Ultimate Spider-Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi
Feltettem a játékot, a menü meg az átvezetõ anim. is jó volt, csak mikor indul a játék (gondolom harcal kezdpdik) akkor csak pixelhalmazokat látok, hallani hallok rendesen, az irányítási ablak is jól látszik, de maga a játék nem. Csak csíkokból áll az egész...
Tudtok erre megoldást, esetleg másnak is volt ilyen?

Macccy
Nah. Felmentem az égbe teljesen. Íme a bizonyíték:

Nagy kár, hogy a magasból úgy néz ki a távol, mint a mosott sz*r. Amúgy rendkívül feelinges a játék és közelre még szép is.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
neemmmondod, hogy az volt? <#shakehead>

(rohadt készítõk csesszék meg!)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

SNAKE01
Köszi!

asfa
amugy kösz

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Macccy
Kapcsold ki az AA-t, ha bennvan ..... nekem azzal újraindult egyszer faszán ....
Azért én rendesen seggberúgnám a készítõket. Végre egy jó gém, fasza szabad "fizikás" lengedezés, császár hangulatú átvezetõk és ütõs engine LENNE, HA nem szaggatna fullon és lehetne használni élsimítást, mer az én szemem bizony nembírja már a recéket. !!!

CalebJoe
Követni kell amikor megáll áramozni távolabb kell lenni mert ellök.
Egy ideig követed aztán meg kell vele küzdeni.
asfa
ezzel az elektroval mit kell csinálni.követem de elhagy megkell ütni vagy mi?

SNAKE01
hi all!az van nálam hogy bemásolom a cracket és indítanám a gamet akkor újraindul a gépem!de már próbáltam Proper crackfix-et is és azzal is!Érdekes más játékkal semmi baj nincsen!Valami ötlet?Plz!Thx!

CalebJoe
Nah végigvittem még tegnap kár ,hogy ilyen rövid.
Ha neked Rhino nehéz volt majd a vége felé a kemény üldözõs részek ja meg Venom, de Carnage is elég szopatós volt.
asfa
talán jobb az kártyád az enyémnél mert 9550 gamer edition van nekem nem vágom a tiedet

érdekes,hogy nálam-kopogjam le-egy mezei Gf4 Ti4400-essel nem szaggat a játék,pedig 1024-en van és nincs lehúzva semmi nullára....amúgy a játék végre egy huszárvágás a PC-seknek,ugyanis kis bõvítéssel az elõzõ Spiderman 2 játék konzolos verzióinak teljes koppintása újraírva-még a történeten kívüli "hõsködések" is...de legalább már mi is "mehetünk amerre akarunk,csinálhatjuk,amit akarunk"😊
asfa
huu kemény volt a rhino.nagy nehezen kinyirtam.

Istencsászár

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

asfa
nagyon kemény játék 😄DD.kár hogy akad de kár rohadt jó.ez egy teljesen uj pokember köze nincs hála az égnek az elözõkhöz

Istencsászár
meg ez a képregény style elsõre nagyon nemjöttbe megláttam majdnem kiléptem és töröltem mer bántotta a szemem azt lassan megszoktam és nagyon jó fõleg az átvezetõ történet elmek hihetetlen hangulatosak + a zenék is

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

asfa
most rakom fel kiváncsi vok

Istencsászár
látom sok atisnak 'akad' ugytünik nemnagyon kedveli eme kártyákat...

tegnap nekiestem nagyon jókis gém lenne ha nem lassulna be énmeg nemfogom levenni a shadowst meg a látóteret mer ugymeg csunya illene egy 9700, x800 karin suhannia szó nélkül no mind1

jük a küldik, fasza hogy városba néha kell segiteni az embereken, jó lenni a gonosszal is eddigi legjobb spiderman játék lenne ha nemkurták volna el ezt az akadásokkal...

Macccy
baaaaaaaaaaaazzmeeeeeg ... nehogymár játszhatatlanul szaggasson a RHINO-s mission! (és DE)
Nálatok minden oké azzal a küldetéssel? <#confused>

Macccy
<#felkialtas>Nah akkor most bugreport:<#felkialtas>

Figyelem! Csak finoman az élsimítással. Nemtudom, hogy driver függõ-e, de nekem a SILENT HILL 2 óta nem reagált így a gépem az AntiAlias-ra! Egyszerûen fogta magát és resetelt. Szóval lehet nemkéne felkapcsolni.
Nálatok megy?

Laky
köszi, így már jó 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Öcsém gépén ugyanez a gond, egy samplet ismételget állandóan. A kezdõ video alatt például végig egy mondatot ismételgetett. Játék közben a zene ugyanígy, sampleszerûen ismétlõdik 10mp-ként. A város zaja dettó. Valami nagy gáz lehet ezzel a játékkal. Mindenesetre így élvezhetetlen.

