916
Madden NFL 2006
-
Robicsek #876 a madden nfl 06?
-
Robicsek #875 mennyibe kerül Playstation 2-re? -
Dougie #874 az nfl head coach játékot próbálta valaki? -
Dougie #873 superstar mód, mi?
szerintem mondjuk a franchise mód ezerszer jobb
+ a fantasy draft-tal...
egyébként a 2007 kb. 2 hónap múlva jön ki, lesz benne egy pár jó újítás
de remélem nehezítenek egy kicsit a fokozatokon, mert a gép ellen all-maddenen is könnyedén lehet sorozatban nyerni...
-
moor09 #872 most már sikerült csak uj daemon kellett és a Denver draftolt
-
Akkor vagy nem törölted ki a sound mappa tartalmát vagy nincs flash lejátszó telepítve a gépedre -ugye flashbe van a menü és azért kell! -
moor09 #870 akkor nem értem mit kéne vele csinálnom mert sehogy sem akar elindulni -
nincs
-
moor09 #868 lenne egy naon nagy láma kérdésem meik cd-n van a crack mert én átnáztem mindet és sehol sem találtam crack mappát ( valaki küldhetne egy crack fájlt ) -
V Carter #867 Én akkor szoktam használni ha csak egy védő jön szerelni a labdás embert.Ha több jön egyszerre akkor gyakran előfordult, hogy az elsőt még fellöktem de a második szerelt és fumbel lett a vége.Ez persze csak az én tapasztalatom. -
Redokee #866 Valaki megtudja mondani hogy a truck sticket mikor érdemes használni? -
Redokee #865 Yoo mindegy hungariba ezvan eztkell sztni... -
V Carter #864 Mint egykori HML résztvevő mondhatom, hogy nincs vele semmi gond,sajnálom is, hogy abba kellett hagynom.
-
Redokee #863 Értem én csk hüje a rencer......... 

-
drgonzo #862 Mondja ezt egy sértődött jelentkező, aki nem értette meg a csapatválasztás szabályait :) -
Redokee #861 Hát csak a HML neméppen korrekt drgonzo... -
drgonzo #860 A hamarosan induló online franchise ligában még öt csapat GM-re vár. Jelentkezz itt, ha ki akarod magad próbálni Magyarország legerősebb madden bajnokságában. -
Crazy Mate #859 Ok. -
donpedro #858 Ha nem akarod kiírni, akkor Daemon Tools 4.00, vagy 4.03, minden emuláció kikapcsolva. Crack sem kell. -
Hay #857 Konkrétabban? -
Crazy Mate #856 Hogy lehet elindítani ezt a játékot? -
Crazy Mate #855 Ok. -
Hay #854 Ősszel kezdődnek Amerikában a meccsek, vasárnap és kedden kb. 22.00-től adta az elmúlt néhány évben a Sport1 / Sport 2
A "szuperból", azaz az adott évi sorozat döntője február eleje. Van vagy fél év szünet 2 szezon között... -
Crazy Mate #853 Melyik adón,mikor szoktak meccsek lenni? -
Redokee #852 Jaa akkor azér nem tuttam mér nem lehet onlineba challengezni :D CrazyMate sztem megéri de előtte jobb ha nézel pár meccset ahol jo a kommentátor ergo elmagyarázza mi a szitu mert nagyon összetett sport! -
NB2 #851 A kérdés jó:)
Szerintem érdemes. De igazán akkor jó, ha tudod nézni az NFL meccseket és kezd összeállni a játék. De azért fontos, hogy a szabályokkal legyél tisztában. -
Crazy Mate #850 Megéri letölteni ezt a játékot,egy olyannak aki még sosem játszott ilyen játékkal? -
Nyomsz egy ESC-et. (sajnos online meccsen nem működik :( ) -
Redokee #848 Thanks, megvan a fair catch is :D Mácsak egy question... :P CHALLANGE-t hogy kell?:D:D:D -
NB2 #847 Kiválasztod az elkapót és nyomsz egy E-t.
Megjegyzem 2006-ban nagyon ritkán tudtam punt után visszafutni. 2004-ben több puntreturn TD-m is volt. Easy-n persze:) -
Redokee #846 Me VEDD meg vagy KERESS RÁ valahol -
z33 #845 mé
?
-
Redokee #844 jaa akkor a hot routét vágom... Őmmm és a fair cath-et hogy hivom elő?
z33 há' itt nem fox serialt kapni... -
z33 #843 hello valaki meg mondaná az nfl 2006 kódját létszi elvesztettem
-
Fair catch benne van a nevébe ;) nem bántanak ha ezt használod a punt elkapásánál, de onnan kell kezdened a playt ahol elkapod a labdát. (jobb mint, hogy szétvágjanak :D )
A hot route-al meg a play kiválasztása után még megváltoztathatod a fogadóid futási irányát. vmi ilyesmi :) remélem érthető -
Redokee #841 Hello....
walaki elmondaná mire jo a hot route, meg a fair catch?:)
meg esetleg vmi magyar nyelvü kézikönyvet tudna dobni... thx -
z33 #840 ?????????????
-
z33 #839 ?????????????
-
z33 #838 figyeljetek valaki megtudná mondani nekem az nfl 2006 kódját létszi nahgyon kéne!!!!!!!!!!!
-
z33 #837 csá