DBZ:SPARKING
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Budokai 3 ban most vegitát nyomom ki maxra:D
de még csak 66-os levelen van:'(
de még csak 66-os levelen van:'(
Az elte egy nagy játék!
Mit vársz bázze hogy agyondumáljuk magunkat a "4" Budokairól ami már Rókabõr szagú nagyon erõssen?!
[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...
hogyhogy nem is ír senkise?
az eredetit nem ismertem
Ez egy õsi vicca székelyrõl és a fiáról csak valaki behelyettesítette a Dragon Ballos neveket nem túl kreatív.
I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator
már olvastam én is több helyen, nemszem hogy õ találta volna ki
ugye?
Egy kis Dragon Ball humor:
Éppen Goku és Vegeta hatalmas küzedelme folyik! Vegeta rá lo Goku-ra egy Big Bang Attack-ot! Goku elugrik! Vegeta megszólal:
- Az isten bassza meg, hát nem mellé ment??!!
- Hát nem szabad így káromkodni, mert lesújt az isten és porrá éget!! - mondja Goku
Vegeta ismét támad... de ismét sikertelenül, Goku elugrik! Vegeta megint kiabál:
- Hát Vegeta... ha mégegyszer káromkodsz, akkor már mindenképpen porrá éget az isten egy villámmal!!!
Vegeta-t nem érdekli, megint próbálkozik... Goku-t majdnem eltalálja, de Goku elteleportál. Vegeta-nak ez sem tetszik:
Lesújt egy villám, és porrá égeti Son Goku-t... megszólal fentrol egy hang:
- Az isten bassza meg, hát nem mellé ment??!!!
Éppen Goku és Vegeta hatalmas küzedelme folyik! Vegeta rá lo Goku-ra egy Big Bang Attack-ot! Goku elugrik! Vegeta megszólal:
- Hát nem szabad így káromkodni, mert lesújt az isten és porrá éget!! - mondja Goku
Vegeta ismét támad... de ismét sikertelenül, Goku elugrik! Vegeta megint kiabál:
- Hát Vegeta... ha mégegyszer káromkodsz, akkor már mindenképpen porrá éget az isten egy villámmal!!!
Vegeta-t nem érdekli, megint próbálkozik... Goku-t majdnem eltalálja, de Goku elteleportál. Vegeta-nak ez sem tetszik:
Lesújt egy villám, és porrá égeti Son Goku-t... megszólal fentrol egy hang:
- Az isten bassza meg, hát nem mellé ment??!!!
Várd meg a Tenkaichit:D
Szerezni kéne valami jó DBZ játékot csak nem tom mit?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Az elte egy nagy játék!
most néztem a konzone oldalon, hogy 40ért lehet rendelni, de hogy használva mennyibe kerül, azt nemtom, de mindenképp megéri sztem az árát, mert nem kell folyamatosan tuningolni mint a PC-t, csak veszel hozzá pár cuccot az elején és kész :)
sry, ha túl széles lett a postom

nekem is, így utólag jöttem rá hogy ez melyik, meg van 1 Vegitás is mikor Kid Buu ellen küzd, de az kamerés felvétel, néha belelóg a gyerek feje
srácok mennyiért lehet jóállapotu használt ps2öt venni?????
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
Az a video nem nagyszam nekem az megven fullban tehat ahogy végig az egész küzdelem<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Az elte egy nagy játék!
Az kurva jó ha át lehet majd azá változni a sima Krilint eltaposod:D
Az elte egy nagy játék!
Videjóa BT-rõl, nemtom milyen, most töltöm, meg most olvastam hogy át lehet majd változni Oohzaruba vagy mibe, majomba <#idiota>#idiota>
minden nap keresek új képeket a Tenkaichirõl, de nem nagyon van új :(
néha elkap, de azért meg kell hozzá szenvednie :D
Az egy kis geci mindig rám akkarugrani de soha nem jön össze a gyereknek:)
Az elte egy nagy játék!
