Ultimate Spider-Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Ezeknél még nem tartok. OFF-on már az elsõ harcnál játszhatatlan volt, most folyik min a vaj ja...

KG21
én bekapcsoltam és near-re vettem a distance fogot, és azóta tökéletes. Amúgy ATI 9600XT-m van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Macccy
És amúgy nálad a FastWrites óta ATi-n semmi gond? Mûködik röccenés nélkül, ahogy azt kell? Mert hálóhintázás közben nem vészes egyáltalán a meg-megakadás, csak mintha töltögetne, de pont ezt nem értem mert még ennyit se szabadna megakadnia. És még akkoris meg-megröccen majdnem szabályos 2 másodpercenként, ha csak a NUM4 -gyel forgatom Spidey körül a kamerát egy Queens-i háztetõn.<#ticking>
Nálad teljesen folyik mint a vaj? És semmi beszaggatás nemvolt se Electro vs Time Square jeleneténél, se a Holland alagút Queens-is bejáratának berobbantásakor, de még Rhino rombolásakor se?

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Catalyst paneljén minden alkalmazásvezérelt, de mint mondtam a Vsync-ben nem hiszek, az csak az elkészült frame-eket korlátozná 75-re, de néha még a 25-öt se üti meg. A TruForm csak az azt támogató alkalmazásokban ér valamit. A másik két (?) lehetõséggel majd eljátszadozom.
És miez a buffer mélység? Ezt honnét szedted? Érdekelne.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

NeoMaN
esetleg catalyston belül mindent alkalmazásvezéreltre vagy minimumra állíts...
talán a buffer mélységgel is jáccadozhacc (8bit stencil, 16bit, 24biot stb...)

Macccy
Külföldi fórumot - eltekintve az Activision fórummá vált CustomerSupport részétõl - még nem néztem. Feltételezem, hogy nem csak a magyar ATi-soknak (persze vannak kivételek) lassú. Amúgy nekem így FastWrites nélkül sem megy le 5-10 fps-re, kivéve azon ritka alkalmakat amikor (tippem valami puffer ürítési hiba) huzamosabb lengedezés és akciózás után speciális effektekkel tûzdelt harcos mission következik. ... <#confused>
Sem vírusírtó, sem tûzfal, sem akadékoskodó hálókártya vagy más memóriarezidens program nem lassítja. Az USB-t még nem próbáltam, de ha az a gond az elég gáz, lévén az egerem abból táplálkozik. V-Sync nemhiszem ...

NeoMaN
Esetleg vírusírtó, tûzfal, hálózati kártya, USB eszközök, v-sync likvidálása....
Külföldi fórum van már a dologról?

NeoMaN
Oké, de ennyit még hozzátennék:
Nálam ki volt kapcsolva a fastwrites (9800pro), mert tudom, hogy instabillá teheti a gépet játékok alatt. Feltettem Spidermant, elkezdtem játszani, de iszonyatosan szaggatott kb. 5-10 fps-el "futott", úgyhogy csak 20 percig próbálkoztam vele. Néztem a játék .ini-jét, de abban semmit nem találtam. Mivel tetszik a gém, mondom megpróbálom fastwrites ON-al (több játéknál is volt már megoldás ennek a bekapcsolása).
Azóta kb 1 órát játszottam (újra is kezdtem direkt azért, hogy lássam van-e változás a sebességben), és totál játszható, a szaggatás megszûnt.
A fastwrites legnagyobb hátránya pedig az inkompatibilitás. Más alaplap, más VGA és máris más eredmennyel jár a buzerálgatása.
Mind1, nálam megoldódott a helyzet, remélem neked is sikerál mihamarabb.
Ami még segíteni szokott: régebbi catalys-t használata (4.2-4.12), ezekkel is látványos gyorsulást lehet elérni régebbi (9800 vagy gyengébb) kártyáknál.
GL

egypszichonauta
szerintem qrva jó a game,nem tudjátok hogy amikor venommal vagy és utána visszaváltasz spideyra,akkor mit kell csinálni me nincs semmi jelölés a térképen,vagyis vannak versenyek azokat kéne csinálni?

