Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uninstall történt azota. majd install és lám elindult. de most nem franchise cs sima play now választás történt. lement a meccs aztán mikor vége lett és a menübe vissza kellett volna lépni, loading közbe megint megadta magát. az egeret lehet mozgatni de nem tölt nem csinál semmit, kilépni se lehet sehogy. mi ez a szarság?
segitség!!
felraktam a játékot, elinditottam, aztán inditottam egy franchise game-t. gyakorlás közben, éppen a futojáték gyakorlása ért véget, done megnyomása után nem történt semmi. elkezdett ugyan loadingolni de feladta. kilépni se tudtam. reseteltem, azota pedig ha elinditom a játékot és a play-t választom kezdölapon nagy feketés mintha betöltené a cuccost aztán ugy marad örökre. nem értem mi ez! és miért nem fut a game. pláne h elötte meg zökkenö mentesen ment amig meg nem állt! van vkinek tippje?
sabodave
mert hülyeség
akkor olyan lenne mintha magad ellen játszanál

Iceman
és az miért is lenne jó?

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

mert miért lehetne?
beépitett cheat rulez...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

még azt se értem ,hogy miért nem lehet meccs közben csapatot váltani
robotnyk
F betûvel oda vált a receiverre rögtön miután megfordul a kamera
jól van na, most már rájöttem hogy kell az E billentyûvel, köszi szépen csak még mindig nehéz mert akkor csinálja csak meg ha az elkapó aktiv és ugymond az te vagy már a rugás elõtt,mert ha Punt rugás volt akkor a falember közül voltam egy és mikor a receiver odafele futott de még nem kapta el onnantól lett az én irányitásom alatt és ekkor is már hiába nyomtam az E-t
mabbak
milyen programmal lehet lejátszani az .eam kiterjesztésû fájlokat?
robotnyk
azt is Evel kell, csak még idõben, amikor még nem készül elkapni az receiver a puntot
az E billentyûvel a szimpla elkapást lehet csinálni, akkor inkább ugy fogalmazok ,hogy a Fair Catch-et melyik billentyûvel kell jelezni? ez akkor lehet mikor az ellenfél Punt rugást végez és a védõ mielõtt elkapná a labdát jelzi ezt a Fair Catch-et, ilyenkor nem ütközhetik le, cserébe pedig nem próbálsz meg futni a labdával hanem onnan jöhetsz pontosan ahol elkaptad
szinte minden meccsen kapok igy touchdownt mert nem tudom jelezni és leütköznek és lesz belõle Fumble, szóval aki tudja hogy melyik billentyûvel kell jelezni a Fair Catch-et az segitsen már
csk nekiviszed embered és akor lenyomja 😊 amugy van egy gomb de mival én gamepaddal nyomom foglamam sincs mi az billen 😞 (elvielg nagyobb az esélye fumblenak igy) meg lehet az analog karral is nagyobb fumble esélyû szerelést cisnálni de nagyobb az esélye a tévezstésnek is ugy...
karkinyujtást ha jó ütemben csinálod a szerelni vágyó játékost ellökheted és mehetsz tovább, de nagyon jó idõzités kell hozzá és csak bizonyos szögben müxik

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A mérkõzéseket nem lehet lementeni késõbbi visszanézés céljából? Én nem találtam erre lehetõséget, legalábbis quick playben.
Hát mostmár hogy tudom a szabályokat, sokkal jobb. Nagyon tetszik a játék.
A visszajátszás tényleg jól jönne, mert ma pédául úgy nyertem meg az egyik meccset, hogy amikor az ellenfél touchdown és extra point szerzés után kirúgta a labdát, az egyik emberem elkapta,és onnan futottam vele touchdownt. Nem semmi látvány volt, szívesen visszanéztem volna. :-)

Amúgy amikor defensive ben vagytok,hogyan szoktatok védekezni? Azt tudom már hogy az F gomb a labdához legközelebbi védõt aktiválja, de melyik gombal lehet lerántani/fellökni, ahogy az ellnfél csinálja velem? Azonkívül amikor én futok a labdával, az A val és a G vel kivitelezhetõ karkinyújtás mire jó?

jól érted, de elõször is egy felállást választasz és azátn választasz konkrét ttaktikát..., és nem csak s d f lehet mert még scrollozhatsz le és fel is 8szal sokszor 3 lehetõséged van)

Jól értem a videoból, hogy a minden egyes támadás elõtt kiválasztható taktika dönti el, hogy most futunk vagy passzolunk? Ez ugye az a háromféle izé támadás elõtt, amik közül az S,D,F billentyûkkel lehet választani?

