Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor a QB-el dobom egy elkapónak, akkor melyik billentyûvel ugrik fel a tojásért az elkapó? Még egyikkel sem sikerült... És futás közben az E-vel magához szorítja a labdát, és melyikkel ugorja át pl. a fekvõ játékost?
És mondjátok meg honnan lehet leszedni safedisc v4-et.
csáó!

Valalaki mondja meg h hogyan kell elindítani ezt a jó kis gémet!
Nem eredetim van és ezt nem azér mondom, h az eredeti verziósok megharagudjanak és felháborodjanak, hanem mer jáccanék vele.

PLS help!
Shortstop
nincs hát 😊

Ok,ezer bocs az elírásért,nem vagyok egy angol zseni.Ez van,de azért nincs harag.<#wink>
Shortstop
<#falbav><#violent><#banplz><#lama>

ezért van az aláírásomban az ami...

Shortstop
ez engem is érdekelne... amúgy meg tribute 😛

nem, vedd meg

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

buldozer99
Csá!Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a játékot teljesen ingyen?Elöre is köszi

Forca Barca

Üdv!

Nincs meg valakinek az Emmitt tribut videó.Ha valakinek megvan és fel tudná tenni valahova nagyon megköszöném.tudom,hogy régebben már kérdeztem,csak reménykedek,hogy erre téved egy új ember akinek megvan.Bocs ha valakinek az agyára megyek!
Valaki játszana velem egy online gamet ma este valamikor???

[email protected] msn, vagy email-en megbeszélhetjük!
Természetesen a támadó sorban játszik. Védekezésnél nem is játszik a QB.
Nos, ezek csak kirívó esetek, pl. Vrabel a Pats-ben. Alapjában linebacker, és kizárólag a gólvonal közeliszituációkban játszik TE-t. Eddig 6 kísérlet, 6 elkapás, 6 TD.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Bucser
mondom nem sok nem pedig egysem... Azért nem hiszem hogy ez az általános...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hátnem...

Bucser
milyen pozíciót ajánlottak a játékosodnak?? ha Támdó sorban vagy akkor nem sok helyed van a védekezõ lineba... NEm sok játékos van aki védekezik és támad is egyszerre😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ezt azért nem értem, mert fogod a depth chartba, és beteszed magad kezdõ QB-nak, azt annyi.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

A superstar modban ugye az elején kreálsz egy játékost, akinek mondjuk a saját nevedet adod. QB pozícióban az emberem csak az egyik alapfelállásban játszhat, nem tudom becserélni más felállásokhoz, mert nem ajánlja fel a cserénél.
Fair catch: -billentyû beállítástól függõen, elõszõr ki kell jelölnöd a elkapó játékost, nálam ez az f billentyû. Amíg a labda száll a levegõben, meg kell nyomni, beállítástól függõen, az E, vagy a D gombot, most nem tom megmondani, de szerintem az E-t, met nekem azért a D, mert én felcseréltem. Menni fog.

A védekezés az kemény dió, nem lehet pár szóban tanácsot adni. Sok mindentõl függ, szituációtól, az ellenfél felállásától, vagy hogy te, mint védekezõ csapat, mit akarsz diktálni.

A 3.-at nem értem.

Hát gyarkorlok mint állat! A barátnõm sztenderen van esténként mikor belefeledkezem a NFL SuperStar módba :-)
Tényleg jó gyakorolni, nem is volt szándékom mindenkit leverni az online-on!
Viszont mindenképpen ki szeretném próbálni, hogy mûködik e az én "verziómmal"? Vagy csak a bóti cumó mûködik???!!!

A FerKeccs a leírás szerinti gombal próbálva 25-bõl 1szer sikerült, nem értem mit bénázok el, de majd egyszer összejön!
Nagyjából vágom a védekezés/támadás stratégiákat, de pár jól begyakorolt figura mellett azért van olyan amit fogalmam sincs hogyan kell csinálni 😊

A superstar módban miért csak egy támadó felálláshoz tudom kezdõnek rakni magamat? A többinél nem ajánlja fel lehetõségként hogy becserélhessem magam.
Biztos meg lehet,csak minden szabályzatban amit edig olvatam benne van,hogy csak olyanok játszanak akik tudnak hostolni.Csak sajnos én a netembõl kifolyólag nem tudok.
Shortstop
miért nem lehet megbeszélni az illetõvel hogy Õ hostoljon??? Ha nem akkor menjen mindegyik a picsába... 😊)))))

Üdv!

Nem tudnátok mondani egy olyan online ligát ahol nem feltétel az,hogy tudjon az ember hostolni.Van ilyen egyáltalán?
Shortstop
<#banplz><#lama>

elarulom a titkot, mar nem eloszor..olvass vissza, vagy hasznald lap aljan a keresot

mrbaba
Nem ugy értettem!😊 Be akar tölteni a játék és az egeret látom és nem tok semmit csinálni! (csak kilépni)

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

Emlékezz Neo mit tanultál..."Nincs egéééééér" <#vigyor3>

miért el akarod tüntetni aze geret?, szerintem huzd ki a gépbõl, win asszem tud egér nélkül is bootolni csak bill nélkül nem ha jól rémlik

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nézd a monitort! 😊 P

mrbaba
Sziasztok!!Olyan problémám lenne h elinditom a gamet és az egeret látom!
SEGITSETEK!!!Elöre is thx!!

Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB

valaki nem tud egy olyan ligát ahol van hely?<#vigyor5>
Én még mindíg nem tudtam megszerezni a játékot, csak a 2005-ös van meg... A környékemen nincs meg senkinek, és egyelõre letölteni sem tudom ADSl-el az elveszett eredetim helyett... (nyáron tudok váltani tv-kábelre, de addig csak megesik vkinek a szíve rajtam, s elküldi nekem mondjuk dvd-n - részletek üziben akár a fizetés módjáról...)
A 2005-öt nagyon szeretem, kipróbálnám már a 2006-ot is :-)))
'Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet'
<#vigyor3><#vigyor2><#vigyor3><#vigyor2><#vigyor3><#taps>

Szerintem az on-line gondolatával (ha csak nem akarod magad állandóan tönkre veretni) még ne nagyon foglalkozz. Amíg fogalmad sincs, hogy lehet fair catchet hívni, vagy hogyan kell alkalmazni a különbözõ védekezõ formációkat, nem lesz sikerélményed és már nem fogod olyan jónak találni a játékot.
Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet, sajnos ott a gép nem tud futni, passzolni, elkapni, blokkolni, zónázni és embert fogni. Lényegében agyaggalmb lövészet.

Inkább tedd fel all-pro-ra és gyakorolj, gyakorolj.
Egy hónap múlva gyere vissza és akkor kérdezd meg, nincs-e kedve on-line-olni valakinek.

Tudom, hogy ez nagyképûen hangzott, de inkább jótanács akart lenni, mert tényleg nagyon jó a játék, és örülnék, ha nem menne el tõle a kedved.

Persze mindenképpen nehezebb fokozaton lesz a következõ meccs! Talán ALL MADDEN! :-)
jaa..es jatsz nehezebb fokozaton, elvezetesebb😊

védekezés..nekem f, vagy d, bill konfigtol függ
'ferkeccs' 😊...ha alap konfig akkor e betu mielott elkapnad a bogyot
defend formacio..probalom megfigyelni, hogy miket jatszik az ellenfel, de ez se mindig jon be, van hogy veletlenszeruen nyomok vmire, es avval meg tudom fogni

Viláxtár ez a játék...
51-0 ra nyertem az elsõ meccsemet rookie fokozaton :-)))

Olyan formációkat próbáltam csinálni, amit élõben évente egyszer, vagy annyiszor sem használnak a csapatok. De nagyon élvezetes volt, fõleg azok a másodpercek, mikor egyedül gyaktam a földbe az ellenfél QBjét, vagy amikor elrontott formáció miatt az elkapó játékosra 2 védõ maradt, de mégis én kaptam el a tojást. De nem mesélni akarok, gondolom ez a kutyát sem érdekli...

pár kérdésem viszont még van, és asszem lesz is:

Védekezésnél hogyan tudok embert váltani? Vagy az a védekezõ taktika változtatásával ugrik másik emberre?

Nem találtam a Ferkeccs gombot, így mindíg bezúzták az arcom ahol elkaptam a labdát.

Milyen szempont szerint váltjátok a védekezõ formációt? Mert eddig én csak úgy találomra próbálgattam a különbözõ variációkat.

Ki kéne próbálni online is a gammát, de sajna nekem nem menne a szokásos okok miatt 😉 De esetleg Hamachi-val meg kéne próbálni, mintha LAN-oznánk. Hajlandó lenne valaki kipróbálni velem?
ha tudunk igen<#vigyor3>

De azért ha lesz kérdésem a gammával kapcsolatban, ugye segítetek majd?
<#nemtudom>

Amúgy is... kezdõknek szóló indulási segítséget simán kérhet láma maddenes is Tõletek nem????
<#nevetes1><#taps><#circling>

Ezt tudom, és nem is lesz ezzel gond... alíg várom már hogy végezzek a melóval, aztán ütöm is a gamepadot pirkadatig :-)
Shortstop
HELP: játszani, játszani, játszani

Na Üdv! Végre sikerült feltelepítenem a játékot nagy nehézségek árán. Végülis a legújabb DaemonTools vitte fel úgy, hogy uninstalltam mindenféle Alcohol120%, és egyéb virtual drive-ot.
Sajnos EA gamma lévén a bevezetõ EA-logó-anim az 15perc alatt fut le a 10másodperc helyett... de ez a gépemen mindíg is így volt az EA-s játékok elején.

A játék nagyon tetszik, de hihetetlenül átláthatatlan a számomra még. Ha esetleg valami magyar nyelvû helpet, vagy leírást szívesen fogadnék ha van valakinek!
Shortstop
nekem régebben az NHL2004-nél volt et.
A format c: után gyönyörûen hasított 😊

Üdv. Tudna nekem vki abban segíteni h miért nem megy nekem az nfl 06
autorun-nál install-ig bejön rákattintok és semmi. biztos jónak kell lennie mert haveromnak jó.
webibebi
köszi

msn:[email protected] bárki felvehet

az egyikkel akettõ közül...

webibebi
melyik analog karral?

msn:[email protected] bárki felvehet

hát analogkarral de az olyan gyors nem lessz, hirtelen full más irányba nem lehet nézni tudtommal