Istencsászár
JAH

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Macccy
De persze kösz az ötletet és szívesen fogadok(-dunk) továbbiakat! <#wink>

Macccy
Nem. Nem úgy értettem, bocs. A CS csapat MINDEN hülyeséggel megpróbálkozik, ami HATÁSSAL lehet a program hibáira. Azért nem hülyékbõl áll a banda nyílván, csak inkább körberepülik 12x a témát mire patch lesz a dologból. A lustaság ugye?! <#kacsint>
De a FastWrites úgytûnik szerintük és szerintem sincs hatással közvetlenül bármire is. Nálam eddig FW nélkül hibátlanul (!) futott minden, még az NFSU és a folytatás is, minden. Pedig nincs egy acélos gépem. Szerintem a FW inkább debug opció, amolyan "ha így nem, akko úgy" megoldás. Sajnos nálam nem is kéne használni.
VISZONT ... éppen most ülök egy ilyen gép elõtt (nem az enyém): AMD64 3000+ (!) 512 DDR ATiRadeon 9600pro FastWritesON ... és még randábban megy mint nálam, az Athlon 2GHz 1GB DDR ATi9700 kombóval. Ebbõl számomra két dolog jön le:
1. a játék erõsen vga-központú, hiába alá a 3GHz A64
2. erõsen szar az ATi kártyákon <#confused>

NeoMaN
Pont Te írtál véleményt a supportról a #109-ben...

NeoMaN
AGP Fast Writes:
"lehetõvé teszi, hogy a CPU az adatokat közvetlenül küldje a GPU-nak, kikerülve ezzel a memóriába való írást és kimásolást, ami lassítaná a folyamatot. Ha jól tudom elõször a GeF256-nál alkalmazták az nVidiánál, és kimondottan a 4x AGP rendszerekre tervezték, és valóban az AGP 2.0 szabvány része"

NeoMaN
Hát pedig vannak gamek, amik meghalnak nélküle (NFSU és most ezis...).
Van ami szarráfagy ha be van kapcsolva (Serious Sam stb.).
Ezvan. Vagy bekapcsolod vagy nem, tiéd a választás.

Macccy
Nem és nem ... az AGP FastWrites -t nem ajánlottnak minõsítette a rendszerem (és valahol olvastam is, hogy felesleges). Nálam az az alaplapi BIOS frissítés óta hibákat generál csak. Amúgy a CustomerSupport emberek gondolod nem mondták volna, ha az lenne a baj?! Itt valami más a problem

NeoMaN
lol ez nagyon gáz... 😄DDDDDDD

NeoMaN
Na haló!
Nekem is ATI-m van és szinte játszhatatlan, VOLT!
Most én leszek a support... 😛
BIOS-ban tessék bekapcsolni az AGP Fast Writes-t.

mad mind
Egész jó lenne a gém, de az a köcsög Elektro üldözés úgyfelbaszta az agyam, hogy töröltem.

Szerintem nagyon ottvan a gém , most próbáltam ki <#vigyor3>
Bár eléggé akad a gépemen ( AMD 2.6,Radeon 9600XT 256MB, 512 DDR), nem tudjátok mi lehet a gond ?
Macccy
Nem ... csak egyet

Macccy
A legördülõ listából kell platformot választani elõször (PC) aztán pedig a title-t ami ugye Ultimate Spiderman. De ha kérdeztél tényleg, akkor MUSZÁLY volt megtalálnod, mert anélkül nem is enged submittelni a rendszer (required mezõ).
Biztos az fülön kérdeztél? <#ticking>

Ugye most nem az a küldetés hogy 100 versenyt kell menneM???

épp ma szedtem le most versenyzek johnyval

Istencsászár
irtam de énvagyok vak vagymi mer pc között nemláttam a Ultimate Spidermant😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

maffia79
Thx!
Sikerült!
<#taps><#wave>

Istencsászár
õõõ ott szopos mer gyorsan lefele kell menni de jól hogy nelegyen nagy a távolság

SNAKE01
Igen én is a videókártya beállításnál kapcsolom ki de akkor is resetel!<#sir><#schmoll2>

maffia79
Kergetem kergetem aztán utolérem 1 felhõkarcoló tetején és mission failed!
Mit baszarintok el?

Istencsászár
kergeted csomo ideig azt megkûzdesz vele

maffia79
Egy kis segítségre lenne szükségem!
a lila szörnyel vagyok és egy áramos faszit kéne kicsinálni !
De hogyan?
Thx!

Macccy
Eléggé nevetséges, ugye?? <#taps>
Nah hogy örüljenek, megcsinálom a Defrag-ot és a Scandisk-et, úgyis elkél már egy asszem ... a Spyware tuti szóba se jöhet és hadd ne mondjam el mit gondolok az XP repair-ról. <#boxer> Írhatnál teis nekik egyet, talán észbe kapnak! <#vigyor>
>> www.activision.com/support <<

Istencsászár
😊))))))))))))))))) OMG

Macccy
Nah ennyit a Customer Support-ról. Szóval most ott tartunk az amikkal, (legújabb VGA driver, background processek, VIA driver és két Dxdiag-log után) hogy csináljak egy full ScanDisk-et hibakereséssel aztán jöhet a Defrag éés egy Spyware kerestetés után (tuti spy mentes a gépem!) adjak neki egy XP cd-t és upgrade-eltessem az oprendszert hátha valami hibás! Ezek totál hülyék. Valószínû ez a nemkevés tényezõ CSAK az õ játékukat befolyásolja (<#nevetes2>) mert a DOOM3-ra, a FARCRY-ra, a HL2-re vagy a BF2-re semmi hatással nem volt. Õk nem kúrtak el semmit a játékban, a felhasználó gépe a szar, persze.

