Ultimate Spider-Man

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
én most a tûzember után vagyok vannak házakon aranyért meg stbért verseny feladatok azokat mind meg kell csinálni h továbbjussak ?
közbe meg ilyen kis bûnözõket lehet kinyírni?
vagy merre menjenek hol van a a fõküldetés vagy ilyesmi 😛

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

drop
nem kell csalás csak venomal vagy egyél ambert és akkor gyogyulsz a farkast meg mindig tarsd szem elöt mert gyogyul ö is
orszarvunál még roszab a helyzet

Istencsászár
nagyon jó 😊)) cheat pfff azzal aztán tényleg jólesz... de még képeket eddig semláttunk senkitõl

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mustang2005
VAGYIS WOLVERINE VS VENOM

<#vigyor5>

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Mustang2005
Naggyon jó a gém!!

Most a wolverine vs venpmnál tartok!

Nem tudom legyõzni Farkast😞

CHEAT??

drop
csá szerintem elég jó let a grafika türhetö a játék élmény newm rossz a storry is jó meg lehetsz gonosz is

Mustang2005
Mindjárt lejön!!

3. cd 34.fálja következik😊)))

ThugEdge
nálam is most csorog,de az,hogy képregény styl,az már eleve dobja az alaphangulatot,elõzõ télleg egy 0 volt

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Seth
még énis csak a trailert láttam, abból szûrtem le ezt az információrengeteget 😄

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
pf😊 ettõl aztán elõrébb vagyok

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Seth
spiderman 2 ?? pfff, az vmi okádék volt, egy nagy nulla. Ez annál azért sokkalta jobbnak tûnik. Meg az a 3 cd igazából csak 2 cd méretû, csak 1320 MB, simán rálehetett volna nyomni 2 cd-re

PSN ID.: Beegabor

Istencsászár
spiderman 2õhöz képest milyen?
Képeket valaki rakjonbe mer abból hogy "tök király a gém" nemsokra megyünk páran 3 cdt meg feleslegesen nemakarok leszedni szóval kicsit bõvebben..

Mustang2005

dardevil
Ha lehet bõvebben.
Érdemes leszedni ?

Mustang2005
Vágja ki valaki!

Mustang2005
Banner a galériámba!

Mustang2005
Csináljon valaki bannert!

asfa
már nekem is jön kiváncsi vok

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mustang2005
Remélem jó lesz az irányítás.....

Meg a játékmenet.......

báttyó02
valaki moindjon pár szót hogy miylen

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Tatyla
ááááááááááá
tök király game....
probálljátok ki...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Laky
már töltöm is 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Torrenten már fenntvan rég.

Next PC upgrade: 2022

Laky
nah, már csak meg kell szerezni 😊)))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Ma kijött PC-re is:

2005-09-24 PC Game ISOs Ultimate Spider-Man (c) Activision DEVIANCE 86x15 MB

grebber
Xbox-ra és PS2-re ma jött ki!

NEM LESZ MÁR VÉGRE TÖRÉS A JÁTÉKHÓZ
Mustang2005
C:\Documents and Settings\Zsámboki Balázs\Dokumentumok\Képek\hp_logo.jpg

Mustang2005
Frissült a hivatalos oldala!!!<#taps>

báttyó02
LOÁL 😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Eye-scream
Trailert láttam, kíváncsi vagyok. Énnekem tetszik ez a rajzfilmszerû grafikus megoldás, ráadásul ha jól látom Venommal is lehet majd nyomulni. Remélem nem qrják el majd, mint a 2õt...

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

gabber_saviola
ehh 😄

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

sIlenc3
Hát meg néztem a trélert..és amikor behozta az every city feliratot rögtön tudtam milyen szöveg lesz ott és így tovább.

Laky
😄

you are GAY!

gabber_saviola
igazi lákinak való gámé 😄DDDDDDDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Laky
ízlések és pofonok

az

Pyx
honlap és tréler alapján ratyi lesz, mint az elözõek

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

windrunner
Amugy boccs ha megbántok bármilyen PC-s kollégát de ez a game is konzolon lessz igazán élvezhetõ...

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Tufa
Azért szerintem bátor dolog kiadni egy újabb pókember játékot. Kiváncsi vagyok milyen lesz

windrunner
Nyem rossz.

[O.o] ^^ :D @->-- pázzzee...

Laky
Ki ne ismerné a Marvel képregények egyik húzóemberét, a Pókembert? Az elmúlt években a mozivásznon is hódít a rajzfilmhõs, aki azóta töretlenül tör a magasba és a játékipart is meghódította, kisebb-nagyobb szerencsével. Ezúttal egy újabb adaptáció van készülõben, ami az Ultimate Spider-Man címet kapta és aminek végre beindult a pofás oldala, mely egyelõre csak pár információval és képpel szolgál.

http://www.gamestar.hu/

← ElőzőOldal 7 / 7