Ultimate Spider-Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 6600 Gt van, azzal el kéne azért futnia, csakhát be sem töltõdik a game...

Sunyigombóc. A windows xs beintése nálad is reboot-ot jelent?Mer' nekem ezt csinálja.
NeoMaN
Geforce2-ön sztem a mai gamek nem nagyon mennek. VS PS hiány

Nekem sem mükxik a GTS-el 😞 Mikor betölti a játékot kedves winxp barátunk beint.
Fura mód, nekem egy ati kártyán futott a játék. Az otthoni nvidián meg nem. Nvidiásoknak nincsen gondjuk? Ill., ha nincs, tudna vki egy driver számot mondani, amivel fut. Hátha azzal elindul nekem is. kösz.
Laky
hhhhhhhmmmmmmmmmmm
leszedtem a DVD-s verzióját és ez felment :\

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MerlinW
No meg ez nem az a játék amit magyar ember megvenne😄 Egyszeri, alig 5 órás játékidõvel. Hmm shareware kategoria..😄

[merlinw.org]

Macccy
Hát igen, érdekes a gépigénye, de még mindíg kíváncsi volnék azért, hogy eredetivel mi lenne a helyzet, mert nálam még szinte nem volt játék, ami ne ment volna teljesen elfogadhatóan (vagy méginkább tökéletesen) akár max grafon is és most ez ....
Jó persze, tudom, hogy eredetit meg nem igen fogok senkitõl hallani, fõleg egy új gaménál.
A 4.12-t azért még kipróbálom, de szerintem nem segít.

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Seth
ajjaj, mi lesz veled venomnál....😄

PSN ID.: Beegabor

Laky
htx 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

NeoMaN
Szájbab***t Elektor k***a édes any***t annak aki kitalálta a hülyegyerekeknek az Elektros üldözést....
Ez nevetséges...

NeoMaN
Laky
fel tudnád tölteni valahova?
mert google-ban nem találok olyan helyet, ahol le lehetne tölteni :\

NeoMaN
az tény, de 4.12-vel kb. 2x olyan gyors....

Tatyla
5.9-el is fut rendesen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

NeoMaN
Még 1 megoldás ATI-soknak (9500-9600-9800):

4.12-es Catalystot tessék használni!

Szerintem nem érdemes rajta bosszankodni. A végkonklúzió, hogy ezt is szarul írták meg. Néztem a gémet egy közepes gépen Ati kártyával, ahol teljesen jól futott, egy nagyságrendekkel erõsebb gépen és erõsebb Nvidia kártyával meg el sem indul a játék. A supportosok meg csak alibiznek vmivel, igazából meg úgysem tudnak mit csinálni...
Seth
3:47 perc és vége, pedig elbóklásztam,keresgéltem. Hát ez nagyon rövidre sikeredett

PSN ID.: Beegabor

Macccy
válasz se sértés <#wink>

(vagy senki se rendelkezik eredetivel, ejnye!?) <#wilting>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Macccy
Hûû ... hadd kérdezzem már meg! Van itt BÁRKI is aki EREDETI JÁTÉKKAL játszik és néha belassul csúnyán???!! (mongyuk füst közelben)

Eddig naggyon élveztem a csevegést a jenkikkel, de kezdem azt hinni, hogy a szaggatás inkább a crack hibája valamilyen szerencsétlen véletlen folytán ... bár akkor lehet nem csak ATi-nál lennének ilyen retek sebességek.
Valakik valamit nagyon szarul írtak meg. <#falbav>

Macccy
<#vigyor><#vigyor><#vigyor>
csak olvassátok el a #174 logjának uccsó néhány bejegyzését (a felsõk) ... már könnyezem a röhögéstõl ezeken a tirpák amcsikon

Macccy
Na akkor kérnénk ugyanezt ékes angolba burkoltan és a Support oldalra <#vigyor><#vigyor>
Amúgy a játék maga nem rókabõr, annál jóval többet ér, de számomra nagyon élményromboló hatással bír, ha játszhatatlanra lassul, mégha csak minden harmadik missionben is teszi meg. Ezért is szeretném ha megoldódna, mert amúgy imádom Spidey-t meg ezt a lengedezést is élvezem. A PS2/Box-os SpiderMan2 -nél majdnem sírva fakadtam, akkor erõsen fontolgattam egy X-Box megvételét.