Végül sikerült feltelepíteni, csökkentett módban.
Akadás ellen: az árnyékokat kapcsold ki, a distance fogot kapcsold be, és view distance-t csökkentsd le. Nekem bejött. (Intel celeron 2.6 GHz, ATI Radeon 9600xt 768Mb DDR)
Nálam a hanggal nincs minden rendben, néha egy-egy sample-t ismételget folyamatosan.
Meg az egér irányítással is van baj, akadozva mozog a kamera, egyszerre túl nagy lépést mozdul, míg ha billentyûvel irányítom, akkor simán megy.

Laky
ennek ellenére akad 😞((((

Intel Celeron CPU 1.70 GHz
ATI Radeon 9600 Pro (128 M😎
768 MB DDR SDRAM

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

húú ez kell !
rorr
nálam is szépen fut 6600gt-vel minden maximumon van+gamepad.

Telepítés közben ezt a hibát írja ki a 2.cd telepítésénél. Egyszer már túllépett rajta, csak akkor meg a 3.cd telepítésénél állt le hasonló hibával. Valakinek van ötlete, miért van ez?
<#nemtudom>
Tatyla
nekem nem lassu egyálltalán 9800Pro-val...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

CalebJoe
Ja oda mész ahova akarsz lent meg fent a házak között nagyon jó.
Laky
Ultimate Spider-Man™ Minimum System Requirements

* 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 64 MB video card and drivers*
* Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
* Pentium(R) III 1.2 GHz or Athlon(TM) 1.2 GHz or higher processor
* 256 MB of RAM
* 3500 MB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file)
* A 100% Windows(R) 2000/XP - compatible computer system including:
* DirectX(R) 9.0c (Included)
* 100% DirectX(R) 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
* 100% Windows(R) 2000/XP - compatible mouse, keyboard and drivers
* 100% Windows(R) 2000/XP - compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

*Supported Chipsets for Windows 2000/XP

All NVIDIA(R) GeForce2(TM) and better chipsets

All ATI(R) Radeon 7500(TM) and better chipsets

*Important Note: Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Ultimate Spider-Man™. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX 9.0c compatibility.

Laky
amúgy jó lett 😊

magus755
ja akkor nem szoltam!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Laky
1 órával ezelõtt kértem bannert a mûhelyben 😊

Istencsászár
én nemtudom csak azt hogy x800-on illene neki 100 fpsel suhannia felbontást levettem poénból 640-enre ugyanaz ... szal ugytünik a atit nemkedveli..

magus755
Én meg megcsináltam bannernak bár a gameval nem jáccok!

rorr
Ez a lassúság csak ati kártyán van? mert nvidiások nem panaszkodnak.

Macccy
Ja ez érdekelne engem is ..... van benne lengedezõ-randalírozó mód???

asfa
szóval jó azt mondod?le lehet menni mindig az utcára???

CalebJoe
Szerintem ez az eddig legjobb Pókember játék bírom ezt a cellshaded grafikát csak néha úgy beszaggat mint atom.
Benne van Venom is azzal valami brutális menni.
Macccy
Hóóóóó ... miértnemmondtátok, hogy ez ilyen hangulatosan néz ki?!? .... Amint hazaérek be is dobom a letõõttõbe.

Amúgy ebben lehet szabadon lengedezni?? A SpiderMan2 -t naggyon vártam, dehát azt a full zsír verziót csak konzolok kapták meg végül.<#sir>

ati2002

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

magus755
Sziasztok leszedtem a gamet és a hozzá tartozó crackfixet de amikor el akarom inditani ujra indul a gépen esetleg valakinek ötlete van,hogy mitöl lehet minden más tökéletesen fut rajta!

Istencsászár
igen nekem is 😊 néha belassul nemvicc 20 fps alá azér nemakarok nagyzolni de az én configomon hasítania kéne 100 fps-el

nem tudom mi lehet a gand de szagagt a játék képe!
grafikai beállítás meg nincs különösebb...
FEAR , HL2 , Doom3 .... egyéb nem szaggatott

Laky

drop
na esc gomb után látod az elsö menüt ot levan irva mi kell a fö storyhoz pl 2 verseny kell és ha megvan akkor térképen megjelenik a zöld jel
m betü a nagytérkép

drop
na mindig ugrálj és mikor a kis ablak jelzi a hátát akkor ráugrasz a hátára és
f betüt nyomsz mikor a hátán vagy e és q billel ütöd a hátát mikor a keze a földet éri ugorj le rola mert hátára esik és nem szerencsés a hátán maradni

Mustang2005
Valaki küldjön Rhino utáni savet PLEASE!!!

Vagy hogy kell megölni???

Mikor autók között harcolok vele???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Laky
ha meglenne, szúrnék be képeket, de eddig csak PS2-re szedtem le a gémet 😊

Laky
azért én végigvittem 😊)))