346
  • Laky
    azt hiszem, akkor raktam vissza a H, U és a J gombot
  • Laky
    ott már én ütöttem a gépet
  • quack
    én ott akattam el h vmi baszott lángoló szart kell üldözni, azt egy plakátot ráborít 3 emberre és miközbe szabadítanád őket ki addig baszohat tűzgolyókkal...hagytam is a gecibe
  • Laky
    az egyetlen gondom az, hogy nagyon elb@szták gépigényt >:(
  • Laky
    :)

ez energiafalas dologra is csak azt tudom mondani, hogy először biztosan nem sikerül, de amint kitanultad, hogy mikor jön a fal, akkor arra is rájössz, hogy egyáltalán nem kell falon mászkálni...
    negyedszerre sikerült a robot üldözése :)

a falakról:
    ha jobban megnézed minden oldalát, a többségénél van kiút és nagyon egyszerű...
    volt olyan fal is, amit távolról nem láttam rendesen, és nem vettem észre a kiutat, pedig elég könnyű volt :)
    példázom: 4 fal volt egymás után:
    - alul és oldalat (jobb, bal) zárt: himbálózásból átugrottam
    - csak jobb oldalt zárt: egszerűen elhálóztam bal oldalra
    - felül zárt: miközben baloldalt belendültem, tovább repültem alul...
    - alul zárt: ... majd felül kiugrottam

az egyik városrészből a másik városrészbe járás szerintem nagyon is jó ötlet, egy kicsit szabadon lenghetek a pókicával' :P
    nem szeretem az olyan játékokat, ahol átmegyek az utcáról a másikra, aztán már kapom is küldit...
  • Shep
    Nincs vmi kód, vagy akármi, hogy a videokat megnézhessem, mert igazából már csak ez izgat, annyira elment a kedvem az egésztől, mikor kb 1 éve láttam a videót a gaméből, azt mondtam, hú ez igen ez jó lesz, erre tessék mit kaptam? Egy dirver 3-at csak itt nem kocsival kell üldözni, hanem pókhálóval.
  • Shep
    Na nagyszerű, hát nem hiszem el, hogyennyi fantáziájuk volt csak, hogy állandóan üldözés van, hát megőrülök. Az egész játék annyi, hogy gyűjts korongokat (szuper márió) üldözz házak között mindenféle jószágot, aztán verd meg őket, hát ez igen.
  • Shep
    Majd adok én neked analizálást :)

Hát nem tudom azért az első rész nem volt szerintem ennyire vészes, na de ez, üldözd a bogarat, kozbe kilő kék energiafalat amit csak úgy lehet kikerülni, ha felé mész, de mire felmászik a falon, elül a tyúk, de ha mindez sikerül is akkor meg a házak között hülyére szivat, meg a másik hülyeség, hogy két küldetés között az utcán kell bohóckodni, hááááááááááááááát ilyen hülyeséggel növelni a játékidőt? Ennyire futotta? Pedig jó kis játék lehetett volna na mindegy azért megpróbálom végigszenvedni, de ez a játék inkább csak bosszúságot okoz, mint örömet, meg felhőtlen szórakozást.
  • NeoMaN
    én ikább játszanék, a csajokat szoktam análizálni :)
  • Laky
    másodjára megcsináltam
    először analzálni kell a terepet, aztán rögződik minden, hogy hova/merre kell menni
  • NeoMaN
    én is töröltem az agyatlan elektrós üldözés miatt, tényleg nevetséges, 0 fantázia....
    Pedig amúgy nagyon tetszett a házak között "repkedés".
  • koestler
    Nem fogalmaztam elég szépen. Az első sp játék alatt az első nagymozis képregényadaptáció játékadaptációját értettem. Na ezen nem fogsz ki...
  • quack
    lehet h farokságot mondok de nekem má volt sp-s játékom a film előtt is
  • koestler
    Szerintem ezen ne bosszankodj. A SP the movie volt az első játék ugye? Az szerintem sem volt rossz, de azért voltak abban is idióta üldözős, időre-megcsinálós részek. A Sp 2 film pc-s játékváltozata pedig kritkán alulli lett. Szerintem kár az újjizületeket mozgatni, hogy leírjam, milyen szar volt. Az ilyen játékoknál mindig van egy fan tábor, akik úgyis játszanak vele, ezért kilehet hozni nagyon szar játékot is, valamennyien úgyis megveszik. A másik meg, hogy szerintem a célközönség ezeknél a játékoknál a tíz év alatti korosztály, így meg is látszik a feladatokon, amiket meg kell csinálni. Szerintem a képregénytől mind az eddigi filmek, mind a játékadaptációk nagyon elmaradtak.
  • Shep
    Nem hiszem el, bogaras üldözés 2x is, hát komolyan mondom el nem tudom képzelni milye nehéz dolga lehetett a designereknek mikor azon törték a felyüket, hogy hú apám, te hogyan legyen minnél trógerebb a játék, hagy káromkodjon a nép, mi meg még pénzt is kapunk érte. Akárki akármit mond ez a játék a nehézsége miatt szar, és a Spiderman the movie nagyságrendekkel jobb ettől.
  • Shep
    Hát remélem működik, mert már épp törölni akartam, ez az időre való bohóckodás, hát agyon verném aki ilyeneket rak bele egy játékba.
  • Laky
    ez a trainer elvileg az időt állítja meg...
    még nem próbáltam, szal nem tudok a működéséről semmit :D
  • Shep
    Nincs vmi kód, hogy ne kelljen ilyen versenyekkel meg a többi marhasággal bohóckodni?
  • koestler
    Nincs rá megoldás. Nekem is ugyanez a problémám. Milyen a videokártyád, ill. milyen felbontásban szeretnél játszani? Nekem egy atis gépen (9600 Xt) 1024*768-ban futott, majd mikor a saját gépemen (6600 Gt), bármilyen felbontásban próbáltam, ugyanaz történt, amit te is írsz: könyörtelen reboot. Nem segít directX csere és nem találtam más fórumokban sem megoldást...
  • Shep
    Hát jó, a franc ebbe a szarba, nagy nehezen megcsinálom az üldözéses részt, aztán nem kilép ez a szr, most kezdhetem előről, hát a jó büdös nyavajába már az ilyen ....
  • Yo Lord
    hy