nem szoktam hagyni hogy rámugorjon a Saibamen, csak elmozgok mikor rám akar ugrani
nekem is van kupám, én is a 99-es Gokumat reseteltem, és én sem teszek az abylitire és a comra :D
én is ilyen minõségben szedem, de nincs meg az összes
Így bele gondolni a DBZ elején és a vége felé hogy aból a laza Goku ból egy nagy SSJ harcoslet<#eplus2>#eplus2>de ez jó vagány ulnéznek ki ezek a részek nagyon jó minõség 258MB egy darab te jó isten mire én kiírom a sima és a DBZ meg a GT adigra kikészülök keménylesz nagyon de végignézem az egészet nekem nagyon bejön jó a játék is meg jó mese is fõleg 5.1-ben<#eplus2>#eplus2>na aztan most menek aludni és regel nézem azokat a részeket amiket leszedet már várom<#eplus2>#eplus2>
Az elte egy nagy játék!
MÉG NEM NINCS ITHON A GÉPEM...KÖLCSÖN ATAM HAVRNAK MOST Õ NYOMJA A DBZ
ÉN MOST JELELEG DBZ RESZEKET SZEDEK DVD MINÕSÉGBEN.
ÉN MOST JELELEG DBZ RESZEKET SZEDEK DVD MINÕSÉGBEN.
Az elte egy nagy játék!
Egyébként most reseteltem le a 99-es gokumat és most nem adok az _ability-re sem _Com-ra sem.
_Vermyne_
Én már Z3-on 3-szor végigvittem...és kaptam egy kupát.
De a legkönnyebb fejleszteni ha:Z3-on olyan karakterrel mész akivel le kll nyomni
a Saibamen-t,és max.a health-ed,csak hagyd hogy ugorjon rád mindegyik.
De a legkönnyebb fejleszteni ha:Z3-on olyan karakterrel mész akivel le kll nyomni
a Saibamen-t,és max.a health-ed,csak hagyd hogy ugorjon rád mindegyik.
_Vermyne_
a nullázás végül is jó lesz, mert szépen haladok, csak vissza kell tennem Very Hard-ra, mert a Z és a többi még nehéz, egyébként te végigvitted 100%-ra? Mert nekem még sok van hátra...
melyik, a feliratos, vagy a lenullázot karakter?
Egyébként azért nulláztam le, mert rosszul voltak elosztva a pontjaim
Egyébként azért nulláztam le, mert rosszul voltak elosztva a pontjaim

pont most idegesítettem fel magam, mert reseteltem a 99-es Gokumat, így meg nem tudok senkit sem megverni <#zavart2>#zavart2>
meg a Dragonball Z-t mostanában töltöm a Dragonball Stars oldaláról, csak a feliratok nem stimmelnek, azokkal szarakszom <#zavart1>#zavart1>
meg a Dragonball Z-t mostanában töltöm a Dragonball Stars oldaláról, csak a feliratok nem stimmelnek, azokkal szarakszom <#zavart1>#zavart1>
nem, az 1-2 nincs :(
Velem roszabul járnak a karok de akkor is kinyomtam 100%-ra<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
neked nincs meg a Budokai 1-2 PS2-re???
neked nincs meg a Budokai 1-2 PS2-re???
Az elte egy nagy játék!
ilyen néha velem is elõfordul, monnyuk Z3-ban :D, de nekem még 1 darabban vannak, mondjuk valami már mozog benne, meg beragad egyfolytában az L2/R2, de jó még az :D
nekem is jó:D
de már DBZ Budokai 3 után venem kell újat mert felidegesítet és két daraban végezte<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
de már DBZ Budokai 3 után venem kell újat mert felidegesítet és két daraban végezte<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Az elte egy nagy játék!
DBZ rulez!<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
nekem csak a gamepad furcsa 1 kicsit, a táska az jó, én nem szeretem az ilyen színes gamepadokat, jó nekem a feka
Ja....és Brolly rulez!
......vagy Vegeta?????
Nem is tudom.
......vagy Vegeta?????
Nem is tudom.
_Vermyne_
Ez a világ legjobb DB-s játéka lesz!!!!!!
Isten Király!!!!!!
Nagyon várom már...
Isten Király!!!!!!
Nagyon várom már...
_Vermyne_
ö izé de MMOrpg-t sokan vesznek és vagy fizetnek havi díjat attól függ milyen a gém szal az lehet, hogy tényleg kapós lenne
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
nem rossz, de nekem nem kéne....