Madden NFL 2006

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki megtudja mondani hogy a truck sticket mikor érdemes használni?

Yoo mindegy hungariba ezvan eztkell sztni...

Mint egykori HML résztvevõ mondhatom, hogy nincs vele semmi gond,sajnálom is, hogy abba kellett hagynom.<#falbav>
Értem én csk hüje a rencer......... <#taps><#taps><#banplz><#nezze>

Mondja ezt egy sértõdött jelentkezõ, aki nem értette meg a csapatválasztás szabályait 😊
Hát csak a HML neméppen korrekt drgonzo...

A hamarosan induló online franchise ligában még öt csapat GM-re vár. Jelentkezz itt, ha ki akarod magad próbálni Magyarország legerõsebb madden bajnokságában.
Ok.

Ha nem akarod kiírni, akkor Daemon Tools 4.00, vagy 4.03, minden emuláció kikapcsolva. Crack sem kell.

Konkrétabban?
Hogy lehet elindítani ezt a játékot?

Ok.

Õsszel kezdõdnek Amerikában a meccsek, vasárnap és kedden kb. 22.00-tõl adta az elmúlt néhány évben a Sport1 / Sport 2
A "szuperból", azaz az adott évi sorozat döntõje február eleje. Van vagy fél év szünet 2 szezon között...
Melyik adón,mikor szoktak meccsek lenni?

Jaa akkor azér nem tuttam mér nem lehet onlineba challengezni 😄 CrazyMate sztem megéri de elõtte jobb ha nézel pár meccset ahol jo a kommentátor ergo elmagyarázza mi a szitu mert nagyon összetett sport!

A kérdés jó😊
Szerintem érdemes. De igazán akkor jó, ha tudod nézni az NFL meccseket és kezd összeállni a játék. De azért fontos, hogy a szabályokkal legyél tisztában.
Megéri letölteni ezt a játékot,egy olyannak aki még sosem játszott ilyen játékkal?

Spy Hun
Nyomsz egy ESC-et. (sajnos online meccsen nem mûködik 😞 )

Thanks, megvan a fair catch is 😄 Mácsak egy question... 😛 CHALLANGE-t hogy kell?😄😄😄

Kiválasztod az elkapót és nyomsz egy E-t.
Megjegyzem 2006-ban nagyon ritkán tudtam punt után visszafutni. 2004-ben több puntreturn TD-m is volt. Easy-n persze😊
Me VEDD meg vagy KERESS RÁ valahol

?
jaa akkor a hot routét vágom... Õmmm és a fair cath-et hogy hivom elõ?
z33 há' itt nem fox serialt kapni...

hello valaki meg mondaná az nfl 2006 kódját létszi elvesztettem
Spy Hun
Fair catch benne van a nevébe 😉 nem bántanak ha ezt használod a punt elkapásánál, de onnan kell kezdened a playt ahol elkapod a labdát. (jobb mint, hogy szétvágjanak 😄 )
A hot route-al meg a play kiválasztása után még megváltoztathatod a fogadóid futási irányát. vmi ilyesmi 😊 remélem érthetõ

Hello....
walaki elmondaná mire jo a hot route, meg a fair catch?😊

meg esetleg vmi magyar nyelvü kézikönyvet tudna dobni... thx

?????????????
?????????????
figyeljetek valaki megtudná mondani nekem az nfl 2006 kódját létszi nahgyon kéne!!!!!!!!!!!
csá
itt az msnem ha valaki akar jáccani: [email protected]

zolesz én bármikor jáccok szivesen

Spy Hun
Szeretnék madden videót csinálni(megint😄). Akinek vannak elmentett replay-ei az küldje át msn-en 😉

Az elõzõben szereplõ URL-ek emészthetõ módon:
HML
Jelentkezés
A http://www.hml.hu hazánk legjobb Madden on-line ligája franchise ligát indít. Várjuk azok jelentkezését, akik tapasztalt on-line játékosok és ismerik a Madden NFL 06-ot franchise szempontból. Jelentkezni a még szabad csapatokra ebben a topikban lehet:
http://hml.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=142
examinee
Lehet szerezni! Vedd meg a boltban a játékot! Ha nincs meg a 2k6 eredetiben akkor nem fog menni máshogy! Hamegvan akkor annak még kell mennie, 1 évig él a reg amíg ki nem adják a másik gamet! Utána bekell ütnöd az új serialt!

zsolesz92
letöltöttem az updatet, és bejelentkeztem a régebben reggelt nevemmel, de cd-keyt kér és amivel feltelepítettermvnem jó neki... lehet szerezni vhonnan multi serialt? vagy patch-el megh lehet oldani?

zsolesz92
akkor irjon vki aki akar jáccani, és megasom az msnemet...

zsolesz92
ja de segg vok, szal direct ip szal h beirom az ipdet 😛 leesett 😄

zsolesz92
ja, és amugy nem csak direkt kapcsolatban gondoltam, hanem ugy h felmész, ott van sok játékos kiválasztod és jáccasz... vne röhögj rajtam, de még nem jáccottam multiban igy...Ha nem igy van javíts ki...

zsolesz92
és hol találok ilyet?

forestjr79
Elvileg lehet directip-vel. Jövõ héten ki lehetne próbálni, ezen a héten sajnos már nem érek rá. Fifával és NHL-el már sikerült, szóval valószínû ezzel is lehet.

Forza vecchio cuore rossoneri!

zsolesz92
sziasztok, másolt cd-vel lehet jáccani online? vagy mit kell hozzá letölteni? milyen patch-et ha vki tud segíteni pls.😄 link is jöhet kösz

Vanek
HI! online bajnokságba kéne gm,vannak jó kis üres csapatok,mint pl : chiefs,raiders.... Olyan jöjjön,aki nem hagyja abba 2 meccs után!!! keresetek msn-en,ha érdekel
[email protected]

R U Ready?!?!? ...broken soul...

forestjr79
Nehéz játék, akárcsak az életben. Nem egyszerû kitalálni az ellen taktikáját, pedig ezen múlik az egész.

Forza vecchio cuore rossoneri!

sabodave
mindenki tud mindent, mindenkinek müxik a játék, mindenki ismeri a gombokat

Na, nyomom, nyomogatom, de szezon elõtt csak gyakoroltam, csak gyakoroltam...
Hááát, nagyon tetszik :-)
examinee
na mi ez a pangás???😄

o.k., kösz, megnézem
sabodave
magától kapja el vagy az E-vel, futás közben a W, R billel tudod átugrani az ember