Ultimate Spider-Man

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helo.Lenne egy kérdésem hogyan lehet a már meglévõ ruhákat felvenni???
Mert mikor bemegyek akkor kiválsztom a ruhát és -space- de semmi
kibróbáltam a Switch na tudjátok mikor átváltozik Méreggé.
Elsõnek azt hittem kikell válsztani a ruhát és switch ... kattintani de nem ez a megoldása. Ha valaki tudja kérem mondja meg.
Elõre is köszönöm!

Ha valaki emialben akarja elküldeni a választ: [email protected]

Mast3rmind
Srácok egy kérdésem lenne: Nem tud valaki a játékhoz kicsomagoló progit? Mert szívesen elkészíteném a játék fordítását! E-mailt írjatok! thx! mast3rmind kukac citromail.hu

\"Hmmmm...Semmi\"

Laky
Ha jól emlékszem, akkor oda kell menni a fal vagy egy kocsi elé, amikor feléd rohan, akkor el kell ugrani elõle, majd megszédül és lehet ütni a hátát.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Ha valaki játszik még a játékkal vagy van mentése segítsen pls...elakadtam amikor rhinot a parkoloban kell legyõzni...lehet h énvagyok a béna de nemtudom...hellp
Én küldök majd,de elõbb lenne egy kérdésem:nekem most elkezdett szaggatni a játék,pontosabban egy idõ után nagyon szaggat kb. 8 secig,most mit tegyek?

Helló! Tudna valaki küldeni nekem egy olyan save-t amikor a story mód teljesen kész van? Az e-mail címem: [email protected]

én végigvittem 3x, de 100% sose volt, csak storyban. nagyon király, fõleg Vérontó

cicai
amikor végigvittem a játékot akkor csak a pokemberrel és a veninnal lehet menni?

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

zoliii
valakinek van mentése a játékhoz.<#email>

grebber
Örül a ...... na az odáig nem jutok el mert ezen is már mióta görcsölök szerintem itt adom fel a gamet pedig tetszik csakhát ennyire akadni neki és ilyen szar kamerakezelést életbe nem láttam még egy game-be sem :(

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
nekem már az üldözés is nagy gondot jelentett D:

örülj csak electronak, mert green goblin meg a venom final harc sokkal nehezebb:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Lehet most érkeztem el arra a pontra ahol törlöm a retkes pi..ába a gamet.
Üldözöm azt a rázos parasztot bejön a képbe pókember azt elterül a földön.
Nekem le kell zuzni a rázosat de közbe feltölti magát én szenvedek hogy mebereket szivjak magamba mert szarrá ráz a köcsög de a mocskos akadásoktól és a mégokádékabb kamerakezeléstõl lehetetlenség ezt megcsinálni!

Aki végigvitte a gamet fogadja õszinte elismerésemet!

xy21
Vazze nekem se indul!Indítanám el erre REBOOT újraindul ez a tetves gép!
Mi a herétõl van ez???Télleg nincs rá megoldás???

grebber
Itt keress rá!

zoliii
valakinek van Crack a játékhoz mert nagyon kéne

grebber
Na lol megvan én hülye nem is volt nehéz F betû is van :)

grebber
ÁÁ idegbeteg leszek rögtön nemtudom kinyirni ezt a szar tetû robotot.

Hátát kéne baztatni de nemtudom hogy lehet ráugrani mert kb 1000bõl ha 1x sikerül és amikor visszemegy 2. ra már nemtudok ráugrani azzal a géppel is kell valamit de mit??

grebber
Nem lehet küldetések alatt menteni ez nagy kár!

Most ott szopok amikor kikell menteni embereket kocsik alol meg van az a nagy fémcsoka azt azzal kell vmit csinálni gondolom betönba önteni de lejárt az idõ kezdhetem egészet elõlrõl már sokadikra :(

grebber
Na elkezdtem a gamet eddig jó igaz még nagyon de nagyon az elején vagyok.

Laky
Jó kérdés :D
Vannak olyan helyek, ahol elég szépen el lehet tökölni néhány órácskát, tehát hiába a game eredeti hosszúsága :D

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

grebber
Kb milyen hosszú a game hány órás?

Black Hawk
THX EZ most jól jött mert már kurva ideges voltam.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Laky
ha jól emlékszem, akkor az autókkal ki kell dobálni azokat a hirdetõtáblákat (elektromos), majd utána csapd szét a fejét :)

Black Hawk
Kérdés: Mi a francot csináljak elektroval?
az addig oké hogy követem beérem azt elkezdünk bunyózni.De aztán a Buzija feltölti magát és ott kész vok az ütögetés nem hat rá felzabálni nem tudom pls help me.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Van valakinek valami spider-man-es honlapja?

Hát nekem Geforce 6600 GT
2.8 Ghz
1 gb ram
A többit nem tudom,nekem ez van és nekem teljesen jól futott,egyszer sem akadt(nem vittem még végig),és nem indult újra....Letöröltem,de most újra megszerzem,remélem most is jó lesz.

