Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felraktam a játékot, elinditottam, aztán inditottam egy franchise game-t. gyakorlás közben, éppen a futojáték gyakorlása ért véget, done megnyomása után nem történt semmi. elkezdett ugyan loadingolni de feladta. kilépni se tudtam. reseteltem, azota pedig ha elinditom a játékot és a play-t választom kezdölapon nagy feketés mintha betöltené a cuccost aztán ugy marad örökre. nem értem mi ez! és miért nem fut a game. pláne h elötte meg zökkenö mentesen ment amig meg nem állt! van vkinek tippje?
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
beépitett cheat rulez...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
szinte minden meccsen kapok igy touchdownt mert nem tudom jelezni és leütköznek és lesz belõle Fumble, szóval aki tudja hogy melyik billentyûvel kell jelezni a Fair Catch-et az segitsen már
karkinyujtást ha jó ütemben csinálod a szerelni vágyó játékost ellökheted és mehetsz tovább, de nagyon jó idõzités kell hozzá és csak bizonyos szögben müxik
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hát mostmár hogy tudom a szabályokat, sokkal jobb. Nagyon tetszik a játék.
A visszajátszás tényleg jól jönne, mert ma pédául úgy nyertem meg az egyik meccset, hogy amikor az ellenfél touchdown és extra point szerzés után kirúgta a labdát, az egyik emberem elkapta,és onnan futottam vele touchdownt. Nem semmi látvány volt, szívesen visszanéztem volna. :-)
Amúgy amikor defensive ben vagytok,hogyan szoktatok védekezni? Azt tudom már hogy az F gomb a labdához legközelebbi védõt aktiválja, de melyik gombal lehet lerántani/fellökni, ahogy az ellnfél csinálja velem? Azonkívül amikor én futok a labdával, az A val és a G vel kivitelezhetõ karkinyújtás mire jó?
az elsõ videot javaslom letölteni alapszinten, akkor megtudod, mikor miért nincs passz, miért van, stb
Éppen ezért nem tud valaki valami jó (lehetõleg magyar nyelvû) weboldalt, ahol a szabályok le vannak írva?
Amúgy hogyan kell passzolni? Támadásnál ritkán kiírja amikor rohangálok, az elölálló játékosok betûjelét, és akkor a betû lenyomásával passzolok. De ez nagyon ritkán történik meg, általában 3 támadásból 1 szer. Van valami gomb amivel fel lehet hozni ezt a dobási menüt,vagy csak magától jelenik meg néha?
BF3: csucsorr
légyszi segitsetek már, ugyanez a problémám amit dolpins és lord chris írt a 398. ill. 404. hozzászólásba ,nincs fent olyan codecpack ami bezavar a videókártya szintén jó
lord chris te, hogy oldottad meg a problámát ezzel a music mappa kivevésével egészem pontosan? láma vagyok
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ZYN6-84M7-946L-ZDLF-ZRLD
VFD5-NW9P-DN9S-DQM3-MRLD
ZW7P-N7N9-F44E-JTFE-XRLD
RQ5V-5EQW-9SRT-95LB-RRLD
nekem kellene egy serial
mert fiába nyitom meg az nfo-t nincs benne a szám s így nem nagyon tudok játszani 😄
szóval ha tudnátok segíteni
köszi
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
I love this game!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem tudjátok hogy melyik csatorna fogja adni az nfl meccseket?ha egyáltalán adja vmelyik 😞
azt tudom hogy szept. 8-án kezdõdik a bajnokság és megnéztem a sport1 honlapját
a mûsor újságban nem láttam sehol hogy írná.nem is látom sehol hogy reklámoznák.
ha vki tényleg tud akkor segírsen.
elõre is kösz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De alapba a gamebe nincs bajnokság?
a hml.uw.hu címen nézelõdj szét.itt lehet jelentkezni nfl bajnokságra.
most fog indulni egy.de szerintem arról már lecsúsztál.majd legközelebb.
ha viszont van kedved neten keresztül játszani akkor privibe küld el az msn címedet, majd felveszlek és megbeszéljük a többit.
Tudna valaki segiteni hogy hogy tudok bajnokságot vagy valamit hasonlót elkezdeni?