346
  • Istencsászár
    ati x800pro:P végülis eljáccogatok vele ugyhogy levettem a látótávolságot min. fog on , árnyék ki, de igyis 20-30 fps 60%-ában
  • Macccy
    frankón? ATi, mi? ... haddtaláljam, ki: X széria? Ez azért már elég erős, nem? Hogy egy ilyen - amúgy nem csúnya, de nem igazán gépigényes - játék ne menjen mint a szél... most várom legfrissebb ötletét a Jason-nak

• Istencsászár
    :D 256 mbs karimmal is szar:D
  • Macccy
    Há' akkoris valami gixer van mer nálam A LAP NEM JELENÍTHETŐ MEG - KISZOLGÁLÓ NEM TALÁLHATÓ üzenet jelenik meg a screenshotod helyett.
    De úgyis az AA lesz a ludas ...

MÁS: Immáron két napja folytatok "komoly" technikai submit-csatákat az Activision egyik Észak Amerikai Customer Support emberével. Azt próbáljuk kideríteni, hogy mitől van az a nálam (is) tapasztalható jelenség, hogy a játék erősebb ATI kártya (pl.R9700) támogatása mellett sem képes sokszor játszható framerate-et produkálni, mialatt nVidia-s társaik rendre jól viszik a dolgot.
    Nálam pl. a RHINO-s mission, az ELECTRO-s mission TimeSquare része és a mostani "Repkedő Rocketeer csóka" misson néha játszhatalanul belassul. Mindezt az 1 GB RAM és a 2 GHz-es proci ellenére!!

ATI tulajok! Akinek hasonló problémái vannak, néha furán meg-megakad (picit) hálóhintázás közben és úgytűnik, hogy huzamosabb játék után a textúra töltögetés - valószínű video RAM-ból - lelassul és ettől füst-tűz-robbanás vagy más effekt közelében erősen belassul a játék, nos az tegye fel a kezét! (huh, lélegezz .. huhh)
    A csóka próbál kitalálni valamit, de nem lesz belőle patch, ha nem próbálok ki minden idétlen lehetőséget amit felajánl ... Amúgy a játék nagyszerű élmény, ezért is "fáradok" hogy ilyeneket vitassak. (és csakazértse veszek nVidia-t )
  • NiGhTM4R3
    Mért nem látod a képet? Nekem működik.
    Akkor kikapcsolom az élsimítást :(
  • asfa
    sokáig követni köl aztán leáll veled bunyozni
  • Macccy
    Szerintem már mondtam, de most újra, hogy az élsimítást azt tuti nembírja. Nálam azzal volt "csíkos" de inkább bazinagy törött textúrahalmaznak nevezném. Ja és egyszer resetelt is.
    Szóval, ha láthatnám a képed akkor közelebbit is mondhatnék, így most csak ennyi ....
  • Mustang2005
    Az Elektro "kergetős" küldetést hogy kell megcsinálni???
  • Vlala #94
    Azért a "képregénygrafika" nagyon ott van...
  • NiGhTM4R3
    H tudjátok miről beszélek:
    Erről...
  • NiGhTM4R3
    Hi
    Feltettem a játékot, a menü meg az átvezető anim. is jó volt, csak mikor indul a játék (gondolom harcal kezdpdik) akkor csak pixelhalmazokat látok, hallani hallok rendesen, az irányítási ablak is jól látszik, de maga a játék nem. Csak csíkokból áll az egész...
    Tudtok erre megoldást, esetleg másnak is volt ilyen?
  • Macccy
    Nah. Felmentem az égbe teljesen. Íme a bizonyíték:

Nagy kár, hogy a magasból úgy néz ki a távol, mint a mosott sz*r. Amúgy rendkívül feelinges a játék és közelre még szép is.
  • Macccy
    neemmmondod, hogy az volt?

(rohadt készítők csesszék meg!)
  • SNAKE01
    Köszi!
  • asfa
    amugy kösz
  • Macccy
    Kapcsold ki az AA-t, ha bennvan ..... nekem azzal újraindult egyszer faszán ....
    Azért én rendesen seggberúgnám a készítőket. Végre egy jó gém, fasza szabad "fizikás" lengedezés, császár hangulatú átvezetők és ütős engine LENNE, HA nem szaggatna fullon és lehetne használni élsimítást, mer az én szemem bizony nembírja már a recéket. !!!
  • CalebJoe
    Követni kell amikor megáll áramozni távolabb kell lenni mert ellök.
    Egy ideig követed aztán meg kell vele küzdeni.
  • asfa
    ezzel az elektroval mit kell csinálni.követem de elhagy megkell ütni vagy mi?
  • SNAKE01
    hi all!az van nálam hogy bemásolom a cracket és indítanám a gamet akkor újraindul a gépem!de már próbáltam Proper crackfix-et is és azzal is!Érdekes más játékkal semmi baj nincsen!Valami ötlet?Plz!Thx!
  • CalebJoe
    Nah végigvittem még tegnap kár ,hogy ilyen rövid.
    Ha neked Rhino nehéz volt majd a vége felé a kemény üldözős részek ja meg Venom, de Carnage is elég szopatós volt.
  • asfa
    talán jobb az kártyád az enyémnél mert 9550 gamer edition van nekem nem vágom a tiedet
  • xido
    érdekes,hogy nálam-kopogjam le-egy mezei Gf4 Ti4400-essel nem szaggat a játék,pedig 1024-en van és nincs lehúzva semmi nullára....amúgy a játék végre egy huszárvágás a PC-seknek,ugyanis kis bővítéssel az előző Spiderman 2 játék konzolos verzióinak teljes koppintása újraírva-még a történeten kívüli "hősködések" is...de legalább már mi is "mehetünk amerre akarunk,csinálhatjuk,amit akarunk":)
  • asfa
    huu kemény volt a rhino.nagy nehezen kinyirtam.
  • Istencsászár

