin toss, és a kickoff-nál kidob a játék.
    Daemon 3.47-es, options on, k-lite codec fent, más nincs. Music mappa kitörölve. És így sem jó MI lehet a gond???? Több mint 28 óra alatt jött le, egy picit idegesít, hogy nem megy:)
  • Magic Boy
    Nagyon pang ennek a jó játéknak a fóruma!
    Na majd feldobom páér képpel!
    Magyarításról tudtok?