360
Dragon Ball Z Budokai: Sparking
  • And 1 #280
    elnézést nem május hanem április vége felé lesz árcsökkenés
  • And 1 #279
    olvastam itt hogy a ps2 május végére 26000 lesz és akkor mennyi 1 chipp kb ?
    ezt csak azért akarom tudni hogy számolgathassak :D
  • And 1 #278
    hello valaki tudna adni 1 olyan weblapot vagy valamit ahol ps2-k vannak kicsippeéve és talán még garancia is van rá ? mert már szívesen vennék 1 ps2-t a játékok is megvannak a gépemen (megvan a budokai 3 meg a tenkaichi budokai), mert azthittem hogy az emulátorral menni fognak de látom hogy nem. az meg hogy garancia is legyen rá az azért lenne fontos mert már több embertől hallottam hogyha kivan csippelve akkor több baja is lehet 1 ps2-nek pl.: hamarabb megy tönkre meg ilyenek és ezért lenne jó a garancia.
  • UltimateGamR
    hát ennek a játéknak a kamerakezelése nagyon elcseszett , Budokai 3 ennél sokkal jobb , de viszont itt a nagy pozitivum hogy rengeteg karakter van
  • Callme
    Hát nemtom,nekem működött. Igaz, még nekem is van egy ??? Fusion item. A traning-et egyfolytában csináltad, vagy kiléptél minden meccs után a menübe?
  • sigmavirus1
    venni kell ps2-t és továbbmegy
  • Maki1986
    Sziasztok!

Ment valamelyikőtöknek pcsx2 emuval a tenkaichi a gotenks-es loadingképnél tovább? Ha igen légyszi írjátok meg, hogy csináltátok!:) Csak, mert az emu honlapján azt írják elméletileg "ingame" kompatibilis a tenkaichival, de mégse ment :(
  • red13
    Na most megcsináltam a world traningbe 40 menetet és mégsem adott be semmit. A 100 menetes harcban pedig a 56.-nál vagyok
  • Callme
    A maradék 2 fusion item-et az Ultimate Battle-ban tudod megszerezni. Elkezdesz egy karakterrel egy ilyen játékmanetet és száz harcoson átvered magad. Az egyik hiányzó item-et mindjárt a traning-ben lehet megkapni, úgy, hogy lezúzol 20 menetet egymás után. A másodikat még én se szereztemmeg, de gondolom akkor lesz meg, ha te leszel a no. 1. Én most speciel a 15-ik helyen vagyok és Krillin ellen kellene továbbmenjek. De cseszett nehéz, nehezebb, mint az egész saga egybevéve. De azért soksikert!:)
  • red13
    Én már kivégeztem minden sagát 100%-ra, 7szer összeszedtem a kristálygömböket, megvan az összes karakter. DE! Maradt a Z item Fusionba két ????? item amit szerintem valahogyan összelehet fusionálni, de hogyan?? A gamefaqon néztem a karakter leírást, de ami ott le van írva az mind megvan.
  • Callme
    A legjobb megoldás: leszedsz egy Azureus-t, vagy egy Bitcometet(torrentes letöltők) és mondjuk az isohunt.com-on rákeresel arra, amire akarsz, és a program segítségével letöltöd. Ennyi az egész, amúgy meg ne a Sparking-ot, hanem a Tenkaichi-t töltsd le, mert a Sparking japán verzió
  • overx
    Hali,
    Valaki nem tudna segíteni abban h honnan lehetne letölteni a Dragonball Budokai 3 at vagy a 4 et ( SPARKING ) ?
  • Alien1024
    tudtok adni linket ahonan le lehet tölteni ps2 gamet lehet waret torrent bármi
  • kill3r22
    hát ez igaz
  • mila69en
    na már három meg is van csak kicsit unalmas ugyanoda vissza menni a gömbökért
  • mila69en
    upsz picit nagy lett sry
  • mila69en
    bazki ezt nem is tudtam meglesem
  • mila69en

