DBZ:SPARKING

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And 1
dc-n nézted ?

And 1
akkor majd még meglesem bár nemtom hogy hol lehet fent

Nem jó. Teinkaichi már régóta megvan. Anno még novemberben szereztem meg angol versiot és már azóta végigtoltam 1000X. Csak a Budokai 3ra lennék kiváncsi mert sokan azt mondják jobb a harcrendszere

And 1
csak a budokai tenkaichit másnéven dbz sparking-t találtam meg 😞
itt van a link ha az is jó

And 1
öhh meglesem

Apropó tudnátok adno egy SMS weboldalt ahonnét leszdhetném a Budokai 3t?

And 1
a játék már megvan de a ps2 még nincs meg ez a poén az egészben 😄

And 1
nekem meg még ps2-m sincs 😄

And 1
😄

Smithie
Chip+Torrent lilgame.Tenkaichi nem fog megjelenni mo-n...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

a tenkaichi mikor jön ki Mo-on? nekem azt mondták hogy nemsokára.
nem tudjátok honnan tudnám megrendelni a dbz budokai 3 at???mert az 576 shopba sincs meg a media marktba se!!nincs készleten állítólag<#sir><#sir>
szóval valaki segítsen plz.
elõre is köszi!
And 1
szerintem majd megvárom az április vége felé bekövetkezõ kis árcsökkenést azt majd májusban veszek egyett. persze ehhez kell az anyám engedéje is 😄 ( sajnos )

And 1
köszke

Jó persze vannak kivételek. Lehet pont olyan embert ült a géphez aki megválaszolta,vagy épp jó kedve volt vagy mittomén.
www.konzolstudio.hu
www.konzone.hu
www.konzolvilag.hu
www.globalgame.hu
Fejböl most ezek jutnak eszmbe amik konzolokkal foglalkozik

And 1
Egyébként valaki tudna még adni konzolbolt címeket ?jól megfigalmaztam mi 😄

avaava
Kérlekszépen én akármeik konzolboltnak írtam emailt mind1ik megválaszolta h mennyié chippelnek.

And 1
nah akkor lehet hogy tennem kell 1 szép nagy sétát 😄

Látom nem érted.Emailban nem fogják leirni,se telefonon,se postán se semmiben. El kell oda menni és személyesen kell beszélni a srácokkal.

hát akkor sok választásom nem maradt<#smile>.nem baj amugy mert visszaolvastam és többen is azt írták hogy a budokai 3 story mod-ja jobb.ja és köszi szépen a segítséget!
And 1
írtam nekik 1 freemailt oda csak megírják hogy mi a frankó 😄. Semmi kedvem oda elmenni max csak akkor ha megveszem a ps2-t 😄

No!

Alapvetõen a Tenkaichi a Budokai sorozat folytatása, tehát a negyedik rész. Sokan azt mondják, hogy a B3 jobb, amit igazából meg is lehet érteni. Például a T-ban a terep sokkal jobban pusztíthatóbb, szabadabban mozoghatsz harc közben, sokkal jobban hasonlít a rajzfilm fílingjéhez. Itt már elhagyták azokat a hosszú, kis idõ után már unalmas Super Attack animokat, amit nem lehetett átlépni. Még egy nagy különbség: A Tenkaichiban akár már egy SSJ4 Gogetával is kezdhetsz, nem kell alakulgatni meg fusionölgetni, ugyanakkor a B3ban, ha szépen összehoztad a fusiont, akár szét is eshet egy nagyobb támadás után.

Másik nagy szempont, hogy a Tenkaichi Mo.-n nem kapható, de a B3-at már Platinum árért meg tudod venni.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Egyetlen konzolokkal foglalkozó oldalakon sem fogják neked irni hogy chipeltetnek e vagy sem.El kell menni oda személyesen és ott megmondják mi mennyibe kerül és milyen chipet tesznek bele.

szted domain-es honlapon beírják majd, hogy mennyi egy chip? <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

And 1
a weblapon hol írják hogy mennyi a chipp ? mert az oké hogy te mondtad hogy 10 rugó csak jobban át szeretném nézni

And 1
megvan ( konzolstudio.hu ) 😄

And 1
a konzolstudiónak van weblapja vagy valamije ?

csá!
én nem igazán vagyok benne a dragon ball os játékokba.persze nagyon szeretem meg néztem is annak idején és már régóta akarok egy db-s játékot csak van annyi hogy nem igaz.szóval Ti melyiket ajánlanátok nekem?a budokai3 at vagy a tenkaichi-t?ja és honnan lehet megrendelni?eredetibe kéne...
Hello!
1.Konzolstudiót ajánlom neked.Veszel egy újonnan egy ps2 gépet és ott helyben ki is chipeltetik(10.000Ft).
2.Ha veszel egy új ps2 arra kapsz rá garanciát.Namármsot ha kichipeltetted akkor elveszik a ps2nek a garanciája de a chipre(2-3hónap) adnak garanciát.PL: HA a ps2 feje tönkremegy akkor kell bele venned egy új fejet mert már a gépre nincs garancia mert belenyúltak hogy betegyék a chipet.
3. A ps2 feje nem megy olyan gyorsan tönkre ha vigyázzol rá. Itt értem hogy ne noname cdket ill dvdket tegyél be hanem pl elmész a mediamartkba vagy bárhová és 400-500Ft veszel rendes márkás lemezeket. CDket(használj hifit a zenéhez) és DVD filmeket(asztali dvd lejátszó) ne nagyon tegyél bele mert attól is hamarabb tönkremegy. -R DVD TDK,Verbatim,Phillips lemezekre irj 2X,4X. 4xnél ne irj gyorsabban.HA ezeket betartod akkor semmi baja nem lesz a ps2nek.

