354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
#74 Nem biztos -
#73 Gonosz, furcsa hangú Mario...? Lehet, hogy hülyeséget mondok, de nem Wario az? -
#72 Bocsi, de nem ismerem a játékot, nem tudok segíteni -
#71 -
Púposka #70 a dominationra gondolsz?Mennyi a rekordod? nekem úgy 87 -
Púposka #69 egyébként elég érdekes lett mert legyőztem a szellemet aki felvete Mario alakját lilába a szines elment a lilát kell irányítani és a falu felé kiugrik az "égből" egy gonoszan néző mario és a polgármester házában van az eredeti a társaival (kissé bonyolult) -
Púposka #68 Én a gonosz furcsa hangú Mario nevére vok kiváncsi nem érdekel hány éves az ajtó a lényeg hogy nyíljon ki -
#67 Kétezer :-) -
Púposka #66 a Paper Marió-ban(két vagy nemtomhányezer éves ajtó)amikor a darkos emberek falujában vagyunk(ahol óránként disznó lesz valaki)és csatlakozik hozzánk az az árnyas nő akkor a faluból kisétálva elénk ugrik egy mario és a nevét kérdezi nem tudjátok mi a neve? -
#65 Szerintem is nagyon jó, csak sokkal nehezebb. -
#64 A Sunshine nekem mégjobban bejött, pedig sosak szerint szarabb. Szerintem az zseniális... -
killer1983 #63 Fennvan az oldalamon!
tudod itt -
#62 Tényleg az az egyik legjobb mario játék. -
#61 Olyan, hogy zenére tancol 5 piranha virág. Ki kell találni, melyik tanálcol ritmusra, meg jól, és ilyen. 3 féle stílus van. Először a könnyed pop, másodszor az érzelmes lassú, harmadszor, a kemény rock. Nagyon vicces -
#60 óriásiak a marios játékok,a best a super mario 64! -
#59 az milyen? :) -
Derapo #58 Nálam a Pj64 hangja akadozik.Pedig nem gyenge a hardver( A64 3400+ )
már próbáltam másik audio plugint is.Tud valaki olyan plugint amivel megy rendesen? -
#57 Én meg a Mario Party 5-ben a Piranhás minigame-nek. -
Kis Nato #56 gamecube romo-t nem tudtok?
Meg valami értelmes emu-t?
-
#55 én is a project 64et használom csak ajánlani tudom...
én a Mario Party 4et toltam gamecubeon és mestere vok a kalapácsos minigamenak :P
-
#54 nálam a project 64 volt csak meg (nemtom ezen a oldalon megvan-e).
1 játék hüjékedett csak vele az a rakuga kids,mással nemvolt gond. -
#53 Látom, több N64 emulátor van. Melyik a legjobb? -
#52 itt kerested már?
a "7z" ne ijesszen meg ha nemtod mijaz, csak ugyvan tömöritve,csak progi kell ha nem tömöriti ki az amit használsz.
az meg itt. -
#51 Én várok, ha arról van szó :-) -
killer1983 #50 Megigérem neked hogy holnap felrakom neked 1-3 ig az összes partyt
Csak ne csüggedj kitartás éljen ..... -
#49 De, nekem megvan a Kódmester 6. száma, abba ízig-vérig benne a van a végigjátszás. És is annak alapján játszottam végig. -
#48 Ha valakit érdekel a következő asztal téma, az priviben írja meg az e-mail címét.
-
#47 de azok a kockacukros pályák.... azóta se volt a gamecubeomban a disc :P -
Kis Nato #46 Nem tud valaki Mario 64 végigjátszást? -
#45 3 év alatt senki nem játszhat, mert nem tudják mire kell használni a Joystickot. -
#44 Azért a Super Mario Sunshine a maga 3+ besorolásával eléggé ki tudott készíteni :D -
#43 Bravúrosan úszik a rajzfilmben! -
#42 Itt sincs Mario Party! -
#41 Márió a vízvezetékszerelő(aki nem tud úszni, tudjátok) for evahhh!!! -
killer1983 #40 Kit érdekel marios game az nézzen be met itt VAN -
#39 Én 4 éves korom óta játszok Mario játékokkal, és ez az élmény, imádat bennem maradt. -
#38 Itt az én játékomnak a linkje:
http://loogoos.hu/leirasok/mario.html
fönnt van a link, nem egy nagy méret....
jah!
és köszi a segítséget!
1ébknt én a hugom miatt játszok vele, mert Ő imádja nzni ahogy játszok de már Ő is azt mondja nekem:
"Misi! Miért vagy ilyen hülye, hogy nem tudsz átmenni a pályán?"
:DDDD -
#37 Valószínűleg nem ugyanarra a játékra gondolunk. Te nem a klasszikus Super Mario Brosról beszélsz? -
#36 Nemtudom.....én egy utat ismerek (mármint, hogy kettőt)...szóval az első fajta verzió amikor Nagyon nagyokat ugrok és bekapok egy zöld gombát ott hátul, vagy nem is ugrálok csak rögtön lemegyek....aztán a pálya végénél lehet úgy, hogy a teknős nagyotugrítósegítségével átugrom azt a kib@ hosszú tüskelerakást, vagy előtte lemegyek alagúton, sajna pront screen, nemtopk....
szóval , hogy kell "nem a földön menni"? -
#35 Először fent kell menni, és aztán a földön. Ha rossz úton mész, bizony, visszadob az elejére. De azért remélem, érthető volt :-)