SG: Pécs Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alah Alik Ya Sidi!
Másról nem tudok.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
-harangtoronyról
-sétatérrõl
-aradi vértanúk útjáról
-aranyos kútról
-káptalan útról és a múzeumokról
mer a Pécs.hu egy talicska szar!!!!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
nekem a kedvenc esetem a (Pollack)TO-n tortrent. ugyebar minden felev elejen fel kell venni az indexet majd beirni a targyakat es leadni.
ez mind okes eddig, ki is volt irva az idopont, mikortol lehet felvenni az indexeket es meddig kell leadni(hetfotol pentekig lehetett). szerdan mentem oda felvenni erre kiderult hogy meg nem is lehet mert valamit elszaroztak, ugyintezo mondta h holnap. rendben csutortok reggel TO, indexet meg mindig nem lehet. kerdem mikortol, a valasz hogy talan holnap de valoszinubb h csak jovo 7n. kedden mentem utana ismet TO-ra, de ekkor mar 800FT kesedelmi felveteli es 800FT kesedelmi leadasi dijat kellett fizetnem mert penteken fel lehetett venni az indexet es a leadasi hatarido is penteken volt...
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Albérletes vok, Uránvárosban. A suli fasza, elég kevés óránk van. A gólyatábor istenkirály volt és összehaverkodtunk egy csomó építésszel.
Sajna jelenleg anyagi gondokkal küzködünk, melót meg még nem igen találtunk, de folyamatosan dolgozunk az ügyön, szerencsére a szülõk kisegítenek. :-)
Amíg nincs rendes meló, addig a netet sem kötjük be, szal most is tesómtól írok.
Gyakran járunk a bosziba bulizgatni, nekem nagyon bejön a kolis élet, kár hogy nem jött össze.
Dióhéjban ennyi, remélem legközelebb már otthonról írhatok. :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A Szántótól a 27-es busszal el kell menned a 4. megállóig, ott leszállsz, átgyalogolsz az úttesten, majd felkaptatsz az emelkedõn, a Rókus utcán, és a Sörgyár mellett felmész a Pollackra.
Menetidõ:
Busszal a 4. megállóig (Petõfi u., 25 emeletes alatti megálló): 8-9 perc.
Gyalog fel a Pollackig: 10 perc.
Gyalog a Szántó vs. Pollack: 40 perc lassú séta, közepes tempóval sem kevesebb 30 percnél.
A Szántó kollégium és a Boszorkányi utcai Pollack-épület között hanyas busz jár?
illetve gyalog mijen messze van e kettö egymástol?
Hip.............Hop...............Jön Gyick!!!
ezt kihagytam :-)
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elutasították a kollégiumi felvételi kérelmemet.
Elvileg igazoláshiány volt, de hogy mi hiányozhatott, arról fingom sincs, ugyanis mindent beszereztem amit írtak.
A másik ok meg a költségtérítéses finonszírozási forma miatt van. De ennek mi értelme? Azért mert én fizetek a suliért és nem az állam már nem lehetek koleszos?
Most mindenesetre nem tom mi lesz. Persze egyértelmû, hogy albérlet, de ahhoz igazság szerint nincs sok kedvem.
Meg azt hallottam, hogy az elsõ hónapban sokan visszamondják a koleszt és, hogy akkor egyszerûbb bejutni.
Meg az a ficsa aki a koleszbejutást, egy borzalmas nõszemély. Bocsi ha valakit sértek ezzel, mert az ismerõse, netán a barátnõje, de mindenki kedves volt velünk kivéve õt. Olyan lenézõ volt a viselkedése, hogy egész napra elment a kedvünk, még apám is megjegyezte, pedig õ csak telefonon dumált vele.
Szal most el vagyok szontyolódva... :-(
Nem vagyok egy bulizós típus. Fiatalkoromban, 5 éven keresztül minden hétvégén disco - manapság már nem bírnám elviselni a drog- és füstszagú bulikat...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bercy: én már kinõttem abból a korból... 30 évesen az ember már csak Sétatéri, Széchenyi-téri bulikra megy el néha...
Végre egy pécsi lány 😊
Igaz, majdnem apukád lehetnék, de attól még udvarolhatok neked... <#nyes>#nyes><#ravasz1>#ravasz1>
Amúgy nekem rinyáltak ismerõsök, hogy jajj, mer' a Boszi így a Boszi úgy... Na, kapnak a fejükre 😊
Majd csak 2006 öszén kezdik.
