DBZ:SPARKING
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
igazi, extrém fíling lesz ahogy megnyom 1 gombot és egy fél perc alatt már végre is hajtotta a parancsot!
Ez LOL :D 1fpsel tényleg nagyon éles :D Mond,hogy nincs PS2d és kiakarod próbálni. Akkor legalább senki nem néz túlságosan hülyének. :D
aha! ;)
óó....majd pár órás csaták lesznek, nem gond az <#idiota>#idiota>
nekem is kéne:)
nekem is van PS2 meg is van ra a Budokai 3 de akkor is kell emulator PLS!!!!
MSN:[email protected]
nekem is van PS2 meg is van ra a Budokai 3 de akkor is kell emulator PLS!!!!
MSN:[email protected]
Az elte egy nagy játék!
Vazzeg......budokai 3 emu-val...behalás....nem hittem hogy van ilyen...
Plíz valaki msn-en lökj át nekem is:[email protected]ármit adok érte....öcsém ez kész.....ne értsetek félre van ps2-m és meg is van a budokai3,de gépen....ez naon éles....modjuk ps-en jobb sokkal,de ez kell...
Plíz valaki msn-en lökj át nekem is:[email protected]ármit adok érte....öcsém ez kész.....ne értsetek félre van ps2-m és meg is van a budokai3,de gépen....ez naon éles....modjuk ps-en jobb sokkal,de ez kell...
_Vermyne_
Ez most emulatoral megy???Vagy mi???
Ha azel MSN-n át tudnád küldeni??
Ha azel MSN-n át tudnád küldeni??
Az elte egy nagy játék!
nekem nem kéne, 1. mert nemhiszem hogy bírná, azért meg nem fogok venni jobb gépet, 2. tudtommal nem létezik tökéletes PS2 emulátor!
Na ehhez mit Szoltok!!!!!!
DBZ Budokai 3 PC.n EMUVAL!!!!:)
DBZ Budokai 3 PC.n EMUVAL!!!!:)
Abit An7 Nforce2,Amd Sempron 2800+,2x512DDR RAM,Ati Radeon 9600XT128MB,Maxtor160GB,LG DVD RW. http://gtauniversum.atw.hu GTA SAN ANDREAS
sztem jó, illik hozzá amilyen hülye <#eljen>#eljen><#idiota>#idiota>
Hát azért Goku magas hangja nem tetszik a japán szinkronokban de atöbbi az télleg jó:D
jók azok, sztem sokkal jobb mint a magyar, de igen, azért mégiscsak a japán az igazi ;)
Az csúnya dolog!:)
Bár nekem a szinkrom azért mégis megérné, ezeket az angol szinkronhangokat sehogy sem veszi be a gyomrom!:P
Bár nekem a szinkrom azért mégis megérné, ezeket az angol szinkronhangokat sehogy sem veszi be a gyomrom!:P
Viva La Virus1!!!
ja, azért nem adnék rá annyit 4 kari, meg szinkron miatt, de 1 letöltést megérne <#idiota>#idiota>
Mondjuk a tokja királyul néz ki!:) De megint nem adik ki rá 16000-t ha egyszer ugyanaz(a lenti extrától eltekintve)!:/
Amúgy amcsiknak szívás, náluk nem jelenik meg a collectors edition!:) Legalább is ezt mondták a gamefaqs-on...
Amúgy amcsiknak szívás, náluk nem jelenik meg a collectors edition!:) Legalább is ezt mondták a gamefaqs-on...
Viva La Virus1!!!
kössz, már mondták hogy csak ennyiben külömbözik, de azért külön leírtam õket
A collectors edition-ben benne vannak a japán szinkronhangok is és plussz 4 karakter! Akik végülis nem is új karakterek igazából csak ój ruhák: Halo Goku(halott goku), hosszó haju trunks, super vegeta(az szinte ugyanolyna lehet mint az ssj2 goku), és King Piccolo!
Viva La Virus1!!!
...és mi van a Dragon Ball:Z-Heros of the Past-el ????
na jó vicc volt:
na jó vicc volt:
_Vermyne_
hátöööö.... Budokai 1, 2, 3, B3 Collestors Edition, Sagas, Budokai Tenkaici (lesz), többrõl nemtok akkor, de a Collectors Edition akkor szinte ua mint a Budokai 3, meg hát nemtom hogy a Saiyan Smash, mikor és mire fog kijönni
köcce, mert ránézésre nem külömböztek, ezt meg nem olvastam róla
Persze olyanok akik a sima Budokaiban nem voltak
Mintha olyasmit hallottam volna hogy vannak benne extra karakterek
Sztem az a DBGT: Transformations lesz, de az csak GBA-ra jelenik meg és sztem a Legací of Goku III sokkal jobb tõle....
A Budokai 3 és a Budokai 3 Collectors Editiona miben külömbözik sztetek?
tudtok valamit a DBZ:Saiyan Smash-rõl???
meg néztem(már nem tom hol)hogy lesz valami game ami csak a gt-rõl fog szolni...
meg néztem(már nem tom hol)hogy lesz valami game ami csak a gt-rõl fog szolni...
_Vermyne_
hát ezt sejtettük....<#idiota>#idiota>
<#vigyor3>#vigyor3>
Áááá...én nem
egyébként én is szeretem mind a kettõt
írjál nyugodtan bármit, érdekel minket, a Tenkaichirõl úgysem tudunk mit beszélni, mert nincs róla új hír
õõõõõõõ.......Laguna!!!
Mi a teljes neved????
Lehet hogy ismerlek....
Mi a teljes neved????
Lehet hogy ismerlek....
_Vermyne_
Az jó...
Én egyébként Dragon Ball és Final Fantasy rajongó vagyok.....
De szerintem ez senkit nem érdekel...
Én egyébként Dragon Ball és Final Fantasy rajongó vagyok.....
De szerintem ez senkit nem érdekel...
_Vermyne_
Irvine meg Laguna FFVIII, Wakka meg FFX, nem?
a sok Final Fantasy
Héééé....most veszem észre ez a Laguna cucc nem a Laguna Loire véletlen???
...és Wakka.....Blitzbal???
...és Wakka.....Blitzbal???
_Vermyne_
80%-on vagyok Skill Shopban, de elég sokat kell várni hogy beadjon vmi újat
meg gotenksnek a kamikaze ghost attack !!!
Látam egy érdekeséget a Budokai 3-ban 99% a kapszul korp és többet nem adbe:'(
Az elte egy nagy játék!
Vgfitának atóuz egyik legjobban tetszõ támadása a Final Fleash nem tom jó ítam-e<#eplus2>#eplus2>
De a Big Bang Attack se a legutólsó támadás:)
De a Big Bang Attack se a legutólsó támadás:)
Az elte egy nagy játék!
Én meg Goku-t. Nem túl könnyû...
Kérdés: Nem tudjátok miért lehet az hogy a Skill Shopban miért nem tudom megvenni a nagyobb támadásokat (Ultimates). Mindig belépek egymás után többször is de egyszer sem adja ki azokat? Már 74%-on van a shop.
Kérdés: Nem tudjátok miért lehet az hogy a Skill Shopban miért nem tudom megvenni a nagyobb támadásokat (Ultimates). Mindig belépek egymás után többször is de egyszer sem adja ki azokat? Már 74%-on van a shop.