DBZ:SPARKING
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt van a link ha az is jó
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
szóval valaki segítsen plz.
elõre is köszi!
www.konzolstudio.hu
www.konzone.hu
www.konzolvilag.hu
www.globalgame.hu
Fejböl most ezek jutnak eszmbe amik konzolokkal foglalkozik
Alapvetõen a Tenkaichi a Budokai sorozat folytatása, tehát a negyedik rész. Sokan azt mondják, hogy a B3 jobb, amit igazából meg is lehet érteni. Például a T-ban a terep sokkal jobban pusztíthatóbb, szabadabban mozoghatsz harc közben, sokkal jobban hasonlít a rajzfilm fílingjéhez. Itt már elhagyták azokat a hosszú, kis idõ után már unalmas Super Attack animokat, amit nem lehetett átlépni. Még egy nagy különbség: A Tenkaichiban akár már egy SSJ4 Gogetával is kezdhetsz, nem kell alakulgatni meg fusionölgetni, ugyanakkor a B3ban, ha szépen összehoztad a fusiont, akár szét is eshet egy nagyobb támadás után.
Másik nagy szempont, hogy a Tenkaichi Mo.-n nem kapható, de a B3-at már Platinum árért meg tudod venni.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
én nem igazán vagyok benne a dragon ball os játékokba.persze nagyon szeretem meg néztem is annak idején és már régóta akarok egy db-s játékot csak van annyi hogy nem igaz.szóval Ti melyiket ajánlanátok nekem?a budokai3 at vagy a tenkaichi-t?ja és honnan lehet megrendelni?eredetibe kéne...
1.Konzolstudiót ajánlom neked.Veszel egy újonnan egy ps2 gépet és ott helyben ki is chipeltetik(10.000Ft).
2.Ha veszel egy új ps2 arra kapsz rá garanciát.Namármsot ha kichipeltetted akkor elveszik a ps2nek a garanciája de a chipre(2-3hónap) adnak garanciát.PL: HA a ps2 feje tönkremegy akkor kell bele venned egy új fejet mert már a gépre nincs garancia mert belenyúltak hogy betegyék a chipet.
3. A ps2 feje nem megy olyan gyorsan tönkre ha vigyázzol rá. Itt értem hogy ne noname cdket ill dvdket tegyél be hanem pl elmész a mediamartkba vagy bárhová és 400-500Ft veszel rendes márkás lemezeket. CDket(használj hifit a zenéhez) és DVD filmeket(asztali dvd lejátszó) ne nagyon tegyél bele mert attól is hamarabb tönkremegy. -R DVD TDK,Verbatim,Phillips lemezekre irj 2X,4X. 4xnél ne irj gyorsabban.HA ezeket betartod akkor semmi baja nem lesz a ps2nek.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
ezt csak azért akarom tudni hogy számolgathassak 😄
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Ment valamelyikõtöknek pcsx2 emuval a tenkaichi a gotenks-es loadingképnél tovább? Ha igen légyszi írjátok meg, hogy csináltátok!😊 Csak, mert az emu honlapján azt írják elméletileg "ingame" kompatibilis a tenkaichival, de mégse ment 😞
Valaki nem tudna segíteni abban h honnan lehetne letölteni a Dragonball Budokai 3 at vagy a 4 et ( SPARKING ) ?
ALien
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
bár úgy tûnik mintha ps2-n jobban futna és szebb is valamivel<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
a gömbök pedig a Buu sagaban Gotenks Ssj3 vs Super Buu pályán van.....kamis lookout....csk rombold le az épületeket és meg fogod találni...amugy ha hétszer szeded fel ugyanazon a pályán akkor ugy is jó.......
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)