346

-
Ezeknél még nem tartok. OFF-on már az első harcnál játszhatatlan volt, most folyik min a vaj ja... -
én bekapcsoltam és near-re vettem a distance fogot, és azóta tökéletes. Amúgy ATI 9600XT-m van -
És amúgy nálad a FastWrites óta ATi-n semmi gond? Működik röccenés nélkül, ahogy azt kell? Mert hálóhintázás közben nem vészes egyáltalán a meg-megakadás, csak mintha töltögetne, de pont ezt nem értem mert még ennyit se szabadna megakadnia. És még akkoris meg-megröccen majdnem szabályos 2 másodpercenként, ha csak a NUM4 -gyel forgatom Spidey körül a kamerát egy Queens-i háztetőn.
Nálad teljesen folyik mint a vaj? És semmi beszaggatás nemvolt se Electro vs Time Square jeleneténél, se a Holland alagút Queens-is bejáratának berobbantásakor, de még Rhino rombolásakor se? -
Catalyst paneljén minden alkalmazásvezérelt, de mint mondtam a Vsync-ben nem hiszek, az csak az elkészült frame-eket korlátozná 75-re, de néha még a 25-öt se üti meg. A TruForm csak az azt támogató alkalmazásokban ér valamit. A másik két (?) lehetőséggel majd eljátszadozom.
És miez a buffer mélység? Ezt honnét szedted? Érdekelne. -
esetleg catalyston belül mindent alkalmazásvezéreltre vagy minimumra állíts...
talán a buffer mélységgel is jáccadozhacc (8bit stencil, 16bit, 24biot stb...) -
Külföldi fórumot - eltekintve az Activision fórummá vált CustomerSupport részétől - még nem néztem. Feltételezem, hogy nem csak a magyar ATi-soknak (persze vannak kivételek) lassú. Amúgy nekem így FastWrites nélkül sem megy le 5-10 fps-re, kivéve azon ritka alkalmakat amikor (tippem valami puffer ürítési hiba) huzamosabb lengedezés és akciózás után speciális effektekkel tűzdelt harcos mission következik. ...
Sem vírusírtó, sem tűzfal, sem akadékoskodó hálókártya vagy más memóriarezidens program nem lassítja. Az USB-t még nem próbáltam, de ha az a gond az elég gáz, lévén az egerem abból táplálkozik. V-Sync nemhiszem ... -
Esetleg vírusírtó, tűzfal, hálózati kártya, USB eszközök, v-sync likvidálása....
Külföldi fórum van már a dologról? -
Oké, de ennyit még hozzátennék:
Nálam ki volt kapcsolva a fastwrites (9800pro), mert tudom, hogy instabillá teheti a gépet játékok alatt. Feltettem Spidermant, elkezdtem játszani, de iszonyatosan szaggatott kb. 5-10 fps-el "futott", úgyhogy csak 20 percig próbálkoztam vele. Néztem a játék .ini-jét, de abban semmit nem találtam. Mivel tetszik a gém, mondom megpróbálom fastwrites ON-al (több játéknál is volt már megoldás ennek a bekapcsolása).
Azóta kb 1 órát játszottam (újra is kezdtem direkt azért, hogy lássam van-e változás a sebességben), és totál játszható, a szaggatás megszűnt.
A fastwrites legnagyobb hátránya pedig az inkompatibilitás. Más alaplap, más VGA és máris más eredmennyel jár a buzerálgatása.
Mind1, nálam megoldódott a helyzet, remélem neked is sikerál mihamarabb.
Ami még segíteni szokott: régebbi catalys-t használata (4.2-4.12), ezekkel is látványos gyorsulást lehet elérni régebbi (9800 vagy gyengébb) kártyáknál.
GL
-
szerintem qrva jó a game,nem tudjátok hogy amikor venommal vagy és utána visszaváltasz spideyra,akkor mit kell csinálni me nincs semmi jelölés a térképen,vagyis vannak versenyek azokat kéne csinálni? -
JAH -
De persze kösz az ötletet és szívesen fogadok(-dunk) továbbiakat! -
Nem. Nem úgy értettem, bocs. A CS csapat MINDEN hülyeséggel megpróbálkozik, ami HATÁSSAL lehet a program hibáira. Azért nem hülyékből áll a banda nyílván, csak inkább körberepülik 12x a témát mire patch lesz a dologból. A lustaság ugye?!
De a FastWrites úgytűnik szerintük és szerintem sincs hatással közvetlenül bármire is. Nálam eddig FW nélkül hibátlanul (!) futott minden, még az NFSU és a folytatás is, minden. Pedig nincs egy acélos gépem. Szerintem a FW inkább debug opció, amolyan "ha így nem, akko úgy" megoldás. Sajnos nálam nem is kéne használni.
VISZONT ... éppen most ülök egy ilyen gép előtt (nem az enyém): AMD64 3000+ (!) 512 DDR ATiRadeon 9600pro FastWritesON ... és még randábban megy mint nálam, az Athlon 2GHz 1GB DDR ATi9700 kombóval. Ebből számomra két dolog jön le:
1. a játék erősen vga-központú, hiába alá a 3GHz A64
2. erősen szar az ATi kártyákon -
Pont Te írtál véleményt a supportról a #109-ben...