nem akar nekem vamiért elindulni a game minidg ujraindul a gép help plz...!!! :c
  • Shep
    Roppant jó ez a játék, a tetves elektros részt nem tudom megcsinálni, ha nem 20x próbáltam egyszer se, egyszerűen mindig leráz,
  • vki
    észrevettétek ki a fő szponzora a játéknak?

LoL. Csóró Peter Parkernek van egy 6680-asa. Mary Jane-nek meg egy másik "olcsó" cucc.
  • Laky
    végigvittem :)
    kár, hogy nem lehet mindegyik hőst használni :(
    Venom-on belül vannak küldetések?
  • NeoMaN
    hehe ez fura
    nekem 9800pro van, és messze a legjobb minden játékhoz a 4.12
  • Laky
    nem, egész nap az 5.10-es catalyttal toltam :)
  • NeoMaN
    nem véletlen fordítva...??? :)
  • Laky
    az 5.10-es ati catalystal kicsit jobban fut mint a 4.12-sel :)
  • sunyigomboc
    Nem indítja újra a gépet.A játék hibaüzenetet ír...USM.exe hiba (crackelt) :)
  • Laky
    hm
    a configom:
    Intel Celeron 1.70GHz (P4)
    ATI Radeon 9600 Pro 128MB
    768MB DDR SDRAM

felraktam a 4.12-es catalystot, USM-ben a Video beállításoknál ezeket változtattam:
    Detailed Shadows - bekapcsoltam
    Distance Clipping (FOG) - bekapcsoltam, és Near-re állítottam
    és természeted 1024x768-as képfelbontás :)

eredmény = nagyon királyul fut a game :)
  • koestler
    Nekem 6600 Gt van, azzal el kéne azért futnia, csakhát be sem töltődik a game...

Sunyigombóc. A windows xs beintése nálad is reboot-ot jelent?Mer' nekem ezt csinálja.
  • NeoMaN
    Geforce2-ön sztem a mai gamek nem nagyon mennek. VS PS hiány
  • sunyigomboc
    Nekem sem mükxik a GTS-el :( Mikor betölti a játékot kedves winxp barátunk beint.
  • koestler
    Fura mód, nekem egy ati kártyán futott a játék. Az otthoni nvidián meg nem. Nvidiásoknak nincsen gondjuk? Ill., ha nincs, tudna vki egy driver számot mondani, amivel fut. Hátha azzal elindul nekem is. kösz.
  • Laky
    hhhhhhhmmmmmmmmmmm
    leszedtem a DVD-s verzióját és ez felment :\

• MerlinW
    No meg ez nem az a játék amit magyar ember megvenne:D Egyszeri, alig 5 órás játékidővel. Hmm shareware kategoria..:D
  • Macccy
    Hát igen, érdekes a gépigénye, de még mindíg kíváncsi volnék azért, hogy eredetivel mi lenne a helyzet, mert nálam még szinte nem volt játék, ami ne ment volna teljesen elfogadhatóan (vagy méginkább tökéletesen) akár max grafon is és most ez ....
    Jó persze, tudom, hogy eredetit meg nem igen fogok senkitől hallani, főleg egy új gaménál.
    A 4.12-t azért még kipróbálom, de szerintem nem segít.
  • Seth
    ajjaj, mi lesz veled venomnál....:D
  • Laky
    htx :)
  • NeoMaN
    Szájbab***t Elektor k***a édes any***t annak aki kitalálta a hülyegyerekeknek az Elektros üldözést....
    Ez nevetséges...