Azt nem értem, hogy ilyen nyilvánvalónak tûnõ hibák hogy nem derülnek ki az elõtesztelések során. Bármennyire is vártam, hogy kipróbáljam a játékot az, hogy ennyi hibája van, szerintem azt mutatja, hogy még egy bõrt le akartak húzni a dologról, lassan tényleg nem lesz egy normális adaptáció sem és ez az Activision hibája, mert hagyja, hogy a felcsigázott emberek szívjanak az ilyen hibákkal. Vesszen a cég!!!
Macccy
Tényleg nincs ötletem. De szerintem az Activision srácok nem vennék rossz néven, ha írnál nekik a problémádról. <#vigyor> Csak készülj fel, hogy szájbarágós lesz, de szerintem neked hamarabb meglelik a megoldást.

MÁS
Aki szeretné maga is kipróbálni a lehetséges sebességre vonatkozó "megoldásokat", vagy csak egyszerûen kíváncsi rá, az nyugodtan olvassa el ezt az (egyelõre) nem túl hosszú chat-et a Support csapattal. Amint frissül vagy meg lesz a megoldás, ezt is frissítem.
Ja, lentrõl kezdjétek az olvasást!!

Customer Support ChatLog

egypszichonauta
vki tud vmi tippet hogy lehet legyõzni venomot spideyval?vagy semmi trükk nincs benne csak kitérek az ütései elõl utána meg lezúzom?

Laky

valaki tudna segíteni???
nem rég raktam újra windows-t, de még mindig ugyanezzel a problémával bajlódom...

Macccy
Az már nem mûködik max a WinUpdate-nál. Haladnak a korral, szóval, ha letölteni is akarsz akkor használdd MerlinW által belinkelt progit!!

Valakinek ötlet? Le tudtam tölteni ami kellett, de csak nem frissül a directx.cpl. Nézzétek már meg, nektek is hibakeresés verziós az az egy fájl? Lehet, hogy mindenkinek az és csak szopat a kibaszott Support! <#violent>

NeoMaN
nem kell eredeti winfos!
IE->eszközök->bõvítmények kezelése
és ott tiltsd le nyugodtan a Windows Genuine Advantage-t
Ezután már frissíthecc winfost, és töltikézhecc is....

Macccy
Oké ... közben megcsináltam. Köszi. Hát a websetup lószart nem segített, mindíg ott van a hibakeresés verziós directx.cpl. Nézem a redist változatot.

Macccy
Ez mi is pontosan ?? Csak hogy ne b*sszam nagyon szét az amúgy is ingatag és korántsem legális rendszerem ... ?!
(it's 1,5 years old for Christ's sake) <#vigyor>

MerlinW
GENUINE WINDOWS SOFTWARE baromságot perc alatt fel tudod törni ezzel itten😄

[merlinw.org]

AGP Fast writes? Radeon 9600Prom utálta, most a 6600GT-m is utálja.

Macccy
Nah emberek, most megfogott a Customer Support!
Azt találták ki, hogy frissítsem a LEGÚJABB (merthogy van ilyen is!) DirectX9.0c-re a jelenlegit Dx9.0c-met. Csakhogy ehhez a Microsoft oldaláról kellene elindítani egy websetup-ot és ez sajnos EREDETI WinXP-t igényel, hála a GENUINE WINDOWS SOFTWARE baromságnak. Szóval lévén ingyenélõ paraszt vagyok, nem tudom lefrissíteni, pedig a Dxdiag-ban látható, hogy 1(!) fájl, a directx.cpl nem retail verziós, hanem hibakeresõ verziós! És most erre fogták rá a srácok, hogy a hiba oka ...
Bárhogyis, így nem tudom folytatni a levelezést, merthát azt nem mondhatom, hogy bocsi fiúkák, de én a krekkes cuccot szeretem.
Ha van valakinek eredeti oprendszere és le tudja szedni a frissítést akkor küldje le nekem legyen szíves. Kösz.

