360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
-
TienLevy #360 Nah eddig gameltem vele:D Te jó ég! Ez kibaszott jó game lett!!! Nem bírtam abbahagyni. Egyszerűen annyira jól meg van csinálva, mint állat. Nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek! -
aussieguy #359 jó szórakozást a gamehez!!! -
TienLevy #358 Hy all! A T1-et végigtoltam, elég jó game nekem nagyon bejön! De most megyek és kipróbálom a T2-őt, végre lejött! Egész nap ezt vártam:D -
Szuperkaraj #357 igen, és reméljük a T2-ben majd ötvözik a kettőt -
#356 Nem. Budokai 3-é jobb és látványosabb, viszont Tenkaichié elég jól visszaadja a "felrúgom, utánnarepülök és lecsapom" db fíílinget. -
stream man #355 harcrendszer -
stream man #354 és a harcrendzser is ugyanaz??
-
#353 Ja meg Tenkaichiben szabadon lehet mászkálni, de ez nem sokat számít. -
#352 Ég és föld.
Budokai 3: szokásos oldalnézetes harc, teleportálgatások, átváltozások, szupertámadások, dragon rush, fúzió, dragon universe story mód, gömbök gyűjtögetése.
Tenkaichi: hátulnézetes, rombolható terep, szakadó ruhák, gömbök gyüjtögetése a pályákon, nincsenek átváltozások ezért a 100 karakter átváltozási formákkal együtt jön ki, spec támadások sok karakternél ugyanaz, story mód rövid. -
stream man #351 mi a kulönbség a budokai 3 és a tenkaichi közt??
-
Crazy Mate #350 Budokai 3. -
stream man #349 jah és segitsetek abban hogy melyik dragonball játék éri meg ha hosszu távon szeretnék jatszani?
-
stream man #348 hy mennyi az ára a jateknak?? -
Crazy Mate #347 Ok. -
#346 igen rohadt nagy akadáj.. -
Crazy Mate #345 Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvű a tenkaichija? -
Crazy Mate #344 Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvű a tenkaichija? -
Crazy Mate #343 Ok. -
#342 Nehezen, nálunk nincs hivatalosan forgalomban, tudtommal. -
Crazy Mate #341 Jó neked...Nekem sajnos a japán változat van.Itt magyarországon nem lehet valahol megvenni az angol változatot? -
evil 007 #340 londonba vettem mert ott voltunk nyaralni s ahogy ott is most is a laptomomról írok -
evil 007 #339 angol -
Crazy Mate #338 A tescoba van sparking?Angol vagy japán változat? -
evil 007 #337 GT goku benne van??? betennétek 1 képet a sérülésekről naon érdekelne oszt a google be nem találok -
cocobanana #336 www.google.com a barátod. És igen szakadnak a ruhák és vérzel is. -
evil 007 #335 hellotok én most vettem meg 11 misi jé a tesco ba de még nem probáltam ki van valahol ismertető meg leírás meg ilyenek? s télleg láccanak a sérülések szakad a ruha meg ilyesmi? -
Szuperkaraj #334 ha jól gondolom nem arra értette hogy ha warezról szeded a programjaid akkor nem fórumozhatsz, hanem ha ezt a dolgot említed is, webcímet ne említs mert reklámnak minősül és büntipont jár érte ( gondolom warez miatt több is :D ) -
Crazy Mate #333 Természetesen törölném 24 órán belül,csak ki akarom próbálni,ezért keresem a "próbaverziót". -
gergelyanevem #332 az :), legalább nem lesz rossz híre az sg-nek -
#331 finom szavakkal kell operálni ^^ -
gergelyanevem #330 nem támogatja :DDD ez jó :) -
Crazy Mate #329 Aha. -
#328 tudsz róla h az SG nem támogatja a warezt? -
Crazy Mate #327 És a tenkaichit smswebről honnan lehet leszedni? -
Crazy Mate #326 Megéri megvenni,mert jó játék,de jobban megéri letölteni! -
stream man #325 csa érdemes megvennem a dragonball z sparking-ot és ugy ps2-re van??
-
ronifire #324 helló ha szereted a dragonballt akkor minenféle képen látogas el ide helló:http://gportal.hu/portal/dbzreload/ -
#323 Minden Saga 100%...Sztem az Oozaru Vegeta könnyű volt...2.-ra megcsináltam...A Cooler és a Broly is knnyű volt eeket elsőre megcsináltam...Atmondtátk nehéz de sztem könnyű volt...2 Fusion Item maradt....A Dragon Ball-okat 3-szor gyűjtöttem össze...Még kell:Tao Pai Pai,Kid Goku,Great ape.Van aki már meszerezte az uccsó 2 Fusion Item-et?Mit lehet vele tenni?Mindent összevetve nagyon király gamma.Ultimate Battle-be még csk 84. vok de majd még haladok.2 Napomba telt míg végigtoltam a Z Battle Gate-et:D A Kettes nagyon jó,és télleg nem zavar az osztott képernyő.Nekem a kedvenceim:100% Full power Frieza,Majin,SSJ,USSJ,SSJ2,SSJ4 Vegeta:D USSJ Trunks,Super Vegito meg még néhány:DHuuuhh jó hosszú hsz...Mindent összevetve sztem(ha én pontoznám,adnék rá egy 9.0-t)nagyon jó és nem unalmas az egyes mivel ma is 1 órát játszottam a Duelingbe és nagyon király volt. -
#322 de eredetit tudok valahonan rendelni neten? -
#321 Énsem tudtam megszerezni egy ideig de végül hozták...