Madden NFL 2006
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valalaki mondja meg h hogyan kell elindítani ezt a jó kis gémet!
Nem eredetim van és ezt nem azér mondom, h az eredeti verziósok megharagudjanak és felháborodjanak, hanem mer jáccanék vele.
PLS help!
ezért van az aláírásomban az ami...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nincs meg valakinek az Emmitt tribut videó.Ha valakinek megvan és fel tudná tenni valahova nagyon megköszöném.tudom,hogy régebben már kérdeztem,csak reménykedek,hogy erre téved egy új ember akinek megvan.Bocs ha valakinek az agyára megyek!
[email protected] msn, vagy email-en megbeszélhetjük!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
A védekezés az kemény dió, nem lehet pár szóban tanácsot adni. Sok mindentõl függ, szituációtól, az ellenfél felállásától, vagy hogy te, mint védekezõ csapat, mit akarsz diktálni.
A 3.-at nem értem.
Tényleg jó gyakorolni, nem is volt szándékom mindenkit leverni az online-on!
Viszont mindenképpen ki szeretném próbálni, hogy mûködik e az én "verziómmal"? Vagy csak a bóti cumó mûködik???!!!
A FerKeccs a leírás szerinti gombal próbálva 25-bõl 1szer sikerült, nem értem mit bénázok el, de majd egyszer összejön!
Nagyjából vágom a védekezés/támadás stratégiákat, de pár jól begyakorolt figura mellett azért van olyan amit fogalmam sincs hogyan kell csinálni 😊
A superstar módban miért csak egy támadó felálláshoz tudom kezdõnek rakni magamat? A többinél nem ajánlja fel lehetõségként hogy becserélhessem magam.
Nem tudnátok mondani egy olyan online ligát ahol nem feltétel az,hogy tudjon az ember hostolni.Van ilyen egyáltalán?
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
SEGITSETEK!!!Elöre is thx!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
A 2005-öt nagyon szeretem, kipróbálnám már a 2006-ot is :-)))
<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3><#taps>#taps>
Rookie fokozatban a nagymamám pitesütés közben 100 pontal veri a gépet, sajnos ott a gép nem tud futni, passzolni, elkapni, blokkolni, zónázni és embert fogni. Lényegében agyaggalmb lövészet.
Inkább tedd fel all-pro-ra és gyakorolj, gyakorolj.
Egy hónap múlva gyere vissza és akkor kérdezd meg, nincs-e kedve on-line-olni valakinek.
Tudom, hogy ez nagyképûen hangzott, de inkább jótanács akart lenni, mert tényleg nagyon jó a játék, és örülnék, ha nem menne el tõle a kedved.
'ferkeccs' 😊...ha alap konfig akkor e betu mielott elkapnad a bogyot
defend formacio..probalom megfigyelni, hogy miket jatszik az ellenfel, de ez se mindig jon be, van hogy veletlenszeruen nyomok vmire, es avval meg tudom fogni
51-0 ra nyertem az elsõ meccsemet rookie fokozaton :-)))
Olyan formációkat próbáltam csinálni, amit élõben évente egyszer, vagy annyiszor sem használnak a csapatok. De nagyon élvezetes volt, fõleg azok a másodpercek, mikor egyedül gyaktam a földbe az ellenfél QBjét, vagy amikor elrontott formáció miatt az elkapó játékosra 2 védõ maradt, de mégis én kaptam el a tojást. De nem mesélni akarok, gondolom ez a kutyát sem érdekli...
pár kérdésem viszont még van, és asszem lesz is:
Védekezésnél hogyan tudok embert váltani? Vagy az a védekezõ taktika változtatásával ugrik másik emberre?
Nem találtam a Ferkeccs gombot, így mindíg bezúzták az arcom ahol elkaptam a labdát.
Milyen szempont szerint váltjátok a védekezõ formációt? Mert eddig én csak úgy találomra próbálgattam a különbözõ variációkat.
Ki kéne próbálni online is a gammát, de sajna nekem nem menne a szokásos okok miatt 😉 De esetleg Hamachi-val meg kéne próbálni, mintha LAN-oznánk. Hajlandó lenne valaki kipróbálni velem?
<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy is... kezdõknek szóló indulási segítséget simán kérhet láma maddenes is Tõletek nem????
Sajnos EA gamma lévén a bevezetõ EA-logó-anim az 15perc alatt fut le a 10másodperc helyett... de ez a gépemen mindíg is így volt az EA-s játékok elején.
A játék nagyon tetszik, de hihetetlenül átláthatatlan a számomra még. Ha esetleg valami magyar nyelvû helpet, vagy leírást szívesen fogadnék ha van valakinek!
autorun-nál install-ig bejön rákattintok és semmi. biztos jónak kell lennie mert haveromnak jó.
msn:[email protected] bárki felvehet
msn:[email protected] bárki felvehet