Ja, a dx9: http://www.microsoft.com/windows/directx/

Scátok.
Nekem is voltak problémáim a game elindításával 2-szer is de egy újratelepítés megoldotta a gondokat.Csak annyit szeretnék tudni vki nem tudja véletlenül, hogy ha már végigvittem a játékot csak pár gyorsasági meg hasoló cucc nincs meg, akkor vissza lehet-e menni vhogy a game pályáira, feladataira. Vagy csak akkor ha elmentettem és visszatöltöm? Mer ha így kell nagyon elcseszett egy rész benne.Amúgy tetszett,csak talán Venom ugrálása sikeredet Hulk-osra sztem.

Laky
tegnap töredezettségmentesítettem 2 winyómat a 3-ból, ha ez valamennyicskét segít :\
a 3-at félbehygatam, mert mát nem volt türelmem megvárni

Laky

Laky
a következõ a problémám

benyomtam a játékot, de a hangot sehogy se tudtam behozni rajta
gondoltam majd egy reinstall segíteni fog, de azt írta a célmappa megadása után, hogy rakjam be a CD-t...
már réges-régen bemountoltam a CD-t, különben el se indult volna a telepítõje :\
próbáltam ISO-ban és BIN-ben bemountolni = semmi
kiírtam egy újraírható CD-re és szintén semmi

???
help !

mucsácsó
jha, nekem is úgy akad a game mint a rohadás...szinte játszhatatlan, pedig nem kell elvileg valami hiper gép neki <#zavart2><#szomoru1>
Nem segített, hogy leszedtem az AA-t, továbbra is újraindul, ha indítom az exe-t. Megnézem egy másik gépen, hátha esetleg rosszul írtam ki a játékot, azután lehet, hogy megeresztek egy levelet a support-os srácoknak, bár nem várok sokat a dologtól...
Macccy
Ha az nem segít akkor neked (is?) egy új probléma állt elõ és akkor csak azt tudom javasolni, hogy irány a www.activision.com/support és tessék nyaggatni a csapatot!!<#wink>
Nekem amúgy csodák csodája, de a defrag és a scandisk segített a szakaszos meg-megakadáson. A súlyos framerate gondot azonban nem oldotta meg még semmi. Dolgoznak rajta szerintem a fiúkák ...

Ha szabad kicsit védekeznem, én becsületesen visszaolvastam és találkoztam is játék közbeni frame rate problémákkal, de magaméhoz hasonló problémával nem, ennek ellenére lehet, hogy elsikkadt a figyelmem és volt ilyen hozzászólás. Mindenesetre kösz, megpróbálom driveresen leszedni az AA-t, hátha attól indul a játék.
Solid Snake
Tapasztalat van sajna de megoldás nincs 😞
MerlinW
150 hozzászólás, ebbõl legalább 20 ezzel foglalkozik... mérnem olvas vissza sosenem senkisem?

Vedd lejebb vagy kapcsold ki az Antialiasing-ot.

[merlinw.org]

Rebootol a gép közvetlen a telepítés után, ha a játékot be akarom izzítani. Tudom, hogy ez az, amire úgysem lehet mit hozzátenni, de volt valakinek hasonló tapasztalata, esetleg megoldása?
MerlinW
hátára ugrasz, megcsapkodod, leugrasz, átrohansz a medencén, beleragad, odarohansz a daruhoz, és használod.

[merlinw.org]

egypszichonauta
vki plíz help,mit kell csinálni mikor rhinot üldözöm és a végén van egy daruszerûség egy betonmedence vagy mi?

Laky
kicsit elbaszarintottam így jobban megnézve ^^

Macccy
Good job, soldier! <#eljen>

Laky
a Bannermûhelyben nem reagálnak semmire :\
egy ilyen bannert sikerült összehoznom: http://kepfeltoltes.hu/051002/US-M_Banner.gif

Macccy
Jó neked ... remélem itt is megoldódik és folyni fog.
Radlinkert inkább nem vonnám be a dologba, ha nem muszály. Nem tuningolok és különben is menni kéne anélkül egy átlag gépen.

KG21:
Az sem old meg mindent. Biztos én vagyok szõrszálhasogató, de picit röcög még úgy is és mint mondtam, mozgástól függetlenül!

NeoMaN
Ja, bufferek beállításai talán csak Radlinker-el elérhetõek...