bár úgy tűnik mintha ps2-n jobban futna és szebb is valamivel
  • kill3r22
    Arról Hallotál hogy kristálygömbök????(:D:D Jó magyarosan) szal ha megvan minda 7 akkor kivánhatod az utolso Sztorit....(The True World Tournament)
    a gömbök pedig a Buu sagaban Gotenks Ssj3 vs Super Buu pályán van.....kamis lookout....csk rombold le az épületeket és meg fogod találni...amugy ha hétszer szeded fel ugyanazon a pályán akkor ugy is jó.......
  • Szuperkaraj
    én nem toltam végig, de nemtom, valahogy nem köt le annyira mint a Budokai 3
  • mila69en
    na beadta valakinek az utolso fejezetet??? akármit csinálok 1 epizod ?????-es marad nem tom mit kéne csinálni pedig minden 100%-on van
  • kill3r22
    mi van emberek....mindenki végigtolta aztán elvan felejteve?
  • kill3r22
    Na megyeget a game a ps2 emuval is...hehe de valamiért most nemjutok el a loadingnál tovább

• Szuperkaraj
    hát nemtom mivan akkor, nekem még van 1 pár epizód hátra, szal nemtom :D
  • kill3r22
    én asszem megvárom a Gamefaqson a leirást
  • kill3r22
    én asszem megvárom a Gamefaqson a leirást
  • mila69en
    na kivégeztem mindent 100%-ra, de akkor is mardt egy epizod amin ???-jelek maradtak akkor most mi a rák van azt miért nem adja be?
  • Szuperkaraj
    hát igen unalmas, én nem is bírtam kivárni még, de muszáj lesz ;) :D
  • mila69en
    jaja így a legegyszerűbb csak kicsit unalmasnak találom tölt lő töl lő tölt lő
  • kill3r22
    az a baj hogy soxor nem fekszik meg a kamehametol.....de köcce probálgatom
  • Szuperkaraj
    nekem néha lehet, van mikor töltéssel kezd, feltöltök egy Kamehamera, aztán amíg fekszik mégegyre, és így tovább :D
  • kill3r22
    lécci help......hogy csináltad meg az ozaru vegetásat......én számolat 84X probáltam meg....elvileg megtudnám vakita ha lehetne használni de nem lehet mert nincs KI-m...tölteni meg nem tudok....
  • mila69en
    már majdnem mindent 100%-ra meg csináltam 3 epizod van hátra bár tényleg qurva nehéz majdnem szétfejeltem már a joy-t vagyis sztem tök aránytalanul van elosztva a nehézsége a gémnek mert valamelyik meg tök könnyű
  • kill3r22
    Szal nagyon szivás a játék.....nehéz....idegesít...:)
  • Szuperkaraj
    a Z3 nem volt olyan nehéz mint a Cooler-es....Brolys még könnyű is mert Kamehame, High Rush meg ezekkel majdnem nyertem, az Oozaru Vegetásat én sem tudtam megcsinálni, 3 másodperc kellett volna de meghaltam :DDDD
  • kill3r22
    gyerekek nagyon nehézz a gamma....vagy én vagyok béna.....
    Freeza sagat 100%ra csináltam de nemvolt eccerü....a Sayain sagat csak 85%ra tudtam megcsinélni....mikor beadja az ozaru vegetát és az a feladat hogy birjam ki a meccset....két ütés és végem....tippek?
    amugy nekem a friza után beadta a Cooler-t meg a broly-t....de ezek szintén kurva nehezek.....ojan mint a Z3 mod a bud3ban....nemhiszem el....
  • Szuperkaraj
    hát....ez a sorsa úgy látszik :D
  • kill3r22
    csak itt nincsenek itt mindig....nem nagyon látogatott a topic
  • mila69en
    azt itt is megtehetjük
  • kill3r22
    aki szereti a budokai lécci vegye fel velem a kapcsolatot....hátha segithetünk egymásnak......ok???
    irjatok
    msn:[email protected]