Lementünk haverommal, hogy személyesen intézkedjünk (biztos ami biztos), minden klappolt minden fasza volt, kivéve a koleszt, mert mire odaértünk már elmentek a kolesz bizottságból. Na most mi legyen, hisz ez fontos. Ott aludtunk tesómnál, hogy majd másnap. Másnap bementünk, ahol is (fél órás várakozás után) átírányítottak a suliépületbe (onnan irányítottak a koleszba még tegnap) ahol is kiderült, hogy vmit K*RVÁRA félrenéztünk, mert a csatolandó igazolások nem voltak nálunk. Én is meg haverom is azt hittük, hogy ezek csak vmi szoc segélyes cuccoshoz kell (tényleg elég félreértelmezhetõ ami oda van írva, mert az õ meg az én szüleimnek se tûnt fel), szal jó hülyék voltunk, bár az ügyintézõ csaj se volt a legtoleránsabb (a tanárok egész jó fejek voltak). Ezek után kicsit idegesen belementem a városban egy bölcsészkaros tanárnõ autójába (hosszú lenne elagyarázni, hogy mitõl, de a lényeg az, hogy optikai csalódás volt :-D). Na itt nem kicsit besz@rtam, de szerencsére nem volt semmi baj, csak az én rendszámtábla tartó mûanyag bizgentyûm tört le. Mivelhogy jön a hétvége, ezért csak hétfõn tudom feladni a levelet, ami majd csak kedden ér oda és szerdáig van a határidõ. Pedig mennyi energiámba került az egész, hogy az elsõk közt legyek. :-P
Két ágyas szobák nem csak a Bosziban vannak.
A Szántóban is, igaz, oda valóban csak párok és felsõbb évesek juthatnak be.
A UNIV, Jakabhegy nem tudom, hogy rendelkezik-e 2 ágyas szobákkal.
Gyanítom, le kell mondanod elsõ körben a haverodról... Bekötlötzés után persze van mód a variálásra szinte mindegyik koliban. De, õszintén szólva, jobban járnál, ha nem erõlködnél a barátodat illetõen: hamar elkönyvelnek "annak"... <#wow3>#wow3>
Csak az a baj, hogy a haveromnak még nem jött meg az értesítõ. Szeretnék vele egy kolieszszobában lenni, ez megoldható?
A Boszi pont kapóra jönne, mert ott kétágyas szobák vannak és az nagyon frankó lenne ha csak a miénk lenne egy szoba (nem vagyunk homik ne izgulj :-D). Nem tudod meddig tart a tatarozás?
A kolihelyeket ugyanis érkezési sorrendben döntik el elsõ körben, emellé jön még az önkormányzati helyek biztosítása
Elsõ évesként bejutni a Szántóba kiváltság - drukkolok, hogy sikerüljön 😊
A Boszit tatarozzák, a Jakabhegyi pedig okádék.
Csak az lombozott le, hogy a vastag borítékban lévõ papírok tömkelegébõl csupán annyit tudtam meg, hogy felvettek.
Gólyatáborról csak annyi volt szó, hogy menjek, de hogy hol és mikor lesz arról nem tett említést semmi.
Arról sem, hogy mennyi egy félév (költségétérítésesre vettek fel).
A kolégiumokról sem nagyon volt semmi, csak egy papír amin jelentkezni kell, de õszintén szólva nem nagyon értem az egészet.
Na mindegy majd kibogozom a szálakat. :-P
Nem ide tartozik szervesen, de lenne egy eladó - vadiúj - X-BoX, melyet a gazdája nem használt. Az irányár 35 ezer Ft. Õ 50 ezerért vette korábban.
Akit érdekel jelentkezzen kérem!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A hangulat iszonyat jó, bár nekem fiatalocskák akad köztük mutatós leányzó is... <#vigyor2>#vigyor2>
Tegnap pl. magyarok vs. külföldiek focimeccs volt a kolinál, a Stadion melletti betonoson - hangulat magasra hágott, énekeltek, sikongattak... A környék megértõen fogadja õket, TESC-zásba menet még hallottam is az egyik házinéni és ott lakó apuka diskurálását: "Milyen jól érzik magukat...!" "Hát igen, egész estig szoktak duhajkodni!" "Nem baj az!"
A Sétatéren nagy buli lesz - a Pécsi Est-ben amúgy minden program le van írva!
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
nesztek
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
- evés-ivás
- zene, buli
- csajok és szex
Jó lesz kicsit elszakadni itthonról.