Köszi, megnézem!

robotnyk
itt van pár dolog

az elsõ videot javaslom letölteni alapszinten, akkor megtudod, mikor miért nincs passz, miért van, stb
Letöltöttem a gámát. Nem rossz, nem rossz,de annak aki csak roppant vázlatosan ismeri a játék lényegét, eleinte nehezen élvezhetõ.
Éppen ezért nem tud valaki valami jó (lehetõleg magyar nyelvû) weboldalt, ahol a szabályok le vannak írva?

Amúgy hogyan kell passzolni? Támadásnál ritkán kiírja amikor rohangálok, az elölálló játékosok betûjelét, és akkor a betû lenyomásával passzolok. De ez nagyon ritkán történik meg, általában 3 támadásból 1 szer. Van valami gomb amivel fel lehet hozni ezt a dobási menüt,vagy csak magától jelenik meg néha?

robotnyk
alapból E
sziasztok! valaki mondja már meg, hogy keyboard vezérlésnél melyik billentyûvel kell fair catch-et csinálni
Hali! nem tudjátok, h honnan tudom megszerezni a game soundtrack-jét, mert már néztem egy csomó torrent oldalon, de sehol nem találtam?

BF3: csucsorr

sziasztok!
légyszi segitsetek már, ugyanez a problémám amit dolpins és lord chris írt a 398. ill. 404. hozzászólásba ,nincs fent olyan codecpack ami bezavar a videókártya szintén jó
lord chris te, hogy oldottad meg a problámát ezzel a music mappa kivevésével egészem pontosan? láma vagyok
robotnyk
felállás kérdése, hogy behúzódnak-e
Vanek
hi! védelemben hogy lehet beállítani,hogy a szélsõ védõk ne húzodjanak be automaikusan?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Attila8805
Aki multizni akar az irjon MSN:[email protected]

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

köszönöm

KBVV-AM8H-7J7J-92QD-VRLD
ZYN6-84M7-946L-ZDLF-ZRLD
VFD5-NW9P-DN9S-DQM3-MRLD
ZW7P-N7N9-F44E-JTFE-XRLD
RQ5V-5EQW-9SRT-95LB-RRLD

sziasztok
nekem kellene egy serial
mert fiába nyitom meg az nfo-t nincs benne a szám s így nem nagyon tudok játszani 😄
szóval ha tudnátok segíteni
köszi

BlackShadow
tudja valameyikötök h tudok e vmit kezdeni a zenékkel amit a játék felrak? vmivel nem lehetne mp3ba kodolni? 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

tény de ezen te csodálkozol? 😊

Iori
nem kell pad, billentyüvel ugyanugy minden elõlehet hozni (bal shift aka right analog stick)

I love this game!

robotnyk
igen, ez így van. én pl hülyére játszottam magam a 2005tel, szal szerintem ezzel még lejátszom 4-5 meccset, aztán gyalu
Bucser
semmiben sem több mint a 2005 a játékot nézve... Játékélményt tekintve még mindig idegesít a scriptelt AI... MAradok IL-2-nél😊 (csak emiatt a gém miatt meg nem veszek padot mikor joystickot kéne vennem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

miért?

robotnyk
11dikén kezdõdik, 22:30tól élõ meccs a sport1en
szevasztok!!
nem tudjátok hogy melyik csatorna fogja adni az nfl meccseket?ha egyáltalán adja vmelyik 😞
azt tudom hogy szept. 8-án kezdõdik a bajnokság és megnéztem a sport1 honlapját
a mûsor újságban nem láttam sehol hogy írná.nem is látom sehol hogy reklámoznák.
ha vki tényleg tud akkor segírsen.
elõre is kösz.
Bucser
Nagy Maddeen rajongó voltam... De ez is ugyanaddig süllyedt mint a a FIFA sajnos😞 Jó játékot mindenkinek én töröltem a game-t.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Iori
footballfreaks néven keress rá a googleban, kidob majd egy cimet

I love this game!

Iori
ügyi vagy<#crazya>

I love this game!

Nincs Madden oldal?
franchise
msn cimem [email protected]
De alapba a gamebe nincs bajnokság?

Crack télleg nem kell,viszont ha a legujabb Daemon 3.47 és az emulationál All on,nekem megy igy.

Senki nem tud válaszolni?
már felvagy rég csak sohase vagy online 😄

ha nem kell,akkor mért írja ki nekem indításkor et: Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application.
robotnyk
mert nem kell
HI!Hol talállok hozzá cracket?A cd-n sehol sincs.plíz help
hello kindgrind!
a hml.uw.hu címen nézelõdj szét.itt lehet jelentkezni nfl bajnokságra.
most fog indulni egy.de szerintem arról már lecsúsztál.majd legközelebb.
ha viszont van kedved neten keresztül játszani akkor privibe küld el az msn címedet, majd felveszlek és megbeszéljük a többit.
Üdv.
Tudna valaki segiteni hogy hogy tudok bajnokságot vagy valamit hasonlót elkezdeni?