916
Madden NFL 2006
-
#516 minek akarod te hátradobni? :\
:ÐÐÐ
ehh baz ijet nyomtam eddzésen:
-
#515 D -
#514 feltennék egy nagyon láma kérdést
Hogyan kell kezdéskor hátrapasszolni a labdát?Csakmert,hiába nyomom a billentyűzet összes gombját nem igazán akar megmozdulni. -
Dougie #513 kösz, hát azt be kell ismerni hogy nem ma kezdtem... -
#512 allpron -8 total yard a gépnél odab@sz :DD -
Dougie #511 szeretném megkérdezni egy hozzáértőtől, hogy ez jó-e?
a Chiefs-el voltam, ja és a fokozat all-pro...
-
maptel #510 jó napot!!
Vki a superstaros élményeit + osztaná ill v hasznos tanácsot osztogatna!!
KÖssz
CSÁÓ -
#509 Colts-Bengals meccset játszottam
egy szép James testcsel
77 yd td lett belőle :) -
érdekes kis meccs volt... jellemző hogy a horse trailer Foote, 1 sack, 2 int, 5 tackle. mindkét csapat a 4dik negyedben jutott el a red zoneig (az első félidős td ugyanis 53 ydos passz), plusz összehozott a Pats egy safetyt. -
venegor #507 topin próbáld meg azt, hogy az Asztalra jobb kattintás, tulajdonságok, majd beállitások, speciális ,hibaelháritásnál a hardvergyorsitás csuszkáját húzd lejebb meg vedd ki a music mappát, nekem is lefagy néha meg ujraindul de amióta ezt megcsináltam legalább tudok vele egy kicsit játszani
meg cd-ről kéne felrakni, bár lehet úgy csináltad -
#506 igen mert volt egy olyan szitu, hogy 4. próbálkozást elrúgták, de én elejtettem és bevitte:) -
#505 jó, bár érdekes, hogy 102 yardból kihozott a patriots 10 pontot :) -
#504 Hail!
Ezt nemrégen játszottam, én voltam a vikingekkel, 5 perces negyedekben, normál módban, rookie fokozaton. Ez volt életem 1. meccse, szeretném megkérdezni egy hozzáértőtől, hogy ez jó e?
-
#503 Ja akkor nemszóltam! :) -
#502 2005 is annyi volt -
#501 Mitöl lett 3 cd-s a Madden NFL 2006? -
#500 nem -
#499 Köszi!
Gyönyörű a játék így képen(most töltöm remélem hamarosan lejö mind a 3 cd)!
Az FM-es képek a 2006-bol vannak? -
topin #498 ezt nem hiszem el h mkit fut cs nekem nem! NHL,NBA simán gond nélkül megy, NFl kritériumoknak is megfelel a gépem, install után egy játék és megáll örökre, majd resetután már nem is indul el sosem a progi, mi a fax ez???? -
#497 galériám, various screenshot -
#496 Valaki tudna felrakni pár képet a játékbol? -
maptel #495 Hello
A suprestar modban h lehet a talujdonságokat fejleszteni?
Mert az edzések során nem igazán fejlődik mind1ik pl a speed!!
Ill mikor lehet új házat venni + ilyenek csinálni?
Kösz válszt előre is!! -
Csesza #494 nem én, öcsém spanja leszedte valahonnan - az meg odaadta nekünk :PPPPP -
#493 jesszus ,te miféle verziót szedtél le? -
Csesza #492 de ez nem image fájl-ról menne a gamme, hanem az ilyen cd-s feltelepítős dolog, itt nem kell mountolni (itt niccse image fájl) -
Thanatos #491 jah -
#490 fasza a gém, szupösztá mód odabaxik csak egy-két szezon után elég uncsi má a szingl rész.
onlájn csempjönsipet most :| -
Costa #489 basszus én már letöröltem, és elfeledtem kiírni...
akkor most buktam? :) -
#488 imédzseld be az 1. cédét :) te láma :P
csak tudnám, hogy mé van az nfo file ........
Ű 1 Unpack it.
Ű
Ű 2 Mount CD1/CD2/CD3 respectively, using Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Ű
Ű 3 Install the game.
Ű
Ű 4 Re-Mount the CD1 (.MDS) file in Alcohol 120% v1.9.5.2802.
Ű
Ű 5 Play and Enjoy! -
#487 az image fájlt betöltve hagytad? ha igen és mégsem jó akkor nem a megfelelőt mountoltad be próbáld a többit is ugyanugy betölteni és aztán inditani. -
Csesza #486 nem kell krekkelni??? akkor ezmiez? én nem találtam semmi krekket a könytárakban és ezt irja ki és nem vágom mit kéne csijálnom???
-
#485 az meg minek? nem kell hozzá -
Costa #484 hello no cs cracket keresek hozzá, de nem találok tudnátok segíteni? -
#483 nah így elsőre iszonyatosan bejön, zsír olyan mint a sport1-en :P
nyomtam egy pár percet a New England Patriots-al :DDDDDDDD -
Thanatos #482 + sport1 nézés (vagy sport2-n néha van simétlés :P) volt eddig egy két jó meccs...
pl patrits-steelers nagyon király volt szerintem :) -
#481 oh yeah :P Robotnyk csoki ember
köfi...köfi...köfi...
-
#480 már linkeltem párszor. tavalyi szezon előtt adták le párszor a sport1en, az alapokhoz kiváló. -
#479 csoki all
imádom az amerikai sportokat, de eddig csak NASCAR, NBA és NHL gámékkal nyomtam, szal megismerkednék az NFL-lel is
ha vki tud vmi magyar (nah lehet angol is) oldalt , ahol egy kis magyarázat lenne a játékszabályokra megköszönném
üdv:gabber -
#478 Hol találom meg a GAMEPAdok configját??? Ahol lehet variálni illetve ha nem menne átirni a dolgokat... -
Costa #477 nem tud vki egy no cd patchet hozzá?