-
AGP Fast Writes:
"lehetővé teszi, hogy a CPU az adatokat közvetlenül küldje a GPU-nak, kikerülve ezzel a memóriába való írást és kimásolást, ami lassítaná a folyamatot. Ha jól tudom először a GeF256-nál alkalmazták az nVidiánál, és kimondottan a 4x AGP rendszerekre tervezték, és valóban az AGP 2.0 szabvány része" -
Hát pedig vannak gamek, amik meghalnak nélküle (NFSU és most ezis...).
Van ami szarráfagy ha be van kapcsolva (Serious Sam stb.).
Ezvan. Vagy bekapcsolod vagy nem, tiéd a választás. -
Nem és nem ... az AGP FastWrites -t nem ajánlottnak minősítette a rendszerem (és valahol olvastam is, hogy felesleges). Nálam az az alaplapi BIOS frissítés óta hibákat generál csak. Amúgy a CustomerSupport emberek gondolod nem mondták volna, ha az lenne a baj?! Itt valami más a problem -
lol ez nagyon gáz... :DDDDDDDD -
Na haló!
Nekem is ATI-m van és szinte játszhatatlan, VOLT!
Most én leszek a support... :P
BIOS-ban tessék bekapcsolni az AGP Fast Writes-t. -
Egész jó lenne a gém, de az a köcsög Elektro üldözés úgyfelbaszta az agyam, hogy töröltem. -
Vinsanity #123 Szerintem nagyon ottvan a gém , most próbáltam ki
Bár eléggé akad a gépemen ( AMD 2.6,Radeon 9600XT 256MB, 512 DDR), nem tudjátok mi lehet a gond ? -
Nem ... csak egyet -
A legördülő listából kell platformot választani először (PC) aztán pedig a title-t ami ugye Ultimate Spiderman. De ha kérdeztél tényleg, akkor MUSZÁLY volt megtalálnod, mert anélkül nem is enged submittelni a rendszer (required mező).
Biztos az [Ask a Question] fülön kérdeztél? -
R9 #120 Ugye most nem az a küldetés hogy 100 versenyt kell menneM??? -
R9 #119 épp ma szedtem le most versenyzek johnyval -
irtam de énvagyok vak vagymi mer pc között nemláttam a Ultimate Spidermant:D -
Thx!
Sikerült!
-
őőő ott szopos mer gyorsan lefele kell menni de jól hogy nelegyen nagy a távolság -
Igen én is a videókártya beállításnál kapcsolom ki de akkor is resetel! -
Kergetem kergetem aztán utolérem 1 felhőkarcoló tetején és mission failed!
Mit baszarintok el?
-
kergeted csomo ideig azt megkűzdesz vele -
Egy kis segítségre lenne szükségem!
a lila szörnyel vagyok és egy áramos faszit kéne kicsinálni !
De hogyan?
Thx!
-
Eléggé nevetséges, ugye??
Nah hogy örüljenek, megcsinálom a Defrag-ot és a Scandisk-et, úgyis elkél már egy asszem ... a Spyware tuti szóba se jöhet és hadd ne mondjam el mit gondolok az XP repair-ról.Írhatnál teis nekik egyet, talán észbe kapnak!
>> www.activision.com/support << -
:)))))))))))))))))) OMG -
Nah ennyit a Customer Support-ról. Szóval most ott tartunk az amikkal, (legújabb VGA driver, background processek, VIA driver és két Dxdiag-log után) hogy csináljak egy full ScanDisk-et hibakereséssel aztán jöhet a Defrag éés egy Spyware kerestetés után (tuti spy mentes a gépem!) adjak neki egy XP cd-t és upgrade-eltessem az oprendszert hátha valami hibás! Ezek totál hülyék. Valószínű ez a nemkevés tényező CSAK az ő játékukat befolyásolja ( ) mert a DOOM3-ra, a FARCRY-ra, a HL2-re vagy a BF2-re semmi hatással nem volt. Ők nem kúrtak el semmit a játékban, a felhasználó gépe a szar, persze.
-
Hol ... hát a videokártyád beállításainál. A játékban biztosan nem, mivel be se tudsz lépni. Eddig mindenkinek segített úgytudom, szerintem nálad is ez lesz a gubanc.
Csak tudnám, hogy a pöcs készítők ezeket a hibákat miértnem tüntették fel a Readme, GameIssues részében ... -
hi all!Sajna még mindig nem megy csak azt nem tudom miért!Állandóan újraidul a gép!Azt az AA kikapcsolást hol gondoljátok? -
NiGhTM4R3 #106 Ez jó :) -
Na holnap csinálok helyet azt végre kitudom csomagolni meg telepíteni.
-
Hát nálam mégrosszabb a helyzet, - igaz nem "öltem bele" a gépembe annyit, mint te - néha már tényleg játszhatatlanba vált a dolog. Értem ezalatt az 5-6 frame másodpercenkénti megjelenítését. Szerencsére ez csak story mission alatt jött még be, de így viszont nehéz a haladás.
Most jött az új ötlet a mindíg segítőkész ACTIVISION CS csapattól. (szerintem már a pokolba kívánnak) Most a legújabb VIA Hyperion chipset driver felé irányítanak, és már más fickó írt. Biztos ő a supervisor ...
Kipróbálom ... -
szóval döcög rendesen:P