Macccy
Hol ... hát a videokártyád beállításainál. A játékban biztosan nem, mivel be se tudsz lépni. Eddig mindenkinek segített úgytudom, szerintem nálad is ez lesz a gubanc.
Csak tudnám, hogy a pöcs készítõk ezeket a hibákat miértnem tüntették fel a Readme, GameIssues részében ... <#falbav>

SNAKE01
hi all!Sajna még mindig nem megy csak azt nem tudom miért!Állandóan újraidul a gép!Azt az AA kikapcsolást hol gondoljátok?

Ez jó 😊

grebber
Na holnap csinálok helyet azt végre kitudom csomagolni meg telepíteni.

Next PC upgrade: 2022

Macccy
Hát nálam mégrosszabb a helyzet, - igaz nem "öltem bele" a gépembe annyit, mint te - néha már tényleg játszhatatlanba vált a dolog. Értem ezalatt az 5-6 frame másodpercenkénti megjelenítését. Szerencsére ez csak story mission alatt jött még be, de így viszont nehéz a haladás.
Most jött az új ötlet a mindíg segítõkész ACTIVISION CS csapattól. (szerintem már a pokolba kívánnak) Most a legújabb VIA Hyperion chipset driver felé irányítanak, és már más fickó írt. Biztos õ a supervisor ... <#nevetes1>
Kipróbálom ...

Istencsászár
szóval döcög rendesen😛

Istencsászár
ati x800pro😛 végülis eljáccogatok vele ugyhogy levettem a látótávolságot min. fog on , árnyék ki, de igyis 20-30 fps 60%-ában

Macccy
frankón? ATi, mi? ... haddtaláljam, ki: X széria? Ez azért már elég erõs, nem? Hogy egy ilyen - amúgy nem csúnya, de nem igazán gépigényes - játék ne menjen mint a szél... most várom legfrissebb ötletét a Jason-nak <#papakacsint>

<#felkialtas>#99

Istencsászár
😄 256 mbs karimmal is szar😄

Macccy
Há' akkoris valami gixer van mer nálam A LAP NEM JELENÍTHETÕ MEG - KISZOLGÁLÓ NEM TALÁLHATÓ üzenet jelenik meg a screenshotod helyett. <#confused>
De úgyis az AA lesz a ludas ...

MÁS: Immáron két napja folytatok "komoly" technikai submit-csatákat az Activision egyik Észak Amerikai Customer Support emberével. Azt próbáljuk kideríteni, hogy mitõl van az a nálam (is) tapasztalható jelenség, hogy a játék erõsebb ATI kártya (pl.R9700) támogatása mellett sem képes sokszor játszható framerate-et produkálni, mialatt nVidia-s társaik rendre jól viszik a dolgot.
Nálam pl. a RHINO-s mission, az ELECTRO-s mission TimeSquare része és a mostani "Repkedõ Rocketeer csóka" misson néha játszhatalanul belassul. Mindezt az 1 GB RAM és a 2 GHz-es proci ellenére!!

ATI tulajok! Akinek hasonló problémái vannak, néha furán meg-megakad (picit) hálóhintázás közben és úgytûnik, hogy huzamosabb játék után a textúra töltögetés - valószínû video RAM-ból - lelassul és ettõl füst-tûz-robbanás vagy más effekt közelében erõsen belassul a játék, nos az tegye fel a kezét! (huh, lélegezz .. huhh)
A csóka próbál kitalálni valamit, de nem lesz belõle patch, ha nem próbálok ki minden idétlen lehetõséget amit felajánl ... Amúgy a játék nagyszerû élmény, ezért is "fáradok" hogy ilyeneket vitassak. (és csakazértse veszek nVidia-t <#wink>)

Mért nem látod a képet? Nekem mûködik.
Akkor kikapcsolom az élsimítást 😞

asfa
sokáig követni köl aztán leáll veled bunyozni

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Macccy
Szerintem már mondtam, de most újra, hogy az élsimítást azt tuti nembírja. Nálam azzal volt "csíkos" de inkább bazinagy törött textúrahalmaznak nevezném. Ja és egyszer resetelt is.
Szóval, ha láthatnám a képed akkor közelebbit is mondhatnék, így most csak ennyi .... <#ticking>

Mustang2005
Az Elektro "kergetõs" küldetést hogy kell megcsinálni???

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Azért a "képregénygrafika" nagyon ott van...

H tudjátok mirõl beszélek:
Errõl...