HELP MEE!!!! jó lenne a segítség<#pardon1>
Blave: szerintem sehogy:D atinál már brókálkoztunk...
Nekem Geforce 2 mx 400 64 mb-s videókártyám van és 2.6 ghz procim(még mielõtt megkérdeznétek<#wink> a hiba a játéknol hogy elindítom és betölti a menüt és utána aztírja ki hogy hibát észlelt ezért leáll.... szerintem tudjátok.<#vigyor3>
Aki tudja mi a hiba az kérem segítsen<#szomoru1>
Hogy lehet a Szabadság Szoborhoz eljutni?

GoKu x
Nálam egész türhetõen megy és végig vittem.

MEGVAN a hiba!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Akinek ujraindul indtáskor a game az rakjon föl egy uj hangkártya drivert.
Nekem bevált!!!!

A gépház belsejét nekem már volt ez a probléma nekem is csak így ajánlották. De mondom nem biztos, hogy a a baj de meg lehet próbálni!
Hát pontosan mit takaritcsak ki benne?

bacardi93
Hy! nem tom mé nem megy ez a téma mert sztem a cooll a game!
elképesztõ amit a pókemberrel lehet csinálni! amúgy nekem ugyanaz a problémám mint Blave nak/nek . játszottam és egyszer csak újra indult!
HELP!!

Blave!
Mikor volt utóljára takarítva a géped belseje? Nekem is hasonló problámáim voltak csak más játékoknál már a végén a gép sem indult el annyira poros volt kitisztítottam aztán simán ment minden. Ajánlom próbáld ki!
Hello! Tudnátok segíteni?
Az elsõ pályán vagyok! Az után mikor kinyírtam a lila szörnyet. Na és ott ilyen hálógyakorlatok vannak: el lehet érni bronz,arany meg ultimate érmeket. És itt tulajdonképpen mi a lényeg? Hogy lehet továbbjutni, hogy valami jó izgalmas pályára mehessek?

Köszi!
dark prince 14
Milyen játék?

Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones

Hát, nem tudom pontosan mire gondolsz azzal, h melyik küldi, de a tinta pacával ütöm! És köszi a segítséget, akkor megprobálok kitartani! És innen sok van még a játékból?

..ki ez a szörny a tükörben..

tüzes? nem elektromos? mert az a nagy fali neonokból nyeri az erejét! törj szét minél többet, de ha elhasználta is tönkremennek, tehát elég kocsival kitartóan dobálni úgy is meglesz

amúgy a sima pókkal vagy a tintapacával ütöd? csak hogy tudjam melyik küldi

Segítsetek már lécci! Mit kell csinálni, amikor azt a hírhedt tûzescsávot követem ameddig kell és utána vmi nagy térre érünk, ahol ki kellene nyírni! Arra már rájöttem, h az autókat kell hozzávágni, de amikor már alig van élete, mindig feltöltõdik az épületekbõl... mit tegyek? Mert egy-két épületet sikerült széttörnöm,talán ezt kéne az összessel??? Elõre is köszi!

..ki ez a szörny a tükörben..

tehát követõs küldi akart lenni, mert most visszaolvasva nekem sem rémlett hogy mi is volt az a "köveketõl". annál a hulk szerû zöld bõrû, szarvas, lila gatyás tûzdémonnál? akadtam el, mindig meglóg a magas épületnél, nem tudok olyan gyorsan feljutni a tetõre, mert a sima pókinca lassan mászik felfelé, nem úgy a tintapaca képmása, az tud nagyot is ugrani még falon is. ott mi lehet a megoldás? már ha eddig eljutottam, nem lehet sok hátra, érzem mert egyre nehezebbek lettek a dolgok

Shep
Hát nem tudom, nekem nehezen ment az idegbaj elkerülés, de egynelõre még nem a zártosztályról írok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hogy lehetne elkerülni az idegbajt néhány köveketõl küldinél? nem találtam hozzá olyan cracket amivel az összes küldi játszható lenne. csak ha végigszenvedi magát az ember a sztorin láthatja az összes videót és küzdhet meg az ellenfelekkel?

Szerintem sem a táp, mert egybõl a játék indításakor bootol újra a gép. Mer' ha legalább játék közbe tenné, akkor el tudom képzelni. Nekem Geforce 6600 Gt-vel újraindul a régi Ati 9600 Xt-vel meg semmi baja. Lehet, hogy bizonyos alaplapfajtákat nem szeret, vagy ramfajtát, a fene sem tudja.
KG21
nekem is atim van, és atomstabil volt ez a játék. Utoljára akkor indult újra játékok alatt a gépem, amikor gyenge tápom volt.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Biztos hogy nem a táp és nem a hûtés a baja . Hanem azt irják hogy akinek Ati-ja van annak ez a probléma (de nekem egy darabig rendesen futott a játék)

KG21
Nincs hozzá, mivel a hiba a te gépedben van. Valszeg táp, vagy hûtés nem elég jó.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Nincs hozzá valami patch ami kijavítja azt az ujraindítás dolgot? Naon tccik a game csak nemtudok vele jáccani<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

nekem ezt írja ki / a program szabálytalan mûveletet hajtott végre ezért bezár/
mi kéne hozzá patch??
pls help