• asfa
    nagyon kemény játék :DDD.kár hogy akad de kár rohadt jó.ez egy teljesen uj pokember köze nincs hála az égnek az elözőkhöz
  • Istencsászár
    meg ez a képregény style elsőre nagyon nemjöttbe megláttam majdnem kiléptem és töröltem mer bántotta a szemem azt lassan megszoktam és nagyon jó főleg az átvezető történet elmek hihetetlen hangulatosak + a zenék is
  • asfa
    most rakom fel kiváncsi vok
  • Istencsászár
    látom sok atisnak 'akad' ugytünik nemnagyon kedveli eme kártyákat...

tegnap nekiestem nagyon jókis gém lenne ha nem lassulna be énmeg nemfogom levenni a shadowst meg a látóteret mer ugymeg csunya illene egy 9700, x800 karin suhannia szó nélkül no mind1

jük a küldik, fasza hogy városba néha kell segiteni az embereken, jó lenni a gonosszal is eddigi legjobb spiderman játék lenne ha nemkurták volna el ezt az akadásokkal...
  • Macccy
    baaaaaaaaaaaazzmeeeeeg ... nehogymár játszhatatlanul szaggasson a RHINO-s mission! (és DE)
    Nálatok minden oké azzal a küldetéssel?
  • Macccy
    Nah akkor most bugreport:

Figyelem! Csak finoman az élsimítással. Nemtudom, hogy driver függő-e, de nekem a SILENT HILL 2 óta nem reagált így a gépem az AntiAlias-ra! Egyszerűen fogta magát és resetelt. Szóval lehet nemkéne felkapcsolni.
    Nálatok megy?

[AMD2000+;1GBRAM;ATi9700]
  • Laky
    köszi, így már jó :)
  • bgabor
    Öcsém gépén ugyanez a gond, egy samplet ismételget állandóan. A kezdő video alatt például végig egy mondatot ismételgetett. Játék közben a zene ugyanígy, sampleszerűen ismétlődik 10mp-ként. A város zaja dettó. Valami nagy gáz lehet ezzel a játékkal. Mindenesetre így élvezhetetlen.
  • tiroxine
    Végül sikerült feltelepíteni, csökkentett módban.
    Akadás ellen: az árnyékokat kapcsold ki, a distance fogot kapcsold be, és view distance-t csökkentsd le. Nekem bejött. (Intel celeron 2.6 GHz, ATI Radeon 9600xt 768Mb DDR)
    Nálam a hanggal nincs minden rendben, néha egy-egy sample-t ismételget folyamatosan.
    Meg az egér irányítással is van baj, akadozva mozog a kamera, egyszerre túl nagy lépést mozdul, míg ha billentyűvel irányítom, akkor simán megy.

• Laky
    ennek ellenére akad :(((((

Intel Celeron CPU 1.70 GHz
    ATI Radeon 9600 Pro (128 MB)
    768 MB DDR SDRAM
  • Vinsanity
    húú ez kell !
  • rorr
    nálam is szépen fut 6600gt-vel minden maximumon van+gamepad.
  • tiroxine
    Telepítés közben ezt a hibát írja ki a 2.cd telepítésénél. Egyszer már túllépett rajta, csak akkor meg a 3.cd telepítésénél állt le hasonló hibával. Valakinek van ötlete, miért van ez?
  • Tatyla
    nekem nem lassu egyálltalán 9800Pro-val...
  • CalebJoe
    Ja oda mész ahova akarsz lent meg fent a házak között nagyon jó.
  • Laky
    Ultimate Spider-Man™ Minimum System Requirements

* 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX(R) 9.0c-compliant 64 MB video card and drivers*
    * Microsoft(R) Windows(R) 2000/XP
    * Pentium(R) III 1.2 GHz or Athlon(TM) 1.2 GHz or higher processor
    * 256 MB of RAM
    * 3500 MB of uncompressed hard disk space (plus 400 MB for the Windows(R) swap file)
    * A 100% Windows(R) 2000/XP - compatible computer system including:
    * DirectX(R) 9.0c (Included)
    * 100% DirectX(R) 9.0c-compliant true 16-bit sound card and drivers
    * 100% Windows(R) 2000/XP - compatible mouse, keyboard and drivers
    * 100% Windows(R) 2000/XP - compatible quad speed CD-ROM drive (600 K/sec sustained transfer rate) and drivers

*Supported Chipsets for Windows 2000/XP

All NVIDIA(R) GeForce2(TM) and better chipsets

All ATI(R) Radeon 7500(TM) and better chipsets

*Important Note: Some 3D accelerator cards with the chipsets listed here may not be compatible with the 3D acceleration features utilized by Ultimate Spider-Man™. Please refer to your hardware manufacturer for 100% DirectX 9.0c compatibility.