360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
-
#120 ez így can:)
-
Szuperkaraj #119 Irvine meg Laguna FFVIII, Wakka meg FFX, nem? -
Szuperkaraj #118 a sok Final Fantasy -
#117 Bölcs megelátás -
Vermyne #116 Héééé....most veszem észre ez a Laguna cucc nem a Laguna Loire véletlen???
...és Wakka.....Blitzbal??? -
Szuperkaraj #115 80%-on vagyok Skill Shopban, de elég sokat kell várni hogy beadjon vmi újat -
bitubo #114 meg gotenksnek a kamikaze ghost attack !!! -
#113 Látam egy érdekeséget a Budokai 3-ban 99% a kapszul korp és többet nem adbe:'( -
#112 Vgfitának atóuz egyik legjobban tetsző támadása a Final Fleash nem tom jó ítam-e
De a Big Bang Attack se a legutólsó támadás:) -
Wakka #111 Én meg Goku-t. Nem túl könnyű...
Kérdés: Nem tudjátok miért lehet az hogy a Skill Shopban miért nem tudom megvenni a nagyobb támadásokat (Ultimates). Mindig belépek egymás után többször is de egyszer sem adja ki azokat? Már 74%-on van a shop. -
#110 Budokai 3 ban most vegitát nyomom ki maxra:D
de még csak 66-os levelen van:'( -
#109 Mit vársz bázze hogy agyondumáljuk magunkat a "4" Budokairól ami már Rókabőr szagú nagyon erőssen?! -
Szuperkaraj #108 hogyhogy nem is ír senkise?
-
Szuperkaraj #107 az eredetit nem ismertem -
#106 Ez egy ősi vicca székelyről és a fiáról csak valaki behelyettesítette a Dragon Ballos neveket nem túl kreatív. -
#105 aham értem:) -
Szuperkaraj #104 már olvastam én is több helyen, nemszem hogy ő találta volna ki -
#103 ezt te találtad ki??? -
Wakka #102 ugye? -
#101 te ez iszonyú nagy hülyeség -
Wakka #100 Egy kis Dragon Ball humor:
Éppen Goku és Vegeta hatalmas küzedelme folyik! Vegeta rá lo Goku-ra egy Big Bang Attack-ot! Goku elugrik! Vegeta megszólal:
- Az isten bassza meg, hát nem mellé ment??!!
- Hát nem szabad így káromkodni, mert lesújt az isten és porrá éget!! - mondja Goku
Vegeta ismét támad... de ismét sikertelenül, Goku elugrik! Vegeta megint kiabál:
- Hát Vegeta... ha mégegyszer káromkodsz, akkor már mindenképpen porrá éget az isten egy villámmal!!!
Vegeta-t nem érdekli, megint próbálkozik... Goku-t majdnem eltalálja, de Goku elteleportál. Vegeta-nak ez sem tetszik:
Lesújt egy villám, és porrá égeti Son Goku-t... megszólal fentrol egy hang:
- Az isten bassza meg, hát nem mellé ment??!!! -
Wakka #99 Várd meg a Tenkaichit:D -
#98 Szerezni kéne valami jó DBZ játékot csak nem tom mit? -
Szuperkaraj #97 most néztem a konzone oldalon, hogy 40ért lehet rendelni, de hogy használva mennyibe kerül, azt nemtom, de mindenképp megéri sztem az árát, mert nem kell folyamatosan tuningolni mint a PC-t, csak veszel hozzá pár cuccot az elején és kész :)
-
Szuperkaraj #96 sry, ha túl széles lett a postom
-
Szuperkaraj #95 -
Szuperkaraj #94 -
Szuperkaraj #93 -
Szuperkaraj #92 nekem is, így utólag jöttem rá hogy ez melyik, meg van 1 Vegitás is mikor Kid Buu ellen küzd, de az kamerés felvétel, néha belelóg a gyerek feje -
killer135 #91 srácok mennyiért lehet jóállapotu használt ps2öt venni????? -
#90 Az a video nem nagyszam nekem az megven fullban tehat ahogy végig az egész küzdelem -
#89 Az kurva jó ha át lehet majd azá változni a sima Krilint eltaposod:D -
Szuperkaraj #88 Videjóa BT-ről, nemtom milyen, most töltöm, meg most olvastam hogy át lehet majd változni Oohzaruba vagy mibe, majomba -
Szuperkaraj #87 minden nap keresek új képeket a Tenkaichiről, de nem nagyon van új :( -
Szuperkaraj #86 néha elkap, de azért meg kell hozzá szenvednie :D -
#85 Az egy kis geci mindig rám akkarugrani de soha nem jön össze a gyereknek:) -
Szuperkaraj #84 nem szoktam hagyni hogy rámugorjon a Saibamen, csak elmozgok mikor rám akar ugrani -
Szuperkaraj #83 nekem is van kupám, én is a 99-es Gokumat reseteltem, és én sem teszek az abylitire és a comra :D -
Szuperkaraj #82 én is ilyen minőségben szedem, de nincs meg az összes -
#81 Így bele gondolni a DBZ elején és a vége felé hogy aból a laza Goku ból egy nagy SSJ harcosletde ez jó vagány ulnéznek ki ezek a részek nagyon jó minőség 258MB egy darab te jó isten mire én kiírom a sima és a DBZ meg a GT adigra kikészülök keménylesz nagyon de végignézem az egészet nekem nagyon bejön jó a játék is meg jó mese is főleg 5.1-benna aztan most menek aludni és regel nézem azokat a részeket amiket leszedet már várom