354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
#114 igen aztán Mario kicseréli a botokban a varázslatot vagyis a tetejüket és Bowser véletlen Karatese varázsolja -
#113 Íme a 26 rész címe magyarul:
1. Sárkányok a rózsakertben
2. Trükkös, hazug, csaló óriás ninja sárkányok
3. Vigyázz a múmia anyádra, Mario!
4. Kootie szépsége
5. Gomba hercegnőt elnöknek!
6. Soha nem javul meg a sárkány
7. Hatalom-vihar
8. Az időutazás kisgyerek-terrora
9. Dadzilla
10. Tömeg csapat-baj
11. Ó, bátyus!
12. Az erős vízvezeték-szerelő balesete
13. Baleset a gyereknevelésben
14. Toad varázslatos kalandja
15. Járd a Koopát!
16. Kootie Pie rockosít
17. Gomba-albérlők
18. A csúnya hableány
19. Fel, fel és a sárkány
20. Szuper Sárkány
21. A bűznözők mi vagyunk!
22. Az élet egy lopás
23. Valódi színek
24. Kidobott sárkányok
25. A velencei veszély
26. 7 kontinens a 7 sárkánynak
Ez saját, egyéni fordítás, nem biztos, hogy tökéletes :-) -
#112 Az a 2. rész, nagyon jó! Amikor óriás ninjasárkányokká váltak Bowser 4 gyereke. -
#111 Nekem a játékban a napos pálya tetszet amikor űldözöta nap és a rajzfilmbren sehagyták ki.Meg a Kung fu papagáj:D -
#110 Egy kis segítség: A rajzfilmben Bowser gyerekeit, a következőképp hívják:
Roy Koopa: Bully koopa
Morton Koopa jr: Big Mouth
Wendy O. Koopa: Kootie Pie
Lemmy Koopa: Hip
Iggy Koopa: Hop
Larry Koopa: Chetsey
Ludwig von Koopa: Cookie von Koopa -
#109 De, leszedtem azt is :-) Az is jó, csak hiányolom, hogy Toad helyett Yoshi szerepel. Tehát, köztudott, hogy a Super Mario World az a Dinosaur Landben játszódik, nem a Mushroom Kingdomban. -
#108 Azt nem is mondtad, te nem szedted le a Super Mario World-öt is?Ma elkezdem. :) -
#107 Íme is a The Adventures of Super Mario Bors. 3 rajzfilm 26 részének címe:
1. Reptiles in the Rose Garden Bemutató: 1990. szeptember 8.
2. Sneaky Lying Cheating Giant Ninja Koopas Bemutató: 1990. szeptember 15.
3. Mind Your Mummy Mommy, Mario Bemutató: 1990. szeptember 22.
4. The Beauty of Kootie Bemutató: 1990. szeptember 29.
5. Princess Toadstool for President Bemutató: 1990. október 6.
6. Never Koop a Koopa Bemutató: 1990. október 13.
7. Reign Storm Bemutató: 1990. október 20.
8. Toddler Terrors of Time Travel Bemutató: 1990. október 27.
9. Dadzilla Bemutató: 1990. november 3.
10. Tag Team Trouble Bemutató: 1990. november 10.
11. Oh, Brother! Bemutató: 1990. november 17.
12. Misadventure of Mighty Plumber Bemutató: 1990. november 24.
13. Misadventures in Babysitting Bemutató: 1990. december 1.
14. A Toadally Magical Adventure Bemutató: 1990. december 8.
15. Do the Koopa Bemutató: 1990. december 15.
16. Kootie Pie Rocks Bemutató: 1990. december 22.
17. Mush-Roomers Bemutató: 1990. december 29.
18. The Ugly Mermaid Bemutató: 1991. január 5.
19. Up, Up, and a Koopa Bemutató: 1991. január 12.
20. Super Koopa Bemutató: 1991. január 19.
21. Crimes R Us Bemutató: 1991. január 26.
22. Life's Ruff Bemutató: 1991. február 2.
23. True Colors Bemutató: 1991. február 9.
24. Recycled Koopa Bemutató: 1991. február 16.
25. The Venice Menace Bemutató: 1991. február 23.
26. 7 Continents for 7 Koopas Bemutató: 1991. március 2.
