Online filmletöltésbe vág Morgan Freeman és az Intel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tutira feltörik, aztán az okos emberek meg onnét rántják ingyen az új DVDket...lol
Ha meg valamiért mégsem megy a törés majd méregbõl behalasszák ddos támadással...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Valószínûleg idõvel PC-n is lesz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
köszönöm, maradok a digitális összeköttetésen is közlekedni képes DTS/DD mellett 😊 (értsd: WMA 6 csatornája 6(!) érpáron vezethetõ a házimozi erõsítõbe!!! kábeldzsuva, 70es évek??? 😞 )
Forza.
"A neves amerikai színész cége, a Revelations Entertainment az Intellel karöltve olyan filmletöltõ szolgáltatást tervez útjára bocsátani, amellyel már a mozikban való bemutatás pillanatában elérhetõek lennének az új filmek." (link) (Több más helyen is így jelent meg.)
Pontosan azért csinálnák ezt, mert egyrészt nem tudják a világ minden mozijába egy idõben eljuttatni a filmeket (lassan terjed a digitális mozizás), nem is mindenki szeret moziba menni, ha otthon a kiépített házimozi rendszer, de DVD-n is csak késõbb jelenik meg, ezért az emberek már csak kényszerûségbõl is az illegális letöltést választják manapság, mert máshogy nem tudnak hamar hozzáférni.
szerintem ez volt mindig is a filmvásárlásnak a lényege, nem?
Addig ne is várjon senki sem törést, amíg széles körben el nem terjednek az olyan készülékek, amik tudják az ilyesmit is kezelni. Ha már sok ilyen lesz, akkor megtörik. Bár lehet, hogy már most is létezik, de hülyék lennének közreadni, mert akkor módosítanának a védelmen.
En szemely szerint nem bannam ha nem lehetne kiirni DVD-re, de jo minosegben, egy atlagos kolcsonzoi dij araban ($2-$3) le lehetne tolteni egyszeri megnezesre. Egy DVD arabol 8x-10x is ki lehet kolcsonozni egy filmet.
xbox360+komputer
Az online zeneletöltéseknél gyakorlat a 128-as (vagyis erõsen lebutított) wma, DRM-el. Minden valószínûség szerint a filmeknél is egy alacsony bitrátás, erõsen pixeles valami lesz ez a wmv (az elõbb elírtam, bocs), szintén DRM-el, agyamanet korlátozásokkal.
Ja, és valaki legyen szíves tegye be ide a DRM-el védett wmv-t lejátszó asztali eszközök listáját. (sztem nem lesz belõle flood....)
Amúgy meg SZVSZ a picipuha és a DRM jelenléte eleve magas díjakat feltételez, mert csak a picipuhának fizetendõ liceszndíjak jelentenek annyit, amit legtöbben maximum adnánk ezért. De én pl. csak akkor, ha asztali eszközön is legálisan nézhetem, mert ha már törni kell, akkor inkább letöltöm onnan, ahol nem kell törni, mind1 milyen formában illegális....
3. Ez már nem biztos. Hisz vannak divx-playerek (vas), de még a iriverem is tud wma-t, de drm-et tuti nem 😊. (DRM nélkül pedig szerintem nem mennek bele a filmgyárak jogvédõi, hogy ilyen "követhetetlenül" terjesszék.
A többi felvetésedre megvárom amig az idõ meghozza a választ 😊.
1. biztos nem mozipremier elõtt lesznek letõlthetõk, hanem a dvd premier elõtt. nem hiszem, h akár egy filmgyár is lenne, aki mozi premier elõtt kiadna nekik jó minõsígû kópiát.
2. nem egyszermegnézõsek lesznek, hanem nem lehet õket kiírni hagyományos dvd film formátumba (egyenlõre. vagy feltörik vagy õk gondolják meg magukat)
3. minden lejátszó, ami tud .wmv-t az le fogja tudni játszani ezt. És még mindig jobb, mintha .mov-ba raknák.
4. már mér kerûlne 2-3 dvd árába??? (de az egész #7 lol).
5. honnan veszitek, h szar minõségû lesz? pont az a lényeg, h jó minõségû legyen.
Érdekes ez a Freeman, rakat ilyen cuccban tevékenykedik.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A másik része a dolognak, hogy a filmekkel is úgy van az ember, hogy nagyon kevés olyan alkotás jelenik meg, amiért érdemes pénzt adni. Igaz, hogy késõbb, de ingyen is meg lehet majd ezt nézni TV-ben is. Az a sok B és C kategóriás ratyi szar, amit a kereskedelmi TV-k sugároznak általában, ugyanúgy megjelennek DVD-n is, de még akkor se kéne, ha õk fizetnének azért, hogy megnézzem.
Az usa piaca annyiban más, hogy a sok tahó amerikait bármire rá lehet venni, ha kellõképpen reklámozzák, így ez a szolgáltatás is sikeres lehet, de csak OTT.
Ma már a kamerás felvételek között is lehet találni elég jókat, de mindenképpen összemérhetõket a gagyi wmv-vel. A DVDrip-ekrõl meg már nem is beszélek, mert azok divx vagy xvid formátumban lemossák a wmv-t.
A védett wmv-k az embereknek azért nem tetszenek, mert a szabadságérzetüket vesztik el.
Esetleg olcsóbb árkategóriában xvid?
Semmi értelme a "csak egyszer nézheted meg", "nem másolható", meg egyéb balgaságoknak. 1 hetet nem adok neki, és máris másolható és feltört lesz. Felesleges szélmalomharc.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
http://www.raphirek.hu
Motherfucker-ellenszenves ember
hehe 😊
Ennyit a régiókódokról asszem 😄
Akkora egy LOL-ság volt, mikor már bevezették is.
Az meg hogy nem lehet DVD-re kiírni? Ugyammá' 😄
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
viszont ha nem lehet kiírni dvd-re, akkor remélem ennek megfelelõen tök olcsó lesz...
Ha beindítják a szolgáltatást akkor szerintem mindegy lesz hol laksz csak tudj fizetni kártyával...<#email>#email> (Legalábbis nagyon remélem)