346
-
#186 Catalyst 4.12 CP -
#185 fel tudnád tölteni valahova?
mert google-ban nem találok olyan helyet, ahol le lehetne tölteni :\ -
#184 az tény, de 4.12-vel kb. 2x olyan gyors.... -
#183 5.9-el is fut rendesen
-
#182 Még 1 megoldás ATI-soknak (9500-9600-9800):
4.12-es Catalystot tessék használni! -
koestler #181 Szerintem nem érdemes rajta bosszankodni. A végkonklúzió, hogy ezt is szarul írták meg. Néztem a gémet egy közepes gépen Ati kártyával, ahol teljesen jól futott, egy nagyságrendekkel erősebb gépen és erősebb Nvidia kártyával meg el sem indul a játék. A supportosok meg csak alibiznek vmivel, igazából meg úgysem tudnak mit csinálni... -
#180 3:47 perc és vége, pedig elbóklásztam,keresgéltem. Hát ez nagyon rövidre sikeredett -
#179 válasz se sértés
(vagy senki se rendelkezik eredetivel, ejnye!?) -
#178 Hűű ... hadd kérdezzem már meg! Van itt BÁRKI is aki EREDETI JÁTÉKKAL játszik és néha belassul csúnyán???!! (mongyuk füst közelben)
Eddig naggyon élveztem a csevegést a jenkikkel, de kezdem azt hinni, hogy a szaggatás inkább a crack hibája valamilyen szerencsétlen véletlen folytán ... bár akkor lehet nem csak ATi-nál lennének ilyen retek sebességek.
Valakik valamit nagyon szarul írtak meg. -
csak olvassátok el a #174 logjának uccsó néhány bejegyzését (a felsők) ... már könnyezem a röhögéstől ezeken a tirpák amcsikon -
#176 Na akkor kérnénk ugyanezt ékes angolba burkoltan és a Support oldalra
Amúgy a játék maga nem rókabőr, annál jóval többet ér, de számomra nagyon élményromboló hatással bír, ha játszhatatlanra lassul, mégha csak minden harmadik missionben is teszi meg. Ezért is szeretném ha megoldódna, mert amúgy imádom Spidey-t meg ezt a lengedezést is élvezem. A PS2/Box-os SpiderMan2 -nél majdnem sírva fakadtam, akkor erősen fontolgattam egy X-Box megvételét. -
koestler #175 Azt nem értem, hogy ilyen nyilvánvalónak tűnő hibák hogy nem derülnek ki az előtesztelések során. Bármennyire is vártam, hogy kipróbáljam a játékot az, hogy ennyi hibája van, szerintem azt mutatja, hogy még egy bőrt le akartak húzni a dologról, lassan tényleg nem lesz egy normális adaptáció sem és ez az Activision hibája, mert hagyja, hogy a felcsigázott emberek szívjanak az ilyen hibákkal. Vesszen a cég!!! -
#174 Tényleg nincs ötletem. De szerintem az Activision srácok nem vennék rossz néven, ha írnál nekik a problémádról. Csak készülj fel, hogy szájbarágós lesz, de szerintem neked hamarabb meglelik a megoldást.
MÁS
Aki szeretné maga is kipróbálni a lehetséges sebességre vonatkozó "megoldásokat", vagy csak egyszerűen kíváncsi rá, az nyugodtan olvassa el ezt az (egyelőre) nem túl hosszú chat-et a Support csapattal. Amint frissül vagy meg lesz a megoldás, ezt is frissítem.
Ja, lentről kezdjétek az olvasást!!
Customer Support ChatLog -
#173 vki tud vmi tippet hogy lehet legyőzni venomot spideyval?vagy semmi trükk nincs benne csak kitérek az ütései elől utána meg lezúzom? -
#172 #157
valaki tudna segíteni???
nem rég raktam újra windows-t, de még mindig ugyanezzel a problémával bajlódom... -
#171 Az már nem működik max a WinUpdate-nál. Haladnak a korral, szóval, ha letölteni is akarsz akkor használdd MerlinW által belinkelt progit!!
Valakinek ötlet? Le tudtam tölteni ami kellett, de csak nem frissül a directx.cpl. Nézzétek már meg, nektek is hibakeresés verziós az az egy fájl? Lehet, hogy mindenkinek az és csak szopat a kibaszott Support! -
#170 nem kell eredeti winfos!
IE->eszközök->bővítmények kezelése
és ott tiltsd le nyugodtan a Windows Genuine Advantage-t
Ezután már frissíthecc winfost, és töltikézhecc is.... -
#169 Oké ... közben megcsináltam. Köszi. Hát a websetup lószart nem segített, mindíg ott van a hibakeresés verziós directx.cpl. Nézem a redist változatot. -
#168 Ez mi is pontosan ?? Csak hogy ne b*sszam nagyon szét az amúgy is ingatag és korántsem legális rendszerem ... ?!
(it's 1,5 years old for Christ's sake) -
#167 GENUINE WINDOWS SOFTWARE baromságot perc alatt fel tudod törni ezzel itten:D -
bgabor #166 AGP Fast writes? Radeon 9600Prom utálta, most a 6600GT-m is utálja. -
#161 Nah emberek, most megfogott a Customer Support!
