360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
  • Garrhun
    eredetiben gondoltam...
  • Fyrex
    internet ^^
  • Garrhun
    Nem tudjátok véletlenül honan tudnék beszerezni DBZ:Sparking-ot angol nyelven?
  • sigmavirus1
    Nem megy.
  • ronihun
    Emulátor megíy a gém?Mert én most töltötm éás nemtom érdemes-e...
  • sigmavirus1
    Küldföldről, vagy pár eldugott helyen talán MO-n is rátalálsz.
  • ronihun
    Honnan tudnám megrendelni a Tenkaichit?
  • lilgame
    eyo!!
    megrendeltem a budokai 3 at!!!platinumba!naon zsír lesz csak nem tom mikor jön meg!
  • And 1 #312
    a dc-ről is lehet gyorsan tőlteni néha :D de azért majd még meglesem az sms web-t. Bár mondjuk azt tudom hogy régen itt fent volt dox.uw.hu de most meg már nincs
  • cocobanana
    Dc,Torrent alapból nem érdekel mert kibaszott lassan jönne le. Azé kérdeztem SMS webet
  • And 1 #310
    dc-n nézted ?
  • And 1 #309
    akkor majd még meglesem bár nemtom hogy hol lehet fent
  • cocobanana
    Nem jó. Teinkaichi már régóta megvan. Anno még novemberben szereztem meg angol versiot és már azóta végigtoltam 1000X. Csak a Budokai 3ra lennék kiváncsi mert sokan azt mondják jobb a harcrendszere
  • And 1 #307
    csak a budokai tenkaichit másnéven dbz sparking-t találtam meg :(
    itt van a link ha az is jó
  • And 1 #306
    öhh meglesem
  • cocobanana
    Apropó tudnátok adno egy SMS weboldalt ahonnét leszdhetném a Budokai 3t?
  • And 1 #304
    a játék már megvan de a ps2 még nincs meg ez a poén az egészben :D
  • And 1 #303
    nekem meg még ps2-m sincs :D
  • And 1 #302
    :D
  • Smithie
    Chip+Torrent lilgame.Tenkaichi nem fog megjelenni mo-n...
  • lilgame
    a tenkaichi mikor jön ki Mo-on? nekem azt mondták hogy nemsokára.
  • lilgame
    nem tudjátok honnan tudnám megrendelni a dbz budokai 3 at???mert az 576 shopba sincs meg a media marktba se!!nincs készleten állítólag
    szóval valaki segítsen plz.
    előre is köszi!
  • And 1 #298
    szerintem majd megvárom az április vége felé bekövetkező kis árcsökkenést azt majd májusban veszek egyett. persze ehhez kell az anyám engedéje is :D ( sajnos )
  • And 1 #297
    köszke
  • cocobanana
    Jó persze vannak kivételek. Lehet pont olyan embert ült a géphez aki megválaszolta,vagy épp jó kedve volt vagy mittomén.
    www.konzolstudio.hu
    www.konzone.hu
    www.konzolvilag.hu
    www.globalgame.hu
    Fejböl most ezek jutnak eszmbe amik konzolokkal foglalkozik
  • And 1 #295
    Egyébként valaki tudna még adni konzolbolt címeket ?jól megfigalmaztam mi :D
  • avaava
    Kérlekszépen én akármeik konzolboltnak írtam emailt mind1ik megválaszolta h mennyié chippelnek.
  • And 1 #293
    nah akkor lehet hogy tennem kell 1 szép nagy sétát :D
  • cocobanana
    Látom nem érted.Emailban nem fogják leirni,se telefonon,se postán se semmiben. El kell oda menni és személyesen kell beszélni a srácokkal.
  • lilgame
    hát akkor sok választásom nem maradt.nem baj amugy mert visszaolvastam és többen is azt írták hogy a budokai 3 story mod-ja jobb.ja és köszi szépen a segítséget!
  • And 1 #290
    írtam nekik 1 freemailt oda csak megírják hogy mi a frankó :D. Semmi kedvem oda elmenni max csak akkor ha megveszem a ps2-t :D
  • moralosan
    No!

Alapvetően a Tenkaichi a Budokai sorozat folytatása, tehát a negyedik rész. Sokan azt mondják, hogy a B3 jobb, amit igazából meg is lehet érteni. Például a T-ban a terep sokkal jobban pusztíthatóbb, szabadabban mozoghatsz harc közben, sokkal jobban hasonlít a rajzfilm fílingjéhez. Itt már elhagyták azokat a hosszú, kis idő után már unalmas Super Attack animokat, amit nem lehetett átlépni. Még egy nagy különbség: A Tenkaichiban akár már egy SSJ4 Gogetával is kezdhetsz, nem kell alakulgatni meg fusionölgetni, ugyanakkor a B3ban, ha szépen összehoztad a fusiont, akár szét is eshet egy nagyobb támadás után.

Másik nagy szempont, hogy a Tenkaichi Mo.-n nem kapható, de a B3-at már Platinum árért meg tudod venni.
  • cocobanana
    Egyetlen konzolokkal foglalkozó oldalakon sem fogják neked irni hogy chipeltetnek e vagy sem.El kell menni oda személyesen és ott megmondják mi mennyibe kerül és milyen chipet tesznek bele.
  • moralosan
    szted domain-es honlapon beírják majd, hogy mennyi egy chip?
  • And 1 #286
    a weblapon hol írják hogy mennyi a chipp ? mert az oké hogy te mondtad hogy 10 rugó csak jobban át szeretném nézni
  • And 1 #285
    megvan ( konzolstudio.hu ) :D
  • And 1 #284
    a konzolstudiónak van weblapja vagy valamije ?
  • lilgame
    csá!
    én nem igazán vagyok benne a dragon ball os játékokba.persze nagyon szeretem meg néztem is annak idején és már régóta akarok egy db-s játékot csak van annyi hogy nem igaz.szóval Ti melyiket ajánlanátok nekem?a budokai3 at vagy a tenkaichi-t?ja és honnan lehet megrendelni?eredetibe kéne...
  • cocobanana
    Hello!
    1.Konzolstudiót ajánlom neked.Veszel egy újonnan egy ps2 gépet és ott helyben ki is chipeltetik(10.000Ft).
    2.Ha veszel egy új ps2 arra kapsz rá garanciát.Namármsot ha kichipeltetted akkor elveszik a ps2nek a garanciája de a chipre(2-3hónap) adnak garanciát.PL: HA a ps2 feje tönkremegy akkor kell bele venned egy új fejet mert már a gépre nincs garancia mert belenyúltak hogy betegyék a chipet.
    3. A ps2 feje nem megy olyan gyorsan tönkre ha vigyázzol rá. Itt értem hogy ne noname cdket ill dvdket tegyél be hanem pl elmész a mediamartkba vagy bárhová és 400-500Ft veszel rendes márkás lemezeket. CDket(használj hifit a zenéhez) és DVD filmeket(asztali dvd lejátszó) ne nagyon tegyél bele mert attól is hamarabb tönkremegy. -R DVD TDK,Verbatim,Phillips lemezekre irj 2X,4X. 4xnél ne irj gyorsabban.HA ezeket betartod akkor semmi baja nem lesz a ps2nek.
  • turho
    Hát, a ps2 most sem 30000 ft itthon, és eből kifolyólag 26 sem lesz hanem akkor lesz 30-32. Már ha nem húzzák el mesterségesen az árcsökkentést...