Ultimate Spider-Man
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert mikor bemegyek akkor kiválsztom a ruhát és -space- de semmi
kibróbáltam a Switch na tudjátok mikor átváltozik Méreggé.
Elsõnek azt hittem kikell válsztani a ruhát és switch ... kattintani de nem ez a megoldása. Ha valaki tudja kérem mondja meg.
Elõre is köszönöm!
Ha valaki emialben akarja elküldeni a választ: [email protected]
\"Hmmmm...Semmi\"
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Next PC upgrade: 2022
örülj csak electronak, mert green goblin meg a venom final harc sokkal nehezebb:C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Üldözöm azt a rázos parasztot bejön a képbe pókember azt elterül a földön.
Nekem le kell zuzni a rázosat de közbe feltölti magát én szenvedek hogy mebereket szivjak magamba mert szarrá ráz a köcsög de a mocskos akadásoktól és a mégokádékabb kamerakezeléstõl lehetetlenség ezt megcsinálni!
Aki végigvitte a gamet fogadja õszinte elismerésemet!
Mi a herétõl van ez???Télleg nincs rá megoldás???
Hátát kéne baztatni de nemtudom hogy lehet ráugrani mert kb 1000bõl ha 1x sikerül és amikor visszemegy 2. ra már nemtudok ráugrani azzal a géppel is kell valamit de mit??
Most ott szopok amikor kikell menteni embereket kocsik alol meg van az a nagy fémcsoka azt azzal kell vmit csinálni gondolom betönba önteni de lejárt az idõ kezdhetem egészet elõlrõl már sokadikra :(
Vannak olyan helyek, ahol elég szépen el lehet tökölni néhány órácskát, tehát hiába a game eredeti hosszúsága :D
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
az addig oké hogy követem beérem azt elkezdünk bunyózni.De aztán a Buzija feltölti magát és ott kész vok az ütögetés nem hat rá felzabálni nem tudom pls help me.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
2.8 Ghz
1 gb ram
A többit nem tudom,nekem ez van és nekem teljesen jól futott,egyszer sem akadt(nem vittem még végig),és nem indult újra....Letöröltem,de most újra megszerzem,remélem most is jó lesz.
Aki tudja mi a hiba az kérem segítsen<#szomoru1>#szomoru1>
Akinek ujraindul indtáskor a game az rakjon föl egy uj hangkártya drivert.
Nekem bevált!!!!
elképesztõ amit a pókemberrel lehet csinálni! amúgy nekem ugyanaz a problémám mint Blave nak/nek . játszottam és egyszer csak újra indult!
HELP!!
Mikor volt utóljára takarítva a géped belseje? Nekem is hasonló problámáim voltak csak más játékoknál már a végén a gép sem indult el annyira poros volt kitisztítottam aztán simán ment minden. Ajánlom próbáld ki!
Az elsõ pályán vagyok! Az után mikor kinyírtam a lila szörnyet. Na és ott ilyen hálógyakorlatok vannak: el lehet érni bronz,arany meg ultimate érmeket. És itt tulajdonképpen mi a lényeg? Hogy lehet továbbjutni, hogy valami jó izgalmas pályára mehessek?
Köszi!
Prince of Persia The Sands of Time Prince of Persia Warrior Within Prince of Persia The Two Thrones
..ki ez a szörny a tükörben..
amúgy a sima pókkal vagy a tintapacával ütöd? csak hogy tudjam melyik küldi
..ki ez a szörny a tükörben..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
mi kéne hozzá patch??
pls help