916
Madden NFL 2006
  • Robicsek
    a madden nfl 06?
  • Robicsek
    mennyibe kerül Playstation 2-re?
  • Dougie
    az nfl head coach játékot próbálta valaki?
  • Dougie
    superstar mód, mi?
    szerintem mondjuk a franchise mód ezerszer jobb
    + a fantasy draft-tal...
    egyébként a 2007 kb. 2 hónap múlva jön ki, lesz benne egy pár jó újítás
    de remélem nehezítenek egy kicsit a fokozatokon, mert a gép ellen all-maddenen is könnyedén lehet sorozatban nyerni...
  • moor09
    most már sikerült csak uj daemon kellett és a Denver draftolt
  • examinee
    Akkor vagy nem törölted ki a sound mappa tartalmát vagy nincs flash lejátszó telepítve a gépedre -ugye flashbe van a menü és azért kell!
  • moor09
    akkor nem értem mit kéne vele csinálnom mert sehogy sem akar elindulni
  • sabodave
    nincs
  • moor09
    lenne egy naon nagy láma kérdésem meik cd-n van a crack mert én átnáztem mindet és sehol sem találtam crack mappát ( valaki küldhetne egy crack fájlt )
  • V Carter
    Én akkor szoktam használni ha csak egy védő jön szerelni a labdás embert.Ha több jön egyszerre akkor gyakran előfordult, hogy az elsőt még fellöktem de a második szerelt és fumbel lett a vége.Ez persze csak az én tapasztalatom.
  • Redokee
    Valaki megtudja mondani hogy a truck sticket mikor érdemes használni?
  • Redokee
    Yoo mindegy hungariba ezvan eztkell sztni...
  • V Carter
    Mint egykori HML résztvevő mondhatom, hogy nincs vele semmi gond,sajnálom is, hogy abba kellett hagynom.
  • Redokee
    Értem én csk hüje a rencer.........
  • drgonzo
    Mondja ezt egy sértődött jelentkező, aki nem értette meg a csapatválasztás szabályait :)
  • Redokee
    Hát csak a HML neméppen korrekt drgonzo...
  • drgonzo
    A hamarosan induló online franchise ligában még öt csapat GM-re vár. Jelentkezz itt, ha ki akarod magad próbálni Magyarország legerősebb madden bajnokságában.
  • Crazy Mate
    Ok.
  • donpedro
    Ha nem akarod kiírni, akkor Daemon Tools 4.00, vagy 4.03, minden emuláció kikapcsolva. Crack sem kell.
  • Hay #857
    Konkrétabban?
  • Crazy Mate
    Hogy lehet elindítani ezt a játékot?
  • Crazy Mate
    Ok.
  • Hay #854
    Ősszel kezdődnek Amerikában a meccsek, vasárnap és kedden kb. 22.00-től adta az elmúlt néhány évben a Sport1 / Sport 2
    A "szuperból", azaz az adott évi sorozat döntője február eleje. Van vagy fél év szünet 2 szezon között...
  • Crazy Mate
    Melyik adón,mikor szoktak meccsek lenni?
  • Redokee
    Jaa akkor azér nem tuttam mér nem lehet onlineba challengezni :D CrazyMate sztem megéri de előtte jobb ha nézel pár meccset ahol jo a kommentátor ergo elmagyarázza mi a szitu mert nagyon összetett sport!
  • NB2
    A kérdés jó:)
    Szerintem érdemes. De igazán akkor jó, ha tudod nézni az NFL meccseket és kezd összeállni a játék. De azért fontos, hogy a szabályokkal legyél tisztában.
  • Crazy Mate
    Megéri letölteni ezt a játékot,egy olyannak aki még sosem játszott ilyen játékkal?
  • Spy Hun
    Nyomsz egy ESC-et. (sajnos online meccsen nem működik :( )
  • Redokee
    Thanks, megvan a fair catch is :D Mácsak egy question... :P CHALLANGE-t hogy kell?:D:D:D
  • NB2
    Kiválasztod az elkapót és nyomsz egy E-t.
    Megjegyzem 2006-ban nagyon ritkán tudtam punt után visszafutni. 2004-ben több puntreturn TD-m is volt. Easy-n persze:)
  • Redokee
    Me VEDD meg vagy KERESS RÁ valahol
  • z33

?
  • Redokee
    jaa akkor a hot routét vágom... Őmmm és a fair cath-et hogy hivom elő?
    z33 há' itt nem fox serialt kapni...
  • z33
    hello valaki meg mondaná az nfl 2006 kódját létszi elvesztettem
  • Spy Hun
    Fair catch benne van a nevébe ;) nem bántanak ha ezt használod a punt elkapásánál, de onnan kell kezdened a playt ahol elkapod a labdát. (jobb mint, hogy szétvágjanak :D )
    A hot route-al meg a play kiválasztása után még megváltoztathatod a fogadóid futási irányát. vmi ilyesmi :) remélem érthető
  • Redokee
    Hello....
    walaki elmondaná mire jo a hot route, meg a fair catch?:)

meg esetleg vmi magyar nyelvü kézikönyvet tudna dobni... thx
  • z33
    ?????????????
  • z33
    ?????????????
  • z33
    figyeljetek valaki megtudná mondani nekem az nfl 2006 kódját létszi nahgyon kéne!!!!!!!!!!!
  • z33
    csá