346
-
#266 Nálam egész türhetően megy és végig vittem. -
Blave #265 MEGVAN a hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akinek ujraindul indtáskor a game az rakjon föl egy uj hangkártya drivert.
Nekem bevált!!!! -
Samspye #264 A gépház belsejét nekem már volt ez a probléma nekem is csak így ajánlották. De mondom nem biztos, hogy a a baj de meg lehet próbálni! -
Blave #263 Hát pontosan mit takaritcsak ki benne? -
#262 Hy! nem tom mé nem megy ez a téma mert sztem a cooll a game!
elképesztő amit a pókemberrel lehet csinálni! amúgy nekem ugyanaz a problémám mint Blave nak/nek . játszottam és egyszer csak újra indult!
HELP!! -
Samspye #261 Blave!
Mikor volt utóljára takarítva a géped belseje? Nekem is hasonló problámáim voltak csak más játékoknál már a végén a gép sem indult el annyira poros volt kitisztítottam aztán simán ment minden. Ajánlom próbáld ki! -
Samspye #260 Hello! Tudnátok segíteni?
Az első pályán vagyok! Az után mikor kinyírtam a lila szörnyet. Na és ott ilyen hálógyakorlatok vannak: el lehet érni bronz,arany meg ultimate érmeket. És itt tulajdonképpen mi a lényeg? Hogy lehet továbbjutni, hogy valami jó izgalmas pályára mehessek?
Köszi! -
#259 Milyen játék? -
Okisz #258 Hát, nem tudom pontosan mire gondolsz azzal, h melyik küldi, de a tinta pacával ütöm! És köszi a segítséget, akkor megprobálok kitartani! És innen sok van még a játékból? -
steweee #257 tüzes? nem elektromos? mert az a nagy fali neonokból nyeri az erejét! törj szét minél többet, de ha elhasználta is tönkremennek, tehát elég kocsival kitartóan dobálni úgy is meglesz
amúgy a sima pókkal vagy a tintapacával ütöd? csak hogy tudjam melyik küldi -
Okisz #256 Segítsetek már lécci! Mit kell csinálni, amikor azt a hírhedt tűzescsávot követem ameddig kell és utána vmi nagy térre érünk, ahol ki kellene nyírni! Arra már rájöttem, h az autókat kell hozzávágni, de amikor már alig van élete, mindig feltöltődik az épületekből... mit tegyek? Mert egy-két épületet sikerült széttörnöm,talán ezt kéne az összessel??? Előre is köszi! -
steweee #255 tehát követős küldi akart lenni, mert most visszaolvasva nekem sem rémlett hogy mi is volt az a "köveketől". annál a hulk szerű zöld bőrű, szarvas, lila gatyás tűzdémonnál? akadtam el, mindig meglóg a magas épületnél, nem tudok olyan gyorsan feljutni a tetőre, mert a sima pókinca lassan mászik felfelé, nem úgy a tintapaca képmása, az tud nagyot is ugrani még falon is. ott mi lehet a megoldás? már ha eddig eljutottam, nem lehet sok hátra, érzem mert egyre nehezebbek lettek a dolgok -
#254 Hát nem tudom, nekem nehezen ment az idegbaj elkerülés, de egynelőre még nem a zártosztályról írok. -
steweee #253 hogy lehetne elkerülni az idegbajt néhány köveketől küldinél? nem találtam hozzá olyan cracket amivel az összes küldi játszható lenne. csak ha végigszenvedi magát az ember a sztorin láthatja az összes videót és küzdhet meg az ellenfelekkel? -
koestler #252 Szerintem sem a táp, mert egyből a játék indításakor bootol újra a gép. Mer' ha legalább játék közbe tenné, akkor el tudom képzelni. Nekem Geforce 6600 Gt-vel újraindul a régi Ati 9600 Xt-vel meg semmi baja. Lehet, hogy bizonyos alaplapfajtákat nem szeret, vagy ramfajtát, a fene sem tudja. -
#251 nekem is atim van, és atomstabil volt ez a játék. Utoljára akkor indult újra játékok alatt a gépem, amikor gyenge tápom volt. -
Blave #250 Biztos hogy nem a táp és nem a hűtés a baja . Hanem azt irják hogy akinek Ati-ja van annak ez a probléma (de nekem egy darabig rendesen futott a játék) -
#249 Nincs hozzá, mivel a hiba a te gépedben van. Valszeg táp, vagy hűtés nem elég jó. -
Blave #248 Nincs hozzá valami patch ami kijavítja azt az ujraindítás dolgot? Naon tccik a game csak nemtudok vele jáccani -
evil 007 #247 nekem ezt írja ki / a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért bezár/
mi kéne hozzá patch??
