668
.
-
#268 Nem halisten. -
#267 Volt vki Placido Domingo koncerten a Dóm téren? -
#266 Na jó, most hogy még mindig nem nyugodtam le, tudtok ajánlani a következő két hétre valami jó programot Pécsett? -
#265 28. Tyuk: "A 'mélyszegények' mikor jönnek ingyen?" -
#264 Ahogy írta kommentek között valaki: Külföldön én is külföldi vagyok, nekem is drága, de mégis meg tudom venni a belépőt a jó helyekre.
Minket az egyetlen hely, ahova ingyen várnak az Auswitz. :D -
#263 Hát ez valóban vérlázító... -
#262 Én nem vagyok elég európai hogy basz@][ÐÄ][Ä¢^²°¢`°²ÿ· -
#261 Na ma sem kell már kávéznom. :D -
#260 Inkább nem eleget. :p -
#259 Több füvet? A tervezők szívtak túl sok füvet.. xD -
#258 Mik azok az elcseszett óriásgombák ott hátul?
Több füvet, virágokat, ... -
#257 Nagyon üresnek tűnik, annyira nemgyerebe. Másik gagyibb képeken jobbnak tűnt. Itt olyan Jókai tér érzést kelt, csak a mű-Niagara hiányzik.
És ...mik azok a vattacukrok?? Át lennének festve barnára, akkor úgy néznének ki, mint egy darab kutyaszar nyársra húzva.
Lengőteke vaze.. szégyen, hogy nem tudják valami értelmessel bővíteni a teret.
Ezt nem a jobbérzésű deszkások fogják lerombolni, hanem én. -
#256 sz4bolcs irtam privit. -
#255 Nagyon szép látványterv!
Igen, az összes firkáló kezét levágnám - mint Afrikában a tolvajokét...
-
#254 Amúgy a fák körül, vagy valahol a téren egy kissé több füvet elviselnék.
A "műfelhőket" meg nem értem. Olyan erőltetettek.
Már előre látom a gördeszkásokat, ahogy "használatba veszik" a teret és a firkálókat ("graffitiseket" ) ahogyan 2 éves szinten mindent összefirkálnak... -
-
ba32107 #252 Nekem tetszik! -
#251 Első ránézésre az volt a benyomásom, hogy a Tér alá megy a lépcsősor.
Ha nem, akkor megvallom, hüle vagyok... :)
S akkor egyáltalán semmi gond a tér tervvel.
Annak idején ki volt állítva a teljes EKF 2010 anyag tervezet, mindennel az Árkádban, meg a Jókain is, de oly' régen láttam... lehet, hogy már ott is közszemlére volt téve ez a terv is.
-
#250 Imi! Szerintem nem a tér alá vezet a lépcsősor. Csak az északi oldal szintkülönbségét küzdi le. Mit is leheten a tér alatt csinálni? -
#249 Az a gáz, hogy most újítják a sulit (Pázmány Péter utcai Általános Iskola), ahol szokott lenni. Elvileg jövő héten kész. Ilyenkor kinti edzés van, de nem tudom jövő héten befejezik-e. Mindegy, írok, amint tudok valami konkrétat. Egyébként hétfő-kedd-szerdán 19-21 szokott lenni. Kedd-csütörtök meg futó edzés 18.30kor a BTK pályáján. -
#248 Mikor van és hol? Hol kell jelentkezni? -
#247 Bárki kungfuzhat. Szted én erős és tökéletes vagyok? Egyáltalán nem. Járnak túlsúlyos emberkék is. A lényeg, hogy mozogj... Itt is megtanulhatsz esni, védekezni, stb. -
#246 Aikido... Azzal érdemes kezdeni.
1-2 évig csak védekezni, és esni tanul az ember, és utána már az ellenfél erejét, lendületét használva már támadni is. Über brutál.
3 hónapig tanultam is. Aztán nem bírta a lábam [születési rendellenesség] és ott kellett hagyjam az edzéseket.
Utána elkezdtem body building-elni, meg testnevelés edzeni a Komarov (ma Babits Mihály Gyakorló) tornatermében.
Szép évek voltak a középsulis éveim. De nem szebbek az egyetemieknél! :)
-
#245 Nincsen gyengéknek és bénáknak kifejlesztett kungfu? -
#244 De menő, én is hadd!!! Csak én gyenge vagyok és béna..:/ -
#243 Én is azt "várom", hogy valaki belefulladjon abba a kukapótlóba, és átépítsék. -
#242 kungfu -
#241 Én emellett még balesetveszélyesnek is tartom - sok anyuka viszi oda sétálni a picurkákat, akik a vízfolyónál hagyják játszadozni őket... a terecske burkolata meg ugye tört mészkő, elesik bárki, mehet a balesetire...
-
#240 Jókai kövezetében az a rossz, hogy ha süt a nap, akkor szó szerint nem látsz semmit. -
#239 Miben "utazol"? Box, Thai-Box, kosár? -
#238 Zavarna - régimódi vagyok - de ha cserélni akarják, akkor nem üveg-fém, jellegtelen "kivagyi" alkotásokra, hanem akár a látványterven is szereplő, visszafogottabbat tudok elképzelni, elfogadni.
A "lovas szobor", az örökláng, és a szoborkompozíció közelében elég randa lenne a műanyag-fém látványa.
-
#237 Végeztem a vizsgákkal, itthon vagyok. Olykor lemegyek Pécsre edzésekre. -
#236 Ha férfiként zavar a burkolata (amúgy én is tanyáltam el ott párszor), akkor mit szóljon egy nő mondjuk magasabb sarkú cipőben? :D
Téged nem zavarna, ha a régi megszokottat lecserélnék ilyen modern kori szépségre? -
#235 A Jókai esetében az utca burkolata zavar engem.
A Széchenyi-tér esetében, ha elhagynák a lépcsősort, modern kori szépség lehetne.
-
#234 És lépcsők nélkül? Szerintem tök jól néz ki, bár nekem a mostani kinézetével sincs semmi bajom.
Ez az új sokkal modernebb, és elegáns, csak kicsit fájna a szívem föladni a megszokottat.
Meg aztán ki tudja, lehet a Jókai tér is ilyen jól mutatott látványterven, aztán mégis mi lett belőle..:D Nem is a kinézetével van a gond, de valahogy mégsem az igazi. -
#233 Irreális.
Főleg a tér alá vezető lépcsősor... Erős esőzéskor és a Hunyadi utca irányából jövő vízáradatkor az egészet elöntené a (szenny)víz.
Koncepcióként jól néz ki. De csak ennyi.
-
#232 Leült a topig!
Meséljetek valamit. Egyetemisták: Pécsen vagytok még?
Tud valaki valami jó programról?
Volt valaki a TV-toronyban sci-fi találkozón?
Más:
Ilyenné akarják tenni a Széchenyi teret:
Nektek mennyire tetszik? -
#231 a héten biztos, mert a télhez képest meleget mondanak
viszont volt fent hó hétvégén, nem is akármilyen -
#230 Abaligeten bezzeg van hó, csak én nem vagyok ott. És mire hazamegyek, tuti elolvad. -
#229 Ha elfogy az olaj, máshol is ez lesz a jellemző. :)