916
Madden NFL 2006
-
#676 Van magyarosítás??? -
#675 Srácok nemtudja nekem megmondani valaki hogy a superstar módban, az edzéseken mi az az szám amit el kell érnem ahhoz hogy a játékosom az AWR és a STM -nál plussz pontot kapjon?
-
#674 milyen progival konvertáltad át a visszajátszásokat? -
endiboy #673 jaja, szupi :) -
V Carter #672 Nagyon szuper lett! -
#671 jó lett nagyon!!! -
#670 joak lett -
#669 szedd le az ACEMegaCodecsPack-et meg minden ilyen felesleges dolgot (esetleg helyette K-Lite) és úgy próbáld! -
#668 Elkészült a videóm ;)
Innen tölthetitek le:
;) -
#667 #571est nézd meg -
Uly #666 Sziasztok!
Tört verzióm van. DaemenT-al feltelepítem és elindul a bevezető, de a játék a betöltésnél lefagyasztja a gépem.
Ha valaki tud kérem segítsen. -
#665 Hello!
Van egy problémám,amilyet még soha nem tapaszaltam.Szal van egy Genius Maxfire G-08 gamepadem és amikor játszani akarok vele a játék közben a két oldalírányú mozgás helyett teljesen mást csinál.Ergo így játszhatatlan. Ballra meg jobbra is ha mennék, akko a sérült játékos animját csinálja a gamma.Segítsetek!!!!!! -
#664 hát nagyon jo gáma má nyomtam amiko kijött de megin leszedtem és elkezdtem a sueprstar modot nagyon zsír -
#663 nem kell hozzá -
#662 és ahhoz fent kell lennie annak amit installnál kérdez? direct IP? (Network Game --> Join IP és oda irjam be?) ja és thx -
#661 neten törtel csak direct ipvel játszható -
#660 Sziasztok!
Neten szeretnék jáccani tört verzioval: hogyan tehetem ezt meg? installnál kérdezte hogy feltegyek-e valamit ami az online gémhez kell de akkor nem-et nyomtam. fellehet ezt utolad tenni mellé? -
endiboy #659 Feltettem, de még nem néztem meg változtat e vmit, de azért kiirja hogy 2.0 -
endiboy #658 http://dlh.net/cgi-bin/dlp.cgi?lang=eng&sys=pc&file=madden06p20.zip&ref=ps -
#657 honnan lehet leszedni? -
endiboy #656 Valaki próbálta már a 2.0-s paccsot? -
endiboy #655 van ott információs email cím is, irj oda először -
endiboy #654 Igen, ott én is néztem, de nem volt, azért ezer köszönet... -
V Carter #653 OFF: A sportmániával kapcsolatban.Ha nincs olyat olyan mez ami kéne, akkor ha írok nekik , hogy milyen kéne szerintetek be tudják szerezni és ha igen vajon drágább lesz-e így? -
#652 sportmania.hu-n szokott lenni, de most úgy látom eagles nincs -
endiboy #651 Üdv!
Lenne egy offtopic kérdésem, hátha tudna nekem valaki segíteni...nincs ötletetek, hogy hol lehet venni, esetleg onlinre rendelni NFL sapkát? Konkrétán Eagles sapira gondoltam, de ami helyeket én találtam, hát ott nemigen volt.
ui.: előre is köszönöm a segítséget! -
#650 probáltam :( ua. -
#649 ha van esetleg külön setup file, azt próbáld meg -
#648 Ja igen. Most egy EA-s játék van fent: NFSMW, de ugye ez EA Games nem Sports. -
#647 hi all! kéne 1 kis help NFL 2005höz! (2006al uez van...) Na szóval: CD berak (vagy Mount image) utána megjelenik egy képernyő, ott installation és install. egyszer-kétszer bevillan kurzor mellet a homokóra majd intha töltene a gép, ám utána semmi... Ctrl+Alt+Delete-nél Folyamatok fülnél ott van hogy Madden05.exe (gondolom 2006nál ott lenne Madden06.exe de az már le van törölve és akkor még nem néztem itt meg) de 0%os proci használat és kb.5MB memóriát foglal. ha többször próbálom installt akkor többször lesz ott a Madden05.exe... EA Sportos játékból F1 2002 van még meg ami viszont megy. Madden NFLekkel van gond :(. 2005-ös topic kihalt azért itt kérdeztem. PLS ötleteket PÜben de ha oda mégsem akkor ide irjatok. -
#646 #644 ----> Nézd meg figyelmesen ;) Ott a címem is ;) -
V Carter #645 Üdv Spy!
Nekem van 17 Mb-nyi videóm,ha még aktuális add meg a címed és átküldöm. -
#644 Szeretnék madden videót csinálni (a harmadikat:D). Akinek vannak elmentve replayek átküldhetné nekem msn-en ;) Köszi -
#643 aki szeretne online barátságos meccseket jáccani,az vegyen föl msnre: [email protected] -
#642 Lehet hogy már sokan kérdezték!
Bocs de én is megkérdezem, hogy van hozzá magyarosítás?
Vagy úgy van mint a Fifa-ba hogy csak át kell nevezni a fájlt?
Előre is köszönöm! és mégegyszer bocs! -
V Carter #641 Lehet, hogy én tudom rosszul.Majd kiderül. -
#640 okés köszi. -
Thanatos #639 pont forditva nem? a szezon közbeni edzések szolnak csak a köv mecsre nem? bár lehet én keverem :D -
V Carter #638 ....a szezon közbeni edzésekkel.Amihez az ügynök hozzásegít az az edzés csak a következő mecsre szól. -
V Carter #637 Azt így szerintem nem lehet megmondani,teljesítményedtől népszerüségedtől függ.De a fizikumát már az elejétől tudod fejleszteni