Ultimate Spider-Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sunyigombóc. A windows xs beintése nálad is reboot-ot jelent?Mer' nekem ezt csinálja.
leszedtem a DVD-s verzióját és ez felment :\
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
[merlinw.org]
Jó persze, tudom, hogy eredetit meg nem igen fogok senkitõl hallani, fõleg egy új gaménál.
A 4.12-t azért még kipróbálom, de szerintem nem segít.
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Ez nevetséges...
mert google-ban nem találok olyan helyet, ahol le lehetne tölteni :\
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
PSN ID.: Beegabor
(vagy senki se rendelkezik eredetivel, ejnye!?) <#wilting>#wilting>
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Eddig naggyon élveztem a csevegést a jenkikkel, de kezdem azt hinni, hogy a szaggatás inkább a crack hibája valamilyen szerencsétlen véletlen folytán ... bár akkor lehet nem csak ATi-nál lennének ilyen retek sebességek.
Valakik valamit nagyon szarul írtak meg. <#falbav>#falbav>
csak olvassátok el a #174 logjának uccsó néhány bejegyzését (a felsõk) ... már könnyezem a röhögéstõl ezeken a tirpák amcsikon
Amúgy a játék maga nem rókabõr, annál jóval többet ér, de számomra nagyon élményromboló hatással bír, ha játszhatatlanra lassul, mégha csak minden harmadik missionben is teszi meg. Ezért is szeretném ha megoldódna, mert amúgy imádom Spidey-t meg ezt a lengedezést is élvezem. A PS2/Box-os SpiderMan2 -nél majdnem sírva fakadtam, akkor erõsen fontolgattam egy X-Box megvételét.
MÁS
Aki szeretné maga is kipróbálni a lehetséges sebességre vonatkozó "megoldásokat", vagy csak egyszerûen kíváncsi rá, az nyugodtan olvassa el ezt az (egyelõre) nem túl hosszú chat-et a Support csapattal. Amint frissül vagy meg lesz a megoldás, ezt is frissítem.
Ja, lentrõl kezdjétek az olvasást!!
Customer Support ChatLog
valaki tudna segíteni???
nem rég raktam újra windows-t, de még mindig ugyanezzel a problémával bajlódom...
Valakinek ötlet? Le tudtam tölteni ami kellett, de csak nem frissül a directx.cpl. Nézzétek már meg, nektek is hibakeresés verziós az az egy fájl? Lehet, hogy mindenkinek az és csak szopat a kibaszott Support! <#violent>#violent>
IE->eszközök->bõvítmények kezelése
és ott tiltsd le nyugodtan a Windows Genuine Advantage-t
Ezután már frissíthecc winfost, és töltikézhecc is....
(it's 1,5 years old for Christ's sake) <#vigyor>#vigyor>
[merlinw.org]
Azt találták ki, hogy frissítsem a LEGÚJABB (merthogy van ilyen is!) DirectX9.0c-re a jelenlegit Dx9.0c-met. Csakhogy ehhez a Microsoft oldaláról kellene elindítani egy websetup-ot és ez sajnos EREDETI WinXP-t igényel, hála a GENUINE WINDOWS SOFTWARE baromságnak. Szóval lévén ingyenélõ paraszt vagyok, nem tudom lefrissíteni, pedig a Dxdiag-ban látható, hogy 1(!) fájl, a directx.cpl nem retail verziós, hanem hibakeresõ verziós! És most erre fogták rá a srácok, hogy a hiba oka ...
Bárhogyis, így nem tudom folytatni a levelezést, merthát azt nem mondhatom, hogy bocsi fiúkák, de én a krekkes cuccot szeretem.
Ha van valakinek eredeti oprendszere és le tudja szedni a frissítést akkor küldje le nekem legyen szíves. Kösz.
Ja, a dx9: http://www.microsoft.com/windows/directx/
Nekem is voltak problémáim a game elindításával 2-szer is de egy újratelepítés megoldotta a gondokat.Csak annyit szeretnék tudni vki nem tudja véletlenül, hogy ha már végigvittem a játékot csak pár gyorsasági meg hasoló cucc nincs meg, akkor vissza lehet-e menni vhogy a game pályáira, feladataira. Vagy csak akkor ha elmentettem és visszatöltöm? Mer ha így kell nagyon elcseszett egy rész benne.Amúgy tetszett,csak talán Venom ugrálása sikeredet Hulk-osra sztem.
a 3-at félbehygatam, mert mát nem volt türelmem megvárni

benyomtam a játékot, de a hangot sehogy se tudtam behozni rajta
gondoltam majd egy reinstall segíteni fog, de azt írta a célmappa megadása után, hogy rakjam be a CD-t...
már réges-régen bemountoltam a CD-t, különben el se indult volna a telepítõje :\
próbáltam ISO-ban és BIN-ben bemountolni = semmi
kiírtam egy újraírható CD-re és szintén semmi
???
help !
Nekem amúgy csodák csodája, de a defrag és a scandisk segített a szakaszos meg-megakadáson. A súlyos framerate gondot azonban nem oldotta meg még semmi. Dolgoznak rajta szerintem a fiúkák ...
Vedd lejebb vagy kapcsold ki az Antialiasing-ot.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
egy ilyen bannert sikerült összehoznom: http://kepfeltoltes.hu/051002/US-M_Banner.gif
Radlinkert inkább nem vonnám be a dologba, ha nem muszály. Nem tuningolok és különben is menni kéne anélkül egy átlag gépen.
KG21:
Az sem old meg mindent. Biztos én vagyok szõrszálhasogató, de picit röcög még úgy is és mint mondtam, mozgástól függetlenül!