pls help -
koestler #246 nálam is hasonló, csak nekem már kezdetektől újraindul. 6600 gt athlon 64 3000+. Rejtéj nekem is, hogy mi lehet... -
Blave #245 Nekem egy darabig ment eljutottam addig a részig hogy rinót kell kinyirni és másnap meg inditom a gamet és mindig ujraindul. El nemtom képzelni hogymér van ez nekem ati readon 9600PRO van és 512 ramom 3 interpentium ghz. -
atesz02 #244 Hali!Nem tudhja valaki hogy lehet ruhákat szerezni? -
evil 007 #243 sziaztok
megírnátok nekem a minimum konfigot mert az én képemen vészesen akadozik
videókártya: ati 9200 se 126mb
memória: 256mb
csk ezeket tudom -
#242 tess -
#241 Valaki segítsen cracket találni az ultimate spiderman-hez!
CD-t kér
köszönöm elölre is -
koestler #240 Nekem ugyanarról a cd-ről a haverom gépén futott, a sajátomon meg újraindult, úgyhogy gondolom valamilyen tipusú gépeket nem csípi a játék. Milyen a videókártyád, ill. milyen felbontásban szeretnél vele játszani? -
koestler #239 Nincs rá megoldás, nekem is és még néhány embernek ugyanez történik. Nem segit directx-csere, drivercsere, nem tudni mi a gond. Lehet, hogy az alaplap, lehet, hogy a videókártya, lehet, hogy a felbontás, gőzöm sincs. Én mindent próbáltam semmi megoldás sincs. -
#238 senki? -
#237 srácok,egy haverom gépére is felraktam de mikor inditanám a gamét ujraindul a gép és után a jön be a sulyos hiba után állt helyre a rendszer ablak...
ez miért van és mivel orvosolható? -
#236 Rögtön miután megkaptam ezt a rengeteg bíztatást, továbbjutottam. Most valami villámló ürgét követek Venom-al -
#235 Szerintem fogod te még átkozni azt a pillanatot mikor ezt kijelentetted. -
#234 nagyon helyes :)))) -
#233 Köszönöm a válaszod! Nem adom fel ;) -
#232 Hát annyit, hogy gyors legyél, de gondolom ez nem túl nagy bölcsesség, pedig ennyi többet nem nagyon lehet segíteni, de ha már ez se nagyon megy szerintem hagyd abba később még nehezebb és idegesítőbb részek lesznek. -
#231 Kérlek Titeket, segitsetek :) Már a nagydarab Rhyno-val viaskodom egy parkolóban és rá kellene ugornom a hátára, de mire odaérek hozzá, már folytatja tovább a kocsik pakolgatását. Tudtok adni valami tanácsot? -
#230 én jól elnézegetem, ahogy a 12 éves unokaöcsém elszórakozik vele. Neki való, ebből én már kinőttem. Viszont jártam New Yorkban a nyáron, ezért most érdekes végighálóhintázni a játékban, és megnézni a nevezetes épületeket. Ja meg gyerekkoromban egyébként nagy képregénymániákus voltam, és vettem az összes pókembert, szal ezért is érdekel a game -
#229 :)
egyetértek, annyi különbséggel, hogy én még trénerrel se játszottam végig
az elején kurvára tetszett, jó ki hálórepkedés, képregényes grafika.... -
#228 Hát nem tudom, az elején még nekem is tetszett, de mikor már sokadjára kell a várs egyik végéből a másikba lengedezni háááát, tisztára mint a need undergorundban, ott se volt semmi értelme a városnak, csak annyi, hogy nem 20 hanem 30 óra játékidő volt. -
#227 Na végigvittem, persze megint volt üldözés, miért is ne lett volna, a főellenfeleket meg csak trainerrel one-hit-kill azt jól van, nem fogom magam felidegelni ilyen hülyeségeken, bár igazából a főellenfelek majdhogynem könnyebbek mint ezek a hülye üldözéses részek, na hát vége, az átvezetők jók és ennyi a játékmenet egy nulla szerintem.