916
Madden NFL 2006
-
#476 csináltam egy 100/99 es kick offot és kihagytam egy jutalomrúgást és bevittem egy kickoff utáni fumblet a 4-ik sec-be
ennyit úgy kb. ma
-
#475 sport1, vasárnap 22:30 -
bgabor #474 Mikor és hol? -
#473 nem, ravens-jets meccs lesz -
LittleBirdY #472 Nem tudjátok, lesz a Colts - Titans meccsnek közvetítése Mo.-on valamikor? Mert én néztem port.hu-n, de nem láttam. Pedig a meccs amerikai idő szerint okt. 2-án, 12 pm-kor lesz. -
drgonzo #471 Magyarország legjobb Madden bajnoksága elkezdődött. Részeltek: http://www.hml.hu -
topin #470 azt ellenöriztem már, értetlenkedem egyfolytában az ügyön:-( -
#469 nemtom mi lehet...talán vga driver? bár akkor nem ilyen hibákot szokott elkövetni. -
topin #468 és csak nem megy ez a fos:-( -
venegor #467 miért hülyeség mikor az NBA,NHL meg FIFA játékokba lehet csapatot változtatni közben, és én úgy szoktam néha, hogy egy félidőt, negyedet vagy harmadot az egyik csapattal játszok és közben csapatot váltok ha csak simán a play now módot választom, ha franchise van akkor persze csak egy team-mel nyomom végig
-
topin #466 uninstall történt azota. majd install és lám elindult. de most nem franchise cs sima play now választás történt. lement a meccs aztán mikor vége lett és a menübe vissza kellett volna lépni, loading közbe megint megadta magát. az egeret lehet mozgatni de nem tölt nem csinál semmit, kilépni se lehet sehogy. mi ez a szarság? -
topin #465 segitség!!
felraktam a játékot, elinditottam, aztán inditottam egy franchise game-t. gyakorlás közben, éppen a futojáték gyakorlása ért véget, done megnyomása után nem történt semmi. elkezdett ugyan loadingolni de feladta. kilépni se tudtam. reseteltem, azota pedig ha elinditom a játékot és a play-t választom kezdölapon nagy feketés mintha betöltené a cuccost aztán ugy marad örökre. nem értem mi ez! és miért nem fut a game. pláne h elötte meg zökkenö mentesen ment amig meg nem állt! van vkinek tippje? -
#464 mert hülyeség
akkor olyan lenne mintha magad ellen játszanál -
#463 és az miért is lenne jó? -
Thanatos #462 mert miért lehetne?
beépitett cheat rulez... -
venegor #461 még azt se értem ,hogy miért nem lehet meccs közben csapatot váltani -
#460 F betűvel oda vált a receiverre rögtön miután megfordul a kamera -
venegor #459 jól van na, most már rájöttem hogy kell az E billentyűvel, köszi szépen csak még mindig nehéz mert akkor csinálja csak meg ha az elkapó aktiv és ugymond az te vagy már a rugás előtt,mert ha Punt rugás volt akkor a falember közül voltam egy és mikor a receiver odafele futott de még nem kapta el onnantól lett az én irányitásom alatt és ekkor is már hiába nyomtam az E-t -
#458 milyen programmal lehet lejátszani az .eam kiterjesztésű fájlokat? -
#457 azt is Evel kell, csak még időben, amikor még nem készül elkapni az receiver a puntot -
venegor #456 az E billentyűvel a szimpla elkapást lehet csinálni, akkor inkább ugy fogalmazok ,hogy a Fair Catch-et melyik billentyűvel kell jelezni? ez akkor lehet mikor az ellenfél Punt rugást végez és a védő mielőtt elkapná a labdát jelzi ezt a Fair Catch-et, ilyenkor nem ütközhetik le, cserébe pedig nem próbálsz meg futni a labdával hanem onnan jöhetsz pontosan ahol elkaptad
szinte minden meccsen kapok igy touchdownt mert nem tudom jelezni és leütköznek és lesz belőle Fumble, szóval aki tudja hogy melyik billentyűvel kell jelezni a Fair Catch-et az segitsen már -
Thanatos #455 csk nekiviszed embered és akor lenyomja :) amugy van egy gomb de mival én gamepaddal nyomom foglamam sincs mi az billen :( (elvielg nagyobb az esélye fumblenak igy) meg lehet az analog karral is nagyobb fumble esélyű szerelést cisnálni de nagyobb az esélye a tévezstésnek is ugy...
karkinyujtást ha jó ütemben csinálod a szerelni vágyó játékost ellökheted és mehetsz tovább, de nagyon jó időzités kell hozzá és csak bizonyos szögben müxik -
bgabor #454 A mérkőzéseket nem lehet lementeni későbbi visszanézés céljából? Én nem találtam erre lehetőséget, legalábbis quick playben.
