346
-
gyuri00 #306 ok kössz megpróbálom
de nem tom mi köze van egymáshoz -
#305 Akinek újraindul a gépe az tegyen fel újjab hangkártya driver-t bár ezt már lentebb leírta valaki.... -
gyuri00 #304 hali
felteszem a játékot carck minden okés és újraindítja a géept ez mitől van?:S rtemélem valki tud segíteni -
C7 #303 a gamekapcson vagy gamestaron van walkthrough magyarul -
captainGAB #302 Csak egy mentést.
-
captainGAB #301 Hello! Ha valaki tud küldeni egy nekem 100%-os save game-t,az küldje el a e-mail címemre. Címem:
[email protected]
-
#300 aye -
Vlala #299 HA jól emlékszem, először a betonba kell belecasalogatni, és ráengedni a darut. A Hátára ugrós rész csak később, a parkolóban lesz. -
joci1414 #298 HY!Rhinonál megakadtam.Ütnöm kéne a hátát de akárhogy ütem nem lesz semmi mindig eldobja azt a vmit.És ezzel vége.A végigjátszásban is azt írják h csak üssem meg rúgjam, de amint mondtam nem lesz semmi.tud vki segíteni vagy adni egy olyan mentést ami nem sokkal a rhino-s rész után van?előre is thx! -
Kis kos #297 Cső ha valaki elakadt valahol az menjen a google.hu-ra írja be a game nevét és uténa végigjátszás és innen tudni fogjátok, hogy mit kell csinálni.(ez nem mentés) -
Kenez Adam #296 Helo.Lenne egy kérdésem hogyan lehet a már meglévő ruhákat felvenni???
Mert mikor bemegyek akkor kiválsztom a ruhát és -space- de semmi
kibróbáltam a Switch na tudjátok mikor átváltozik Méreggé.
Elsőnek azt hittem kikell válsztani a ruhát és switch ... kattintani de nem ez a megoldása. Ha valaki tudja kérem mondja meg.
Előre is köszönöm!
Ha valaki emialben akarja elküldeni a választ: [email protected] -
#295 Srácok egy kérdésem lenne: Nem tud valaki a játékhoz kicsomagoló progit? Mert szívesen elkészíteném a játék fordítását! E-mailt írjatok! thx! mast3rmind kukac citromail.hu -
#294 Ha jól emlékszem, akkor oda kell menni a fal vagy egy kocsi elé, amikor feléd rohan, akkor el kell ugrani előle, majd megszédül és lehet ütni a hátát. -
Mateee11 #293 Ha valaki játszik még a játékkal vagy van mentése segítsen pls...elakadtam amikor rhinot a parkoloban kell legyőzni...lehet h énvagyok a béna de nemtudom...hellp -
Crazy Mate #292 Én küldök majd,de előbb lenne egy kérdésem:nekem most elkezdett szaggatni a játék,pontosabban egy idő után nagyon szaggat kb. 8 secig,most mit tegyek? -
rockyboy #291 Helló! Tudna valaki küldeni nekem egy olyan save-t amikor a story mód teljesen kész van? Az e-mail címem: [email protected] -
C7 #290 én végigvittem 3x, de 100% sose volt, csak storyban. nagyon király, főleg Vérontó -
#289 amikor végigvittem a játékot akkor csak a pokemberrel és a veninnal lehet menni? -
#288 valakinek van mentése a játékhoz. -
#287 Örül a ...... na az odáig nem jutok el mert ezen is már mióta görcsölök szerintem itt adom fel a gamet pedig tetszik csakhát ennyire akadni neki és ilyen szar kamerakezelést életbe nem láttam még egy game-be sem :( -
#286 nekem már az üldözés is nagy gondot jelentett D:
örülj csak electronak, mert green goblin meg a venom final harc sokkal nehezebb:C -
#285 Lehet most érkeztem el arra a pontra ahol törlöm a retkes pi..ába a gamet.
Üldözöm azt a rázos parasztot bejön a képbe pókember azt elterül a földön.
Nekem le kell zuzni a rázosat de közbe feltölti magát én szenvedek hogy mebereket szivjak magamba mert szarrá ráz a köcsög de a mocskos akadásoktól és a mégokádékabb kamerakezeléstől lehetetlenség ezt megcsinálni!
Aki végigvitte a gamet fogadja őszinte elismerésemet! -
#284 Vazze nekem se indul!Indítanám el erre REBOOT újraindul ez a tetves gép!
Mi a herétől van ez???Télleg nincs rá megoldás??? -
#283 Itt keress rá! -
#282 valakinek van Crack a játékhoz mert nagyon kéne -
#281 Na lol megvan én hülye nem is volt nehéz F betű is van :) -
#280 ÁÁ idegbeteg leszek rögtön nemtudom kinyirni ezt a szar tetű robotot.
Hátát kéne baztatni de nemtudom hogy lehet ráugrani mert kb 1000ből ha 1x sikerül és amikor visszemegy 2. ra már nemtudok ráugrani azzal a géppel is kell valamit de mit?? -
#279 Nem lehet küldetések alatt menteni ez nagy kár!
Most ott szopok amikor kikell menteni embereket kocsik alol meg van az a nagy fémcsoka azt azzal kell vmit csinálni gondolom betönba önteni de lejárt az idő kezdhetem egészet előlről már sokadikra :(
-
#278 Na elkezdtem a gamet eddig jó igaz még nagyon de nagyon az elején vagyok. -
#277 Jó kérdés :D
Vannak olyan helyek, ahol elég szépen el lehet tökölni néhány órácskát, tehát hiába a game eredeti hosszúsága :D -
#276 Kb milyen hosszú a game hány órás? -
#275 THX EZ most jól jött mert már kurva ideges voltam. -
#274 ha jól emlékszem, akkor az autókkal ki kell dobálni azokat a hirdetőtáblákat (elektromos), majd utána csapd szét a fejét :) -
#273 Kérdés: Mi a francot csináljak elektroval?
az addig oké hogy követem beérem azt elkezdünk bunyózni.De aztán a Buzija feltölti magát és ott kész vok az ütögetés nem hat rá felzabálni nem tudom pls help me. -
Crazy Mate #272 Van valakinek valami spider-man-es honlapja? -
Crazy Mate #271 Hát nekem Geforce 6600 GT
2.8 Ghz
1 gb ram
A többit nem tudom,nekem ez van és nekem teljesen jól futott,egyszer sem akadt(nem vittem még végig),és nem indult újra....Letöröltem,de most újra megszerzem,remélem most is jó lesz. -
sadi57 #270 -
sadi57 #269 Blave: szerintem sehogy:D atinál már brókálkoztunk... -
sadi57 #268 Nekem Geforce 2 mx 400 64 mb-s videókártyám van és 2.6 ghz procim(még mielőtt megkérdeznétek a hiba a játéknol hogy elindítom és betölti a menüt és utána aztírja ki hogy hibát észlelt ezért leáll.... szerintem tudjátok.
Aki tudja mi a hiba az kérem segítsen -
Blave #267 Hogy lehet a Szabadság Szoborhoz eljutni?