360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
-
#80 MÉG NEM NINCS ITHON A GÉPEM...KÖLCSÖN ATAM HAVRNAK MOST Ő NYOMJA A DBZ
ÉN MOST JELELEG DBZ RESZEKET SZEDEK DVD MINŐSÉGBEN. -
Vermyne #79 Egyébként most reseteltem le a 99-es gokumat és most nem adok az _ability-re sem _Com-ra sem. -
Vermyne #78 Én már Z3-on 3-szor végigvittem...és kaptam egy kupát.
De a legkönnyebb fejleszteni ha:Z3-on olyan karakterrel mész akivel le kll nyomni
a Saibamen-t,és max.a health-ed,csak hagyd hogy ugorjon rád mindegyik. -
Szuperkaraj #77 a nullázás végül is jó lesz, mert szépen haladok, csak vissza kell tennem Very Hard-ra, mert a Z és a többi még nehéz, egyébként te végigvitted 100%-ra? Mert nekem még sok van hátra... -
#76 egyik sem nagyon jó hír ugybár:)) -
Szuperkaraj #75 melyik, a feliratos, vagy a lenullázot karakter?
Egyébként azért nulláztam le, mert rosszul voltak elosztva a pontjaim -
#74 az nagyon nem jó:(((((((( -
Szuperkaraj #73
-
Szuperkaraj #72 pont most idegesítettem fel magam, mert reseteltem a 99-es Gokumat, így meg nem tudok senkit sem megverni
meg a Dragonball Z-t mostanában töltöm a Dragonball Stars oldaláról, csak a feliratok nem stimmelnek, azokkal szarakszom -
Szuperkaraj #71 nem, az 1-2 nincs :( -
#70 Velem roszabul járnak a karok de akkor is kinyomtam 100%-ra
neked nincs meg a Budokai 1-2 PS2-re??? -
Szuperkaraj #69 ilyen néha velem is előfordul, monnyuk Z3-ban :D, de nekem még 1 darabban vannak, mondjuk valami már mozog benne, meg beragad egyfolytában az L2/R2, de jó még az :D -
#68 nekem is jó:D
de már DBZ Budokai 3 után venem kell újat mert felidegesítet és két daraban végezte -
Szuperkaraj #67 DBZ rulez! -
Szuperkaraj #66 nekem csak a gamepad furcsa 1 kicsit, a táska az jó, én nem szeretem az ilyen színes gamepadokat, jó nekem a feka -
Vermyne #65 Ja....és Brolly rulez!
......vagy Vegeta?????
Nem is tudom. -
Vermyne #64 Ez a világ legjobb DB-s játéka lesz!!!!!!
Isten Király!!!!!!
Nagyon várom már... -
#63 ö izé de MMOrpg-t sokan vesznek és vagy fizetnek havi díjat attól függ milyen a gém szal az lehet, hogy tényleg kapós lenne -
#62 nekem kéne faszaul nézki:D -
Szuperkaraj #61 nem rossz, de nekem nem kéne.... -
Szuperkaraj #60 kell hozzá 1 kártya a Budokai 3-ban, a neve Frieza's Spaceship, miután meghalsz, aktiválodik(ha jól tudom), Cell Juniort akkor kapod, ha a Dragon Arena-ban megversz vkit, de hogy kit, azt már nemtom -
#59 -
#58 -
#57 A Budokai 3-ban hogy lehet behozni Cell Juniort??? -
#56 Lehet hogy felkéne ujitani az emlekeimet a Budokai 3-ból?
Ezt a Freezat hogy lehet behozni akit a képen latunk:) -
Szuperkaraj #55 A Budokai 3-ban is mindíg vele megyek World Tournamentezni, nagyon jó karakter -
Szuperkaraj #54 jaja -
#53 anélkül kézbese veszem:D -
Szuperkaraj #52 aha, úgy tudom -
#51 Broly bene lesz? -
Szuperkaraj #50 Ez egy plakát, ha minden igaz, elég nagy.. -
Szuperkaraj #49 meg gondolom Cooler is benne lesz, ugye a 3-ban már benne volt, biztos nem vették ki -
Wakka #48 Meg lesz benne 2 movie-ból is szereplő: Janemba és Bojack -
Szuperkaraj #47 de sztem a "rossz" karakterek is nagyon jók lesznek
A GT-ből meg nemtom mennyi van, még nem számoltam össze, van Beby-Vegeta, van Super17,háát, ha úgyv esszük akkor van SSJ4 Goku, SSJ4 Vegeta, a többit nemtom -
#46 Ahogy latom csak egy par j karakter an bene sajna de legalab a GT-ből is vanbene kető:D -
#45 boccs PC akkart leni:) -
#44 senik nem vesz PS-s eredeti jáékot inkáb letölti:) -
killer135 #43 mondjuk attól függetlenül hogy minden bunyos játék konzolra jelenik meg igazána csinálhatnának egy fasza DBZ rpg-t PC-re...
Rengeted DBZ fan van aki PC-n nyomul...sztem el lehetne adni a játékot..... -
Szuperkaraj #42 hát a Sagas tényleg nem ér sokat, de remélhetőleg a Budokai Tenkaichi méltó utód lesz -
#41 hát bármi megtörténhet nem azok a fejlesztők akik a budokai 1;2;3-at csinálták
ott van pl: aza dragon ball sagas az atari rábízta valami amatőrőkre azt csináltak egy kupac lósz@rt meg ott van példának még a devil may cry az 1 király volt azt jött a 2 egy másik fejlesztő gárdával hát jó el is b@szták bár a 3-nál úgy ahogy javitottak a hibáikon...... képek meg vidijók alapján meg sokat nem igen lehet leszűrni
de remélem nem qurják el a budokai sorozatot mert akkor elmehet az atari a jó.....