-
#106 De, úgy! Nekem megvolt gyerekkoromban magyarul a rajzfilm, és ott Kalapkának hívják. Valahol varangyos békának hívják, de azt én kérem ki magamnak. Amúgy az a The Adventures of Super Mario Bros. 3. -
#105 Egyébként nekem megvolt egy olyan mese szal mutata a világokat és egy olyan környezetben volt ahogy elötem is mondták De Toad-ot hogy hívják magyarul?Mert nem kalapkának az tuti -
#104 ÚGYIS TÖBBET FOGOK NYOMNI(ha lesz kedvem játszani) -
#103 betámasztom a bal markomba és jobb hüvelykujjammal reszelem az A gombot :D -
#102 Pontosan. De a rajzfilm, az -
#101 Egyébként nekem meg van a film és néhány része télleg gagyi pl. Peach nincs benne Mario MegLuigi nem tesók csak munkaviszonyban vannak Yoshi meg úgy néz ki mint a Jurasicparkban a Tinoszaurusz rex csak miniben ja és Bowser sincs meg egyetlen furalény ellenség és sok az ember(röviden ennyi) -
#100 HOGY A ****** FRANCBA HAVEROK MEG TESÓK KÖZÖT ÉN VOK A GYORSNYOMOKIRÁLY HOGY CSINÁŰLTÁL TE ANNYIT?????!!!(elmegy a sarokba sírni) -
#99 Tehetném, ha lenne DS-em -
#98 Próbáltátok már a Mario&Luigi - Partners in Time-ot??Én most jáccom, s marha jó sztem, tele tették poénokkal.Ha tehetitek, próbáljátok ki!!! -
#97 Úgy nincs köze hozzá, mindig bemutatja az elején, hogy melyik világban játszódik az adott rész, és általában az adott világnak megfelelő a környezet. De nagyon jó! Majd írd meg, hogy hogy tetszik. -
#96 Na lent van.Egyébként ez végigköveti a pályákat ahogy megy a játék vagy nincs köze a játékhoz?A SuperMarioBros3 sorozatot szedtem most le.Aztán elindítom most a SuperMarioWorld-öt is. -
#95 Nem aggódom, ráérek. :) -
#94 Nekem 47 óra alatt töltötte le. A kettőt együtt. Kitartás ;-) -
#93 Még csak a fele van lent kb.Lelassult :( -
#92 No, megvan a rajzfilm? Hogy tetszik? -
#91 De mi most movie-ról beszélünk.Nem gammáról :) -
orkenyid #90 NES emuval.. nem kell hozzá feltétlen M3. -
#89 M3 - a legnagyobb cucc amit DS-re el lehet képzelni ;) -
#88 Fel lehet rakni DS-re? Ezt nem is tudtam! Hogy megy? -
#87 Köszi még 1X-er, már jön lefelé, meg leszedem a super mario world-öt is.Aztán felteszem a DS-re s melóban megnézem majd :)
-
#86 OK, legyen sikered :-) A Searchbe, ha beírod, hogy Super Mario, akkor elsőnek ezt fogja kiadni. Amúgy 3.13 GB -
#85 Köcce, majd meglesem.Én majd azureussal azért megpróbálom leszedni ;) -
#84 Van egy pár nagyon vicces rész. pl: az nagyon tetszik, hogy Bowser 2 gyereke ellopja egy múmiának a fiát, aki nagyon hasonlít Marióra. Őrült módon keresi mindenhol, és amikor megtalálja Mariót, akkor azt hiszi, hogy ő az. Magával viszi, és WC papírba bebugyolálja. :-D Vagy egy másik részben Bowser úgy akarja elfoglalni a Gomba Királyságot, hogy pénzt oszt a népnek. -
#83 Láttam a filmet, tényleg az. Teljesen más. pl: Mariónak Luigi nem a testvére, hanem a fogadott fia, Yoshi nem velociraptor, hanem valami más, Bowsert meg valami ember alakítja, borzalmasan. Meg a történet is elég lapos. Amúgy, én is láttam a DVD-t. Lehet, hogy szolidaritásból megveszem a DVD-t. -
#82 Itt,de kell hozzá a BitComet letöltőprogram, mert ezzel csak egy Torrentet kapsz, és ez a program tölti le. -
#81 hmm majd utánanézek... merre láttad ilyen ócsóé talán meg is veszem :) -
#80 Van! a Multkor láttam egy boltban, rendesen magyar szinkronnal kiadva DVDn!
990Ft volt, sajnos egy fillér sem volt nálam, pedig poénból biztos megvettem volna. Amúgy nagyon szocreál :) -
#79 Hol találtad?Engem is érdekelne :) -
#78 van elvileg Mario Bros. Film is csak még sehol nem láttam... már régi és azt mondják h gagyi. -
#77 Valaki látta a Super Mario Bros. 3-ból készült rajzfilmadaptációt? Tegnapelőtt találtam meg az interneten mind a 26 részt, és nagyon jó!!! Nagyon aranyosak a szereplők, és jó a történet, emellett jól visszaadja a Super Mario Bros. 3 játék általnyújtott élményt. -
#76 112 nemtom pontosan majd megnézem de 100 fölött :)
Speciális ütlegelő teknikát találtam ki rá :D -
#75 Mármint hogy hülyeség