360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
-
Szuperkaraj #160 igazi, extrém fíling lesz ahogy megnyom 1 gombot és egy fél perc alatt már végre is hajtotta a parancsot! -
#159 Ez LOL :D 1fpsel tényleg nagyon éles :D Mond,hogy nincs PS2d és kiakarod próbálni. Akkor legalább senki nem néz túlságosan hülyének. :D -
Szuperkaraj #158 aha! ;) -
#157 Ja, amolyan Matrixos lassításban!:D -
#156 Az durva lesz nagyon durva -
Szuperkaraj #155 óó....majd pár órás csaták lesznek, nem gond az -
#154 Ja, de 1.40 fps-en érdekes lesz játszani! -
#153 nekem is kéne:)
nekem is van PS2 meg is van ra a Budokai 3 de akkor is kell emulator PLS!!!!
MSN:[email protected] -
Vermyne #152 Vazzeg......budokai 3 emu-val...behalás....nem hittem hogy van ilyen...
Plíz valaki msn-en lökj át nekem is:[email protected]ármit adok érte....öcsém ez kész.....ne értsetek félre van ps2-m és meg is van a budokai3,de gépen....ez naon éles....modjuk ps-en jobb sokkal,de ez kell... -
#151 Valamilyen uj Dragon Ball Z kellene nekem:)) -
#150 Ez most emulatoral megy???Vagy mi???
Ha azel MSN-n át tudnád küldeni?? -
Szuperkaraj #149 nekem nem kéne, 1. mert nemhiszem hogy bírná, azért meg nem fogok venni jobb gépet, 2. tudtommal nem létezik tökéletes PS2 emulátor! -
#148 Van valakinek PlayStaton 2 emulatora???
-
#147 Nem újdonság, már láttam, látszik hogy még mindig nem tökéletes!:P -
killer135 #146 Na ehhez mit Szoltok!!!!!!
DBZ Budokai 3 PC.n EMUVAL!!!!:) -
Szuperkaraj #145 sztem jó, illik hozzá amilyen hülye -
Wakka #144 Hát azért Goku magas hangja nem tetszik a japán szinkronokban de atöbbi az télleg jó:D -
Szuperkaraj #143 jók azok, sztem sokkal jobb mint a magyar, de igen, azért mégiscsak a japán az igazi ;) -
#142 Az csúnya dolog!:)
Bár nekem a szinkrom azért mégis megérné, ezeket az angol szinkronhangokat sehogy sem veszi be a gyomrom!:P -
Szuperkaraj #141 ja, azért nem adnék rá annyit 4 kari, meg szinkron miatt, de 1 letöltést megérne -
#140 Mondjuk a tokja királyul néz ki!:) De megint nem adik ki rá 16000-t ha egyszer ugyanaz(a lenti extrától eltekintve)!:/
Amúgy amcsiknak szívás, náluk nem jelenik meg a collectors edition!:) Legalább is ezt mondták a gamefaqs-on... -
Szuperkaraj #139 kössz, már mondták hogy csak ennyiben külömbözik, de azért külön leírtam őket -
#138 A collectors edition-ben benne vannak a japán szinkronhangok is és plussz 4 karakter! Akik végülis nem is új karakterek igazából csak ój ruhák: Halo Goku(halott goku), hosszó haju trunks, super vegeta(az szinte ugyanolyna lehet mint az ssj2 goku), és King Piccolo! -
Vermyne #137 ...és mi van a Dragon Ball:Z-Heros of the Past-el ????
na jó vicc volt: -
Szuperkaraj #136 hátöööö.... Budokai 1, 2, 3, B3 Collestors Edition, Sagas, Budokai Tenkaici (lesz), többről nemtok akkor, de a Collectors Edition akkor szinte ua mint a Budokai 3, meg hát nemtom hogy a Saiyan Smash, mikor és mire fog kijönni -
#135 Akkor Ps2-re hány Dragon Ball van??? -
Szuperkaraj #134 köcce, mert ránézésre nem külömböztek, ezt meg nem olvastam róla -
Wakka #133 Persze olyanok akik a sima Budokaiban nem voltak -
Wakka #132 Mintha olyasmit hallottam volna hogy vannak benne extra karakterek -
Szuperkaraj #131 Sztem az a DBGT: Transformations lesz, de az csak GBA-ra jelenik meg és sztem a Legací of Goku III sokkal jobb tőle.... -
Szuperkaraj #130 A Budokai 3 és a Budokai 3 Collectors Editiona miben külömbözik sztetek? -
Vermyne #129 tudtok valamit a DBZ:Saiyan Smash-ről???
meg néztem(már nem tom hol)hogy lesz valami game ami csak a gt-ről fog szolni... -
Szuperkaraj #128 hát ezt sejtettük.... -
Wakka #127 -
Wakka #126 Áááá...én nem -
#125 Én is szint úgy vok:) -
Szuperkaraj #124 egyébként én is szeretem mind a kettőt
-
Szuperkaraj #123 írjál nyugodtan bármit, érdekel minket, a Tenkaichiről úgysem tudunk mit beszélni, mert nincs róla új hír -
Vermyne #122 őőőőőőő.......Laguna!!!
Mi a teljes neved????
Lehet hogy ismerlek.... -
Vermyne #121 Az jó...
Én egyébként Dragon Ball és Final Fantasy rajongó vagyok.....
De szerintem ez senkit nem érdekel...