Azt találták ki, hogy frissítsem a LEGÚJABB (merthogy van ilyen is!) DirectX9.0c-re a jelenlegit Dx9.0c-met. Csakhogy ehhez a Microsoft oldaláról kellene elindítani egy websetup-ot és ez sajnos EREDETI WinXP-t igényel, hála a GENUINE WINDOWS SOFTWARE baromságnak. Szóval lévén ingyenélő paraszt vagyok, nem tudom lefrissíteni, pedig a Dxdiag-ban látható, hogy 1(!) fájl, a directx.cpl nem retail verziós, hanem hibakereső verziós! És most erre fogták rá a srácok, hogy a hiba oka ...
Bárhogyis, így nem tudom folytatni a levelezést, merthát azt nem mondhatom, hogy bocsi fiúkák, de én a krekkes cuccot szeretem.
Ha van valakinek eredeti oprendszere és le tudja szedni a frissítést akkor küldje le nekem legyen szíves. Kösz.
Ja, a dx9: http://www.microsoft.com/windows/directx/ -
Lacc 16 #160 Scátok.
Nekem is voltak problémáim a game elindításával 2-szer is de egy újratelepítés megoldotta a gondokat.Csak annyit szeretnék tudni vki nem tudja véletlenül, hogy ha már végigvittem a játékot csak pár gyorsasági meg hasoló cucc nincs meg, akkor vissza lehet-e menni vhogy a game pályáira, feladataira. Vagy csak akkor ha elmentettem és visszatöltöm? Mer ha így kell nagyon elcseszett egy rész benne.Amúgy tetszett,csak talán Venom ugrálása sikeredet Hulk-osra sztem.
-
#159 tegnap töredezettségmentesítettem 2 winyómat a 3-ból, ha ez valamennyicskét segít :\
a 3-at félbehygatam, mert mát nem volt türelmem megvárni -
#158 -
#157 a következő a problémám
benyomtam a játékot, de a hangot sehogy se tudtam behozni rajta
gondoltam majd egy reinstall segíteni fog, de azt írta a célmappa megadása után, hogy rakjam be a CD-t...
már réges-régen bemountoltam a CD-t, különben el se indult volna a telepítője :\
próbáltam ISO-ban és BIN-ben bemountolni = semmi
kiírtam egy újraírható CD-re és szintén semmi
???
help ! -
#156 jha, nekem is úgy akad a game mint a rohadás...szinte játszhatatlan, pedig nem kell elvileg valami hiper gép neki -
koestler #155 Nem segített, hogy leszedtem az AA-t, továbbra is újraindul, ha indítom az exe-t. Megnézem egy másik gépen, hátha esetleg rosszul írtam ki a játékot, azután lehet, hogy megeresztek egy levelet a support-os srácoknak, bár nem várok sokat a dologtól... -
#154 Ha az nem segít akkor neked (is?) egy új probléma állt elő és akkor csak azt tudom javasolni, hogy irány a www.activision.com/support és tessék nyaggatni a csapatot!!
Nekem amúgy csodák csodája, de a defrag és a scandisk segített a szakaszos meg-megakadáson. A súlyos framerate gondot azonban nem oldotta meg még semmi. Dolgoznak rajta szerintem a fiúkák ... -
koestler #153 Ha szabad kicsit védekeznem, én becsületesen visszaolvastam és találkoztam is játék közbeni frame rate problémákkal, de magaméhoz hasonló problémával nem, ennek ellenére lehet, hogy elsikkadt a figyelmem és volt ilyen hozzászólás. Mindenesetre kösz, megpróbálom driveresen leszedni az AA-t, hátha attól indul a játék. -
#152 Tapasztalat van sajna de megoldás nincs :( -
#151 150 hozzászólás, ebből legalább 20 ezzel foglalkozik... mérnem olvas vissza sosenem senkisem?
Vedd lejebb vagy kapcsold ki az Antialiasing-ot. -
koestler #150 Rebootol a gép közvetlen a telepítés után, ha a játékot be akarom izzítani. Tudom, hogy ez az, amire úgysem lehet mit hozzátenni, de volt valakinek hasonló tapasztalata, esetleg megoldása? -
#149 hátára ugrasz, megcsapkodod, leugrasz, átrohansz a medencén, beleragad, odarohansz a daruhoz, és használod. -
#148 vki plíz help,mit kell csinálni mikor rhinot üldözöm és a végén van egy daruszerűség egy betonmedence vagy mi? -
#147 kicsit elbaszarintottam így jobban megnézve ^^ -
#146 Good job, soldier! -
#145 a Bannerműhelyben nem reagálnak semmire :\
egy ilyen bannert sikerült összehoznom: http://kepfeltoltes.hu/051002/US-M_Banner.gif -
#144 Jó neked ... remélem itt is megoldódik és folyni fog.
Radlinkert inkább nem vonnám be a dologba, ha nem muszály. Nem tuningolok és különben is menni kéne anélkül egy átlag gépen.
KG21:
Az sem old meg mindent. Biztos én vagyok szőrszálhasogató, de picit röcög még úgy is és mint mondtam, mozgástól függetlenül! -
#143 Ja, bufferek beállításai talán csak Radlinker-el elérhetőek...