360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
-
Szuperkaraj #200 Z2-ben Omega Shenron ilyen volt ne : -
Szuperkaraj #199 na jó, azért Z3-ban kicsit nehéz 99-es karival tom csak megcsinálni -
Szuperkaraj #198 aha..értem.....végülis tökmind1, mert nem szoktam nagyon nézni a ruhát nincs rá idő mert hamar nyerek -
#197 NTSC-s be működik csak nekem a pal-ba nem működöt!!! -
Szuperkaraj #196 és azt hogy kell?? -
#195 meg kell szerezni a ruhákat először nekem se működtek de már megvannak -
Szuperkaraj #194 nekem talán PAL-os van, meg is jelennek a ruhák, csak a csatánál nem adja be amit én választottam, hanem pl. ha 2 Goku van akkor az 1ik rendes, a másik meg kék ruhás ( Z legvégén ) -
#193 a Game verzióától függ,de nemtom melyikben lehet vagy az NTSC-ben vagy PAL-osban -
#192 nekem működnek:D -
Szuperkaraj #191 mindenki nézzen szét a http://dbzs.jp oldalon!! nagyon jó képeket lehet találni -
Szuperkaraj #190
-
Szuperkaraj #189 meg még1 kérdés: nektek működnek a "ruhák" ?? (tuggyátok pölö Vegitának a Saiyan Armor, meg Gokunak a Freeza Saga-beli szakatt ruha...stb)
Mert nekem nem!! ( lehet hibásan van meg?? ) -
Szuperkaraj #188 kik hiányoznak? lehet tudok segíteni -
Szuperkaraj #187 de biztos azért volt, mert Saibamen hiányzott, szal én voltam a hülye... de mostmár nem kezdek újat, most toltam ki Gokut 99-re ( health 20, ki 20, attack 20, guard 19, arts 20 ), meg most épen Vegitát csinálom, meg amúgy is, már 92%-on vok, szal nem kezdek újat... -
#186 Szívás nekem még az öszes kari sincsn meg:( -
Szuperkaraj #185 Budokai 3-ban ( tiszta B3 ez a topik ) nem tudtok arra megoldást, hogy ha elkezdem venni a Breakthrough-okat és visszaugrik egy Ultimate Move-hoz, akkor hogy lehet megvenni a hiányzó Breakthrough-okat??? 2 kéne még, C18, meg Raditz, de nem adja be őket, pedig mosmtár megvan az összes kari!!! -
Szuperkaraj #184 nincs mit -
#183 oké kösszi:) -
Szuperkaraj #182 de próbáld a nagyobb hubokat -
Szuperkaraj #181 sry, nemtok adni [ nem szokott DC-zni, csak szerinte onnan lelehet szedni ] -
#180 HUB Loistat tudsz adni??Privátba oké???
vagy egy hub nevet köszi előre is:) -
Szuperkaraj #179 Dragonball Z Budokai 3 Collectors Edition és sztem DC++ vagy Torrent -
#178 BDZ Budokai 3 CE enek mi a telys neve soha nem halotam rola:)
és honna tom letölteni? -
Szuperkaraj #177 de nagy lett -
Szuperkaraj #176 íme néhány új kép :
sry, ha túl nagy a két kép 1ütt -
Szuperkaraj #175
Tudja valaki hogy ez melyik országban lehet a B3 borítója?? Sztem jól néz ki -
Szuperkaraj #174 ma vettem meg a két Moviet a B3-ban.....hát...... igencsak másra számítottam, nemtom nektek megvan-e.... -
Szuperkaraj #173 de monnyuk nemtom.... csak abból gondoltam hogy Janemba sokkal élesebb mont Nappa, de az lehet hogy csak a TV és a kamera dőlésszöge miatt néz ki úgy, csak tippelni tok... -
Vermyne #172 ...lehet....bár mondjuk láttam olyat is h a budokai 3-ban golden ozaru vs cooler....de azt + is mutatták hogy vágták össze. -
Szuperkaraj #171 én nemtok neked segíteni, még nem próbáltam emuval semmit, de biztos vannak akik igen, és segítenek neked, esetleg kérdezd meg vmi Konzolos topicban ha itt nemtuggya senki, ott majd biztos tuggyák -
Szuperkaraj #170 nemtom hol találtad ezt a képet, de nekem úgy tűnik mintha össze lenne vágva, de lehet benne van, én nemtok róla... -
#169 Hello !
Letöltöttem a BDZ Budokai 3 CE-t, de nem tudom, hogy mit kell csinálni a négy darab .gi kiterjesztésű fájllokkal. Emuval szeretnék vele játszani. Kérlek segítsetek. -
Vermyne #168 -
Vermyne #167 ...gyerekek a budokai 3 -ba benne van a JANEMBA?-_____
[IMG]g:\Vegyes\Minden\Vermyne Cuts\Raktár\_have you seen this before_\janemba3[/IMG] -
Szuperkaraj #166 -
#165 Emuval nem szolgálhatok de van tégla. Amennyiben az megfelel szólj :D -
Szuperkaraj #164 engem meg 123124246326372342135246 FT-tal -
#163 Valaki meg dobhatna egy PS2-es emuval:D -
Szuperkaraj #162 biztos maradandó élmény lesz -
#161 Igazad van! Hiába van ps2m! Mától mindent emulátorral játszok :D Ezt soha ki nem hagynám :P