SG: Pécs Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te sem szereted a
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
kedvenc tanárommal nem nagyon szerettük egymást v.zs. XD
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Csak kíváncsi vagyok 😊
Azééé nem tudtam tegnap hazajönni, mert nem járt a távolsági busz át a Mecseken. :/
Felolvadt a város...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na az elég nagy szopás volt tegnap!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
meg volt olyan hogy dombon lefelé csúsztam, mintha deszkáznék xD
Több vidéki városban és Budapesten is lesz közönségtalálkozó, azért írtam ide a pécsit, mert úgy láttam, ez pécsiek fóruma.
Üdv
A filmrõl még nem hallottam.
Információkat hol lelhetek róla?
PÉCS!!! PÉCS!!! PÉCS!!! PÉCS!!!
Elsõ helyszín PÉCS!!!!
November 27. csütörtök, 19 óra , Cinema City PÉCS
Résztvevõk:
Csányi Sándor, Trill Zsolt, Goda Krisztina
Gyere és nézd meg a "Csak szex és más semmi" rendezõjének új filmjét az országban elsõként!
30 db ingyen jegy az elsõ jelentkezõknek!
[email protected]
Írd meg neved, e-mail címed.
Ha még belefértél a keretbe, mindenképpen visszaigazoló e-mailt küldünk.
Ha lemaradtál, a mozi pénztárában még lehetõség van korlátozott számú jegy vásárlására.
Várunk szeretettel.
Üdv:
A Kaméleon csapata
Nagyon nagyon jó volt, eszméletlen élmény volt 😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]