354
Biztos, hogy olyan gyerekesek?
-
#234 De, én igen. De ott, ahol le lehet tölteni, ott csak egy torrentet kapsz, kell, hogy rendelkezz egy torrent-letöltő programmal. Ha van letöltő-programod, akkor szólj, és priviben megírom a honlap nevét. Mert ez egy illegaális letöltő-hely :-D -
aMGEE #233 Nem tud valaki olyan oldalt ahol le lehet tölteni ezeket a részeket? -
#232 Írtam is a másik topicba, hogy nekem megvan mind a 26 rész. 2006. januári hsz-eket keress ;-) -
#231 Jó helyen jársz!!Olvass itt vissza, volt már szó róla. ;) -
aMGEE #230 Hi!Nem ismeri vlaki a The Adventures of Super Mario bros 3-mat?(rajzfilm) -
#229 A napi 24 órából 25-öt fogok a játékkal tölteni ^^ -
#228 Ha mi odáig vagyunk érte akkor nem tudom te mit fogsz csinálni :P -
#227 Jaj, de irigyellek benneteket, hogy ti már játszottatok a New Super Mario Brosszal. És örömmel hallom, hogy jó játék. Alig várom, hogy én is kipróbálhassam. -
#226 Én imádom eddig. (w5) s nem monoton még :) Sőőt félek, hogy rövid lesz nekem :(
Viszont remélem itt is lesz ilyen, mint PC-n, hogy ezzel az 'engine'-el még csinálnak hasonoló játékokat, mert szerintem nagyon faxán néz ki...Meg ötletles.
-
#225 nem, éppen megfelelő volt, már kezdett kicsit monoton lenni(de azért lehetek már Luigival is:D-mondjuk ha tudod a gombkombináciuót,akkor már az első alkalommal is lehetsz vele)) -
#224 Hm, én nem akarom kihagyni :)
Passz, nem tudom mi lesz ha az összes megvan :)
S most hogy így végigvitted, nem találod rövidnek? -
#223 az világos hogy azzal nyílnak meg, de általában szokott lenni az ilyen "gyűjtögetős" játékokban vmi extra,ha minden egyes darabot megszerzel. A 7. világ simán kihagyható(meg még valamelyik), extra úton kell odajutni -
#222 Mi az, hogy nem jutottál el oda? O_o
Az érmékkel "veheted" meg a mellékútvonalakat ill a gombásházakhoz is az érmékkel jutsz el. -
#221 én már végigtoltam, de a 7. világb nem jutottam el, honnan kell odamenni??
Plussz mi lesz,ha összeszedek minden csillagos érmét??
-
#220 Nagyon jó lett, pont annyi amennyit vártam tőle.Csak kevesbbet jáccok vele, ne legyen túl hamar vége :) -
#219 Mondtam a srácoknak adják má ki még a megjelenés előtt, szófogadó gyerekek ezek... -
#218 Én vagyok boldog! Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult, hogy ma megjelenjen! -
#217 igazam volt vagy igazam volt?? :D -
#216 nem fog csúszi, fogadok, hogy 24 órán belül kinnt lesz -
#215 A kép vicces :-D
De elegem van az állandó csúsztatásokból! 2010-is akarják húzni? -
#214 sajnos csúszni fog az új marió, tudniillik a főszereplő éppen NINCS olyan állapotban -
#213 Ja, nem figyletem. Nem ismerem annyira a képeket a játékról. Értem én ;-) -
#212 ez az új mario érteeeeeeeed????? -
#211 Ez nem az akar lenni, ez a New Super Mario Bros.Nagyítsd ki a képet. -
#210 Ez egy játék akarna lenni? -
#209 Nem ez alapján hanem ez alapján -
#208 Miért ebből lenne valami? Én ezt egy vicces videónak fogtam fel :-) -
#207 Hehe, ráadásul most nagy vita megy az irc-n mert állítólag van már dump a játékról s most mindenki ír össze-vissza, hogy tegyék ki...meg hogy kamu vagy nem kamu.
Élvezetes :) -
#206 Szerintem nagy élvezet lehet lávafürdőt venni :-D -
#205 Jaja, kiváncsi vagyok ESRB milyen korosztálynak ajánlja :) -
#204 ez túl durva játék,nem is játszom vele... -
#203 Ez nagyon jó! :-D -
#202 http://pajamo-speaks.blogspot.com/ -
#201 Bowser megint pórul jár ... :) -
#200 De szerettem én ezt:D -
#199 A jobboldali nyert egy vagy fél másodpercel -
#198 Azért tudnak elég sokat játszhatak vele -
#197 Végül döntetlen lett. -
#196 a végén melyik nyert?vagy döntetlen lett? -