Hát, a ps2 most sem 30000 ft itthon, és ebõl kifolyólag 26 sem lesz hanem akkor lesz 30-32. Már ha nem húzzák el mesterségesen az árcsökkentést...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

And 1
elnézést nem május hanem április vége felé lesz árcsökkenés

And 1
olvastam itt hogy a ps2 május végére 26000 lesz és akkor mennyi 1 chipp kb ?
ezt csak azért akarom tudni hogy számolgathassak 😄

And 1
hello valaki tudna adni 1 olyan weblapot vagy valamit ahol ps2-k vannak kicsippeéve és talán még garancia is van rá ? mert már szívesen vennék 1 ps2-t a játékok is megvannak a gépemen (megvan a budokai 3 meg a tenkaichi budokai), mert azthittem hogy az emulátorral menni fognak de látom hogy nem. az meg hogy garancia is legyen rá az azért lenne fontos mert már több embertõl hallottam hogyha kivan csippelve akkor több baja is lehet 1 ps2-nek pl.: hamarabb megy tönkre meg ilyenek és ezért lenne jó a garancia.

UltimateGamR
hát ennek a játéknak a kamerakezelése nagyon elcseszett , Budokai 3 ennél sokkal jobb , de viszont itt a nagy pozitivum hogy rengeteg karakter van

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Callme
Hát nemtom,nekem mûködött. Igaz, még nekem is van egy ??? Fusion item. A traning-et egyfolytában csináltad, vagy kiléptél minden meccs után a menübe?

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

sigmavirus1
venni kell ps2-t és továbbmegy

Viva La Virus1!!!

Sziasztok!

Ment valamelyikõtöknek pcsx2 emuval a tenkaichi a gotenks-es loadingképnél tovább? Ha igen légyszi írjátok meg, hogy csináltátok!😊 Csak, mert az emu honlapján azt írják elméletileg "ingame" kompatibilis a tenkaichival, de mégse ment 😞
Na most megcsináltam a world traningbe 40 menetet és mégsem adott be semmit. A 100 menetes harcban pedig a 56.-nál vagyok

Callme
A maradék 2 fusion item-et az Ultimate Battle-ban tudod megszerezni. Elkezdesz egy karakterrel egy ilyen játékmanetet és száz harcoson átvered magad. Az egyik hiányzó item-et mindjárt a traning-ben lehet megkapni, úgy, hogy lezúzol 20 menetet egymás után. A másodikat még én se szereztemmeg, de gondolom akkor lesz meg, ha te leszel a no. 1. Én most speciel a 15-ik helyen vagyok és Krillin ellen kellene továbbmenjek. De cseszett nehéz, nehezebb, mint az egész saga egybevéve. De azért soksikert!😊

Én már kivégeztem minden sagát 100%-ra, 7szer összeszedtem a kristálygömböket, megvan az összes karakter. DE! Maradt a Z item Fusionba két ????? item amit szerintem valahogyan összelehet fusionálni, de hogyan?? A gamefaqon néztem a karakter leírást, de ami ott le van írva az mind megvan.

Callme
A legjobb megoldás: leszedsz egy Azureus-t, vagy egy Bitcometet(torrentes letöltõk) és mondjuk az isohunt.com-on rákeresel arra, amire akarsz, és a program segítségével letöltöd. Ennyi az egész, amúgy meg ne a Sparking-ot, hanem a Tenkaichi-t töltsd le, mert a Sparking japán verzió

Hali,
Valaki nem tudna segíteni abban h honnan lehetne letölteni a Dragonball Budokai 3 at vagy a 4 et ( SPARKING ) ?

tudtok adni linket ahonan le lehet tölteni ps2 gamet lehet waret torrent bármi

ALien

kill3r22
hát ez igaz

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

mila69en
na már három meg is van csak kicsit unalmas ugyanoda vissza menni a gömbökért

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
upsz picit nagy lett sry<#rolleyes>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
bazki ezt nem is tudtam meglesem

mila69en

bár úgy tûnik mintha ps2-n jobban futna és szebb is valamivel<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

kill3r22
Arról Hallotál hogy kristálygömbök????(😄😄 Jó magyarosan) szal ha megvan minda 7 akkor kivánhatod az utolso Sztorit....(The True World Tournament)
a gömbök pedig a Buu sagaban Gotenks Ssj3 vs Super Buu pályán van.....kamis lookout....csk rombold le az épületeket és meg fogod találni...amugy ha hétszer szeded fel ugyanazon a pályán akkor ugy is jó.......

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

én nem toltam végig, de nemtom, valahogy nem köt le annyira mint a Budokai 3