Hát mostmár hogy tudom a szabályokat, sokkal jobb. Nagyon tetszik a játék.
A visszajátszás tényleg jól jönne, mert ma pédául úgy nyertem meg az egyik meccset, hogy amikor az ellenfél touchdown és extra point szerzés után kirúgta a labdát, az egyik emberem elkapta,és onnan futottam vele touchdownt. Nem semmi látvány volt, szívesen visszanéztem volna. :-)
Amúgy amikor defensive ben vagytok,hogyan szoktatok védekezni? Azt tudom már hogy az F gomb a labdához legközelebbi védőt aktiválja, de melyik gombal lehet lerántani/fellökni, ahogy az ellnfél csinálja velem? Azonkívül amikor én futok a labdával, az A val és a G vel kivitelezhető karkinyújtás mire jó? -
Thanatos #453 jól érted, de először is egy felállást választasz és azátn választasz konkrét ttaktikát..., és nem csak s d f lehet mert még scrollozhatsz le és fel is 8szal sokszor 3 lehetőséged van) -
bgabor #452 Jól értem a videoból, hogy a minden egyes támadás előtt kiválasztható taktika dönti el, hogy most futunk vagy passzolunk? Ez ugye az a háromféle izé támadás előtt, amik közül az S,D,F billentyűkkel lehet választani? -
bgabor #451 Köszi, megnézem! -
#450 itt van pár dolog
az első videot javaslom letölteni alapszinten, akkor megtudod, mikor miért nincs passz, miért van, stb -
bgabor #449 Letöltöttem a gámát. Nem rossz, nem rossz,de annak aki csak roppant vázlatosan ismeri a játék lényegét, eleinte nehezen élvezhető.
Éppen ezért nem tud valaki valami jó (lehetőleg magyar nyelvű) weboldalt, ahol a szabályok le vannak írva?
Amúgy hogyan kell passzolni? Támadásnál ritkán kiírja amikor rohangálok, az elölálló játékosok betűjelét, és akkor a betű lenyomásával passzolok. De ez nagyon ritkán történik meg, általában 3 támadásból 1 szer. Van valami gomb amivel fel lehet hozni ezt a dobási menüt,vagy csak magától jelenik meg néha? -
#448 alapból E -
venegor #447 sziasztok! valaki mondja már meg, hogy keyboard vezérlésnél melyik billentyűvel kell fair catch-et csinálni -
LittleBirdY #446 Hali! nem tudjátok, h honnan tudom megszerezni a game soundtrack-jét, mert már néztem egy csomó torrent oldalon, de sehol nem találtam? -
venegor #445 sziasztok!
légyszi segitsetek már, ugyanez a problémám amit dolpins és lord chris írt a 398. ill. 404. hozzászólásba ,nincs fent olyan codecpack ami bezavar a videókártya szintén jó
lord chris te, hogy oldottad meg a problámát ezzel a music mappa kivevésével egészem pontosan? láma vagyok -
#444 felállás kérdése, hogy behúzódnak-e -
#443 hi! védelemben hogy lehet beállítani,hogy a szélső védők ne húzodjanak be automaikusan? -
#442 Aki multizni akar az irjon MSN:[email protected] -
Costa #441 köszönöm -
Gbr #440 KBVV-AM8H-7J7J-92QD-VRLD
ZYN6-84M7-946L-ZDLF-ZRLD
VFD5-NW9P-DN9S-DQM3-MRLD
ZW7P-N7N9-F44E-JTFE-XRLD
RQ5V-5EQW-9SRT-95LB-RRLD
-
Costa #439 sziasztok
nekem kellene egy serial
mert fiába nyitom meg az nfo-t nincs benne a szám s így nem nagyon tudok játszani :D
szóval ha tudnátok segíteni
köszi -
#438 tudja valameyikötök h tudok e vmit kezdeni a zenékkel amit a játék felrak? vmivel nem lehetne mp3ba kodolni? :) -
Thanatos #437 tény de ezen te csodálkozol? :)