360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
  • Don Laguna
    MÉG NEM NINCS ITHON A GÉPEM...KÖLCSÖN ATAM HAVRNAK MOST Ő NYOMJA A DBZ
    ÉN MOST JELELEG DBZ RESZEKET SZEDEK DVD MINŐSÉGBEN.
  • Vermyne
    Egyébként most reseteltem le a 99-es gokumat és most nem adok az _ability-re sem _Com-ra sem.
  • Vermyne
    Én már Z3-on 3-szor végigvittem...és kaptam egy kupát.
    De a legkönnyebb fejleszteni ha:Z3-on olyan karakterrel mész akivel le kll nyomni
    a Saibamen-t,és max.a health-ed,csak hagyd hogy ugorjon rád mindegyik.
  • Szuperkaraj
    a nullázás végül is jó lesz, mert szépen haladok, csak vissza kell tennem Very Hard-ra, mert a Z és a többi még nehéz, egyébként te végigvitted 100%-ra? Mert nekem még sok van hátra...
  • Don Laguna
    egyik sem nagyon jó hír ugybár:))
  • Szuperkaraj
    melyik, a feliratos, vagy a lenullázot karakter?
    Egyébként azért nulláztam le, mert rosszul voltak elosztva a pontjaim
  • Don Laguna
    az nagyon nem jó:((((((((
  • Szuperkaraj

• Szuperkaraj
    pont most idegesítettem fel magam, mert reseteltem a 99-es Gokumat, így meg nem tudok senkit sem megverni
    meg a Dragonball Z-t mostanában töltöm a Dragonball Stars oldaláról, csak a feliratok nem stimmelnek, azokkal szarakszom
  • Szuperkaraj
    nem, az 1-2 nincs :(
  • Don Laguna
    Velem roszabul járnak a karok de akkor is kinyomtam 100%-ra
    neked nincs meg a Budokai 1-2 PS2-re???
  • Szuperkaraj
    ilyen néha velem is előfordul, monnyuk Z3-ban :D, de nekem még 1 darabban vannak, mondjuk valami már mozog benne, meg beragad egyfolytában az L2/R2, de jó még az :D
  • Don Laguna
    nekem is jó:D
    de már DBZ Budokai 3 után venem kell újat mert felidegesítet és két daraban végezte
  • Szuperkaraj
    DBZ rulez!
  • Szuperkaraj
    nekem csak a gamepad furcsa 1 kicsit, a táska az jó, én nem szeretem az ilyen színes gamepadokat, jó nekem a feka
  • Vermyne
    Ja....és Brolly rulez!
    ......vagy Vegeta?????
    Nem is tudom.
  • Vermyne
    Ez a világ legjobb DB-s játéka lesz!!!!!!
    Isten Király!!!!!!
    Nagyon várom már...
  • mila69en
    ö izé de MMOrpg-t sokan vesznek és vagy fizetnek havi díjat attól függ milyen a gém szal az lehet, hogy tényleg kapós lenne
  • Don Laguna
    nekem kéne faszaul nézki:D
  • Szuperkaraj
    nem rossz, de nekem nem kéne....
  • Szuperkaraj
    kell hozzá 1 kártya a Budokai 3-ban, a neve Frieza's Spaceship, miután meghalsz, aktiválodik(ha jól tudom), Cell Juniort akkor kapod, ha a Dragon Arena-ban megversz vkit, de hogy kit, azt már nemtom
  • Don Laguna
  • Don Laguna
  • Don Laguna
    A Budokai 3-ban hogy lehet behozni Cell Juniort???
  • Don Laguna
    Lehet hogy felkéne ujitani az emlekeimet a Budokai 3-ból?
    Ezt a Freezat hogy lehet behozni akit a képen latunk:)
  • Szuperkaraj
    A Budokai 3-ban is mindíg vele megyek World Tournamentezni, nagyon jó karakter
  • Szuperkaraj
    jaja
  • Don Laguna
    anélkül kézbese veszem:D
  • Szuperkaraj
    aha, úgy tudom
  • Don Laguna
    Broly bene lesz?
  • Szuperkaraj
    Ez egy plakát, ha minden igaz, elég nagy..
  • Szuperkaraj
    meg gondolom Cooler is benne lesz, ugye a 3-ban már benne volt, biztos nem vették ki
  • Wakka
    Meg lesz benne 2 movie-ból is szereplő: Janemba és Bojack
  • Szuperkaraj
    de sztem a "rossz" karakterek is nagyon jók lesznek
    A GT-ből meg nemtom mennyi van, még nem számoltam össze, van Beby-Vegeta, van Super17,háát, ha úgyv esszük akkor van SSJ4 Goku, SSJ4 Vegeta, a többit nemtom
  • Don Laguna
    Ahogy latom csak egy par j karakter an bene sajna de legalab a GT-ből is vanbene kető:D
  • Don Laguna
    boccs PC akkart leni:)
  • Don Laguna
    senik nem vesz PS-s eredeti jáékot inkáb letölti:)
  • killer135
    mondjuk attól függetlenül hogy minden bunyos játék konzolra jelenik meg igazána csinálhatnának egy fasza DBZ rpg-t PC-re...
    Rengeted DBZ fan van aki PC-n nyomul...sztem el lehetne adni a játékot.....
  • Szuperkaraj
    hát a Sagas tényleg nem ér sokat, de remélhetőleg a Budokai Tenkaichi méltó utód lesz
  • mila69en
    hát bármi megtörténhet nem azok a fejlesztők akik a budokai 1;2;3-at csinálták
    ott van pl: aza dragon ball sagas az atari rábízta valami amatőrőkre azt csináltak egy kupac lósz@rt meg ott van példának még a devil may cry az 1 király volt azt jött a 2 egy másik fejlesztő gárdával hát jó el is b@szták bár a 3-nál úgy ahogy javitottak a hibáikon...... képek meg vidijók alapján meg sokat nem igen lehet leszűrni

de remélem nem qurják el a budokai sorozatot mert akkor elmehet az atari a jó.....