916
Madden NFL 2006
  • Redokee
    itt az msnem ha valaki akar jáccani: [email protected]
  • Redokee
    zolesz én bármikor jáccok szivesen
  • Spy Hun
    Szeretnék madden videót csinálni(megint:D). Akinek vannak elmentett replay-ei az küldje át msn-en ;)
  • drgonzo
    Az előzőben szereplő URL-ek emészthető módon:
    HML
    Jelentkezés
  • drgonzo
    A http://www.hml.hu hazánk legjobb Madden on-line ligája franchise ligát indít. Várjuk azok jelentkezését, akik tapasztalt on-line játékosok és ismerik a Madden NFL 06-ot franchise szempontból. Jelentkezni a még szabad csapatokra ebben a topikban lehet:
    http://hml.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=142
  • examinee
    Lehet szerezni! Vedd meg a boltban a játékot! Ha nincs meg a 2k6 eredetiben akkor nem fog menni máshogy! Hamegvan akkor annak még kell mennie, 1 évig él a reg amíg ki nem adják a másik gamet! Utána bekell ütnöd az új serialt!
  • zsolesz92
    letöltöttem az updatet, és bejelentkeztem a régebben reggelt nevemmel, de cd-keyt kér és amivel feltelepítettermvnem jó neki... lehet szerezni vhonnan multi serialt? vagy patch-el megh lehet oldani?
  • zsolesz92
    akkor irjon vki aki akar jáccani, és megasom az msnemet...
  • zsolesz92
    ja de segg vok, szal direct ip szal h beirom az ipdet :P leesett :D
  • zsolesz92
    ja, és amugy nem csak direkt kapcsolatban gondoltam, hanem ugy h felmész, ott van sok játékos kiválasztod és jáccasz... vne röhögj rajtam, de még nem jáccottam multiban igy...Ha nem igy van javíts ki...
  • zsolesz92
    és hol találok ilyet?
  • forestjr79
    Elvileg lehet directip-vel. Jövő héten ki lehetne próbálni, ezen a héten sajnos már nem érek rá. Fifával és NHL-el már sikerült, szóval valószínű ezzel is lehet.
  • zsolesz92
    sziasztok, másolt cd-vel lehet jáccani online? vagy mit kell hozzá letölteni? milyen patch-et ha vki tud segíteni pls.:D link is jöhet kösz
  • Vanek
    HI! online bajnokságba kéne gm,vannak jó kis üres csapatok,mint pl : chiefs,raiders.... Olyan jöjjön,aki nem hagyja abba 2 meccs után!!! keresetek msn-en,ha érdekel
    [email protected]
  • forestjr79
    Nehéz játék, akárcsak az életben. Nem egyszerű kitalálni az ellen taktikáját, pedig ezen múlik az egész.
  • sabodave
    mindenki tud mindent, mindenkinek müxik a játék, mindenki ismeri a gombokat
  • Hay #820
    Na, nyomom, nyomogatom, de szezon előtt csak gyakoroltam, csak gyakoroltam...
    Hááát, nagyon tetszik :-)
  • examinee
    na mi ez a pangás???:D
  • Hay #818
    o.k., kösz, megnézem
  • sabodave
    magától kapja el vagy az E-vel, futás közben a W, R billel tudod átugrani az ember
  • Hay #816
    Amikor a QB-el dobom egy elkapónak, akkor melyik billentyűvel ugrik fel a tojásért az elkapó? Még egyikkel sem sikerült... És futás közben az E-vel magához szorítja a labdát, és melyikkel ugorja át pl. a fekvő játékost?
  • MkEagle
    És mondjátok meg honnan lehet leszedni safedisc v4-et.
  • MkEagle
    csáó!

Valalaki mondja meg h hogyan kell elindítani ezt a jó kis gémet!
    Nem eredetim van és ezt nem azér mondom, h az eredeti verziósok megharagudjanak és felháborodjanak, hanem mer jáccanék vele.

PLS help!
  • Shortstop
    nincs hát :)
  • V Carter
    Ok,ezer bocs az elírásért,nem vagyok egy angol zseni.Ez van,de azért nincs harag.
  • Shortstop

ezért van az aláírásomban az ami...
  • Shortstop
    ez engem is érdekelne... amúgy meg tribute :P
  • Thanatos
    nem, vedd meg
  • buldozer99
    Csá!Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a játékot teljesen ingyen?Elöre is köszi
  • V Carter
    Üdv!

Nincs meg valakinek az Emmitt tribut videó.Ha valakinek megvan és fel tudná tenni valahova nagyon megköszöném.tudom,hogy régebben már kérdeztem,csak reménykedek,hogy erre téved egy új ember akinek megvan.Bocs ha valakinek az agyára megyek!
  • csiak
    Valaki játszana velem egy online gamet ma este valamikor???

[email protected] msn, vagy email-en megbeszélhetjük!
  • csiak
    Természetesen a támadó sorban játszik. Védekezésnél nem is játszik a QB.
  • Etelkozi Vata
    Nos, ezek csak kirívó esetek, pl. Vrabel a Pats-ben. Alapjában linebacker, és kizárólag a gólvonal közeliszituációkban játszik TE-t. Eddig 6 kísérlet, 6 elkapás, 6 TD.
  • Bucser
    mondom nem sok nem pedig egysem... Azért nem hiszem hogy ez az általános...
  • endiboy
    hátnem...
  • Bucser
    milyen pozíciót ajánlottak a játékosodnak?? ha Támdó sorban vagy akkor nem sok helyed van a védekező lineba... NEm sok játékos van aki védekezik és támad is egyszerre:D
  • Etelkozi Vata
    Ezt azért nem értem, mert fogod a depth chartba, és beteszed magad kezdő QB-nak, azt annyi.
  • csiak
    A superstar modban ugye az elején kreálsz egy játékost, akinek mondjuk a saját nevedet adod. QB pozícióban az emberem csak az egyik alapfelállásban játszhat, nem tudom becserélni más felállásokhoz, mert nem ajánlja fel a cserénél.
  • Etelkozi Vata
    Fair catch: -billentyű beállítástól függően, előszőr ki kell jelölnöd a elkapó játékost, nálam ez az f billentyű. Amíg a labda száll a levegőben, meg kell nyomni, beállítástól függően, az E, vagy a D gombot, most nem tom megmondani, de szerintem az E-t, met nekem azért a D, mert én felcseréltem. Menni fog.

A védekezés az kemény dió, nem lehet pár szóban tanácsot adni. Sok mindentől függ, szituációtól, az ellenfél felállásától, vagy hogy te, mint védekező csapat, mit akarsz diktálni.

A 3.-at nem értem.
  • csiak
    Hát gyarkorlok mint állat! A barátnőm sztenderen van esténként mikor belefeledkezem a NFL SuperStar módba :-)
    Tényleg jó gyakorolni, nem is volt szándékom mindenkit leverni az online-on!
    Viszont mindenképpen ki szeretném próbálni, hogy működik e az én "verziómmal"? Vagy csak a bóti cumó működik???!!!

A FerKeccs a leírás szerinti gombal próbálva 25-ből 1szer sikerült, nem értem mit bénázok el, de majd egyszer összejön!
    Nagyjából vágom a védekezés/támadás stratégiákat, de pár jól begyakorolt figura mellett azért van olyan amit fogalmam sincs hogyan kell csinálni :)

A superstar módban miért csak egy támadó felálláshoz tudom kezdőnek rakni magamat? A többinél nem ajánlja fel lehetőségként hogy becserélhessem magam.